Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Divan Başkanı Ali Sürmen’in de, Nuri Albayrak adına sıcak bakması Muharrem Usta’nın işini zorlaştıracak gibi duruyor… Sürmen’in Albayrak’ı istemesinin birinci nedeninin ise Özkan Sümer’in de Albayrak’a yakın durması. Her ortamda, “başkan olacak kişi siyasi iradeye yakın olacak. Yakın olmakla yetmez siyasi iradede etkin olacak etkin olmakla yetmez, Cumhurbaşkanını da yakın olacak… Çünkü, devlet desteği olmadan Trabzonspor’un şu mali durumu atlatması imkansız” sözleri ile Sümer’in Albayrak’ı işaret ettiği konuşuluyor

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem ustanin buyuk destekcilerinden biriydim. Kendimce eksileri ve artilari;
      Artilari:
      1. Iho biraktiginda kadro 50 kisiydi. Suan kadromuz 25 kisi.
      2. Iho donemindr gogus sponsoru bile bulamiyorken qnb ile anlastik. Stad sponsoru 30 milyon euroya sponsor oldu.
      3. Maas odemelerini iho ya gore duzeltti. Cogunu cebinden verdi.
      4. Kaliteli bir kadro kurdu. 3 -4 transferle sampiyonluga oynanir.
      5. Ihonun yerlerr dusurdugu marka degerini artirdi.
      6. Maddi durumumuz. Giderlerimiz yariya dustu. Gelirlerimiz baya arti.
      7. Iho nun geride biraktigi 1000 tane sorunu cozdu.

Eksileri;
      1. Kucka ve sosa transferleri. Yerlerine daha yararli ve az maaliyetli biri olsa suan cok daha iyi durumdaydik.
      2. Benim icin cok sorun olmasada lucescu meselesi.
      3. Bazi aciklamalar yapip o konuda hic bir hamle yapmamasi.
      4. En buyuk eksisi yanlis yonetim secmesi.5. 50 yilda sampiyonluk iddasi. Yapilanma seklinde gelmeliydi.
      6. Transfer yasagi. Nedeni avukat secimi. Isin bu kadar ciddi olundugu bilinseydi o para odenirdi.

Bir gerçek var ki İ.Hacıosmanoğlu mu? Yoksa M.Usta mı? 1000 kere M.Usta derim. Demeliyiz.

Fakat başka bir gerçek var ki zor şartlar altında olsa da Usta daha iyisini yapmalıydı. En azından ben öyle bekliyordum.
      En büyük hatası yanlış teknik direktör seçmekti. Ve ayrıca zayıf bir yönetim olarak kaldılar.
      Son dönemlerde kendi şirketleri ile haşır neşir olması da beni fazlasıyla rahatsız etti. Ediyor!
      Fakat şurada artı diye saydığımız işler de az buz işler değil. Bu konuda başkanın hakkını yiyemem.
      Bu yönetimin en büyük hatalarından biri de sportif işleri bilen bir yöneticinin olmaması. Bir ağabeyin yokluğu!
      Bunun adı sportif direktör de olabilir. Adı her ne olursa olsun bu sportif işleri çekip çeviren biri olmalıydı.
      Yeni gelecek yönetimlerde arayacağım ilk husus bu olacaktır. Bir H.Hacısalihoğlu'nu gözler arıyor.
      Bu anlamda bir akıl eksikliği söz konusu. Bunun giderilmesi lazım.

Yorum

• Bence Usta'nın en büyük hatası yanlış teknik direktör seçmek değil, sözlerinden dönmesidir. Böyle birisine de bir dönem daha güvenilmez
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Nevzat Aydın,Yiğit Alp,Olcay Saral,Tuncay Bekiroglunun etkin olduğu genç ve dinamik bir kadro istiyorum.Ek olarak keşke Erdal Hoşda basın ve halka ilişkiler tarzı bir göreve getirilse.
          Efsane futbolcularımızdan biri de yönetimde yer alabilir.Misal Ali Kemal Denizci.Birde Hacısalihoğlu gibi bir abi olmazsa olmaz.
          Kurtuluş bu tarz bir yönetim olur bence.
          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 20.03.2018, 10:51.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Aday yok mu? Takip edemiyorum.

Yorum

• şaka gibi bir dedikodu dönmeye başlamış şimdi de, ibra bile edilemeden giden n.albayrak başkanlık için ikna edilmeye çalışılıyormuş
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Koltuğa oturup gerinip işi bürokratlara bırakan bir başkan yerine bürokratları yöneten bir başkana ihtiyacımız var
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Merak ettim ibra edilmeyen albayrak kaç para borçlan bıraktı kulübü ve ondan sonra gelip de. İbra edilen sayın çok değerli başkanlar kaç para borçlan bıraktı klübü bunlardan da 40 defa albayrak derim

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merak ettim ibra edilmeyen albayrak kaç para borçlan bıraktı kulübü ve ondan sonra gelip de. İbra edilen sayın çok değerli başkanlar kaç para borçlan bıraktı klübü bunlardan da 40 defa albayrak derim
                    Albayrak 25 milyon tl ile Atay Aktuğ döneminden aldığı borcu 39 milyon tl borçla Sadri Şener yönetimine devretti. Albayrak başkanlığının son döneminde Kartal'daki tesis içerisinde migrosun önündeki araziyi Opet akaryakıta 10 milyon dolar karşılığında kiraya verdi bu para Sadri Şener yönetime gelir gelmez kasaya girdi yani nerden baksak Albayrak borçsuz olarak devretti diyebiliriz. Albayrak'ı çok yakından tanırım rahmetli babamın çocukluk arkadaşı yan köylümdür. Finansal açıdan eline su dökecek başkan gelmemiştir fakat malumdur saha sonuçları vasat kalmıştır.
                    Arkadaşlar hâlâ Hacıosmanoğlu ve Usta kıyaslaması yapmaya devam ediyor amaç Usta denen Trabzonspor tarihinin en yalancı ve başarısız başkanını pohpohlamak.
                    Hacıosmanoğlu denen herifi başkanlığının ilk dönemi savundum fakat geçte olsa hatamdan döndüm şimdi bakıyorum 2.5 yıl önce Usta'ya koşulsuz destek verenler sanki bu kulübü Hacıosmanoğlu kadar ayağa düşürmemiş gibi sarı güller dağıtıyorlar. Hacıosmanoğlu kulübü devraldığında kulüp gül bahçesi değildi, 6 yabancı oyuncu paraları ödenmedi diye serbest kalıyordu ödedi. Onun döneminde kulübün ana gelirleri 2017 yılına kadar temlik altında alınmıştı o'da çaresizdi. Saçma sapan transferlerinin yanında iyi transferleride vardı.
                    Herife kulübü batırdı deyip 3 milyona aldırdığın Muhammet Demir nerede? Ya da çuvalla para verilip alınan İbanez, Castillo, Bero ve mevcut Kucka, Sosa ve bir çok çöp transferler ne iş yapar bunları dillendiren yok varsa yoksa Hacıosmanoğlu kulübü batırdı. Ulan önceki yönetimi maaş yükünden taraftara şikayet edip beterini yapan kim?

Yorum

• Nuri Albayrak diyince Ayman,Jabi,Sayed Mowad aklıma geldi birden. Ha bi de Tomas Jun
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nuri Albayrak diyince Ayman,Jabi,Sayed Mowad aklıma geldi birden. Ha bi de Tomas Jun
                        Tomas jun u boyyuk başkan Atay Aktuğ aldırdı, şampiyonlar ligine kalalım forvet alicaz deyip ön elemeden sonra aldığı forvetti.

Nuri Albayrak i başarılı bulmam ama kimi kimin döneminde aldığını bilmeden burya hızlıca yazmak da abes doğrusu
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merak ettim ibra edilmeyen albayrak kaç para borçlan bıraktı kulübü ve ondan sonra gelip de. İbra edilen sayın çok değerli başkanlar kaç para borçlan bıraktı klübü bunlardan da 40 defa albayrak derim
                          Albayrak da ustanın yaptığı hatayı yaptı,
                          İyi transferler yaptı marcelinho musampa gibi ama takımı ziya dogana emanet ettiği için musampa hiç oynayamadı marcelinho ise sol bek oynadı.

Baskandan önce bu takıma hoca lazım o yüzden

Bir takım hoca etrafında kurulur
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tomas jun u boyyuk başkan Atay Aktuğ aldırdı, şampiyonlar ligine kalalım forvet alicaz deyip ön elemeden sonra aldığı forvetti.

Nuri Albayrak i başarılı bulmam ama kimi kimin döneminde aldığını bilmeden burya hızlıca yazmak da abes doğrusu
                            Ben öyle hatırladım demekki ancak Nuri Albayrak transferde ki en başarısız başkan olabilir. Çok kötü topçular alırdı
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben öyle hatırladım demekki ancak Nuri Albayrak transferde ki en başarısız başkan olabilir. Çok kötü topçular alırdı
                              Katılmıyorum, Usta, İho ve Sadri Ş. kadar saçma işler yapmadı.

Yorum

• Malesef dil varmiyor ama SG'yi takimin basina getirebilecek bir baskan olmali.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X