Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün 10.00'da ilk oturum var.
    Büyük ihtimalle gelecek haftaya kalacak.

TS için en hayırlısı olsun.

Ahmet AĞAOĞLU:

Trabzonspor her Trabzonlunun damarında, kanında olan bir şeydir. Futbolsuz ve Trabzonspor'suz onlar için mümkün değildir. Çocuklar doğduktan sonra öğrendiğin dördüncü kelime Trabzonspor'dur. Anne, baba, mama ve Trabzonspor. Küçük çocuktan 82 yaşındaki nineye kadar Trabzonsporludur. Bende öyleyim.

"DAMARIMDA KANIMDA TRABZONSPOR VAR"

Damarımda kanımda Trabzonspor var. Trabzon insanının bir özelliği vardır. Mesela kentlere gidersiniz. Hangi takımı tutuklarını sorduğunuzda önce İstanbul'daki üç büyük takımdan birini derler sonra ikinci olarak da kendi kentinin takımını der. Şu sıralarda Bursaspor taraftarı atak yaptı ön plana çıktı. Takımlarına çok sahip çıktılar. O da zaten Bursaspor'u şampiyonluğa çıkardı. Eğer bir takımın sağlam bir seyirci, taraftar desteği yoksa Süperlig'de başarı gösterme şansıda yoktur. Trabzonspor'da futbol bir olgudur. Sadece kendi takımlarını tutarlar. Trabzonspor bir kimliktir. Beni de öyle sokakta fazla kimse tanımaz.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• bugün saat 10'a kadar iptal edebiliyor seçimi yönetim . Böyle bir şey yaparlr mı acaba ,1 saatten az kaldı
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugün saat 10'a kadar iptal edebiliyor seçimi yönetim . Böyle bir şey yaparlr mı acaba ,1 saatten az kaldı
        intihar olur

zaten bu tehlikeyi görüp dün agaoglu bence adayligini acikladi, simdi aday yok iptal edelim diyemezler
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          intihar olur

zaten bu tehlikeyi görüp dün agaoglu bence adayligini acikladi, simdi aday yok iptal edelim diyemezler
          böyle bir şey yaparlarsa tesisleri basar taraftar herhalde .

Yorum

halen tanimayanlar olduguna sasiriyorum aslinda

golf federasyonunu almadan bir süre Trabzonspor yorumculugu yapmisti

youtube dan basitce görüslerini alabilirsiniz...

albayrak dönemi yapilan light borclanme politikasini bile elestirip salary cap- modern ffp karisimi bir sistem önermisti

kadro yapimi kesinlikle muhazafakar olacaktir, yatirimlar uzun soluklu...

basarili olurmu? zor, ilk dönemi atlatirsa kesinlikle olur bence
            ahmet agaoglunun önce basariyi düsünecegini düsünmüyorum, mevcut gücte ilerleyip kulübün gelecegini kurtaracak adimlar bekliyorum.
            takimin donuna kadar sponsor bulacak kapasitede biri, umarim bu iliskilerini kullanir...

http://ahmetaliagaoglu.com/ajanda.asp?id=4
            Sponsor konusunda benim de beklentim var.
            Usta bu konuda da büyük konuştu fakat üstesinden gelemedi ne yazık ki.
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en azindan yapamayinca cepinden verdi...
              localari iyi pazarladi...
              ayrica 61 cell gercekten önemli proje, bütün rakiplerimiz taklit etti...

bu yönden hakkini vermek gerek, agaoglu üzerine koydumu tamamdir
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ağaoğlu, herkesin Başkan görmek isteyeceği birisi ama son denemesinde gece şehirden kaçması kabul edilemez... Birisi gidip tehdit ederse yine kaçar mı?

Hayırlısı olsun, umarım başkan olur ama zora gelince kaçarsa kimse üzülmesin...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim borcumuz öyle sponsorla falan temizlenecek bir borç değil , önemli olan çözüm planı sunup bunu uygulamaya koyması . yönetim kurulunu da profesyonellerden oluşturması . münkünsede kendi ön planda olmasın gidip her işi kendi başına hallediyor gözükmesin , şu saatten sonra bize tüm vaktini kulübe harcayan kulüp çalışanı şeklinde yöneticiler lazım . Artık eski yönetim anlayışından sıyrılmamız gerekiyor.
                  takımda geniş kapsamlı bir feda şart,bence sponsordan önce bu yapılmalı . 2 milyon euro üzeri maaş alan futbolcu kesinlikle kalmamalı .toplam borcu da önemli ölçüde hafifletecektir bu feda . zaten yüksek bedellere alabileceğmiz bir sponsorluk kalmadı sanırım , forma sırt ve şortta var sanırım , belki tribünlere de alınabilir aklıma gelenler.

