Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 75 milyon euro mu, yalanın daniskası yahu kim verir o parayı. Hele de iho'nun başkan olduğu kulübe.
    Milyon eurolar havada uçuştu o dönem ama elde bir tek Usta'nın getirdiği sponsorluklar var.

Ağaoğlu'nun listesindeki ilk isim belli olmuş.
    61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel Trabzonspor’da geçtiğimiz gün başkan adaylığını resmen açıklayan Golf Federasyonu Başkanı ve Trabzonspor eski yöneticisi Ahmet Ağaoğlu listesini oluşturmak için kolları sıvadı. İstanbul ve Trabzon merkezli bir yönetim kurulu oluşturmayı planlayan Ahmet Ağaoğlu’nun yönetiminde kesinlikle bulunacak ilk isim belli oldu. İLK İSİM ÖMER SAĞIROĞLU Ağaoğlu’nun yakın dostu Sağıroğlu Otel’in sahibi Ömer Sağıroğlu’nun yönetimde yer alacağı öğrenildi. Trabzonspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu’nun önümüzdeki günlerde listesini açıklaması bekleniyor.

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/agaogl...u-h527199.html

61SAAT.COM
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 19:04.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kısır tartışmalar...
      İster Cafer ile oyna ister Caferinho ile
      Bu borç yıllardır zirvedeki pastadan pay alamadığımız için o paralardan mahrum olduğumuz için uçtu
      Yahu bırakın şampiyonluğu 3.lük göremez olduk
      Bjk bu sene Cl'den ne kadar kaldırdı?
      30 milyon euro mu ? 40 mı ?
      150 milyon tl nın üzerinde
      Bizim yıllık gelirimiz ne ?
      Lig 2.cisi havuzdan ne kadar alıyor 5-6.sı ne kadar ?
      Lac yıldır bundan mahrum kaldık?

Şampiyonluğa oynamamız halinde bilet gelirlerindeki potansiyelin farkındamısınız?
      Aklı başında adam şampiyonluğa oynasa sadece fb maçında galibiyet geliri dışında 5 milyon tl nın üzerinde ciro yapar .

Sen ligi 5-6. bitirdikçe borç katlanacak.

Not:Tabi ki Kucka Burak Sosa gibi paraların kontrol edilemediği transferler Trabzonspor için yanlış
      Ama kaliteden vazgecmemeliyiz
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sezon açılışına Tiger Woods gelse ve Akyazı stadında golf oynasa ne güzel olur. Hatta kanat forvet bile oynayabilir potansiyel var.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] Gündemden uzak, yoğun takip etmeyen birinin klişelerle konuşması normal. İşin içine girdikçe yapılan açiklamalar, yapılan işler daha önemli.

Ben de genç oyunculardan kurulu kadrolar yazıyorum ama kimin direk oynayacağı, kimin başlangıçta yedek kalacağı, kimin rotasyon gireceği ile ilgili de fikrim var. Yerli bir kabuk olarak yazıyorum.

Abdülkadir, Cafer, sefa ortasahasi yazıyorum ama, Sefa'nin yedek kalacağı hatta U21'de oynayacağı , Cafer'in rotasyonda olup potansiyelinin ölçüleceği ve takima isindirilacaği, abdülkadir'in direk oynayabileceği şeklinde bir plan yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sene içinde Cafer muazzam oynar formayı alır orası gözlemlenecek durumdur.

Ekonomik plana sıkı sıkıya bağlı kalmak gerekiyor. Bir kere risk aldığında, kumar oynadiğinda gerisi gelir. Büyümek, küçülmek diye tartişmayi boş buluyorum. Mümkün olduğunca gelirler arttırılır, ekonomik güç neyse ona göre kadro kurulur. borçla harçla kadro kurup şampiyonluk hedeflemek doğru değil. Şampiyon olsan da, olmasan da sonuç olarak borç büyür. Çünkü huy edinmiş olursun. Tercihlerde yüksek isabet süreyi kısaltir. Hedef bu oldukça da gelişme olur.

Bu şekilde başlıyor bütün yönetimler. Baskı geldiğinde ikinci sene ne yapılacağı önemli.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 19:20.

Yorum

• ahmet ağaoğlu'ğunun açıklamaları iyi gerçi usta'da böyleydi başta ama olsun yapacak bişey yok inanacağız.

menejerlere diyor s.g.

bu borçların sebebi ligi 5. yada 10. bitirmemiz değil yahu hala nasıl o mantıkta olabiliyorsunuz bunun tek sebebi yapılan saçma transferlerdir. 30 yaşını geçmiş adamlara milyon euro'lar dökerek hiç bir halt yapamayız istersen şl'de oyna o borç aynı şekilde kalır aha bakın bjk'ye oyuncu sattığı halde borçları gırla. iho mesela 2135435 tane transfer yaptı kısa sürede hemde.

artık kendimize bir sistem kurmalıyız bunun başlangıcıda genç oyuncularda kurulu bir takım yapmaktır 3 sene diyor mesela ağaoğlu yeterki böyle yapsın su gibi geçer 3 sene ama yine sosa'lar yine burak'lar yine damdoy'lar gelirse nah kapatırsın o borcu. aldığın adamın etinden sütünden faydalanıp zamanı gelince yeniden satabilmelisin bunun başka hiç bir çıkar yolu yok. yok oğlu yok.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yaşlı oyuncular gönderilirken bir noktaya dikkat edilmeli.Kucka ve Sosa gibi isimler satılsa bile yerlerine Onazi ve Yazıcı yerleştirilebilir.Forvet pozisyonunda ise çok fazla seçeneğimiz yok.

Burak giderse yerinin dolmayacağını gayet iyi biliyoruz.Takım ne kadar kötü oynarsa oynasın gol vuruşu iyi olan bir santrafor bizi dördüncülüğe yaklaştırabiliyor.Şampiyonluğa oynamasak bile her yıl en azından Avrupa Ligine gitmemiz gerektiğini de düşünürsek forvetin gol vuruşu konusunda tartışılmayacak bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Rodellega ile Damdoyun vasat oyuncular oluşu ve dünya piyasasında yetenekli forvet oyuncusu bulup getirmenin zorluğu da düşünüldüğünde Burakın elden çıkarılmasının çok da mantıklı olmayacağını düşünüyorum.Tasarruf yapılacaksa Olcay gibi yüksek maaş aldığı halde karşılığını veremeyen oyuncular gönderilebilir.

Yorum

• Bana da bir arkadaşım gönderdi videoyu. İzlemeyen varsa burdan izleyebilir. Ağaoğlu'nun TRT röportajı.

https://www.youtube.com/watch?v=5sMzOjC1Ps4

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Her ''Başkan'' kendince bir şey anlatıyor.
                  Lakin görüyorum ki; kimsenin bir planı ve detaylandırılmış çalışması yok!
                  Mesela beklerdim ki; alt yapıyı ''Avrupa Standartlarına'' çıkarmak için bir projeleri olsun.
                  Dünyanın dört bir yanında futbolcu keşfetmeye çalışan kulüpler gibi Trabzonspor'un da futbol okulları olsun.
                  Fakat yok! Kimsenin de aklına böyle bir değişimi sağlamak gelmiyor.

Evet Trabzonspor'un alt yapısında yetenekli futbolcu çok var.
                  Fakat bu futbolcuları işleyecek ve A Takıma yükseltecek sistem Trabzonspor'da var mı?
                  Sayın Ağaoğlu da alt yapı diyor ama nasıl? Yukarıda bahsettiğim sistemi getirmeyi düşünüyor mu?
                  Yoksa yine eskiden olduğu gibi karambole gelen futbolcularla mı devam edeceğiz?
                  Bence asıl üzerinde düşünülmesi gereken kısım burasıdır.

Ben alt yapıya ağırlık verecek yönetim isterim. Porto gibi üreten bir Trabzonspor da isterim.
                  Fakat o üreten sistemi nasıl elde edeceğimizi söyleyen yönetimi daha çok isterim. Bana alt yapı programını anlatmalarını isterim.
                  Gerisi laf, gerisi hikaye...

Yorum

• Olmayan alt yapiyi hangi sisteme oturtucaz hadi biz salagiz goremedik yetenekli adamlari onlarca yuzlerce kulüpte mi gorememis bu pirlantalari

Yorum

• inşallah başka aday çıkmaz en önemli nokta tek aday olması böylece kendi seçtiği kişiler ile yola çıkar dayatma yapamaz kimse şu kadar oyum var diye.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Sadri Şener trtspor'da konuşuyor.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener trtspor'da konuşuyor.
                          Bitti o iş ya hımır hımır hımır diyen şerefsizin azının payını veremiyor orada boş koltuk gibi oturuyor bu adamlar ödleri patlayan adamlar ayar etti beni Şener iki laf edemiyor!
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Şike konusundaki lafları hayal kırıklığı sadri şener'in. Karşısında bitti gitti diye konuşan adama bir çift laf demedi. Bir de başkanı yalnız bıraktınız falan diyen var. Kitleyi arkasına almak istedi mi acaba? Öyle uyuşuk konuşuyor ki, bu da birşeyler karıştırdı heralde diyor insan, üzgünüm.

Yorum

• Ağaoğlu ilk 11 de en az 5,6 oyuncu altyapıdan olması lazım dedi. Bence yanlış söylem. 2,3 sene böyle yaparak borcu azaltabiliriz doğru ancak o takım ilk 10 girer mi acaba. Abdüş kalitesinde 2 topçun daha olsun zaten yukarılara oynarsın. Öz evlat diyince Allah canımı alıyor benim nedense
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu Meriç Müldür neci yahu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X