Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nuri Albayrak'ı ben de istemem, futbolu bilip de düzgün başkanlık yapacak yegane kişi Ahmet Ağaoğlu gibi duruyor o da aday olmaz.

Adı geçen başkan adayları arasında sanırım yine Usta akla en yatkını gibi duruyor.

Ancak yönetim kurulunulda Ali Rıza egemen, Ahmet Çubukçu ve Saral olmamalı.

Güçlü her işin sorumlusu bir yönetim kurulu ve sportif direktör ile bu işe girisilmeli.
    Sportif direktör adayın Şota'dır
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Gelecek başkan şike davasına sahip çıkacak mı? İlk sormamız gereken soru bu. Cevap veriyorum: Çıkmayacak
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelecek başkan şike davasına sahip çıkacak mı? İlk sormamız gereken soru bu. Cevap veriyorum: Çıkmayacak
        O zaman demek ki sorun Baskanlarda degilmis sorun cok daha yükseklerdeymis.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Muharrem Usta aklini basina alip yeni bir yönetim kurup Aralik'a kadar kulübü ugrattigi zarari karsilamadan sakin ola kacmasin.

Yok öyle eski baskanlar borcunu ödesin bende öderim demeler.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman demek ki sorun Baskanlarda degilmis sorun cok daha yükseklerdeymis.
            Hayır sorun kuyruğu kaptırmada
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aday çıkmaması Trabzonsporun utancıdır. Siyasilerin kucağına oturmuş,ordan çıkacak isme odaklanmış bir camiadan kusura bakmayın ama birşey olmaz.
              Bu kadarmı aciz oldu bu takım,camia,şehir ?
              Herşeyden önce yürekli insanlara ihtiyac var.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siyasi destek derken beklenti tam olarak nedir ? Siyasi gücünü kullanır diye Usta'dan beklenti vardı ama sonuç ortada. TS için herhangi bir yere çivi mi çaktı, gelir getirecek proje mi yarattı ? Albayrak zamanında limanı aldı gitti, bu geldi okuldu hastaneydi reklamını yaptı gidecek. İho'yu söylemeye bile gerek yok, adam kulübü kutuplaştırdı, yandaş muhalif taraftar saçmalıkları bunun döneminde başladı kim bilir sırf bunun için kaç kişi TS ile bağını kopardı.

Yani şu yaşadığımız sancıların daha beterini yaşadığımız, ''40 yıllık efsane rezil oldu sizinle'' tezahüratlarıyla stadın inletildiği dönem unutuldu yine Nuri Albayrak diyorsunuz. Tekke'yi satıp Musampa, Ömer Rıza, Djokaj, Moawad, Ayman, Risp, Adnan Güngör, Jabi transfer eden bir başkandan söz ediyoruz. Yıldız diye Marcelinho'yu getirdi, 5 ay sonra sattı. Lazoroni, 3 ay Brezilya'da topçu aranan dönemler...

Yaw Sakarya'nın Kolombiyalı kalecisi vardı çok iyi hatırlıyorum, adamın peşinden yaz boyu koştuk 2 kuruşun hesabını yapıp becerip transfer edemedi. Koca yaz boyu Serkan, Adnan, Jabi üçlüsüyle transfer sezonunu kapattı, inim inim inledik o dönemler Sivas, Kayseri bile bizden güçlüydü kaale alınmıyorduk LİG TV maçlarımızı bile vermemeye başladı da tepki olunca tekrar yayınladılar.

