hala metin kaya kazara başkan seçilir diyenler var ise işte bunlar ihonun sahip olduğu delegeler yüzündendir.. ihonun pavalı köpekleri ve kendisi bu kulüpten atılmadığı sürece bu tehdit hep var olacaktır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala metin kaya kazara başkan seçilir diyenler var ise işte bunlar ihonun sahip olduğu delegeler yüzündendir.. ihonun pavalı köpekleri ve kendisi bu kulüpten atılmadığı sürece bu tehdit hep var olacaktır..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Kaya'nın hani zayıf olasılıkta kazanması Trabzonspor'a ne kaybettirir?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinansal bağlantıları ve isim ağırlığı bulunmamasından ötürü Trabzonspor'a acil lazım olan parayı en yüksek faizden kasaya koymak durumunda kalacaktır yeterince büyük bir kayıptır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe finansı ne isim ağırlığı kardeşim gelen kim olursa olsun kulübün kaldıysa gelirlerini ve gayrimenkullerini ipotek ettirip kredi çekecek. Karun kadar zengin şahsiyetler bu kulübe başkanlık yaptı da noldu, gelen kredi çekti giden kredi çekti.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok detaylı inceleyemedim ama sanırım Muharrem Usta 56 Milyon TL borç vermiş kulübe bu miktarı bankadan ne kadar faizle alırdık bir düşünelim.. Ha 56 Milyon verdi ama bunu nasıl kullandı dersek o ayrı konu ancak sıcak parayı geri ödemesi gerekirse uzatılabilecek, bir miktarı hibe edilebilecek isimlerden almakla yüksek banka kredisi kullanmak arasındaki farkı söylememize gerek yok.
Son 3 dönem transferde yapılan aptallıklar tekrarlanmasın kulüp ayağa kalkar, isim a-b-c-d olsun farketmez. Hem BMN gibi oluşumdan neden yönetime aday çıkaramıyoruz diye hayıflanalım hem de bizim gibi taraftar olup bu işe soyunanlarla dalga geçelim.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için 60-70 ya da her neyse 100 milyonlar bi şekilde bulunur, önemli olan nasıl kullanılacağıdır. Sen kalk 3 tane 30 yaş üzeri ahı gitmiş oyuncuya 250 milyon lira bayıl kulübün her tarafından para fışkırsa nolur can dayanır mı?
Son 3 dönem transferde yapılan aptallıklar tekrarlanmasın kulüp ayağa kalkar, isim a-b-c-d olsun farketmez. Hem BMN gibi oluşumdan neden yönetime aday çıkaramıyoruz diye hayıflanalım hem de bizim gibi taraftar olup bu işe soyunanlarla dalga geçelim.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalga geçtiğim bir konu yok ben Metin Kaya yönetiminin getirebileceği zarar tahminimi yaptım. Bu yönetim listesinin o paraları yüksek faizsiz bulabileceğine inanmadığımı belirttim.
Yorum
-
Şu havayı, bezginliği görünce Celil Hekimoğlu'na çok ayıp etmişiz taraftar olarak. Tuhaf.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu metin kaya kimdir ya marketçi tipi var adamda bide başkan adayı olmuş
Iho nun asalaklarina da para yedirmis onlarin da sosyal medya da bunu desteklemesi bundandir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Kaya'nın hani zayıf olasılıkta kazanması Trabzonspor'a ne kaybettirir?
hoş biz o temsil kabiliyetini ihoyu başkan seçerek magma seviyesine indirdik zaten.. metin kayanın ihodan daha iyi temsil edeceğine dair kuşkum yok..En son memozcan tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 11:30.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum