Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor'un tek kurtulusu delege yapisini degistirmekten gecer..on sayfada aciklamasi konulan sigir dayilar bile bu kulubun kongresinde soz hakki sahibi..bu ayak takimi yuzunden bugun her tarafimiz siyasete bulasmis durumda..adamda gram beyin yok ozguvene bak..simdi bu adamin kullanacagi oyla bu kulubun gelecegi belirleniyor..ayiptir yahu..insallah duan kabul olur dayi, allah senin omrunden alsin baskomutanina versin..ezik herif..

Yorum

• Böyle delegeleri olan bir kulüp bugüne kadar batmadan gelmiş şükredelim

Yorum

• Yeni yönetimin ilk işi Rıza denen elemanı kovup, adam gibi bir hoca bulmak olmalı. Umarım bununla ilgili planları vardır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor neden bu durumda?

Erman Baş:"Bizum kubamizu vermeyen Yıldırım Demirören. Tüpçü, tüpçü var ya tüpçü. Ama kimse benim, bizim Cumhurbaşkanımıza Başkomutanımıza hiç kimse laf söylemesin. Allah'ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uzun ömürler versin. Trabzonspor'umuzu hep ziyaret ediyor. Bakın, Trabzonspor'umuzu çok seviyor. Biz şampiyon ilerde olmak istiyorsak bize şampiyonluk kupasını da verecek olan yine Başkomutanımız, Allah'ım benim ömrümü de ona versin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hiç kimse buna böyle bir şey söylemesin. Trabzonspor'a siyaseti sokmasın."
          İğrenç. İğrenç. İğrenç!
          Bu ne rezilliktir ?
          Hamiş

Yorum

• Bugün gerçekten gördük ki ilk işimiz üye olmak. Bu davarlara bırakacak halimiz yok klübü.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bir diğer konuşmacı da Trabzonspor'un Trabzon'un herşeyi olduğu lafından rahatsız olmuş, Trabzonlular bundan rahatsız olur diyordu. Nasıl bir kafa yapısıdır bu, ben Trabzonspor'u tutuyorum diye bunlarla muhattap olmak zorunda mıyım?

Bu arada ibra etme olayını oy kullanırken, kapalı usul yani, yapsalar ne olur? Neden yapılmıyor?
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 15:24.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Erman Baş: "Hiç kimse Trabzonspor'a siyaseti sokmasın. Ama siyasetçilerden yardım istesin. Ne bağırıyorsunuz. Dünyanın en büyük lideri işte ben burda da konuşuyorum Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Allah'ım benim ömürümü Cumhurbaşkanımıza versin. Allah'ım ona hayılrlı uzun ömürler versin. Sen orda değil de dışarda söyle bana..."
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Erman Baş: "Hiç kimse Trabzonspor'a siyaseti sokmasın. Ama siyasetçilerden yardım istesin. Ne bağırıyorsunuz. Dünyanın en büyük lideri işte ben burda da konuşuyorum Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Allah'ım benim ömürümü Cumhurbaşkanımıza versin. Allah'ım ona hayılrlı uzun ömürler versin. Sen orda değil de dışarda söyle bana..."
                  Soyu en kısa sürede tükenir inşallah.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Yazık gerçekten yaşına hürmeten yağcı diyerek geçmek istiyorum yoksa ceza alacağım.

Yorum

• Şu Erman Baş denen vatandaşı ihraç etmeyen kulüp baştan aşağı bitiktir.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

Erman Baş: "Hiç kimse Trabzonspor'a siyaseti sokmasın. Ama siyasetçilerden yardım istesin. Ne bağırıyorsunuz. Dünyanın en büyük lideri işte ben burda da konuşuyorum Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Allah'ım benim ömürümü Cumhurbaşkanımıza versin. Allah'ım ona hayılrlı uzun ömürler versin. Sen orda değil de dışarda söyle bana..."
                        Bu kimdir,
                        Bunu alın burdan

İşte kongre üyesi seviyemiz

Sonra bu kulüpten başarı bekle

Sagcisi da aynı solcusu da, kaliteli adam yok maalesef yok
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu Erman Baş denilen kapı kulunu oraya çıkaranın da konuşturanın da taa......
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• O profil %60'ın ta kendisi işte. O profil son 8 senedir bu halde olmanın sebebi.

Yorum

Trabzonspor neden bu durumda?

Erman Baş:"Bizum kubamizu vermeyen Yıldırım Demirören. Tüpçü, tüpçü var ya tüpçü. Ama kimse benim, bizim Cumhurbaşkanımıza Başkomutanımıza hiç kimse laf söylemesin. Allah'ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uzun ömürler versin. Trabzonspor'umuzu hep ziyaret ediyor. Bakın, Trabzonspor'umuzu çok seviyor. Biz şampiyon ilerde olmak istiyorsak bize şampiyonluk kupasını da verecek olan yine Başkomutanımız, Allah'ım benim ömrümü de ona versin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hiç kimse buna böyle bir şey söylemesin. Trabzonspor'a siyaseti sokmasın."
                              Gerçekten bu dede böyle bir konuşma mı yaptı? Biri şunun çayına suyuna bir şey koysun da kalpten gitti süsü verelim.

Yorum

• Demokratik bir ortam olmuş,herkes fikrini söylemiş,saygı duymak lazım.
                                Sonuçta futbolu yönetenlerin kalitesi ortada,kupayı verselerdi kim ne diyecekti,şikeden kupası çalınmış efsane olarak gördüğümüz eski bir futbolcu ve Hocamız,şikeden ceza alan bir İstanbul takımına gidiyor para için.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X