İlk olarak yigits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
eski Trabzonspor başkanlarından 2010-2011 şampiyonluğunun mimarı Sadri Şener, “Şenol Güneş’in isminin komplekse verileceğini duyunca açılışa gelmekten vazgeçtim.” dedi.
Trabzonspor’da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan insanların statlara ya da başka yerlere isimlerinin verilmesinin doğru olmadığını söyleyen Sadri Şener, “Kendin gider cebinden paranı vererek heykelini yaptırırsın ve gider bahçene koyarsın ve gelen geçen bakar. Ancak Trabzonspor’da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan bir insanın isminin böyle bir tesise verilmesi bana göre çok yanlış. Bu benim fikrimdir.” diye konuştu.
Sadri Şener, Şenol Güneş’in isminin komplekse verilmesinin yanlış olduğun altını çizerek “Trabzonspor ile ilgili isim verecekseniz o zaman Şamil Ekinci’nin, Hüseyin Avni Aker’in ismini verin. Tabii bu benim haddim değil ama benim görüşüm bu. Ama yanlış bir karar.” diye konuştu. Şener, İstanbul’da Fatih Terim isminin de bazı yerlere verilmesine karşı olduğunu belirtirken, “O da milyon dolarlar kazanıyor. Bir de stada ismi veriliyor. Bu nasıl bir meslektir? Dünyanın en güzel mesleği bu olsa gerek. Hem para al hem ün hem şöhret... Anlamadım gitti. Yenilince de uydur bir şeyler ve tüy git.” dedi.
Yönetimin hamlesinin ardından açılışa gelmeme yönünde karar verdiğini de söyleyen Sadri Şener, “Adam görevden ayrılırken bizimle ilgili olarak, ‘O benim arkadaşım değil...’ şeklinde ifadeler kullandı. Bunları söyleyecek cesarete sahip birinin adının verileceği stada ya da komplekse gidilir mi? Bir de ben kulüp başkanıyım, o da benim memurum. Bu kulübe de servet bağışlamışım ben. Ama Trabzon bu kadar işte.” diye konuştu.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Daha ilerisi Fırtına olsun dedik.İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo. 3 Temmuz Stadı olsun dedik ya
QNB FIRTINA STADI
TURKCELL FIRTINA STADI
Ama olay stad ismi değil. Olay kompleksin ismi.
Stat ismi muhtemelen
"sponsor_adı Stadı" olacak zaten.
KOMPLEKSİN İSMİ İÇİN ZATEN YENİ BİR BAŞLIK AÇILDI. LÜTFEN ORAYA GEÇELİM
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Eğer Fanatik gazetesinin bugünkü Şenol Güneş haberi doğruysa, direk gücün esiri olmuşuzdur. Akyazı spor kompleksinin isme ihtiyacı mı vardı? Yoktu. Ama güç dediğimiz burada kim olduğu bellidir söyledi bu olacak diye ve oldu.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş ismini verince nasıl rantın, paranın veya gücün esiri oluyoruz gerçekten anlamak için soruyorum?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
6 şampiyonluk yaşamışız. Onun için okuma gereği duymadım.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
çok güzel olmuş eline sağlık.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şenol Güneş Stadyumu'nda, Şenol Güneş'li Kara Kartal Trabzonspor'u yenerek üst üste ikinci şampiyonluğuna günden güne yaklaşıyor" diye spiker anonsu duyduğunuzda ağlamaya başlarsınız, ama iş işten geçmiş olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum