mehmet yigit alp- nevzat aydin- tuncay bekiroglu- kazim sengöcgel- ascioglu ittifaki beni mutlu eder
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereçeteyi yazıyorum
başkan:iho
sportif direktör:giray bulak
teknik direktör:tolunay kafkas
yardımcı teknik direktörler:hami , fatih tekke,sadi tekelioğlu
3-4 yıl içinde fatih tekkeyi yetiştirip teknik direktör yapılmalı
scout:gökdeniz karadenizTroll bir insan bile bu reçeteyi yazarken bir çekinir bu nedir
)
Yorum
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahkaha attım reçeteye bak.Troll bir insan bile bu reçeteyi yazarken bir çekinir bu nedir
)
bu ihocularda iho gibi, tv den kovdugu adam gelip onunlan calisacakmis..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Her şeyi geçtim de şu iki gündür ortalarda kimse olmaması bile nasıl bir ihanet yaşandığını ortaya koyuyor. İnsan çıkar yalan da olsa biz buradayız ve göreve devam ediyoruz kongre olsa bile biz buradayız der. Ya da başka bir şey söyler. Ya da eyy Trabzonspor taraftarı sizi işte böyle aldattık der...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasincorona corona’yı fazla kaçırdın herhalde ya da damar yoluyla veriyorlar. Daha ne yapsın kulübün ırzına geçti.
1.Sefa Yılmaz-3.5 milyon euro bonservis - bugünkü facia mali tablonun özeti sadece bunun için asılması idam edilmesi lazım
2.Kazlıçeşme mitingi ve Siyasi parti yalamacılığı
3.Kamuoyuna yansıtılan kof mafyacılık
4.Teknik direktörlerdeki yanlışlıklar
5.Fahiş menajerlik ücretleri
6.Kupayı 3 ayda getirecem diyip, insan evladı gibi konuşmayarak kamuoyunda Trabzonspor’u küçük düşürüp haksız konuma getirmesi
7.Kongreye paralı usulsüz üyelikler gerçekleştirmesi
vs.
mbia-cardozo gibi dünya starlarını son kez iho döneminde gördük
m.ustanın menajerlerle akraba olmasını çıkıp burda anlatmayım bilen biliyo
rıza çalımbay hami ersun yanalı getiren kim yine m.usta
trabzonun hakkını sonuna kadar savunan hakemi odaya kapatıp baskı yapanda iho sizin m.ustanız gibi gidip beşiktaşa peşkeş çekmedi klübü dik durdu
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasincorona corona’yı fazla kaçırdın herhalde ya da damar yoluyla veriyorlar. Daha ne yapsın kulübün ırzına geçti.
1.Sefa Yılmaz-3.5 milyon euro bonservis - bugünkü facia mali tablonun özeti sadece bunun için asılması idam edilmesi lazım
2.Kazlıçeşme mitingi ve Siyasi parti yalamacılığı
3.Kamuoyuna yansıtılan kof mafyacılık
4.Teknik direktörlerdeki yanlışlıklar
5.Fahiş menajerlik ücretleri
6.Kupayı 3 ayda getirecem diyip, insan evladı gibi konuşmayarak kamuoyunda Trabzonspor’u küçük düşürüp haksız konuma getirmesi
7.Kongreye paralı usulsüz üyelikler gerçekleştirmesi
vs.
İHO ve ekibi öze dönüş diyerek gazını aldıkları binlerce kongre üyesini aldattılar. Sadri Şener zamanında Süper Lige çıkmaya oynayan 1461 Trabzonu batırdılar. Kendisinin başkanlığı döneminde kadro yabancı mezarlığı gibiydi.
Kulüp tarihindeki bütün kişilerle sorun yaşadı. Kulübü babasının çiftliği gibi yönetti.
Tarihin görmüş olduğu en kötü taraftar yönetimini sergiledi. Taraftar bölündü. TS birlik beraberlikten tarihinde hiçbir dönem olmadığı kadar uzaklaştı. Taraftar takımdan koptu.
$ike davasında en büyük rakiplerimizle işbirliği içine girdi. Açık açık demiröreni seçti, açık açık siyasete oynadı. Kulübü tamamen kendi siyaset düşüncesi altında idare etti.
22 kişi ile çıktıkları yönetim kadrosundan kendisi ile beraber yedi kişi kaldı başkanlığı bırakmadı. Hatta başkan yardımcılığı yapan en yakın dostu kendisinin en büyük düşmanı oldu.
3 tane sportif direktör; Fatih Tekke, Ünal Karaman, Süleyman Hurma. 6 tane teknik direktör; Tolunay Kafkas, Mustafa Reşit Akçay, Hami, Vahid, Ersun Yanal, Şota.
Hiçbirinde başarılı olamadı.
Borç 175 milyon dan 310 milyona çıktı.
Gelirler 110 milyon dan 75 milyona düştü. (Esas rezillik burada)
Giderler ikiye katlandı. TS tarihinde vermemesi gereken maaşlar ödemek zorunda kaldı...
Devam edebilirim ama geç oldu uzatmak yersiz... Bu saatten sonra zaten adını dahi anmamak gerekir.
