Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerçekten bu dede böyle bir konuşma mı yaptı? Biri şunun çayına suyuna bir şey koysun da kalpten gitti süsü verelim.
    Cüs, ne bu seviyesizlik ? Yasli adamin söyledikleri son derece rezil olsada, sana böyle bir edepsizlik yama hakkini vermez. Türkiye'de gercekten ahlak sorunu var.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erman Baş: "Hiç kimse Trabzonspor'a siyaseti sokmasın. Ama siyasetçilerden yardım istesin. Ne bağırıyorsunuz. Dünyanın en büyük lideri işte ben burda da konuşuyorum Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Allah'ım benim ömürümü Cumhurbaşkanımıza versin. Allah'ım ona hayılrlı uzun ömürler versin. Sen orda değil de dışarda söyle bana..."
      Kusura bakmayinda adam yasli cahil adam. Her kahvede konusan gelip kongrede konusursa boyle olur. Adamda suc bulmuyorum.

Burada suc onu konusturanda.

Yorum

• sanki siyasi parti kongresi .

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni yönetimin ilk işi Rıza denen elemanı kovup, adam gibi bir hoca bulmak olmalı. Umarım bununla ilgili planları vardır.
          şu aşamada bu kulübe fayda yerine zarar verir.. kalan maçlarımız orta sıradaki takımlarla.. tam rızanın dişine göre rakiplerimiz.. sene sonu için biriyle şimdiden anlaşmanın yoluna gidilmeli.. zaten rızanın anlaşması sene sonu bitiyor..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yabancı hoca her zaman soru işareti hele kulüp şartları belli bu durumu çok iyi bilen biri olmalı. Yerli hoca dersek benim aklıma iyi bir hoca gelmiyor şu gelse bu işi çekip çevirir diyebileceğimiz . Bu şartlarda nasıl olacak. Şenol hocayı da bırakmazlar işimiz daha zor bundan sonra. Usta devam etse Rıza ile devam ederdi gittiği yere kadar ama şimdi gelecek yönetimin bu süreci yönetmesi zor.
            Sene başında Kayseri nin hocasını öve öve bitiremiyorlardı geldiği nokta ortada. İnşallah daha kötü günler yaşamayız.
            “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Kongre üyelerinde bir boş vermişlik var. Yarın katılım sayısı bayağı az olacak gibi gözüküyor. Bir de Metin Kaya seçiliyormuş, seyreyle cümbüşü.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Buna nasıl müsade edilir aklım almıyor. Koskoca Trabzonspor ne hale geldi. Utanmaz soytarının biri çıkmış iktidar güzellemeleri ile Trabzonspor kongre tarihine kara bir leke düşürmüştür. Ben artık kızmayı bıraktım. TC hükümeti Trabzonspor'a ne yapsa yeridir artık. Cumhurbaşkanı bunların yüzüne bir tokat atsa bunlar "ohh" deyip diğer yanaklarını çevirirler. Partinizi de, başkanınızı da alın ve Trabzonspor'dan uzaklaşın.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• usta takımı şampiyon yapmak zorunda değildi belki ama kulübü bu müptezellerden temizlemeliydi.. işte bu yüzden tarih kendisini affetmeyecek.. iho zihniyeti kabus gibi çöktü kulübün üstüne..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bordo mavili takıma FIFA şoku!

20:43 - 07 Nisan 2018

trabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor, eski futbolcuları Mas ve Jun Suk ile mevcut oyuncularından Sosa’ya yapılması gereken ödemelerin yapılmaması sebebiyle FIFA’lık oldu.

Sosa'nın 487 Bin 500 Euro'luk bonservis bedeli taksitinin ödenmemesinden dolayı Milan tarafından FIFA'ya verilen Trabzonspor’un , Emmanuel Mas'ın transfer edildiği San Lorenzo kulübüne de 1 Milyon Euro'luk transfer bedelini ödemediği ortaya çıktı. Öte yandan bordo mavili kulübün geçen yıl aldığı Hjun Jun Suk'un da 452 Bin 250 Euro'luk fesih bedeli ödenmediği için bu transferin de FIFA'ya taşındığı bilgisine ulaşıldı.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Bordo mavili takıma FIFA şoku!

20:43 - 07 Nisan 2018

trabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor, eski futbolcuları Mas ve Jun Suk ile mevcut oyuncularından Sosa’ya yapılması gereken ödemelerin yapılmaması sebebiyle FIFA’lık oldu.

Sosa'nın 487 Bin 500 Euro'luk bonservis bedeli taksitinin ödenmemesinden dolayı Milan tarafından FIFA'ya verilen Trabzonspor’un , Emmanuel Mas'ın transfer edildiği San Lorenzo kulübüne de 1 Milyon Euro'luk transfer bedelini ödemediği ortaya çıktı. Öte yandan bordo mavili kulübün geçen yıl aldığı Hjun Jun Suk'un da 452 Bin 250 Euro'luk fesih bedeli ödenmediği için bu transferin de FIFA'ya taşındığı bilgisine ulaşıldı.

haberin kaynağı neresi hocam
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haberin kaynağı neresi hocam
                        Paylaşımın içinde var da dikkat etmedin heralde Ege. Trabzonhaber kardeşim.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Paylaşımın içinde var da dikkat etmedin heralde Ege. Trabzonhaber kardeşim.
                          şimdi farkettim
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en az katilimli kongresi olabilir. Yarin seçim var ama kimsede o hava yok herkeste boşvermişlik var :d
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sayın Alaattin Hatayoğlu'nun konuşmasını şimdi izledim. Kendisini yürekten kutluyorum. İşte bize lazım olan zihniyet bu
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Kongreye herkes giremiyor değil mii? :/
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X