Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gün senin günün İsmail Saral şimdi gidiyoruz ama güç toplayıp tepelerin ardından güneş gibi doğacağız özevlatçıların üzerine
    Özevlatçı, yerelci falan değilim Fatih emin ol. Sadece Trabzonspor gerçeklerinin ne olduğunu anlıyorum, siz ise anlamamakta ısrar ediyorsunuz, tek fark bu. Sen yaprak dök İHO gibi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezon sonu Şenol hocada gelirse şaşırmayalım...
      Ah keşke, nerede o günler.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ağaoğlu yöneticilik kalitesi olan bir adam tüm camiaya hayırlı olsun ve karşısına başka bir aday çıkmadan herkes tek aday etrafında toplansın bir zahmet.

Yorum

• Agaoglu'nun adayligi hayirli olsun. Futboldan gelen birisinin baskan olmasini isterdim ama spordan gelmesi bile kafi.

Biktim artik is adamlarinin basa gelmesinden.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Evet vira bismillah Trabzonspor her 7 senede bir şampiyonluğa oynar 2011 den bu yana 7 sene geçti seneye inşallah Ahmet Ağaoğlu güzel bir yönetimle bizi şaha kaldıracaktır.Hayırlı uğurlu olsun .
            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi Sevgi Saygı ve Özlemle Selam ,
              Affına sığınarak sorduğun soruya cevap vermek istedim.
              E ne ararım burada ? demişsin mesajında.
              Umudun var çünkü abi, belki hayat ve geçim sıkıntıların var ama hepsini düşündüğün kadar düşünüyorsun Trabzonsporu, Dertleniyorsun için almıyor durumu. Ama umudun var, en kötü hayellerin var yazdığın mesajda. Bu nedenle abi sen bizim aramızda güzelsin her zamanda burada olman gerekli bence . Umudunu örseleme bırak hep yeni filizlensin abi, gün olur bir filiz bir çiçek açar o zaman o filizlenen fidanın gölgesinde bir şampiyonluk kutlar çocuklar biz görmesek de olur ... Umudunu kaybetme ... Umudumuzu kaybetmeyelim ...
              Ozanım çok sağol gardaşım,o güzel gönlüne kurban senin,cansın.

İnan aslında aklımdan geçenleri okumuşsun,
              inşallah diyelim bakalım,yeniden bi umuda yelken açalım bakalım,
              bakarsın bu sefer her şey güzel olur.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İş listede bitecek.Trabzondan Hayrettin Hacısalihoğlu gibi bir yönetici şart.
                Daha önce Özkan Sümerin yönetimindeyken onunla birlikte ayrılanlardan Volkan Canalioglu da dikkat çekici.

Ayrıca efsane futbolculardan biri de yer almalı ekipte.Benim önerim İskender Günen.
                Sembolik olarak değil iş yapabilecek ve ekip ruhu oluşturabilecek en az 5-6 isim olmalı.
                Teknik kadroya gelirsek Şenol Güneşle araları iyi Ağaoglunun umarım sezon sonu olur bu iş.İdari menejer olarak da Caner Cuvalcıoglu.
                Altyapıda MRA olabilir.
                Gökdeniz,Tekke,Çimşir de teknik kadroda yer alabilir.
                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 11:21.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bir soru soracağım can lar,

sanki Ağaoğlu başkan olmuş gibi bir hava var ortamda,

mesela Ağaoğlu aday olunca M.Usta aday olmayacak diye bir çıkarım mı var,
                  İho nun lejyonerleri ne olacak,

seçim atmosferi tecrübem ve bilgim olmadığı için mi böyle düşünüyorum ben.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• SAHADA mücadele eden tek bir Trabzonlu futbolcunun olmadığı maçta, uzun bir aradan sonra görevine geri dönen Şenol Güneş, ben ve benim gibi düşünenlerin tek...

Ağaoğlu'nun 2009 yazısı
                    Şenol Güneş'i geri getirmek için elinden geleni yapacaktır.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir soru soracağım can lar,

Ağaoğlu adaysa İho aday olmaz destek verir

Yorum

• ŞG in sözleşmesi 2 yıllık değilmi,nasıl seneye getirecek.bjk vermezki
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://m.hurriyet.com.tr/son-trabzonlu-13128337
                          Ağaoğlu'nun 2009 yazısı
                          Şenol Güneş'i geri getirmek için elinden geleni yapacaktır.
                          Malesef Trabzon'lu Şenol değil artık çok şeyler değişti 2009 beri hiç sanmıyorum getireceğini.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Çok sevindim Ağaoğlu nun adaylığına.. İnşallah güçlü bir yönetimle kazanır.. Hayırlı olur inşallah..

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Ağaoğlu sanırım aday olmamasındaki sebep sırf oy potansiyelli isimlerle kadro kurmak istenmemesiydi

Belkide bu kongrede tek aday olursa Başkan adayları sırf oy için değilde sağlam bir ekip kurabilir

Bu şekilde olursa Ahmet Ağaoğlu aday olabilir.
                              Ağaoğlu hayırlı olsun, sağlam bir ekip kuracaktır bakalım kimler olacak
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir soru soracağım can lar,

Usta da bizim gibi düsünüyormus, iho, Atalay falan olsa aday olacakti ama Agaoglu karsisina cikmayacak.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X