Başkan olsun ilk iş Abdülkadir, Yusuf, Okay başta olmak üzere para eden ne kadar topçu varsa hepsini satsın takımı çöplerle doldursun, Fatih Akyel'i de kaptan yapsın (!) Bu rezillik bile yeter ama unutuluyor işte. Adamlar bize yağmurlu havada su vermiyor ama hala siyasetten medet umuluyor. Biri de çıksın desin ki genç, dinamik, siyasetten uzak, alt yapıya ve scout sistemine önem veren başkan istiyorum. Bu nedir yaw, kongre başlığında seçim şarkıları çalıyor arka planda Dombıra Diriliş müziği falan var birazdan Reis başlığa gelip yeni başkan duyumu atacakmış gibi hava var dejavu oldum. Hedef biz miyiz biz deneme tahtası mıyız bilelim yani.
                Yalnız Albayrak liman ihalesini Ağustos 2003 yılında aldı henüz Trabzonspor'la bağı yokken. Ihaleyi aldıktan 2.5 yıl sonra Aralık 2005'te başkan oldu. Sportif başarısı sorgulanabilir ama mali denge dedin mi Albayrak üzerine başkan görmedim. Fatih Tekke'yi 7 milyona satıp Ersen, Umut Bulut transferlerini yapmıştı üzerinede hatırladığım kadarıyla artan para kasaya girdi. O dönem bu 2 futbolcu transferin gözdesiydi zira Ersen Martin'den faydalanıp İspanya kulübüne sakat sakat kakaladığımız bir transferdi. Maliyeti 1 milyon bile gelmeyen Stepanov'u 4 milyona Porto'ya satması, kaleci Onur'u Karşıyaka kulübünden alması, Marcelinho'yu alıp her ne kadar faydalamasakta kâr edip satması bunlar son 10 senede bu kulüpte olmayan iyi şeylerdir.
                Atay Aktuğ ve Şenol Güneş'in elbirliğiyle mahvettiği takımı düzeltmek için herif götünü yırttı küme düşme hattından aldığı takımı avrupa kupasına taşımıştı. Bazı yıkımlar hemen öyle toparlanmaz herif göreve geldiğinde kulüp borsada hisselerini satmış buna da kağıtları ödeyip toplamak kalmıştı. 97 yılında Mehmet Ali Yılmaz'ın kartal'da yaptığı tesislerden tek gelir getirici hamleyi Opet anlaşmasıyla 10 milyon dolar olarak yaptı ve bunu Sadri Şener yönetiminin kasasına girmesini sağladı.
                Albayrak farzı misal başkan olsun siyasetten çok kulüp için gelir getirici işlerin peşine düşer bunun referansını gösterdi en azından. Herifin hâlâ kulüpten 4 milyon dolar alacağı var bir kez bile mali kongrelerde geri istemişliği yok. Yani öyle kolay değil bu işler. Herif Sadri Şener yönetimine nerdeyse borçsuz kulüp devretti ama utanmaz arlanmazlar mali kongrede herifi ibra etmedi işin birde bu yanı var. Son 3 başkan kulübün a... koydu ama güle oynaya ibra edildiler. Şuan için para eden ne varsa satılması gerek. Okay, Abdülkadir, Yusuf artık değerini bulduğunu satacaksın mali dengeyi kuracaksın. 6 ay içinde 400 milyon tl ödeme yapılacak artık hesap kitap bilen yönetim lazım fantazi zamanları bitti.
                En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 20.03.2018, 18:18.

Yorum

• Ulan arkadas neymis bu Nuri Albayrak, hemen gelsin yarin baslasin.

Yorum

• Yeni reklamcımız Nuri Albayrak
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Oflu tayfa yine harekete geçtiğine göre takım yine dibin dibini görecek demektir geçmiş olsun.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kafa yapısı müthiş. Hâlâ Oflu'su bilmem nerelisi kafası hakim. Oflu olmadığında takım şampiyonluklara ambargo koyuyordu öyle ya. O kafayla çok yaşarsın he, tüm hayatında başarıdan başarıya uçarsın.

