Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan Saral: Trabzonspor'umuz sosyal medya dan başkan adaylığı açıklanacak kulüp değildir. Başkan seçilmiş gibi de açıklamalar yapmanın geçerliliği nedir?

Twitter'dan yazmış. Bunlar galiba aday çıkmayacak sanıyordu sanırım 2. Dursun vakası oldu Usta için de sürpriz oldu. Bence Usta da aday olacak, eğer başka aday olmazsa kendi dönemi hariç bütün başkanları yönetimleri suçlayan kişiyi orada tutmazlar, Usta başkan olamaz onun işi bitti. Ona oy kazandıran yöneticiler de yok artık.
    Gökhan Saral Türkçe'yi ne zaman öğrenmiş de cümle kurmaya başlamış?

Bu adam değil mi, twitterda her yazdığını 5 dk sonra silen?
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Alt yapı muhabbeti çok boş bi muhabbet kimse kendini kandırmasın. Var mı 7-8 tane alt yapı oyuncusu ile sürekli iyi işler başaran Avrupa takımı? Bir elin parmaklarını geçmez. Hadi biz öz evlat, alt yapı düşmanıyız bunlar niye oynatmıyor? Hem de alt yapılarındaki teknoloji, bulundurdukları oyuncuların potansiyeli bizimkilerden kat be kat fazla iken.

2.si alt yapı, öz evlat düşmanı da değiliz. Hatta ülkede bu yöndeki en büyük atılımı 1461 ile biz yaptık. 5-6 oyuncu aldık üstüne hocalarını da getirdik. O ekibin en iyisi şu an Bursa'da rotasyonda.

Aynı durumu gs fb bjk için düşünelim, 2. ligde oynattıkları paf takımları ligini sırf 3. bitirdi diye 5-6 oyuncu artı hocasını as takıma yükseltsinler, başlarına yıkarlar. Ama biz onu bile kabullendik sonra yok sabırsız, bilmem Trabzon özünden saptı, yok kendi evlatlarına düşman geçin arkadaş bu ayakları.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yöneticilerden bir anket talep ediyorum. Trabzonspor'un başkanı kim olmalı diye. İHO, Muharrem Usta ve Ahmet ağaoğlu arasında.
        Adaylıklarını açıklarlarsa resmi olarak 1. ağızdan, olabilir.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kısır tartışmalar...
          İster Cafer ile oyna ister Caferinho ile
          Bu borç yıllardır zirvedeki pastadan pay alamadığımız için o paralardan mahrum olduğumuz için uçtu
          Yahu bırakın şampiyonluğu 3.lük göremez olduk
          Bjk bu sene Cl'den ne kadar kaldırdı?
          30 milyon euro mu ? 40 mı ?
          150 milyon tl nın üzerinde
          Bizim yıllık gelirimiz ne ?
          Lig 2.cisi havuzdan ne kadar alıyor 5-6.sı ne kadar ?
          Lac yıldır bundan mahrum kaldık?

Şampiyonluğa oynamamız halinde bilet gelirlerindeki potansiyelin farkındamısınız?
          Aklı başında adam şampiyonluğa oynasa sadece fb maçında galibiyet geliri dışında 5 milyon tl nın üzerinde ciro yapar .

Sen ligi 5-6. bitirdikçe borç katlanacak.

Not:Tabi ki Kucka Burak Sosa gibi paraların kontrol edilemediği transferler Trabzonspor için yanlış
          Ama kaliteden vazgecmemeliyiz
          Aslında gelen bütün başkanlar böyle düşündü, yaptı veya yapamadı orası tartışılır ama fikir aynı fikirdi ve sonucu malum ortada sürüklendiğimiz nokta belli

Bizim kulübümüz böyle yüklü kadrolar kurarak başarıyı elde edemedi, edemediği sürece de dibi boylayacaktır

Sebebine gelirsek herşey ortadadır hesap basittir,

150 milyon tl lik takım kurup 4.-5. Olmak bizi uçuruma sürüklüyor

Biz 4.-5. Olsak ort 100 milyon gelir elde ediyoruz ligden

2.-3. Olursak 120-130 (ligin durumuna göre değişir)

Ama biz 150 milyonluk takım kurup + başka maliyetler ile 200-230 milyon bulan kadro oluşturuyoruz

Soruyorum size sizce bu tezgah ne kadar döner ? Devamlılığı olur mu ? Olursa ne ala ama kurduğun bu kadro 2. Olup şampiyonlar ilgine gidemezsen dönmez döndüremezsin, ona buna siyasetin ağzına para para diye bakarsın.

