Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç belli olmaz, sürpriz isimler çıkabilir. Youtube'da kanalı mı var?
    Böyle reklam yapmış gibi oldum ama var
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle reklam yapmış gibi oldum ama var
      Ciddiyetten Uzak diye bir kanal var o mu?
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi ister misiniz Nevzat Aydın Ağaoğlu'nun listesine girsin Bu arada Nevzat Aydın Youtube'da Mehmet Demirkol'a konuk olacak bu akşam 20:00'de bakalım yapacak mı yine şovunu?
        iyi bir baskan yönetemiyecegi adami yanina almaz, alirsa olanlari gördük son 2 dönem

iho-ascioglu

usta--nevzat aydin

onlarin güclerinden faydalanmak istiyorsan ascioglunun oglunu, nevzat aydinin kankisi tuncay bekiroglunu alirsin yanina ve böylece ayni gücü toplamis olursun

tabi ben bunada karsiyim, diktatörce yönetilebilecek bir yk isterim

örnegin bir hakan kulacoglu, kazim sengöcgel gibi ari gibi calisacak insanlar icinde olsun isterim
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, çok güçlü bir sponsorluk anlaşmasıyla geliyor. Bu anlaşma olmasaydı, aday olmayacaktı! Resmileşmediği için sponsorun ismini yazamıyorum...

Emre VURAL
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Kulaçoğlu'nun yönetimde yer almasını isterim.

Yorum

• açıkcası ahmet ağaoğlu nun adaylığı beni fazlasıyla şaşırttı sene olarak tam hatırlamıyorum ama ahmet ağaoğlu bir kez daha başkanlığa aday olup sonra vazgeçmişti bu sefer umarım böyle olmaz bu saatten sonra ben muharrem usta nın aday olacağını sanmıyorum aday olursa sadece iho olur oda büyük ihtimalle kazanamaz.

Yorum

• Bu sponsorluk mevzularının gerçekleşmeden dillendirilmesini hiç sevmiyorum. Gelir, sponsorluk anlaşmasını imzalar, o zaman helal olsun deriz.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, çok güçlü bir sponsorluk anlaşmasıyla geliyor. Bu anlaşma olmasaydı, aday olmayacaktı! Resmileşmediği için sponsorun ismini yazamıyorum...

Emre VURAL
                  katarlılarla çok iyi arası sık sık onlarla golf falan oynuyor instagramda gördüğüm kadarıyla o bölgede zengin arkadaşları var.
                  Sponsor olayı gerçek ise büyük ihtimal yine katarlıdır.

Yorum

• twitterda sponsor olarak Vestel ismi geçiyor.
                    Hatta başkan yardımcılarından birisinin Ahmet Nazif Zorlunun yeğeni Fatih Dereköylü olacağı söyleniyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi bir baskan yönetemiyecegi adami yanina almaz, alirsa olanlari gördük son 2 dönem

iho-ascioglu

usta--nevzat aydin

onlarin güclerinden faydalanmak istiyorsan ascioglunun oglunu, nevzat aydinin kankisi tuncay bekiroglunu alirsin yanina ve böylece ayni gücü toplamis olursun

tabi ben bunada karsiyim, diktatörce yönetilebilecek bir yk isterim

örnegin bir hakan kulacoglu, kazim sengöcgel gibi ari gibi calisacak insanlar icinde olsun isterim
                      Bence de yönetim karar alıcı başkan ve icracılardan oluşmalı. Kaosa açık bir camiada en doğrusu bu.

Yorum

• An itibariyle sezona bu şekilde başlayacakmışız gibi görünüyor
                        Başkan : Ahmet Ağaoğlu
                        Asbaşkan : Hayrettin Hacısalihoğlu
                        Teknik Direktör : Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          twitterda sponsor olarak Vestel ismi geçiyor.
                          Hatta başkan yardımcılarından birisinin Ahmet Nazif Zorlunun yeğeni Fatih Dereköylü olacağı söyleniyor.
                          Nereye sponsor olacak ki?
                          Stat sponsorumuz var, göğüs sponsorumuz da var.
                          Benim çok aklıma yatmadı.

Yorum

• Muharrem Usta aday olmayacak mı?
                            Hem muharrem usta hem ağaoğlu aday olursa; yırtık dondan iho fırlayabilir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              QNB ile anlasma 18-19 sezonunun sonunda bitiyor. O zaman için olabilir. Ya da ana sponsor olabilir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                18-19 sezonunun sonunda anlaşma bitiyor. O zaman için olabilir. Ya da Ana sponsor olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X