Gün senin günün İsmail Saral şimdi gidiyoruz ama güç toplayıp tepelerin ardından güneş gibi doğacağız özevlatçıların üzerine
Özevlatçı, yerelci falan değilim Fatih emin ol. Sadece Trabzonspor gerçeklerinin ne olduğunu anlıyorum, siz ise anlamamakta ısrar ediyorsunuz, tek fark bu. Sen yaprak dök İHO gibi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Ağaoğlu yöneticilik kalitesi olan bir adam tüm camiaya hayırlı olsun ve karşısına başka bir aday çıkmadan herkes tek aday etrafında toplansın bir zahmet.
Evet vira bismillah Trabzonspor her 7 senede bir şampiyonluğa oynar 2011 den bu yana 7 sene geçti seneye inşallah Ahmet Ağaoğlu güzel bir yönetimle bizi şaha kaldıracaktır.Hayırlı uğurlu olsun .
Abi Sevgi Saygı ve Özlemle Selam ,
Affına sığınarak sorduğun soruya cevap vermek istedim.
E ne ararım burada ? demişsin mesajında.
Umudun var çünkü abi, belki hayat ve geçim sıkıntıların var ama hepsini düşündüğün kadar düşünüyorsun Trabzonsporu, Dertleniyorsun için almıyor durumu. Ama umudun var, en kötü hayellerin var yazdığın mesajda. Bu nedenle abi sen bizim aramızda güzelsin her zamanda burada olman gerekli bence . Umudunu örseleme bırak hep yeni filizlensin abi, gün olur bir filiz bir çiçek açar o zaman o filizlenen fidanın gölgesinde bir şampiyonluk kutlar çocuklar biz görmesek de olur ... Umudunu kaybetme ... Umudumuzu kaybetmeyelim ...
Ozanım çok sağol gardaşım,o güzel gönlüne kurban senin,cansın.
İnan aslında aklımdan geçenleri okumuşsun,
inşallah diyelim bakalım,yeniden bi umuda yelken açalım bakalım,
bakarsın bu sefer her şey güzel olur.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
İş listede bitecek.Trabzondan Hayrettin Hacısalihoğlu gibi bir yönetici şart.
Daha önce Özkan Sümerin yönetimindeyken onunla birlikte ayrılanlardan Volkan Canalioglu da dikkat çekici.
Ayrıca efsane futbolculardan biri de yer almalı ekipte.Benim önerim İskender Günen.
Sembolik olarak değil iş yapabilecek ve ekip ruhu oluşturabilecek en az 5-6 isim olmalı.
Teknik kadroya gelirsek Şenol Güneşle araları iyi Ağaoglunun umarım sezon sonu olur bu iş.İdari menejer olarak da Caner Cuvalcıoglu.
Altyapıda MRA olabilir.
Gökdeniz,Tekke,Çimşir de teknik kadroda yer alabilir.
En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 11:21.
SAHADA mücadele eden tek bir Trabzonlu futbolcunun olmadığı maçta, uzun bir aradan sonra görevine geri dönen Şenol Güneş, ben ve benim gibi düşünenlerin tek...
Ağaoğlu'nun 2009 yazısı
Şenol Güneş'i geri getirmek için elinden geleni yapacaktır.
Yorum