2. Olan ne kadar gelir elde eder diye sormuşsun ?

Senin 4.-5. Olman ile Başakşehir in 2. Olması arasında Avrupa dan gelecek para dışında fark yoktur iki takımın geliri 100 milyon olur ligde

Sen lig geliri olarak şikeciler ve gs ile 40 milyon, kargalar ile 25 milyon eksik başlıyorsun, (Altta arkadaşımızın bahsettiği konu buna güzel örnek olur )

Ben her seferinde burada yazıyorum Biz 100 milyonluk takım kurmalıyız

peki nasıl ?

Benim şahsi fikrim İlk 11-12 oyuncu Maliyetli olabilir ve yarışan kaliteli ayaklar ama abartmadan mesela 15 m Euro gibi bir 11 kalan tüm oyuncular altyapı ve ucuz oyuncular geleceğe yatırım, zaten zamanla genç oyuncu 11 e monte oldukça 15 m Euro lar daha aşağı çekilebilir

Bu şekilde zaten Avrupa görür bu takım kendine vitrin de oluşturur, zamanla şampiyonluk da gelir zaman derken belki 1 belki 3 yıl o elindeki futbolcu performanslarına bağlı

Futbol büyük bir endüstriye dönüşüyor diyoruz bonservisler uçmuş durumda

Sayın usta nın da dediği gibi okay+ onazi+Yusuf+Abdülkadir 40-50 milyon Euro ya istesem satardım

Sizce ederler mi ? Bence fazlası var azı yok

O yüzden üretmeliyiz , üretirken başarıya ulaşmalıyız.

Not: Altyapı altyapı demiyorum yanlış anlaşılmasın genç gelecek vaadeden ucuz oyuncu, sadece altyapı ile olmaz, olması için oraya yatırım ve zaman gerek
          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada şampiyonluk sayıları suni olarak arttırılmaya çalışılıyor. Önce bjk 2 şampiyonluğu havadan kaptı. Şimdi de feybe kamuoyu oluşturup Tff'den 1923'e kadar olan şampiyonlukları tescil ettirme derdinde. Bu, Trabzonspor'a karşı yapılan bir harekettir ve mutlaka gelecek başkan güçlü bir şekilde karşı durmalıdır. Lig 1959'da başladı, 1923'te değil
          En son special one tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 14:12.
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında gelen bütün başkanlar böyle düşündü, yaptı veya yapamadı orası tartışılır ama fikir aynı fikirdi ve sonucu malum ortada sürüklendiğimiz nokta belli

Bizim kulübümüz böyle yüklü kadrolar kurarak başarıyı elde edemedi, edemediği sürece de dibi boylayacaktır

Sebebine gelirsek herşey ortadadır hesap basittir,

150 milyon tl lik takım kurup 4.-5. Olmak bizi uçuruma sürüklüyor

Biz 4.-5. Olsak ort 100 milyon gelir elde ediyoruz ligden

2.-3. Olursak 120-130 (ligin durumuna göre değişir)

Ama biz 150 milyonluk takım kurup + başka maliyetler ile 200-230 milyon bulan kadro oluşturuyoruz

Soruyorum size sizce bu tezgah ne kadar döner ? Devamlılığı olur mu ? Olursa ne ala ama kurduğun bu kadro 2. Olup şampiyonlar ilgine gidemezsen dönmez döndüremezsin, ona buna siyasetin ağzına para para diye bakarsın.

2. Olan ne kadar gelir elde eder diye sormuşsun ?

Senin 4.-5. Olman ile Başakşehir in 2. Olması arasında Avrupa dan gelecek para dışında fark yoktur iki takımın geliri 100 milyon olur ligde

Sen lig geliri olarak şikeciler ve gs ile 40 milyon, kargalar ile 25 milyon eksik başlıyorsun, (Altta arkadaşımızın bahsettiği konu buna güzel örnek olur )

Ben her seferinde burada yazıyorum Biz 100 milyonluk takım kurmalıyız

peki nasıl ?

Benim şahsi fikrim İlk 11-12 oyuncu Maliyetli olabilir ve yarışan kaliteli ayaklar ama abartmadan mesela 15 m Euro gibi bir 11 kalan tüm oyuncular altyapı ve ucuz oyuncular geleceğe yatırım, zaten zamanla genç oyuncu 11 e monte oldukça 15 m Euro lar daha aşağı çekilebilir

Bu şekilde zaten Avrupa görür bu takım kendine vitrin de oluşturur, zamanla şampiyonluk da gelir zaman derken belki 1 belki 3 yıl o elindeki futbolcu performanslarına bağlı

Futbol büyük bir endüstriye dönüşüyor diyoruz bonservisler uçmuş durumda

Sayın usta nın da dediği gibi okay+ onazi+Yusuf+Abdülkadir 40-50 milyon Euro ya istesem satardım

Sizce ederler mi ? Bence fazlası var azı yok

O yüzden üretmeliyiz , üretirken başarıya ulaşmalıyız.

Not: Altyapı altyapı demiyorum yanlış anlaşılmasın genç gelecek vaadeden ucuz oyuncu, sadece altyapı ile olmaz, olması için oraya yatırım ve zaman gerek
            Noktası virgülü dahil tamamen katılıyorum. Zira bizim özümüz aslında budur..
            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Usta adaylığını koyup kazanırsa tepkiler ne olur büyük merak içindeyim
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Usta adaylığını koyup kazanırsa tepkiler ne olur büyük merak içindeyim
                Ahmet Ağaoğlu'nu eğer Berat Albayrak aday olmaya ikna ettiyse,Usta aday olmaz.Bugüne kadar hep uzaktan seyreden ve akıl veren Ağaoğlu birden bire neye güvenerek aday oldu belli değil.
                Ekonomik olarak Usta ile kıyas bile edilemez,çok enteresan bir adaylık oldu.
                • Memento mori

Yorum

• Spekülasyonu severiz, kaos benliğimizdir.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alt yapı muhabbeti çok boş bi muhabbet kimse kendini kandırmasın. Var mı 7-8 tane alt yapı oyuncusu ile sürekli iyi işler başaran Avrupa takımı? Bir elin parmaklarını geçmez. Hadi biz öz evlat, alt yapı düşmanıyız bunlar niye oynatmıyor? Hem de alt yapılarındaki teknoloji, bulundurdukları oyuncuların potansiyeli bizimkilerden kat be kat fazla iken.

2.si alt yapı, öz evlat düşmanı da değiliz. Hatta ülkede bu yöndeki en büyük atılımı 1461 ile biz yaptık. 5-6 oyuncu aldık üstüne hocalarını da getirdik. O ekibin en iyisi şu an Bursa'da rotasyonda.

Aynı durumu gs fb bjk için düşünelim, 2. ligde oynattıkları paf takımları ligini sırf 3. bitirdi diye 5-6 oyuncu artı hocasını as takıma yükseltsinler, başlarına yıkarlar. Ama biz onu bile kabullendik sonra yok sabırsız, bilmem Trabzon özünden saptı, yok kendi evlatlarına düşman geçin arkadaş bu ayakları.
                    Var Ajax..

Yorum

• Sadri Seneri cokta sallamiyorum.

Kismi basarilari olan bir baskan. Belirgin donemlerde sevecende geliyor ama yanlis konustugu cok mesele var.

O olsa Buraki almazmis, Fatih Tekke kulubun kapisina kadar geldi beni iceri alin dedi onuda almamisti. Getirdigi adamlar cokmu iyidi.
                      Senol Gunese bende bayilmiyorum ama bu benim stada gitmeme engel asla olamaz. Trabzonspor taraftari biri stada gitmemezlik yapamaz.

Ahmet Agaoglu yanlis vaade bulunuyor. Usta, Iho veya baskasi gibi ufak ufak yalanlar atmasi lazim vakit kazanabilmek adina. Biz yalani severiz.
                      3 sene sabir diyor, 3 ay beklemezler burda.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Var Ajax..
                        Bir elin parmağını geçmese de muazzam örnek, hadi alt yapısının ünü dünyaya yayılmış Ajax olalım.

Yorum

• #Özel

Trabzonspor Eski Başkanı Sn. İbrahim Hacıosmanoğlu 8 Nisan'daki Kongrede Başkan Adayı olmama kararı almıştır. Sayın Başkan Bir aksilik olmaz ise Kongreye Katılacaktır.
                          Görünen ; Sn. Başkan Ahmet Ağaoğlu Tek Aday Tek Liste şeklinde Kongreye girecektir. Hayırlı Olsun. [emoji173]️[emoji170]

Kenan danismaz

Hayirlisi olsun bakalim

Sadece bordo mavi .
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Dün ahmet ağaoğlunu dinledikten sonra çoğu taraftarda bir öze dönüş sevdası oluşmuş. Cidden bu kadar basit mi bu işler? Gördüğüm kadarıyla Okay ile aynı yaşta olan ve hiç süper lig maçı olmayan Batuhanı bile geleceğin yıldızı olarak gösteren var. Altyapı dan futbolcu çıkartıp ajax porto gibi bir takım olmak en az 10 yılımızı alır. Elimizde iyi bir kadro var 2-3 kaliteli transfer ve iyi bir teknik direktör ile şampiyonluk şansımız varken Sosa burak kucka gibi maliyetli isimleri yollayıp batuhan gibi vasıfsız bir isimle yola devam edip orta sıralarda mücadele etme fikri açıkcası bana hiç mantıklı gelmiyor. Yada alt yapıdaki kaliteli isimleri direk a takımda oynattığın zaman kötü sonuçlar geldiğinde o gençlerin ruh hali ne olacak? Borcun azalması için mutlaka başarı şart. Kadro maliyetini ne kadar azaltırsan azalt o borç başarılı olmadığın sürece hep artacaktır.

Ama hem maliyetli isimleri yollayıp hemde genç isimlerle başarılı olunacaksa sonuna kadar Ahmet ağaoğlunu desteklemek gerekir. Ancak yeni sezonda ilk 10 hafta kötü sonuçlar geldiği zaman kimse borçmuş sabırmış dinlemez. Ts büyük takımdır ve her zaman üst sıralara oynamalıdır.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: Ateşin içine atlıyoruz

Gelecek haftaki kongre öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim durumundaki AHMET Ağaoğlu, FANATİK’e konuştu: “Kulübün içindeki sıkıntıları biliyoruz. Zaten kongreye bu kadar kısa bir süre kalmışken hiçbir adayın ortaya çıkmaması bile sıkıntının derecesini gösteriyor. Evet, ateşin içine atlıyoruz. Ya hep beraber bu yangın sönecek ya da kavrulacağız. Herkesin desteğinin başımın üstünde yeri var.” Trabzonspor’da olağanüstü genel kurula 10 gün kadar kısa bir süre kalırken, başkan adaylığını ilk açıklayan isim eski yönetici, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu. Kritik bir süreçte koltuğa talip olan Ağaoğlu, FANATİK’e konuştu. İşte ilk adayın ilk sözleri:

‘Her şeyin farkındayız’
                              “Öncelikle camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Bize destek veren, yanımızda olun, dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Nasıl bir dönemde, nasıl bir göreve talip olduğumuzun farkındayız. Ateşin içine atlıyoruz. Bu yangını ya hepbirlikte söndüreceğiz ya da beraber kavrulacağız.”

‘1-2 sene beklenti olmasın’
                              “Benim büyük vaatlerim yok. Çünkü ortada gerçekler var. 1-2 sene Trabzonsporlular’ın sabretmesi gerekiyor. Sabır, bizi oyuncularımız kadar güçlendirecek bir faktör olacak.”

‘Buraya kalmamalıydı’
                              “Trabzonspor büyük bir camia. Beklentileri hep büyük. Ancak seçime neredeyse 10 gün kalmışken hiçbir başkan adayının ortaya çıkmaması kabul edilebilir bir durum değildi. En azından ben kayıtsız kalamazdım.”

‘Haftaya açıklarız’
                              “Herkes yönetimimizi merak ediyor. Bu işte kimin gönlü varsa, kim böyle bir dönemde ateşin içine atılmaya hazırsa onlarla olacağız. Camianın 7’sinden 70’ine her birimine ihtiyacım var. Kadromuz için gece-gündüz çalışıyoruz, çalışacağız. Beklenen açıklamayı da sanırım hafta başında yaparız. Sık sık Trabzon’da olacağım.”

MİNİ YORUM (Serhat Demirtaş)

Zor zamanda önemli iş
                              Trabzonspor’un ekonomik açıdan nasıl sıkıntılı bir dönemden geçtiği malum. Bunu bizzat Muharrem Usta gibi iş ekonomisini bilen, yönetim anlamında da profesyonel olan birinin söylemesi zaten tabloyu ortaya koyuyor. Böyle bir süreçte Ahmet Ağaoğlu’nun, üstelik ilk aday olarak koltuğa talip olması kıymetli. Yapabilir, altından kalkabilir-kalkamaz bunu zaman gösterecek. Ancak bu zor zamanlarda ateşten gömleği giymeyi kabul edecek birini camia seçim sonucu ne olursa olsun unutmaz. Her şeye rağmen ben başka başkan adaylarının da çıkacağını ve hatta yine her şeye rağmen Usta’nın bir sürpriz yapabileceğini düşünüyorum.

Ahmet Ağaoğlu: 3 yıl sabır istiyorum

Trabzonspor başkanlığına aday olduğunu resmen açıklayan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Ben futbol sevdalısı değil, Trabzonspor sevdalısıyım. Ortada başkan adayı olmamasını hazmedemediğim için adayım.” dedi.

"Çantamızda parayla gelmiyoruz, 3 yıl sabır istiyorum. Yolun sonunda herkes bu takımla gurur duyacak"

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önceki gece Trabzonspor başkanlığına aday olduğunu resmen açıklamıştı. Başkan adayı, projelerini ve hedeflerini ise Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'e anlattı:

Ben futbol sevdalısı değil, Trabzonspor sevdalısıyım. Trabzon kalibresindeki kulüp genel kurula 24 saatten az bir süre kalmış ve ortada başkan adayı yok. Bunu hazmedemedim ve aday oldum. Benim Trabzon'a borcum var.

Bu malum tablo içinde transfer yasağını göğüslemek için nasıl bir politika izleyeceğimizi veriler elimize gelince göreceğiz. Çantamızda parayla gelmiyoruz.

Sabır kelimesi Trabzon'da anlam ifade etmez. Ben de sabırsızım. 10 milyon insanın umudu bir takımdan bahsediyoruz. Oluşturulacak plan, program ve uygulamalar kendisini zaten gösterecektir.

Yıllarca yüksek maliyetli futbolcular almış ama verim alamamışız. Satarken de para kazanmayıp, kaybetmişiz. İyi para kazandığın futbolcular maaliyeti sıfır olan Gökdeniz Karadeniz, ana maliyeti 500 bin Dolar olan Fatih Tekke. Ogün'den, Abdullah'tan, Nejdet'ten, Serdar'dan, Ali Kemal'den kazanmışsın. Onun için bu işin doğrusu bu.

3 yıl sonra Trabzonspor taraftarı şununla gurur duyacak; kendisinin yetiştirip sattığı futbolcularla Trabzonspor bugüne kadar yabancı futbolculara ödediği paraların belki de tamamına yakınının bir bölümünü kasasına koymaya başlayacak.

Bu takımdan başarı beklentisi varsa ki olması son derece doğaldır, biz de bunun için var gücümüzle çalışacağız. Ödenmesi gereken rakamlarla boğuşurken ben kimseye şampiyonluk vadetmiyorum.
                              En son My tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 16:03.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Uzun zaman once okay icin yazdiklarim ve bir renkdasin verdigi cevap..bu tataftar ne kadar futboldan anliyor goruyoruz..baskan konusundada ayni.genclere altyapiya onem verecek baskan gelecek ve uretip satip yasayan bir klup olmaliyiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X