Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayirli olsun. Insallah iyi bir ekip kurar ve radikal kararlar alip Kulübü ve Takimi düzlüge cikarir.
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Muharrem Usta kötü bir yönetici olmadı bence.
      2 hatası vardı; tutamayacağı sözler verdi, hoca tercihlerini berbat kullandı.
      Bu takıma iyi bir taktisyen hoca getirseydi, bu sezon yarışın içinde olurduk herşeye rağmen..
      Neyse olan oldu yeni gelecek yönetime başarılar dileriz şimdiden. Umarım ahmet ağaoğlu gelir. Bıktık siyasi adamlardan. Oyuncak ettiler takımı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muharrem Usta kötü bir yönetici olmadı bence.
        Bu takıma iyi bir taktisyen hoca getirseydi, bu sezon yarışın içinde olurduk herşeye rağmen..
        Neyse olan oldu yeni gelecek yönetime başarılar dileriz şimdiden.

Muharrem Bey futbol yönetimi konusunda acemiydi.
        Bu konuda zerre tecrübesi yoktu.

İyi yönetici, ya konu hakkında tecrübe sahibidir, ya da konuya hakim insanları bir araya getirip yönlendirir.
        Futbol yönetimini beceremedi Muharrem Bey.

Ahmet Ağaoğlu becerikli yönetici olmanın dışında, futbol yönetimini de ciddi süreler ve zor şartlar altında tecrübe etmiş bir isim.

Benim için çok büyük süpriz oldu adaylığı.
        Umarım tamamı kendi kararı olan bir liste ile, tüm delegenin ve taraftarın birliğini de arkasına alarak yürür.

Yorum

• Ağaoğlu > Ali Koç. Bizim başkan döver. Golf sopalarıyla dalalım abi

Global düşünen özevlatçı ve ruhu köylü başkan. Aslında aranan profil ve aday olmasına şaşırdım, sürpriz oldu. Ben İho, Hekimoğlu yarışı bekliyordum sürpriz yumurta gibi fırladı.

Önemli olan yönetim listesi... Egolu, tripli, yönetimde fitne çıkarma potansiyelli isimleri doldurduysa anlamı yok ama camiada sevilen, TS için vakit ayıracak ve gece gündüz çalışacak doğru isimleri bulduysa gelsin başlasın.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Bey futbol yönetimi konusunda acemiydi.
            Bu konuda zerre tecrübesi yoktu.

İyi yönetici, ya konu hakkında tecrübe sahibidir, ya da konuya hakim insanları bir araya getirip yönlendirir.
            Futbol yönetimini beceremedi Muharrem Bey.

Ahmet Ağaoğlu becerikli yönetici olmanın dışında, futbol yönetimini de ciddi süreler ve zor şartlar altında tecrübe etmiş bir isim.

Benim için çok büyük süpriz oldu adaylığı.
            Umarım tamamı kendi kararı olan bir liste ile, tüm delegenin ve taraftarın birliğini de arkasına alarak yürür.
            Tek isteğimiz eski günlerimize geri dönmek. Kişilerin bir önemi yok umarım iyi şeyler yapılır.

Yorum

• Bari bu adam rahat bırakılsa da herkesçe doğru bilinen işleri sabırla gerçekleştirse. 4-5 yıllık bir süreye ihtiyaç var düzlüğe çıkmak için rahat bırakılmazsa bir usta ya söylenenlerin benzerleri kendisine de söylenir 6 ay sonra
              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben ittifaktan yanayım, güçlü ve başarılı isimler birleşmeli TS için. Bir daha öyle çalkantılı yönetimleri kaldıramayız.

Bu arada Ahmet Ağaoğlu'ndan ses yok mu?
                20 gün önce sormuşum

vee aday
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben artık herkese ön yargılı bakmaya başladım ya. Usta seçildiğinde de çok beklentiye girmiştik öyle adam böyle vizyon diye Hayırlısı olur umarım. En büyük artısı Usta'nın top görse bomba diye karakola götüreceği gerçeğinin aksine futboldan ve futbolcudan anlamasıdır bana göre

Yorum

• Ahmet AĞAOĞLU ismi beni son derece tatmin ve mutlu etti.
                    Bundan sonrası iyi bir ekip kurmakta.
                    O işini bilir.
                    TS'yi şaha kaldıracaktır.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben artık herkese ön yargılı bakmaya başladım ya. Usta seçildiğinde de çok beklentiye girmiştik öyle adam böyle vizyon diye Hayırlısı olur umarım. En büyük artısı Usta'nın top görse bomba diye karakola götüreceği gerçeğinin aksine futboldan ve futbolcudan anlamasıdır bana göre
                      bence en büyük fark 30 yildir camianin icinde olusu

biri divan kurulu üyesi, digeri ilk baskanlik adayligindan 2 ay önce kulübe üye olmus biri

artik gs´nin tüzügündeki aday olmak icin en az 10 yil üye olunmalidir maddesini bizde koyalim bence
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Doktor bu ne?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben artık herkese ön yargılı bakmaya başladım ya. Usta seçildiğinde de çok beklentiye girmiştik öyle adam böyle vizyon diye Hayırlısı olur umarım. En büyük artısı Usta'nın top görse bomba diye karakola götüreceği gerçeğinin aksine futboldan ve futbolcudan anlamasıdır bana göre
                          Usta aday olmadan önce tanımıyordum ben ama Ağaoğlu'nu geçmişten hatırlıyorum, başarılı olacağına inanıyorum.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 13:04.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta kötü bir yönetici olmadı bence.
                            Neyse olan oldu yeni gelecek yönetime başarılar dileriz şimdiden. Umarım ahmet ağaoğlu gelir. Bıktık siyasi adamlardan. Oyuncak ettiler takımı.

usta iş yaşantısında başarılı bir yönetici olabilir ama spor yöneticisi olarak berbat bir iş çıkardı .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şimdi ister misiniz Nevzat Aydın Ağaoğlu'nun listesine girsin Bu arada Nevzat Aydın Youtube'da Mehmet Demirkol'a konuk olacak bu akşam 20:00'de bakalım yapacak mı yine şovunu?
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 13:10.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi ister misiniz Nevzat Aydın Ağaoğlu'nun listesine girsin Bu arada Nevzat Aydın Youtube'da Mehmet Demirkol'a konuk olacak bu akşam 20:00'de bakalım yapacak mı yine şovunu.
                                Hiç belli olmaz, sürpriz isimler çıkabilir. Youtube'da kanalı mı var?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X