Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koltuklar şundan (polietilen şişirme)

sf_795_fontana_stadyum_koltugu.jpg

Ayrıca, düzensiz ve yamuk dizilmiş görünüyor... Montajlamada mı sıkıntı var?
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Koltukların kızaklı olmaması kötü olmuş.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• koltuklar raylı sistemli olmayacak mı? direk takmışlar

Yorum

• Bjk stadındanki koltukların aynısı

Ayrıntı : Koltuk arası bizde biraz daha geniş
          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 14:46.

Yorum

• evet beşiktaşla aynı koltuklar. keşke bjk deki gibi bizde de kızaklı sistem şeklinde yapsalarmış..
            İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk stadındanki koltukların aynısı
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]10344[/ATTACH]

[ATTACH]10345[/ATTACH]
              Yamuk yumuk takiliyo. Ayni seviyede degiller. Onemseyerek yapsinlar su isi

Yorum

• koltuklar arasında iyi boşluklar var demek....

demekki arka sırada oturup ayakkabılarıyla sırtımıza basmaya çalışan kütükler bayağı bir sıkıntı çekecek maçlarda....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 14:48.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Uygulamada bir sıkıntı olabilir... Aldığımız bilgi, koltukların kızaklı sistemle monte edileceği ve tamamına logo uygulanacağı şeklindeydi. Logo sonradan da uygulanabilir...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne logosu ya görmediniz mi koltuklara işlenince yamuk yumuk duruyor logo.
                    Gerçeğe %99 uygun görüntü bu neresi yamuk yumuk çözemedim ben?

t @Selim_Turan

Yorum

• dünkü fotolarda koltuk görünmüyordu hiç. bugün başlanıp bu kadar takıldıysa koltuklar en fazla 3 haftada takılır. tabi hepsi burdaysa

Yorum

• Montajda yamukluk olduğunu düşünmüyorum. Fotograflara aldanmamak lazım
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Kızak işi yalan oldu galiba, burdan bakınca çok düzensiz bir görüntü ortaya çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bjk stadındanki koltukların aynısı

Ayrıntı : Koltuk arası bizde biraz daha geniş
                            aynen kizakli sistem olsaymis bizde de iyi olurdu. böyle daha basit ve düzensiz gözüküyorlar. ayrica bizim cam yarmalari bunlar böyle cok rahat söküp sahaya firlatirlar.
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• vali bey açıklama yapmış. ekim ayı sonlarında stad açılacakmış. akhisar maçı ekim ortasında. demekki 1-2 hafta sarkma olabilir. öyle çok fazla şaapmamak lazım

Yorum

• BMN haberi için tşkler. Koltuk dizaynı olarak yapılan seçim bana göre güzel. Akhisar maçına kesinlikle yetisecegini düşünüyorum.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X