Yorum

• [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION]

http://tr.beinsports.com/haber/iste-...yrakin-karnesi
                          https://eksisozluk.com/nuri-albayrak--1430804
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalnız Albayrak liman ihalesini Ağustos 2003 yılında aldı henüz Trabzonspor'la bağı yokken. Ihaleyi aldıktan 2.5 yıl sonra Aralık 2005'te başkan oldu. Sportif başarısı sorgulanabilir ama mali denge dedin mi Albayrak üzerine başkan görmedim. Fatih Tekke'yi 7 milyona satıp Ersen, Umut Bulut transferlerini yapmıştı üzerinede hatırladığım kadarıyla artan para kasaya girdi. O dönem bu 2 futbolcu transferin gözdesiydi zira Ersen Martin'den faydalanıp İspanya kulübüne sakat sakat kakaladığımız bir transferdi. Maliyeti 1 milyon bile gelmeyen Stepanov'u 4 milyona Porto'ya satması, kaleci Onur'u Karşıyaka kulübünden alması, Marcelinho'yu alıp her ne kadar faydalamasakta kâr edip satması bunlar son 10 senede bu kulüpte olmayan iyi şeylerdir.
                            Atay Aktuğ ve Şenol Güneş'in elbirliğiyle mahvettiği takımı düzeltmek için herif götünü yırttı küme düşme hattından aldığı takımı avrupa kupasına taşımıştı. Bazı yıkımlar hemen öyle toparlanmaz herif göreve geldiğinde kulüp borsada hisselerini satmış buna da kağıtları ödeyip toplamak kalmıştı. 97 yılında Mehmet Ali Yılmaz'ın kartal'da yaptığı tesislerden tek gelir getirici hamleyi Opet anlaşmasıyla 10 milyon dolar olarak yaptı ve bunu Sadri Şener yönetiminin kasasına girmesini sağladı.
                            Albayrak farzı misal başkan olsun siyasetten çok kulüp için gelir getirici işlerin peşine düşer bunun referansını gösterdi en azından. Herifin hâlâ kulüpten 4 milyon dolar alacağı var bir kez bile mali kongrelerde geri istemişliği yok. Yani öyle kolay değil bu işler. Herif Sadri Şener yönetimine nerdeyse borçsuz kulüp devretti ama utanmaz arlanmazlar mali kongrede herifi ibra etmedi işin birde bu yanı var. Son 3 başkan kulübün a... koydu ama güle oynaya ibra edildiler. Şuan için para eden ne varsa satılması gerek. Okay, Abdülkadir, Yusuf artık değerini bulduğunu satacaksın mali dengeyi kuracaksın. 6 ay içinde 400 milyon tl ödeme yapılacak artık hesap kitap bilen yönetim lazım fantazi zamanları bitti.
                            O dönemi çok yanlış hatırlıyorsun. Bu çakallar Trabzobspor'u ihale sürecinin dışında bırakıp limana kondu. Trabzonspor'un geleceğini çaldılar. Liman ihslesi trabzonspor'un kaderini değiştirdi. Eğer o ihale trabzonspor'a bırakılsa veya kulüp limana bi şekilde ortak edilse şimdi çok farklı şeyler konuşuyorduk. Hatta bunların 'trabzonspor içinden çıktığı şehre rakip olamaz' lafını dün gibi hatırlıyorum. Ondan sonra sözümona başkan oldu. Nuri albayrak iho ve usta'dan bile kötü yönetici. Bunlar yemeye gelir. Bak para kalmayınca biri bile yanaşıyor mu? Bu adamlardan bize fayda gelmez. Kimse nuri falan demesin
                            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 20.03.2018, 19:51.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oflu tayfa yine harekete geçtiğine göre takım yine dibin dibini görecek demektir geçmiş olsun.
                              Görüyorum artiriyorum, Nuri Albayrak lobisi isbasinda. Bu adam.kesin bu seferde Kartal arazisini falan zimmetine gecirecek.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelecek başkan şike davasına sahip çıkacak mı? İlk sormamız gereken soru bu. Cevap veriyorum: Çıkmayacak
                                Valla hocam çıkacak olanı bu taraftar desteklemiyor, delege de seçmiyor. Kendi kaderimizi kendimiz şekillendiriyoruz yani. Neyi istiyorsak onu yaşıyoruz.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X