İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adam sadece alt yapıyla çıkacağım Yumlu, Xeki'leri takıma dolduracağım demedi. Alt yapıda yakından takip ettiği çok potansiyelli 3-4 isim varmış tıpkı Yusuf ve Abdül gibi parlayacaklar diyor bunları işaret ediyor, bu kısım önemliydi mesela laf olsun diye konuşmadan doğrudan alt yapıdaki potansiyelleri işaret ediyor ve futbolcu tarlasından faydalanacağım, alt yapıdan kadroya 4-5 oyuncu soksam yeter diyor.
Özet: Wonderkid seviyor, maliyeti düşük yabancı transferler istiyor. Ayrıca Rıza konusunu cevaplamadı ama bence Rıza olağanüstü bir seri yakalayıp kafaları bulandırmadıkça devam etmez. Olcay'ın veya yedek kalecinin maaşını görse kriz geçirip soluğu hastanede alacak başkan istiyordum, kendisinde o potansiyeli gördüm. Yandık bittik edebiyatı da yapmadı, kendine güveniyor.
Ayrıca yuvarlak gözlük takan adamdan korkacaksın, La Casa De Papel'deki profesör üstadın gözlüğü de yuvarlaktı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam sadece alt yapıyla çıkacağım Yumlu, Xeki'leri takıma dolduracağım demedi. Alt yapıda yakından takip ettiği çok potansiyelli 3-4 isim varmış tıpkı Yusuf ve Abdül gibi parlayacaklar diyor bunları işaret ediyor, bu kısım önemliydi mesela laf olsun diye konuşmadan doğrudan alt yapıdaki potansiyelleri işaret ediyor ve futbolcu tarlasından faydalanacağım, alt yapıdan kadroya 4-5 oyuncu soksam yeter diyor.
Özet: Wonderkid seviyor, maliyeti düşük yabancı transferler istiyor. Ayrıca Rıza konusunu cevaplamadı ama bence Rıza olağanüstü bir seri yakalayıp kafaları bulandırmadıkça devam etmez. Olcay'ın veya yedek kalecinin maaşını görse kriz geçirip soluğu hastanede alacak başkan istiyordum, kendisinde o potansiyeli gördüm. Yandık bittik edebiyatı da yapmadı, kendine güveniyor.
Ayrıca yuvarlak gözlük takan adamdan korkacaksın, La Casa De Papel'deki profesör üstadın gözlüğü de yuvarlaktı.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitmeyecek çilemiz.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNoldu, iho darbe mi yapti klübe ?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Sabır konusunda şöyle bir örnek var, Fiko başkan seçildiği kongrede ''bana 3 yıl sabredin'' demişti, 4. yılında şampiyon yaptı, sonra yine şampiyon yaptı. İlk zamanlarında şampiyon yapamıyor 3. lüğe oynatıyor diye Bjk taraftarları eleştiriyordu. Şimdi büyük başkan Fiko oldu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İstersen 18 kişilik kadroyu altyapıdan doldur
Cl'den her yıl Bjk'nin üzerine çöktüğü 20-30 milyon euronun,havuzdaki paranın,galibiyet gelirlerinin uzerine çökmedikçe , Mp arenanın bilet gelirlerini her maç maksimumda tutacak bir potansiyelle var olmadıkça o borç katlanmaya devam edecekEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 16:15.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Gökhan Saral: Trabzonspor'umuz sosyal medya dan başkan adaylığı açıklanacak kulüp değildir. Başkan seçilmiş gibi de açıklamalar yapmanın geçerliliği nedir?
Twitter'dan yazmış. Bunlar galiba aday çıkmayacak sanıyordu sanırım 2. Dursun vakası oldu Usta için de sürpriz oldu. Bence Usta da aday olacak, eğer başka aday olmazsa kendi dönemi hariç bütün başkanları yönetimleri suçlayan kişiyi orada tutmazlar, Usta başkan olamaz onun işi bitti. Ona oy kazandıran yöneticiler de yok artık."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ya burdaki yorumları okuyorum da kendimden şüphe ediyorum . Adamın dediklerini bende dinledim 33 yıldır yanımda çevremde Türkçe konuşuluyor, ayrıca yaklaşık 20 yıldır edebiyatla uğraşıyorum haftada ortalama 1 kitap okuyorum, günde en az 3 gazete okuyorum ve binlerce deneme kaleme aldım hatta bazı edebiyat dergilerinde makaleler yazdım ama Ahmet Ağaoğlunun konuşmalarından sizin anladıklarınızı bir türlü anlayamadım nerede sadece yerlilerle oyanyacağız diyor ben duymadım . Diyorki bize Ünal gibi İskender gibi Trabzonlu olmayan ama Trabzonsporluluğu benimsemiş isimler lazım. Yine diyor ki 11 tane yerli oyuncu ile bir takım kuracağız demiyorum bir kolaj yapacağız diyor gereken her bölge için Transfer Yasağı sorunu olmasa yada çözülse transfer yapacağız diyor ama burada millet yandık bittik öze dönüş kabus falan demeye başladı. Adam milyonlar ile telafuz edilen transferlerimiz olmayacak diyor, benim zeki arkadaşlarım çıkıp öz evlat alacağına ucuz adam alsın diyor çünkü dinlemedi adamı burada delinin biri bir taş attı onlarca akıllı (?) taşı çıkarmaya çalışıyor .
Ayrıca burda şimdi öz evlatlar geliyor diye yakınanlar Cafer Sefa falan neden oynamıyor diye de kazan kaldırıyordu . Bırakın Allah aşkına varmı başka çözüm önerinizi ( ucuz kiralık genç yabancı olayını geçeceksiniz onu biliyoruz ) temcit pilavı gibi hep aynı terane.
Adamı dinledinizmi SPK da borç 1.2 gözüküyor başkan 730 diyor detay yok elimizde bilemiyorum diyor . Rakamlar size çok karmaşık geliyor galiba yada hala daha yeni para birimimize alışamadınız siz . örneğin 730.000.000 ya borç bu aslında 730,000,000,000,000 bu şekilde hani aklınız karışmasın diye diyorum . Bu takım parasızlıkdan Transfer yasağı yemiş hala burada Alt yapıya yönelmeliyiz diyen adama denmeyen kalmıyor . Bırakın kardeşim hayal kurup hayallerde yaşamayı.
Önce okuduğunu dinlediğini anlayan taraftar olmalıyız ondan sonrası sırasıyla gelir.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu'nun nüfuzu Trabzonspor başkanlığı için pek yeterli değil.
Camia bir araya gelip ortak aday çıkaramadıktan sonra koltuğa oturacak olanın birşeyleri düzeltme ihtimali yok.
İnşallah başarır,Muharrem Usta ile kıyaslanması çok sağlıklı olmaz.Muharrem Usta zor zamanlarda görev aldı.
Görev başındayken gazetecilere saldırmaması önemli bir konu.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa burdaki yorumları okuyorum da kendimden şüphe ediyorum . Adamın dediklerini bende dinledim 33 yıldır yanımda çevremde Türkçe konuşuluyor, ayrıca yaklaşık 20 yıldır edebiyatla uğraşıyorum haftada ortalama 1 kitap okuyorum, günde en az 3 gazete okuyorum ve binlerce deneme kaleme aldım hatta bazı edebiyat dergilerinde makaleler yazdım ama Ahmet Ağaoğlunun konuşmalarından sizin anladıklarınızı bir türlü anlayamadım nerede sadece yerlilerle oyanyacağız diyor ben duymadım . Diyorki bize Ünal gibi İskender gibi Trabzonlu olmayan ama Trabzonsporluluğu benimsemiş isimler lazım. Yine diyor ki 11 tane yerli oyuncu ile bir takım kuracağız demiyorum bir kolaj yapacağız diyor gereken her bölge için Transfer Yasağı sorunu olmasa yada çözülse transfer yapacağız diyor ama burada millet yandık bittik öze dönüş kabus falan demeye başladı. Adam milyonlar ile telafuz edilen transferlerimiz olmayacak diyor, benim zeki arkadaşlarım çıkıp öz evlat alacağına ucuz adam alsın diyor çünkü dinlemedi adamı burada delinin biri bir taş attı onlarca akıllı (?) taşı çıkarmaya çalışıyor .
Ayrıca burda şimdi öz evlatlar geliyor diye yakınanlar Cafer Sefa falan neden oynamıyor diye de kazan kaldırıyordu . Bırakın Allah aşkına varmı başka çözüm önerinizi ( ucuz kiralık genç yabancı olayını geçeceksiniz onu biliyoruz ) temcit pilavı gibi hep aynı terane.
Adamı dinledinizmi SPK da borç 1.2 gözüküyor başkan 730 diyor detay yok elimizde bilemiyorum diyor . Rakamlar size çok karmaşık geliyor galiba yada hala daha yeni para birimimize alışamadınız siz . örneğin 730.000.000 ya borç bu aslında 730,000,000,000,000 bu şekilde hani aklınız karışmasın diye diyorum . Bu takım parasızlıkdan Transfer yasağı yemiş hala burada Alt yapıya yönelmeliyiz diyen adama denmeyen kalmıyor . Bırakın kardeşim hayal kurup hayallerde yaşamayı.
Önce okuduğunu dinlediğini anlayan taraftar olmalıyız ondan sonrası sırasıyla gelir."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstersen 18 kişilik kadroyu altyapıdan doldur
Cl'den her yıl Bjk'nin üzerine çöktüğü 20-30 milyon euronun,havuzdaki paranın,galibiyet gelirlerinin uzerine çökmedikçe , Mp arenanın bilet gelirlerini her maç maksimumda tutacak bir potansiyelle var olmadıkça o borç katlanmaya devam edecek"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Bjk Talisca'nın bonservisini ödeme hazırlıkları yapıyor falan işte biz de 3 seneye yarışacağız inş.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum