Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala metin kaya kazara başkan seçilir diyenler var ise işte bunlar ihonun sahip olduğu delegeler yüzündendir.. ihonun pavalı köpekleri ve kendisi bu kulüpten atılmadığı sürece bu tehdit hep var olacaktır..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hala metin kaya kazara başkan seçilir diyenler var ise işte bunlar ihonun sahip olduğu delegeler yüzündendir.. ihonun pavalı köpekleri ve kendisi bu kulüpten atılmadığı sürece bu tehdit hep var olacaktır..
      Metin Kaya'nın hani zayıf olasılıkta kazanması Trabzonspor'a ne kaybettirir?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Finansal bağlantıları ve isim ağırlığı bulunmamasından ötürü Trabzonspor'a acil lazım olan parayı en yüksek faizden kasaya koymak durumunda kalacaktır yeterince büyük bir kayıptır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Finansal bağlantıları ve isim ağırlığı bulunmamasından ötürü Trabzonspor'a acil lazım olan parayı en yüksek faizden kasaya koymak durumunda kalacaktır yeterince büyük bir kayıptır.
          Ne finansı ne isim ağırlığı kardeşim gelen kim olursa olsun kulübün kaldıysa gelirlerini ve gayrimenkullerini ipotek ettirip kredi çekecek. Karun kadar zengin şahsiyetler bu kulübe başkanlık yaptı da noldu, gelen kredi çekti giden kredi çekti.

Yorum

Ne finansı ne isim ağırlığı kardeşim gelen kim olursa olsun kulübün kaldıysa gelirlerini ve gayrimenkullerini ipotek ettirip kredi çekecek. Karun kadar zengin şahsiyetler bu kulübe başkanlık yaptı da noldu, gelen kredi çekti giden kredi çekti.
            Çok detaylı inceleyemedim ama sanırım Muharrem Usta 56 Milyon TL borç vermiş kulübe bu miktarı bankadan ne kadar faizle alırdık bir düşünelim.. Ha 56 Milyon verdi ama bunu nasıl kullandı dersek o ayrı konu ancak sıcak parayı geri ödemesi gerekirse uzatılabilecek, bir miktarı hibe edilebilecek isimlerden almakla yüksek banka kredisi kullanmak arasındaki farkı söylememize gerek yok.

Yorum

Çok detaylı inceleyemedim ama sanırım Muharrem Usta 56 Milyon TL borç vermiş kulübe bu miktarı bankadan ne kadar faizle alırdık bir düşünelim.. Ha 56 Milyon verdi ama bunu nasıl kullandı dersek o ayrı konu ancak sıcak parayı geri ödemesi gerekirse uzatılabilecek, bir miktarı hibe edilebilecek isimlerden almakla yüksek banka kredisi kullanmak arasındaki farkı söylememize gerek yok.
              Trabzonspor için 60-70 ya da her neyse 100 milyonlar bi şekilde bulunur, önemli olan nasıl kullanılacağıdır. Sen kalk 3 tane 30 yaş üzeri ahı gitmiş oyuncuya 250 milyon lira bayıl kulübün her tarafından para fışkırsa nolur can dayanır mı?
              Son 3 dönem transferde yapılan aptallıklar tekrarlanmasın kulüp ayağa kalkar, isim a-b-c-d olsun farketmez. Hem BMN gibi oluşumdan neden yönetime aday çıkaramıyoruz diye hayıflanalım hem de bizim gibi taraftar olup bu işe soyunanlarla dalga geçelim.

Yorum

Trabzonspor için 60-70 ya da her neyse 100 milyonlar bi şekilde bulunur, önemli olan nasıl kullanılacağıdır. Sen kalk 3 tane 30 yaş üzeri ahı gitmiş oyuncuya 250 milyon lira bayıl kulübün her tarafından para fışkırsa nolur can dayanır mı?
                Son 3 dönem transferde yapılan aptallıklar tekrarlanmasın kulüp ayağa kalkar, isim a-b-c-d olsun farketmez. Hem BMN gibi oluşumdan neden yönetime aday çıkaramıyoruz diye hayıflanalım hem de bizim gibi taraftar olup bu işe soyunanlarla dalga geçelim.
                Dalga geçtiğim bir konu yok ben Metin Kaya yönetiminin getirebileceği zarar tahminimi yaptım. Bu yönetim listesinin o paraları yüksek faizsiz bulabileceğine inanmadığımı belirttim.

Yorum

Dalga geçtiğim bir konu yok ben Metin Kaya yönetiminin getirebileceği zarar tahminimi yaptım. Bu yönetim listesinin o paraları yüksek faizsiz bulabileceğine inanmadığımı belirttim.
                  Senin özelinde söylemiyorum genel olarak taraftar profilimizin başkan adayına bakış açısı bu.

Yorum

• olumu gosterip sıtmaya razı etmek bu olsa gerek....

tam nesinlik gunler ama yok buralarda....
                    ıslak imza....

Yorum

• bu metin kaya kimdir ya marketçi tipi var adamda bide başkan adayı olmuş
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu havayı, bezginliği görünce Celil Hekimoğlu'na çok ayıp etmişiz taraftar olarak. Tuhaf.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu metin kaya kimdir ya marketçi tipi var adamda bide başkan adayı olmuş
                          Parayla yapamayacagi reklamini yapti iste.
                          Iho nun asalaklarina da para yedirmis onlarin da sosyal medya da bunu desteklemesi bundandir.

Yorum

kardeş temsil kabiliyeti denen bişey var bildin mi? bu adamlar milyonluk camiayı temsil edecekler her ortamda.. daah önce yöneticilik tecrübesi olmuş ciddi bir oluşum adayken aday olarak ortaya çıkması hiç iyi niyetli bir tutum değil.. eğer herhangi bir aday olmasaydı kendisini ben de taktir ederdim..

hoş biz o temsil kabiliyetini ihoyu başkan seçerek magma seviyesine indirdik zaten.. metin kayanın ihodan daha iyi temsil edeceğine dair kuşkum yok..
                            En son memozcan tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 11:30.
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Zaten Cumhurbaşkanından bahsetmese olmazdı. Bağımsızım diyor birde
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• Ümitsizliğin resmi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X