Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabırdan kasıt nedir. Trabzonspor süperligde her zaman avrupaya gidebilecek konumda bitirmeli.Kümeden gelen sivas bile avrupa potasında

Şampiyonluk hedefimiz yok yarışan bir takım planlayacağız denirse daha güzel olur.
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Sabırdan kasıt elinde Okay gibi bir adam varken aynısının daha yaşlı ve yabancısına 5 verdirip yönetimi baskı altına almamaktır, sabır ligin en iyi çıkış yapan 10 numarası elindeyken sistem futboluyla sivrilen 32lik Sosa'yı yıllık ve bonservisine dünya para bayılıp yönetime alalım, yalancısınız, diyerek istemeyerek de olsa baskı ile aldırtmamaktır. Onlar yerine 2 stoperimiz olsa şuan ligde Fb'nin yerinde olurduk. Ama bu forumda bile Kucka ve Sosa için ölüp dirildi millet.
      En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 08:36.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener konuşmalarına bakın nasıl kaliteli bir insan diyorsunuz .
        Ben borç yaptım ama benim 1 şampiyonluk 2 kupam ve Avrupa ligine sürekli gidiyordum diyor yahu bunları başaran Şenol Güneş .Ben anlamıyorum Şenol Güneş'e bok atınca ne oluyor Bursa başkanı da Şenol Güneş'in takıma bir etkisi yok demişti Şenol Güneş gitti küme düşüyordu hala da durumu orta da .
        Senin tabiri caizse bir yerini kurtaran Şenol Güneş ama sürekli adama sallamaktan geri kalmıyor bugün ben borç yaptım ama benim bunlarım var diyorsan Şenol Güneş sayesinde senin tek başarın Şenol Güneş'i takımın başına getirmek yoksa şu an kadro 2010-2011 sezonun kadrosundan eksik kalır yanı yok.Ama takımın başında hoca olmadığı için durum ortada
        Sadri Şener'i severim ama Şenol Güneş'le çalışmamış olsaydı şu an kendisine sövüyorduk. O saydığı bütün başarıların altında Güneş var.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          öyle bir rapor yok

istatiksel öngörüyü hesapladiklarini düsünüyorum
          Eğer öyleyse bu bir manipülasyondur. Sorumlu davranması gereken kişiler, resmi kurumları gerçekdışı kaynak gösteriyorsa vay halimize...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'un açıklamalarını beğenmeyenler olmuş ama Trabzonspor'un borcu artık çevrilemeyecek noktaya geldi . Hangi yönetim olursa olsun öncelikle bu borcu makul bir seviyeye çekmek zorunda. Transfer yasağı kalksa bile bu borçla belki de transfer yapamayacak takım ama biz Trabzonspor kafaya oynasın istiyoruz artık. Nasıl olacak ?
            2011 'den sonra ligde başarı yok, kupada bir tane final var, Avrupa liginde 2 kere gruplardan çıktık. Harcanan o kadar parayla gelen başarı bu işte. Şimdi daha hesaplı davranarak kendimize yeni bir yol çizmemiz gerekiyor. Ayrıca 96'da 2004-2005'de ve 2011'de kafaya oynayan Trabzonspor büyük paralar harcayarak o kadroları kurmadı. Bugün de o kadroları kurabiliriz.
            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• 1- Burak Yılmaz 3 Milyon 550 Bin Euro
              2- Sosa 3 Milyon 200 Bin Euro
              3- Juraj Kucka 2 Milyon 250 Bin Euro
              4- Onur Kıvrak 2 Milyon 250 Bin Euro
              5- Dame N'Doye 1 Milyon 700 Bin Euro
              6- Olcay Şahan 1 Milyon 700 Bin Euro
              7- Hugo Rodallega 1 Milyon 600 Bin Euro
              8- Jan Durica 1 Milyon 300 Bin Euro
              9- Okay Yokuşlu 1 Milyon 150 Bin Euro
              10- Fabian Castillo 1 Milyon 68 Bin Euro
              11- Ogenyi Onazi 1 Milyon Euro
              12- Joao Pereira 950 Bin Euro
              13- Esteban 700 Bin Euro

20 Milyon Euro Garanti Ücret

Şimdi bu futbolculardan kaçı aldığı maaşı hak ediyor ? Tamam Ekonomik krizdeyiz falan diyoruzda.

Onur'un tavan ücret olarak kalması gerekirdi ve yinede maaşında biraz düşüş yapılmalıydı
              En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 09:42.

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1- Burak Yılmaz 3 Milyon 550 Bin Euro
                2- Sosa 3 Milyon 200 Bin Euro
                3- Juraj Kucka 2 Milyon 250 Bin Euro
                4- Onur Kıvrak 2 Milyon 250 Bin Euro
                5- Dame N'Doye 1 Milyon 700 Bin Euro
                6- Olcay Şahan 1 Milyon 700 Bin Euro
                7- Hugo Rodallega 1 Milyon 600 Bin Euro
                8- Jan Durica 1 Milyon 300 Bin Euro
                9- Okay Yokuşlu 1 Milyon 150 Bin Euro
                10- Fabian Castillo 1 Milyon 68 Bin Euro
                11- Ogenyi Onazi 1 Milyon Euro
                12- Joao Pereira 950 Bin Euro
                13- Esteban 700 Bin Euro

20 Milyon Euro Garanti Ücret

Şimdi bu futbolculardan kaçı aldığı maaşı hak ediyor ? Tamam Ekonomik krizdeyiz falan diyoruzda.

Onur'un tavan ücret olarak kalması gerekirdi ve yinede maaşında biraz düşüş yapılmalıydı
                Kucka 3.250 olmasi lazim.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekonomiden pek cakmam ama duyduhum kadariyla, büyük firmalarin borclari da büyük olurmus, aynisi devletler icin de gecerli abd olsun Almanya olsun dis borclari devasa boyutta ama tabi karsiligi var mi o önemli.
                  Amerika, Almanya veya gelişmiş herhangi bir ülke, borçların büyüklüğünden daha büyük ekonomileri ve üretimleri var. Senin kulüp büyüğüm diyor ama üretim (başarı) yok. Batar o şirket.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kucka 3.250 olmasi lazim.
                    2.250 Garanti ücret alıyor bir yanlışlık yok.. zaten ha 2 3 tamamen çöpe atılmış bir para

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam ya Atalayın tartışılmasını söylemek istediğini anladım da ..şimdi ne düşündüğünü merak ettim..gelmesini istemem demeni beklerdim..
                      ki heralde öyle düşünüyorsunuz..
                      Usta'nında hataları çok ama alternatifi gözükmüyor..

...........
                      bu arada..
                      "Usta'yı destekliyorsunuz" söyleminize kesinlikle katılmıyorum..
                      ben kimseyi desteklemem..
                      kulüp için akıl , mantık , zeka çerçevesinde ve felsefi olarak kimin daha faydalı olacağına inanıyorsam oyum falan yok sadece burada yazarak söylüyorum..

Usta'nın küçülerek büyümeden ziyade , başarı ile büyüme ve borçları kapama zihniyetine katılıyorum daha doğrusu bunlar benimde fikirlerimdi zaten..

yalnız şampiyonluk yaşamadan veya Yazıcıya 40 , Abdüşe 50 verilmeden satarsa en büyük düşmanı olurum..
                      Atalay'ın gelmesini olası görüyordum, ama istemek konusunda elbette daha iyisini isterim. Bu bağlamda Ahmet Ağaoğlu'nun aday olması çok iyi oldu
                      Uzun süre önce Usta'nın dükkanı kapatıp gittiğini söylemiştim, hatta bu sert çıkışım bir süre anlaşılamadı, maalesef haklı çıktım
                      Usta'yı destekliyorsunuz diye size yazmadım, genelde yazılanlara istinaden yazdım, yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hekimoğlu da desteğini açıkladı Ağaoğluna. Yönetimde olmayacağını da belirtti bu arada.
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Kulübün tekrardan kendini yenilemesi, üzerindeki ölü toprağını atması için bir kan değişikliği gerekiyordu o yüzden kongre kararı doğru bir karar oldu.

Bundan sonraki süreçte gelecek olan yönetimin dikkat etmesi gereken bazı önemli hususlar olacak.

Öncelikle transfer iznimiz olmadığı bu dönemde mevcut kadroyu koruyabilmek önemli bir konu,sadece maliyeti faydasından yüksek oyuncular hakkında bir durum değerlendirmesi yapılabilir onun dışında mevcut kadro korunmalı.Özellikle Yusuf,Okay,Abdülkadir gibi oyuncuların aklını çelmek ekonomik olarak zorda olduğumuz bu dönemde çok kolay o yüzden üç İstanbul kulubüne özellikle futbolcu ayartma uzmanı fatih terime dikkat edilmeli.

Kısa vadeli borçları ödemek için sıcak para desteği bulunmalı, özellikle futbolcu maaşlarında çok hassas olunmalı.

Borçların büyük bir kısmı uzun vadeli olarak yapılandırılmalı.

Transfer yasağını kaldırmak için gerekli savunma hazırlanmalı en kötü ihtimalle bu cezayı yabancı oyuncu transferi yasağına çevirtebilmeliyiz böylece kadrodaki bazı oyuncuların yerine Türkiye genelinde umut veren bir kaç türk oyuncu ekleyebiliriz.Alt yapı önemli fakat sadece altyapıya güvenerek yola çıkamayız.

Gelecek olan yönetimin düzlüğe çıkabilmek için bu konulara öncelik vermesi gerekiyor.

Adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoglu ismininde camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.Bilgi birikim olarak gündemdeki isimler içinde en çok başkanlığa yakışan kişi diyebilirim ama t.direktörler için nasıl ki elinde sihirli değnek yok diyorsak bu durum yönetimler içinde geçerli sonuçta onların yapabilecekleri şeyler kulübün var olan kaynaklarıyla alakalı burdaki önemli husus artık hata yapma lüksümüz yok dolayısıyla gelecek olan yönetim var olan kaynakları maksimum seviyede kullanmak zorunda.

Yorum

• Karşılığı varsa borç büyük olabilir ama sen 2 bin lira maaş alıp gidip 100 bin lira kredi çekersen batarsın.

Borcun pozitif bir yanı yok zira "ayağını yorganına göre uzat" diye bir laf etmiş atalarımız.

Bu yapılan borç şampiyon olsaydık dahi fazlaydı, hiçbir tutulur yanı yok.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 10:58.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu arada şampiyonluk sayıları suni olarak arttırılmaya çalışılıyor. Önce bjk 2 şampiyonluğu havadan kaptı. Şimdi de feybe kamuoyu oluşturup Tff'den 1923'e kadar olan şampiyonlukları tescil ettirme derdinde. Bu, Trabzonspor'a karşı yapılan bir harekettir ve mutlaka gelecek başkan güçlü bir şekilde karşı durmalıdır. Lig 1959'da başladı, 1923'te değil
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada şampiyonluk sayıları suni olarak arttırılmaya çalışılıyor. Önce bjk 2 şampiyonluğu havadan kaptı. Şimdi de feybe kamuoyu oluşturup Tff'den 1923'e kadar olan şampiyonlukları tescil ettirme derdinde. Bu, Trabzonspor'a karşı yapılan bir harekettir ve mutlaka gelecek başkan güçlü bir şekilde karşı durmalıdır. Lig 1959'da başladı, 1923'te değil
                                Bu Beşiktaş'ın eklenen 2 şampiyonluğu nasıl kabul edildi ya, hangi hukuğa dayanarak, kimse karşı çıkmadı mı, baya büyük saçmalık bu mevzu.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X