Aynı kongrede bir Alaattin Hatayoğlu'nun konuşmasına bakın,bir de Erman Baş'ın konuşmasına.Aradaki farkın bu kadar çok olmaması gerekiyordu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bmn den 500 1000 kişi takıma üye olsa çağ atlarız.
bu delegeler takımı batırır yarısından fazlasının futbol ile alakası yok.
dedenin kürsüde söylediklerine bak ne anlatıyor belli değil
üyelerin hepsi yaşlı ve eski kafalı. genç delege sayımız çok yetersiz.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 22:32.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongreye herkes giremiyor değil mii? :/Hamiş
Yorum
-
Bu kavuklu soytari kim ya ? İzledim elim ayagim titredi sinirden. Ne isi var bu adamin Trabzonspor genel kurulunda. Hangi sifatla cikip konusuyor. Ts bu kadar kuculdu mu , kolay mi bu klupte bu tur adamlarin mikrofonu eline alip konusmasi ? Hemde genel kurulda ?
Yorum
-
-
öyle tahmin ediyorum ki ağaoğlu gelince işler bi düzene girecek.sıkıntılı bir 5 sene oldu (iho ve usta yı aynı kabta görüyorum)
umarım bu olağan seçim tarihide değişir.aralıkta seçim olmaz.seçimlerin haziran ilk haftası olması en mantıklı.ligler biter.3 tam sezonda ne yapmış değerlendirilir ve öyle seçime gidilir.TEKKEBALL
Yorum
-
Bence kendinizi boşa üzüyorsunuz
İnsan profilimiz bu işte , bu kadar fazla bir şey bekleyemezsiniz
Bu işin onlara bırakmayız falanla olacak hali yok
2-3 sene önce kurban da köydeyiz kapının önünde kurban kesiliyor
konu tabi yine siyasete geliyor
Babam diyor ki ''la ...... emice , bi uşağın belediyede , öbürü milli eğitim de , öbürü bilmemnerede , benmi savuncağum akp yi sen savuncaksın tabi'' diyor , karşısındaki ne yapıyor ? tabiki gülüyor
koca köy düşünün toplasan 2 hane var iktidar partisinden yana olmayan
bunun artık devletini , vatanını sevmekle falan alakası yok , biz sevmiyormuyuz ?
bu tamamen güce tapmak , güçlünün yanında olmak ile alakalı
yine babama sorduğumda bunlar mevcut iktidar yokken hangi partilere oy verirdi diye
La bunların babaları dedeleri sosyal demokrattı kimisi chp liydi dedi
Yarın iktidar gitsin bunlar senden benden fazla Atatürkçü olur dedi
34 yaşımıza geldik küçükte değiliz artık , bir ortamda vs siyasete gelip konuşuyorsun eninde sonunda
Oflu olduğunu öğrenen uzaylı görmüş gibi bakıyor , sizin oradan böyle düşünce ...
oluyor işte kaldık 3-5 kişi
Maalesef inanılmaz bir yandaşlık , yaslanma azmi var Trabzon insanında
O yüzden ben kendi adıma bıraktım mücadele etmeyi
Görüyorsunuz işte anlatmaya da gerek de yok aslında
Bırakın takılsınlar kendi çaplarında
Ben bazı düzgün insanların bunlarla mücadelelerine de üzülüyorum açıkçası
Rize bile bizim kadar değildir
Yorum
-
Agaoglu ve yonetim listesi niyeyse hic heyecan vermiyor.belki basarili olacak belki iyice batiracak lakin yorum yapmak icin erken deneyip gormek lazim. Gonul isterdiki yonetim listesini yaparken genc dinamik kariyerinde basarili yeni nesil isadamlarini tercih etseydi.
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki sloganımız var.
Birisi Bize Her yer Trabzon. Belki de bulunmuş yapılmış en güzel slogandır.
İkincisi Her zaman önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Bu kafada isen Trabzonspor'lusundur. Partisine sevdigin kişiye sağına-soluna En radikal Dindarından -Ateist-Deizmine, Milliyetçisinden-Ulusalcısından-Sosyalistine en başta Trabzonspor demedikçe asla büyük olamayacağız.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ziyaretçi olarak alım yapıldı.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Yahu adama ne kızıyorsunuz,cahil görmemiş adam işte asıl suçlu o adamı her kongrede oraya çıkaran artniyetli divandır.Hep söylüyorum Trabzonspor da 60 yaş üstü derinlerin ölüm haberlerini ne zaman alırsak o zaman işte yavaş yavaş düzlüğe çıkarız.Özkan dedemiz sağda solda 60 milyar para alacağını söylüyormuş işte ben bunda artniyet ararım.Ne yazıkki kongre kalitemiz çok çok düşük aklı başında konuşan 5 tane adam sayamazsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum