Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çağatay bana göre de hiç sığ değil hatta çok derin valla,
    gs li nin vodafon da çalışması çok normal ama bir Trabzonlunun fanatik bjk li olması ayıp,ayıbın da ayıbı (bana göre)

Hatta bu konuda bi anım var,
    Trabzon yolcusu ile bi sorunumuz oldu,konu neydi tam hatırlamıyorum,vatandaş % 100 haksız ama hala daha vazılıyor,baktım olmadı,sen nerelisin dedim Trabzonluyum ne olacak dedi,Trabzonlusunda üstündeki bjk tişörtü ne ayak dedim,sanane dedi,banane de senin adamlığın işte bu kadar dedim,pert oldu,dikildi,kapışacaktık araladılar. Özetle senin verdiğin örnekle bu olay farklı olay yani.
    Trabzonlu birisinin başka takım tutması üstüne fanatik olmasının izahı yok
    Geçenlerde belirtmiştim zaten. Ben Sinopluyum istanbulda doğup büyüdüm. Ama Kanım Bordo Mavi akıyor. İster Trabzonsporlu İster Realmadridli olsun. Bu yaptığı tamamen aptallıktır ve biz sesimizi duyurmayı pek bilmiyoruz.
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Çim ile ilgili şikayeti başkana gökhan saral ve kulübe bildirdim. Şu şaçmalıklara şahit olunca bizim neyimize hibrid çim desem yeri.

Yorum

• Trabzonlularda harbiden bir sıkıntı var,Trabzonspor gibi bir takım şehrinden çıkmış,Ergun Gürsoy'dan,Ahmet Nur Çebi'sine,Sinan Engin'inden,Haluk Ulusoy'una kadar İstanbul takımı yalakası olanlara bir kere adam gibi tepki gösterdiklerini görmedim,hatta Ergun Gürsoy bildiğim kadarıyla İstanbul Trabzon federasyon başkanıydı.En son da Şenol Güneş bastı gitti para için.
        Trabzonspor gibi bir takımın stadında çalışıyorsun,Trabzonlusun insan utanır seni,şehrini ve şehrinin futbol ile gelişeceği kaynağını sömüren devlet büyüklüğündeki bir şehirden takım tutmaya.
        Trabzon dışında her hangi bir Anadolu şehrinde Trabzonspor gibi böyle efsane bir takım çıksa ve o şehrin içinde şehrine ve futbol ekonomisine en büyük darbeyi vuran bir şehrin takımını tutan olsa,o şehirde barındırmazlar,bunu abartmıyorum,o adamı o şehirde barındırmaz.
        Adam bir de çıkmış çimlerin üstünde top tepmiş,cesarete bak,helal olsun yemin ediyorum.
        En son sasone tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 14:56.
        • Memento mori

Yorum

• Akli selim her insan bilir bu tür seyleri. O kadar da beyinsiz degildir herhalde. Bilerek yapmadigi ne belli?
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonlularda harbiden bir sıkıntı var,Trabzonspor gibi bir takım şehrinden çıkmış,Ergun Gürsoy'dan,Ahmet Nur Çebi'sine,Sinan Engin'inden,Haluk Ulusoy'una kadar İstanbul takımı yalakası olanlara bir kere adam gibi tepki gösterdiklerini görmedim,hatta Ergun Gürsoy bildiğim kadarıyla İstanbul Trabzon federasyon başkanıydı.En son da Şenol Güneş bastı gitti para için.
            Trabzonspor gibi bir takımın stadında çalışıyorsun,Trabzonlusun insan utanır seni,şehrini ve şehrinin futbol ile gelişeceği kaynağını sömüren devlet büyüklüğündeki bir şehirden takım tutmaya.
            Trabzon dışında her hangi bir Anadolu şehrinde Trabzonspor gibi böyle efsane bir takım çıksa ve o şehrin içinde şehrine ve futbol ekonomisine en büyük darbeyi vuran bir şehrin takımını tutan olsa,o şehirde barındırmazlar,bunu abartmıyorum,o adamı o şehirde barındırmaz.
            Adam bir de çıkmış çimlerin üstünde top tepmiş,cesarete bak,helal olsun yemin ediyorum.
            zenginler bilerek cocuklarina farkli büyük takim aski asiliyor

böylece her camianin icinde oluyorlar

bunu en iyi koclarda görürsün

para icin hersey

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akli selim her insan bilir bu tür seyleri. O kadar da beyinsiz degildir herhalde. Bilerek yapmadigi ne belli?
            sorun girende degil

her insaatta cim barrierlen korunur

sen bisey yazmassan, korumassan girerler tabi, bende girerdim
            İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk kardeşim,zaten dünyaları kazanmışlar,daha ne kazanacaklar bunlar?Ahmet Nur Çebi denen adamın Trabzonspor'a ve Hacıosman'a Tolgay transferi sürecinde ve sonrasında yaptığı lafları nasıl söyledi?Ergun Gürsoy adeta bir Trabzonspor düşmanı gibi takımın içini oydu,Trabzon düşmanı adamlar,büyük bir kin var,pek para işi gibi durmuyor.
            Trabzonlu olmayan Trabzosonsporlu taraftarlar için başarıdan daha çok bu tür kimliksiz,kişiliksiz insanların normalleştirilmesi ve kabul görmesi bence daha büyük sorun.
            Trabzonspor gibi dünyada eşi benzeri az olan bir takımı olsa her hangi başka bir Anadolu şehrinde böyle bir şeye izin vermezler,gözlemlerin bu yönde.
            biliyorum, özellikle Trabzonlu olupta Tsli olmayanin bize kin beslemesi normal
            babasi ona ist. takimi sevgisi asiliyor, pesine bütün sülale buna yükleniyor nasil düsman takimi tutarsin diye

büyüdümü bu baskilar kin beslemesine neden oluyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 17:28.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zenginler bilerek cocuklarina farkli büyük takim aski asiliyor

böylece her camianin icinde oluyorlar

bunu en iyi koclarda görürsün

para icin hersey
              Selçuk kardeşim,zaten dünyaları kazanmışlar,daha ne kazanacaklar bunlar?Ahmet Nur Çebi denen adamın Trabzonspor'a ve Hacıosman'a Tolgay transferi sürecinde ve sonrasında yaptığı lafları nasıl söyledi?Ergun Gürsoy adeta bir Trabzonspor düşmanı gibi takımın içini oydu,Trabzon düşmanı adamlar,büyük bir kin var,pek para işi gibi durmuyor.
              Trabzonlu olmayan Trabzosonsporlu taraftarlar için başarıdan daha çok bu tür kimliksiz,kişiliksiz insanların normalleştirilmesi ve kabul görmesi bence daha büyük sorun.
              Trabzonspor gibi dünyada eşi benzeri az olan bir takımı olsa her hangi başka bir Anadolu şehrinde böyle bir şeye izin vermezler,gözlemlerin bu yönde.
              İnşallah bu tür kimlik erozyonuna uğramış tipler yok olur gider,Kazım Koyuncu'nun anlatmaya çalıştığı o değerlere yazık.
              En son sasone tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 15:09.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://instagram.com/p/BNOcp71j8Gy/
                Bu işe dur demezsek ortada çim bulamayacağız
                Yok mu bir sorumlusu bu işin!
                Önüne gelen çimin üzerine çıkıyor
                Maşallah topta hazır!!
                Buraya çıkıp zarar verenleri tek tek ifşa edeceğim
                Gerekli yerlerede bildiriyorum!
                Böyle rezalet olmaz!
                Amatörlük paçalarımızdan akıyor.

Birde tepki gösterenlere ağa gibi cevaplar vermiş rezil herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Hakikaten şaka gibi,daha sahaya bekçi koyamıyoruz iyi takım kurup kafaya oynayacağız yazık
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Stadyum Adana maçıyla açılmazsa suçu çime ayak basanlara atarlar büyük ihtimalle.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Amatörlük paçalarımızdan akıyor.Birde tepki gösterenlere ağa gibi cevaplar vermiş rezil herif.
                      Hala bana cevap yazmaya çalışıyor kıt akıllı mahlukat

Yorum

• Daha bunlar birkaç ay öncesine kadar kulübe röportaj yaptırmıyorlardı stadın önünde? Hayırdır böyle sahada top oynamalar falan...

Konuyla alakasız ama TS Marşlarından oluşan playlist'im

En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 15:52.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı için son karar Gaziantep! 26 Kasım 2016, 15:39

Trabzonspor’da evdeki hesap bir türlü çarşıya uymuyor…
                          Trabzonspor’da Akyazı Stadı’nın açılışı yılan hikayesine döndü... Yeni sezon öncesinde tam 3 kez Akyazı Stadı’na geçiş tarihi ertelenirken, son yaşanan gelişmeler, bu sürecin daha da uzayacağının sinyalini verdi. Akyazı Stadı’nda çim serme işleminin ardından hibrit ekiminin de tamamlanmasına rağmen stadın teknik anlamdaki bazı eksiklerinin açılış tarihini zorunlu olarak yine erteleteceği öğrenildi.
                          Akyazı Stadı’nın projesinde olmasına rağmen bazı detayların atlandığı, taraftarların giriş-çıkış alanlarında yetersizlikler bulunduğu ve bu olumsuzlukların giderilmesinin de yaklaşık 1 aylık zaman alabileceği belirtildi. Tüm bu olumsuzlukların ardından Akyazı Stadı’nın Adanaspor maçına, hatta çevre düzenlemesi, otopark gibi eksikliklerin de tamamlanacak olması nedeniyle 16. haftadaki Fenerbahçe maçına da yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

Akyazı Stadı’nın Fenerbahçe maçına da yetişmemesi halinde ilk yarının son maçını ve ikinci yarının ilk maçını da deplasmanda oynayacak olan Trabzonspor’un 19. haftadaki Gaziantepspor maçında yeni stadına geçmesi bekleniyor. Akyazı Stadı’nın 18 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla planlanan resmi açılışı konusunda ise henüz bir erteleme söz konusu olmadığı belirtildi.
                          61saat.com

her yerde böyle haberler çıkmaya başladı yönetim artık bir karar açıklaması lazım böyle haberler servis ettirmesine gerek yok sağa sola

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çimlerin üzerinde olmalarını geçtim, Trabzonlu gencin Bjk yi tutması... Bu arkadaş Akyazı da çalışıyor, Trabzonlu ama fanatik Bjk li.

En sinir olduğum şeydir, Trabzonlu biri İstanbulluları nasıl destekler yaw, ne mide var adamlarda...
                            böyle insanları şehirde barındırmak zaten ahmaklık! bjkmiş hadsiz herif !

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hala bana cevap yazmaya çalışıyor kıt akıllı mahlukat
                              https://www.instagram.com/p/BNOcp71j8Gy/

''Bitmiyor yaaaa '' tarzı twit atıp bjk taraftarı tarafından işinden edilen fenerli aklıma geldi, TT olmuştu o olay, dakkasına işine son verdiler,

Bizim Trabzonlu ama Bjk li delikanlı, ''gel top yerine sana vurayım'' demiş. Trabzon da olsam hakikaten vukuatsız günüm geçmez onu anladım. İbreti alem için oraya gidip topa vurur gibi vuracaksın bunu söyleyene, tutup yakasından fırlatıp yönetimin önüne fırlatacaksın aha sizin çalışanınız diyeceksin.

Vizyon vizyon, al sana vizyon. Çalıştırdıkları adama bak, taraftara sosyal medyadan ettiği lafa bak. Çok küçüldü bizim camia, çok etkisizleşti. Kendi stadında çalışan karga, Ts taraftarına artislik yapıyor, ey gidi Trabzon.

Sinir oldum, kim bu çocuk tanıyan yok mu şikayet edelim şunu yönetime.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Beyefendinin horozluğu nerden geliyor belli zeki ve yumlu gibi tanıdıkları var içerden. Aklını karışladığım yorumlarımıda silmiş instagramdan ahahahaha
                                Böyle küçük beyinli olup bana dalaşan insanları ezmek hoşuma gidiyor. Kendi potansiyellerini yüzlerine vurmak. Hem suçlu hem güçlü. YOBAZ.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X