Şimdi ister misiniz Nevzat Aydın Ağaoğlu'nun listesine girsin Bu arada Nevzat Aydın Youtube'da Mehmet Demirkol'a konuk olacak bu akşam 20:00'de bakalım yapacak mı yine şovunu?
iyi bir baskan yönetemiyecegi adami yanina almaz, alirsa olanlari gördük son 2 dönem
iho-ascioglu
usta--nevzat aydin
onlarin güclerinden faydalanmak istiyorsan ascioglunun oglunu, nevzat aydinin kankisi tuncay bekiroglunu alirsin yanina ve böylece ayni gücü toplamis olursun
tabi ben bunada karsiyim, diktatörce yönetilebilecek bir yk isterim
örnegin bir hakan kulacoglu, kazim sengöcgel gibi ari gibi calisacak insanlar icinde olsun isterim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, çok güçlü bir sponsorluk anlaşmasıyla geliyor. Bu anlaşma olmasaydı, aday olmayacaktı! Resmileşmediği için sponsorun ismini yazamıyorum...
açıkcası ahmet ağaoğlu nun adaylığı beni fazlasıyla şaşırttı sene olarak tam hatırlamıyorum ama ahmet ağaoğlu bir kez daha başkanlığa aday olup sonra vazgeçmişti bu sefer umarım böyle olmaz bu saatten sonra ben muharrem usta nın aday olacağını sanmıyorum aday olursa sadece iho olur oda büyük ihtimalle kazanamaz.
Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, çok güçlü bir sponsorluk anlaşmasıyla geliyor. Bu anlaşma olmasaydı, aday olmayacaktı! Resmileşmediği için sponsorun ismini yazamıyorum...
Emre VURAL
katarlılarla çok iyi arası sık sık onlarla golf falan oynuyor instagramda gördüğüm kadarıyla o bölgede zengin arkadaşları var.
Sponsor olayı gerçek ise büyük ihtimal yine katarlıdır.
iyi bir baskan yönetemiyecegi adami yanina almaz, alirsa olanlari gördük son 2 dönem
iho-ascioglu
usta--nevzat aydin
onlarin güclerinden faydalanmak istiyorsan ascioglunun oglunu, nevzat aydinin kankisi tuncay bekiroglunu alirsin yanina ve böylece ayni gücü toplamis olursun
tabi ben bunada karsiyim, diktatörce yönetilebilecek bir yk isterim
örnegin bir hakan kulacoglu, kazim sengöcgel gibi ari gibi calisacak insanlar icinde olsun isterim
Bence de yönetim karar alıcı başkan ve icracılardan oluşmalı. Kaosa açık bir camiada en doğrusu bu.
Yorum