Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Tan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    An itibariyle sezona bu şekilde başlayacakmışız gibi görünüyor
    Başkan : Ahmet Ağaoğlu
    Asbaşkan : Hayrettin Hacısalihoğlu
    Teknik Direktör : Şenol Güneş
    Hayrettin Hacısalihoğlu olmaz ins.

ismi bile insani sogutuyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayrettin Hacısalihoğlu olmaz ins.

ismi bile insani sogutuyor
      Aslında ben de çok kararsızım bu isimde ama Trabzon kanadını yönetebilecek daha doğrusu perde arkasında asıl başkanlık yapacak isim olarak belki de en iyi seçenek. -Sadri Şener dönemi gibi-

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nereye sponsor olacak ki?
        Stat sponsorumuz var, göğüs sponsorumuz da var.
        Benim çok aklıma yatmadı.
        o sponsor olsun yeterki, olacagi yer bulunur

Ünal Karaman

Yorum

• Gadromuz yederli Nevzat ta gelsin yasak kalkmazsa bu lafı çok duymamız gerekecek

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu: "Listede olacağım ve asbaşkan olacağımdan benim de haberim yok. Öyle bir düşüncem de yok ama seçimde Ahmet Ağaoğlu'na destek vereceğim." (Karadenizin Sesi)

rahatladim

2011i satanlara yer olmamali

Ünal Karaman

Yorum

• http://www.trtspor.com.tr/canli-yayi.../trt-spor-159/

Başkanımız Trt Spor'da canlı yayında.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Menajerlerin gözü yaşlı

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doktor bu ne?
                  Ahmet Ağaoğlunu destekleyecekmiş . Araştırmalarım da çıkan sonuç bu ... Şaşırtıcı ...
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• menejerler bana oyuncu satarak ceplerini dolduracaklarını zannetmesinler diyor .
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ağaoğlu ile küçülmeye gideceğiz
                      Milyonluk transfer yapmayacagiz dedi.

Yeni zekilere yumlulara talim, neyse bu da bir çözümdür. Umarım TS için hayırlısı olur
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• milyon euroluk tranferler telafuz edilmeyecek diyor bizim yönetimimizde,
                        ne yapacağını bilmesi çok önemli, çözümü de biliyor , bana göre de en önemli kısmı kaşı omzu farklı oynamıyor ve samimi geliyor...

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nu dinledim. Hastanın durumunu bence iyi analiz etti. Hastayı mali olarak yoğun bakımdan çıkarması benim için yeterli. Yolu açık olsun.

Yorum

• 30 yıl önceki isimleri sayıp 3 yıl sabır demek, boş laf. Gelsin şerefli 5.likler!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              30 yıl önceki isimleri sayıp 3 yıl sabır demek, boş laf. Gelsin şerefli 5.likler!
                              doğruları yap,yetenekli gençleri vitrine çıkar, ekonomini düzelt iki sene gerekirse de 5. ol ,3. sene başarı gelir böyle sağlam bir temel ile .

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                30 yıl önceki isimleri sayıp 3 yıl sabır demek, boş laf. Gelsin şerefli 5.likler!
                                Bu kadar para harcayıp 3ler 5ler verip 5. olmakla alt yapıdaki çocuklarla 5. olmak arasında fark yok, ki altyapıdakı oyuncularımız umut veriyor 2 yıl sonra şampiyonluğa oynayacağız diyip boş yere taraftarı ümitlendirse dahamı iyi olur yani ??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X