Yorum

en azindan yapamayinca cepinden verdi...
                    localari iyi pazarladi...
                    ayrica 61 cell gercekten önemli proje, bütün rakiplerimiz taklit etti...

bu yönden hakkini vermek gerek, agaoglu üzerine koydumu tamamdir
                    Hemfikiriz. Ama oluşturduğu algıyla daha fazla beklentiye soktu bizleri diye düşünüyorum.

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim borcumuz öyle sponsorla falan temizlenecek bir borç değil , önemli olan çözüm planı sunup bunu uygulamaya koyması . yönetim kurulunu da profesyonellerden oluşturması . münkünsede kendi ön planda olmasın gidip her işi kendi başına hallediyor gözükmesin , şu saatten sonra bize tüm vaktini kulübe harcayan kulüp çalışanı şeklinde yöneticiler lazım . Artık eski yönetim anlayışından sıyrılmamız gerekiyor.
                    takımda geniş kapsamlı bir feda şart,bence sponsordan önce bu yapılmalı . 2 milyon euro üzeri maaş alan futbolcu kesinlikle kalmamalı .toplam borcu da önemli ölçüde hafifletecektir bu feda . zaten yüksek bedellere alabileceğmiz bir sponsorluk kalmadı sanırım , forma sırt ve şortta var sanırım , belki tribünlere de alınabilir aklıma gelenler.
                    Profesyonellik konusunda katılıyorum. Listesini açıklamasını sabırsızlıkla bekliyorum.
                    Tribünlere de sponsor bulmasını bekliyorum.
                    Hamiş

Yorum

• Ağaoğlu'na da en az 2-3 sene fırsat verilmeli bence, yıkıma geçmenin anlamı yok hemen. Kıymetli yerlileri elimizde tutmamız önemli bu dönemde.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 09:37.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dün gece erken yattım hatta epeyce erken yattım . Uyandım bir ara gece 3 falan isntagrama girdim ağaoğlunun sayfasının mesajını gördüm. Uzun zamandır uyuduğum en huzurlu uykulardan biri oldu ...

Ağaoğlu seçilirse yerlilerden kimse gitmeyecektir bence. Giderse bir okay gider oda ustanın hala anlamını çözemediğim sözleşme uzatma süresinden dolayı . Bildiğim kadarıyla seneye bitiyor sözleşmesi. Ya geldiğinde ikna edecek 2 yıl falan daha uzatacak sözleşmesini yada yaz ayında en kötü şubatta satacaktır Okayı en azından gelir getirmek isteyecektir. Genç adamları sever ağaoğlu onazi gibi genç oyuncuları elinde tutacaktır bunlarla bile yeni kontrat yaparsa şaşırmam bero da dahil . Ama kucka pereria ndoye gibi hem yabancı hemde yaşlı adamları gönderir diye düşünüyorum . Sosa yı takımın bir lideri olması için tutacaktır . Cafer sefa ve bir oyuncunun daha kadroya alınacağını düşünüyorum . Beni üzecek tek şey şartlar olursa mutlaka şenol güneşi getirecektir. Şenol hocanın en sevmediğim özelliği transfer yapamamasıdır . Bu nedenle bu işlerden anlayan bir yöneticisi mutlaka olmalı ve mümkünsa futbolun içinden olmalı . Ünal karaman olabilir Abdullah Ercan da olabilir neredeyse milli takımın bütün alt yaş kategorilerinde çalıştı elinde muazzam bir genç havuzu olduğunu düşünüyorum . Ayrıca Şenol Hocanın yine sevmediğim bir özelliği cafer sefa gibi oyuncuları kadronun içinde değerlendirmekden çekinen bir yapısı olması ama tabiki bunda yönetim ve camia da etkili olacaktır . Ağaoğlu çıkıp bu tarz oyuncuları destekleyen açıklamalar yapar ve Şenolu bu konuda destekler ve yalnız bırakmazsa futbol hayatı bitme noktasında ki Burağı geliştirdiği gibi bütün alt yapı oyuncularımızı da geliştirecektir bence.
                        Kulübümüze hayırlı olsun ...
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Avrupanın çoğu liglerinde baş altı takımların oyuncuları yanlış bilmiyorsam 1-1.5 milyon civarı alıyorlar. O baş altı dediğimiz takımlar da bizim lige gelse her zaman için ilk 3 te olurlar. Beni en çok korkutan mali durumun takımı hiç istemeyeceğimiz yerlere götürebilecek olması.

Gelecek başkandan benim tek beklentim prof bir ekiple,
                          1.5 milyon euro civarı oynayacak oyuncular bulup,taş gibi bir takım yapması.
                          Şampiyonluk mavalı falan okumasın,sağın solun etkisinde kalmasın,
                          önce kulübü düzlüğe çıkaracağım sonra şampiyonluk desin.

Bunlar olur mu ? olmaz,
                          benim Ağaoğluymuş bilmem kimmiş umudum var mı ? yok,
                          e ne ararım ya burda,
                          bilmiyorum valla
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• en guzelide artık kulubde siyaset olmayacak.
                            Usta ya çok üzüldüm.ağaoğlu ise gençliğimin başkanı,neredeyse her ay faceden başkanlık teklifleri gönderirdim.sanırım dikkate aldı

usta mı ağaoğlu mu derseniz,valla usta ya bir şans daha verilmeli bence.fakat Agaoğlu benim sevdam,yıllarca beklediğim başkan adayıydı.şu anda başkan olması onun için kötü olabilir..
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupanın çoğu liglerinde baş altı takımların oyuncuları yanlış bilmiyorsam 1-1.5 milyon civarı alıyorlar. O baş altı dediğimiz takımlar da bizim lige gelse her zaman için ilk 3 te olurlar. Beni en çok korkutan mali durumun takımı hiç istemeyeceğimiz yerlere götürebilecek olması.

Gelecek başkandan benim tek beklentim prof bir ekiple,
                              1.5 milyon euro civarı oynayacak oyuncular bulup,taş gibi bir takım yapması.
                              Şampiyonluk mavalı falan okumasın,sağın solun etkisinde kalmasın,
                              önce kulübü düzlüğe çıkaracağım sonra şampiyonluk desin.

Bunlar olur mu ? olmaz,
                              benim Ağaoğluymuş bilmem kimmiş umudum var mı ? yok,
                              e ne ararım ya burda,
                              bilmiyorum valla
                              Abi Sevgi Saygı ve Özlemle Selam ,
                              Affına sığınarak sorduğun soruya cevap vermek istedim.
                              E ne ararım burada ? demişsin mesajında.
                              Umudun var çünkü abi, belki hayat ve geçim sıkıntıların var ama hepsini düşündüğün kadar düşünüyorsun Trabzonsporu, Dertleniyorsun için almıyor durumu. Ama umudun var, en kötü hayellerin var yazdığın mesajda. Bu nedenle abi sen bizim aramızda güzelsin her zamanda burada olman gerekli bence . Umudunu örseleme bırak hep yeni filizlensin abi, gün olur bir filiz bir çiçek açar o zaman o filizlenen fidanın gölgesinde bir şampiyonluk kutlar çocuklar biz görmesek de olur ... Umudunu kaybetme ... Umudumuzu kaybetmeyelim ...
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Öncelikle Ahmet Ağaoğlu aday olmuş hayırlı olsun. En azından bir adayımız oldu.

Ahmet Ağaoğlu bence ilk aday olduğunda da seçilmesi gerekirdi. Lakin birilerin isteğiyle gelen başkanlar bizleri buraya kadar getirdi. Şimdi bu kulübü bu halde bırakıp kaçarlar ve devralmazlar.

Asıl bizim için sorun burdan sonra başlıyor. Bu borcu ve bu çileyi çeken insanlar kulübü düzlüğe çıkardıktan sonra hep beraber göreceğiz şu an aday olmayan birileri tekrar mantar gibi ortaya çıkacaklar.

Bazı renkdaşlar Usta hakkında hakkını yemeyelim diye yorumlar yapmışlar. Yapmayın bunları renkdaşlar yaklaşık sosa ve kucka olmak üzere 10 milyon euro zarar uğratmıştır takımı (diğerlerini saymıyorum bile).

TV çıkıp herkes yaptığı borcu ödesin diyerek şov yapmasının gereği yok. Çok düşünüyorsun ve seviyorsun yaptığın tüm borçları ödersin sende sesini çıkarmazsın ama bu yaptığın tüm camia tarafından bilinir.

Stada sponsor bulamadılar kendi şirketinin ismini verdi parayı kendi cebinden ödedi diyorlar birde şöyle bakalım. Takımı iyi yerlere getirebilseydi seneliği 5 milyon euroya anlaşsaydı biz taraftarlar olarak bu parayı beğenirmiydik. Sportif açıdan başarılı olsaydı senelik en az 10 milyon euro'ya talip olurlardı. Burdanda bir zarara uğrattı.

Büyük olasılık bu balon transferleri (Kucka, Sosa, vb.) yaparken kulübe borç para verdi çünkü zaten kulübün parası yok. Seneye Stad isim hakkı için diyecekki kulübün bana borcu var ordan düşün burdanda bir zarara uğratacak.

Uzun lafın kısası Muharrem Usta bilmediği bir işe girdi zararı büyük oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X