Peki ben ne yaptım? Ah benim kafasızlığım... Gittim bu adama vakti zamanında oy verdim... Sonra anladık hatamızı. Kovulacağı günü bekledim. Bu sefer Muharrem Usta'ya güvendim. Gittim ona oy verdim. Sonuç? Allah beni bildiği gibi yapsın. Benim gibilerin tercihleri yüzündendir bu gibi yöneticilerle idare edilmek durumunda kaldı bu büyük kulüp. Bunda az çok payımız oldu. Kongre üyeleri de hata yapıyor. Kendi adıma herkesten özür diliyorum..."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
ihoyu destekleyen varsa ki var gibi görülüyor ustaya laf atıyor...ustayı destekleyen varsa var mı bilmiyorum ihoya laf atıyor burdan da anlaşılacağı üzere bu iki zat aynı bokun laciverti Trabzonspor tarihinin en rezil 2 başkanı son seçimde ustaya oy vermiş bir kongre üyesi olarak herkesten özür dilerim inandık güvendik verdik kandırıldık hem de çok fena kandırıldık...bir taraftarın duymak isteyeceği herşeyi söylemiş gerek takım bazında gerek altyapı gerekse de diğer projeler bakımından söylediği vaat ettiği şeyler her taraftarın isteyeceği şeylerdi ve tüm söylediklerinin tersini yaptı bu zat bakın dediklerini yapamadı değil bilerek ve isteyerek tersini yaptı burdan da anlaşılacağı üzere bu zat bir proje, özel olarak hazırlanmış Trabzonsporu sindirme ve bitirme projesidir. 1.proje: iho, konuşma yeteneği zayıf zeka seviyesi düşük cahil bir prototip. 2.proje: usta, konuşma yeteneği geliştirilmiş daha zeki bir prototip
Yorum
-
Yasak kalkmaz büyük ihtimal... Gelecek yönetimin işi zor.
Bütünleştirici bir yönetim şart..Çok kuvvetli olmalı. Her anlamda. Feda zamanı geldi de geçiyor maalasef.
Maksimum maaş sınırı belirlenip,kabul etmeyen her futbolcu gönderilmelidir. Yeni gelen yönetim durumu futbolculara anlatıp, maliyeti yüksek futbolculardan kurtulmak veya fedakarlık istemek zorundadır.
Performans alamadığımız futbolcuları yollayıp,yerlerine altyapı oyuncularını monte etmeliyiz.
Ayrıca gelecek yönetimin Şenol Güneşi getirecek idareye sahip olması gerekir..Madem efsanemiz bu zor gününde Trabzonsporda görev almalıdır.
Ek olarak kalan 10 maç çok önemli...Avrupaya gidersek çok iyi olur.Hatta bu bir zorunluluk. Odak noktası bura olmalı.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İho'nun seçilebilme ihtimalini düşündükçe daha gelir gelmez yapacağı işler insanı ürkütüyor. Önce Onur'u postalar. Sonra seçimden sonraki sanırım ilk iç saha maçımızda eğer maça gelirse Sivas başkanıyla bu sefer son tartışmanın hesabı için bir kavgaya tutuşur. Peşi sıra da Kayseri başkanıyla ortak atkı takar. Tam evlere şenlik bir durum. Allah sonumuzu hayret etsin.
Yorum
-
İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu: “Trabzonspor’a başkan olacak kişilerin kesinlikle siyasete biat etmeyen, siyasetin istediğini veren değil, siyasetten Trabzonspor’un menfaatini koruma noktasında alacak insanlar olmalı. Camia olarak bu gücümüz vardır. Gelen yönetim kesinlikle Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta dönemlerini araştırıp, varsa yapılan usulsüzlükleri ortaya çıkartmalı. Yoksa da biz yokmuş deriz. Ama bunlar yapılmalı. Trabzonspor camiasına, camiayı bilen birlik ve bütünlüğü sağlayabilecek, şehri bilen bir başkan adayı olmak zorunda. Trabzonspor’da deniz artık bitti. Trabzonspor, tarihinin görebileceği en büyük zararı görmüştür. Trabzonspor tarihinde en küçük düşürüldüğü noktaya gelmiştir. Transfer yasağı gelmiş daha ne olacak? Biz de transfer yasağı gelen diğer kulüpler veya Akçaabat Sebatspor gibi mi olalım? Bunu düşünmek dahi bize ağır gelir. Bir an önce Trabzonspor şehri ayağa kalmalı. Bir bütün olarak Trabzonspor’u biz yaptık diyen ağabeyler ortaya çıkıp ellerini taşın altına koysunlar. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta model başkanları Trabzonspor’a kesinlikle destek vermesinler. Küstürülüp köşelerine çekilen bir kısım başkan ve yöneticiler ortaya çıkartılıp bir bütünlük sağlanacak yapıyla beraber ayağa kaldırılmalıdır”
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho gelirse önce onur, burak, uğur gibi isimleri takımdan yollar. Sonra sivas,rize,fenerbahçe vs başkanlarıyla kavgaya girişir kaos çıkartır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum