Abdüş ve Yazıcı ışık olur umarım hepsine..Alttan gelenler kaliteli.Sefa,Cafer,Doğukan..
Maalasef bu ekonomik durumda tek çare öze dönüş olur.(Transfer yasağı da var)Zaten hayal satmaz Ağaoglu,sanmıyorum.
En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 00:29.
Kendisine başkanlık için sorular yöneltildiğinde bir dönem;
”Başkanlık için vakit, nakit ve enerji gerekiyor. Bunların bir kısmı artık bende yok.” demişti.
Sanırım asıl kastı para etmez adamların seçimde ilçe ve grupların oylarını alabilmek için başkan adaylarına dayatılmasıydı.
Ya vakit, nakit ve enerji toparladı, ya da artık kimse yönetici dayanamayacağı için gerçek bir yönetim oluşturabileceğine inandı.
Umarım parçalara ayrılmış şuncu buncu camiamızı bir araya getirebilir. Bizim her şeyden önce Trabzonspor etrafında bütünleşmiş çıkarsız tek amaç uğruna hareket eden bir camiaya ihtiyacımız var. Yeni gelecek olan yönetimin günü kurtarmak adına değil geleceği inşa etmek adına göreve gelmesini temenni ediyorum. Adaylığı hayırlı olsun.
Bu akşama kadar aday çıksın diye dua ettik ,şapkadan tavşan cıktı
Bu saatten sonra aday çıkmasın diye dua edeceğiz
Yoksa" listene şu adamı al sana şu kadar oy"cular yüzünden yine saçma sapan yetersiz insanları listelerde görmek zorunda kalabiliriz
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Az önce baktım da, instagram profilinde bir resimde Arabistana şikeci Bülent Uygunun maçını izlemeye gitmiş. Olmadı başkan yakıştıramadım. İlk eksiyi yazıyorum hanene....
Adettendir
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Ağaoğlu çok şaşırttı beni. Olabilecek en iyi adaylardan birisi bence. Yöneticilerini de düzgün seçebilirse çok iyi olur. İnşallah kulübümüz ve camiamız için hayırlısı olur. Şu ortamda başkanlığa talip olmak demek ateşten gömlek giymeye talip olmak demek. Bariz bir saçmalaması olmadıktan sonra sonuna kadar destek olmak boynumuzun borcu.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum