Uçaklı kombine de gelecekmiş.Detayları çabucak belli olsa da yolumuzu çizsek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kombineler gayet uygun gerçekten, Bursaspor maçından dolayı bir forma alacaktık zaten bir formamız da burdan oldu. Umarım fıyatlar gayet uygun diyen arkadaşları kombine alırken de görürüz de şöyle bi 20 bin kombine falan satarız.
Sent from my iPhone using Tapatalk-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
bence orayi ucakli kombineye ayiriyorlarİlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatı tribününün altı tamamen protokol mü satışa çıkmayacak mı hiç anlamadım"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yetmez 35 bin olmalıİlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombineler gayet uygun gerçekten, Bursaspor maçından dolayı bir forma alacaktık zaten bir formamız da burdan oldu. Umarım fıyatlar gayet uygun diyen arkadaşları kombine alırken de görürüz de şöyle bi 20 bin kombine falan satarız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Oyle gozukuyor ama degil. Belki ucakli kombine belki ese dosta kombine?İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatı tribününün altı tamamen protokol mü satışa çıkmayacak mı hiç anlamadım...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
zaten 38bin tribün, bundan 2500misafire ayrildiİlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyetmez 35 bin olmalı
yani 35 full demek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
E hazır 35 bine çıkmışken 41 bine bağlayalım o Zaman[emoji4]İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyetmez 35 bin olmalı
Sent from my iPhone using Tapatalk-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
Yorum
-
ne güzel işte kapalı gişeİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten 38bin tribün, bundan 2500misafire ayrildi
yani 35 full demek
Yorum
-
sanırım misafirlere trübün ayırma zorunlulugundan o kadar bilet satamıyoruz localar falanda cıkınca falan biz 30-35 bin arası satıp kapalı gişe oynasak süper olmaz mıydı ?İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE hazır 35 bine çıkmışken 41 bine bağlayalım o Zaman[emoji4]
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım misafirlere trübün ayırma zorunlulugundan o kadar bilet satamıyoruz localar falanda cıkınca falan biz 30-35 bin arası satıp kapalı gişe oynasak süper olmaz mıydı ?
Toplam Koltuk Kapasitesi: 41.513
Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954
Protokol Koltuğu Sayısı: 196
localar extra
daire/ofis kiralanir gibi veriliyor
tribün rakamlarindada olmazlar
yani yaklasik 43binlik oluyor stadyum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ahh hem de ne güzel olurdu, gerçi ben muhtemelen hiç bir maçı izleyemeyeceğim ama o atmosferi tvden bile yaşamak güzel olurdu. Ama gerçekçi olmak gerekirse 20 bin bile bu sezon için çok iyi bir sayıİlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım misafirlere trübün ayırma zorunlulugundan o kadar bilet satamıyoruz localar falanda cıkınca falan biz 30-35 bin arası satıp kapalı gişe oynasak süper olmaz mıydı ?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplam Koltuk Kapasitesi: 41.513
Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954
Protokol Koltuğu Sayısı: 196
localar extra
daire/ofis kiralanir gibi veriliyor
tribün rakamlarindada olmazlar
yani yaklasik 43binlik oluyor stadyum
o halde 30 bin satarız bence biz bu fiyatlarla.
Yorum
-
trabzon merkezin nüfusu en son akçaabatla beraber 300 bin falandı yüzde 10 u alsa 30bin yapar yawİlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhh hem de ne güzel olurdu, gerçi ben muhtemelen hiç bir maçı izleyemeyeceğim ama o atmosferi tvden bile yaşamak güzel olurdu. Ama gerçekçi olmak gerekirse 20 bin bile bu sezon için çok iyi bir sayı
ki gurbetçilerden de alanlar olacak.
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem 43 sn.44 saniye önceBeykoz, İstanbul
Yeni anketler geliyor;ta ki birlikte karar verene kadar.Hedef...25 000 kombine.100 bini aşkın forma.
17 retweet56 beğenme
En son angraf tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 21:25.
Yorum
-
kombine alanları mağdur etmemek adına maratonda bilet fiyatları 50 nin, kalearkasında da 20 nin altına düşmemeli.
yeni stat, konforlu stat tamam ama bizim milleti de tanıyoruz. maratona o parayı falan zor verir. sadece trabzon merkezli bir sorun da değil bu. istanbuldaki maçlarda ibb 50-60 liralık bilet açıkladığında verilen tepkileri biliyoruz. umarım zihniyet değişir.En son EROS87 tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 21:33.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum