Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte tüm bunlar yüzünden bu kulüp satılsın diyordum hiç de haksız değilmişim bu herifler kulübün anasını bellemiş. Kulüp zaten elden gitmiş.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor kökleri Trabzon'da büyük bir çınar falan filan işte...
      Nerdeymis Trabzonsporun kökleri?
      Ya da küçük bir çınar mı ?
      Yahu şu klubu şu zihniyetle destekleyecekseniz cidden golge etmeyin ya
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulübü batıran İhoyu rahatlıkla ibra eden kurul Ustayı kıl payı ibra etti. İho ve paralı yalamaları umarım bir gün kulüpten atılır.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        İho ibra edilmemişti. Kabul edenler, etmeyenler. Kaldırılan eller. Hooop ibra edilmiştir. Ben oradaydım. Bence ibra edilmesin diyen eller daha fazlaydı. Divan başkanı Ahmet Metin Genç'e dua etsin
        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerdeymis Trabzonsporun kökleri?
          Ya da küçük bir çınar mı ?
          Yahu şu klubu şu zihniyetle destekleyecekseniz cidden golge etmeyin ya
          Söylenenler lafta kalıyor diyorum.Onun için yazdım ama işte... Niyet halis olacak.

Sen git hain bul kendine bak Kayserispor maçı falan var şimdi kardeş falan muhabbeti iyi hain yapar oradan bulursun iki üç kişi.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:43.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Söylenenler lafta kalıyor diyorum.Onun için yazdım ama işte. Niyet halis olacak.

Sen git hain bul kendine bak Kayserispor maçı falan var şimdi kardeş falan muhabbeti iyi hain yapar oradan bulursun iki üç kişi.
            Sahaya inmeme gerek yok ortalık samimiyetsiz ve sahtekardan geçilmiyor zaten
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sahaya inmeme gerek yok ortalık samimiyetsiz ve sahtekardan geçilmiyor zaten
              Ne mutlu işte işin kolaylaşmış.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Böyle yönetilen, böyle insanların kongrede konuşabildiği bir kulübümüz var ve biz hala başarı bekliyoruz.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:46.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Adam siyasetin dibine vurduktan sonra "Trabzonspor'a siyaseti sokmasın." diyerek olaya noktayı koymuş. Yazık.. Kim ki bu adam sırf yalakalık için oraya çıkartılmış. Önemli biri mi?
                  En son erolizmts tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:47.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Merak ettim orda ayı gibi böğüren sığır dışarı çıktı mı, gel dışarı yüzüme söyle diyince güzel abimiz

Yorum

• Trabzon sokaklarında herhangi birisiyle konuşsanız da yukarıdaki dayının söylediğinden farklı bir şey söylemez. (gerçeklerin farkında olanları ayırarak yazıyorum)

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam siyasetin dibine vurduktan sonra "Trabzonspor'a siyaseti sokmasın." diyerek olaya noktayı koymuş. Yazık.. Kim ki bu adam sırf yalakalık için oraya çıkartılmış. Önemli biri mi?
                        Kongre üyesinden başka bir şey değil. Çok ta konuşturmak istemediler ama sanıyorum tüzük gereği konuşma hakkı da var. Her kurulda çıkar şaklabanlığını yapar ve iner.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• iki sloganımız var.
                          Birisi Bize Her yer Trabzon. Belki de bulunmuş yapılmış en güzel slogandır.

İkincisi Her zaman önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          Bu kafada isen Trabzonspor'lusundur. Partisine sevdigin kişiye sağına-soluna En radikal Dindarından -Ateist-Deizmine, Milliyetçisinden-Ulusalcısından-Sosyalistine en başta Trabzonspor demedikçe asla büyük olamayacağız.
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• Acil olarak Trabzonsporlu gençlerin, yeni neslin Trabzonspora üye olması gerekmektedir.

Yaşını almış ileri neslin Trabzonspor için teşkil ettiği tehlike ve makam sevdası ancak ve ancak gençlerin gönüllü Trabzonsporluluğu ile önlenebilir.

Trabzonsporun kaderine, Trabzon şehrinin dışında yaşayan ve dolayısıyla daha fazla küreselleşme imkanı bulmuş gençler el atmalıdır. Maalesef ki Trabzonlu 40-70 yaş arası neslin, ufku ve küreselleşme isteği Trabzon dışındaki Trabzonsporluların çok altında.

Tabii bahsettiğim tamamen bir Trabzon dışı gelenek değil, Trabzonsporun köklerinden asla kopmaması lazım ancak kendini Trabzon şehir sınırlarına hapsetmiş insanların etkinliği bekamız açısından ciddi oranda azaltılmalıdır.

Bu ufku dar, gelişim isteği sınırlı insanların özellikle siyasi zaafları olması ve partizanlık yapmaları bence yeni neslin bilinçli örgütlenmesi ve hareket etmesi ile engellenebilir. Bu bağlamda yine bunun Trabzon'daki gençler tarafından yapılamayacağını düşünüyorum çünkü oradaki gençlerde de ciddi bir siyasi teslimiyet söz konusu. Metropol şehirlerde yaşayan genç neslin bilinçli örgütlenmesini sağlamak şart oğlu şart.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Allattin Bey konuştu da üstüne alınan oldu mu ki? Bir kulaktan girer öteki kulaktan çıkar oh...
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor neden bu durumda?

Erman Baş:"Bizum kubamizu vermeyen Yıldırım Demirören. Tüpçü, tüpçü var ya tüpçü. Ama kimse benim, bizim Cumhurbaşkanımıza Başkomutanımıza hiç kimse laf söylemesin. Allah'ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uzun ömürler versin. Trabzonspor'umuzu hep ziyaret ediyor. Bakın, Trabzonspor'umuzu çok seviyor. Biz şampiyon ilerde olmak istiyorsak bize şampiyonluk kupasını da verecek olan yine Başkomutanımız, Allah'ım benim ömrümü de ona versin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hiç kimse buna böyle bir şey söylemesin. Trabzonspor'a siyaseti sokmasın."
                                En azından olayın gerçekten böyle geliştiğine inanarak destekliyor, bunun bir de Trabzonspor'un hakkını gasp ettiğini bilip konu açılınca kem küm eden samimiyetsiz tayfası var ki onlar daha tehlikeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X