Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta'nın açık açık televizyon kamera karşısında saldırdığı adamlar neden gidip x gazeteye konuşuyor. Çık kardeşim açıklama yap sende. Belgeleriyle dile getir olmadı de.

Şimdi Karadeniz'în sesi bilmem neye bir açıklama, iki tane twit, yalan bunlar diyecekler sadece. Madem yalan çık söyle delikanlı gibi.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Muharrem Usta delikanlı gibi transfer yasağından bahsetti mi?

Ağzına bile almadı.

Başarısızlığı bile üstüne almıyor.

Yok 8 puan fazla alsak yok halamın bıyığı olsa hep bahane.

Yorum

• Mevzu (her zaman olduğu gibi) görüldüğü üzere Trabzonspor'dan ziyade kişisel çekişmeler arkadaşlar. Trabzonspor neden bu haldenin bugün canlı yayınını izledik işte.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• ihoda olmaz sadri de genc birileri lazım.

Yorum

• Muharrem usta başarısız mıdir saha sonuçları olarak evet

Ekonomik olarak başarısız mıdir asla.

Takım kalite olarak belli bir seviyededir. İho nun kurduğu takimdan 2 kat daha kalitelidir.

Gelecek başkan kim olursa ben desteklerim, ama kulüpteki yaprak kimildamasinin dahi kamuoyuna açıklanacağı bir şeffaflık olması şartıyla.

100.000 dolarlık kredi kartı nedir arkadaşlar ayıp değil mi her sene forma aliyor maça gidiyoruz bu paraları birileri yesin diye mi veriyoruz TS başarılı olsun diye mi
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Usta çok iyi bir demagog. Bir mevzuda işine gelen kısmı söyleyip gerisine atıveriyor.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Usta'nın açıklamalarını sonuna kadar izledim. Bazı konuları kendi lehine çevirip kendisine olan olumsuz algıyı yönlendirmeye çalışmasının yanı sıra söylediği birçok konu da gerçek maalesef.

Usta bir takım sözlerle göreve geldiğinde bana pek inandırıcı gelmemişti Lucescu ve 50. yılda şampiyonluk gibi. Zira İHO öyle bir enkaz bıraktı ki Usta bu vaatleri ancak İHO ile ilk olarak çekiştiği kongrede başkan olsa gerçekleştirebilirdi. O dönem de o göreve gelse borç yine İHO'nun bıraktığından farklı olmayacaktı. Ancak başkan seçildiğinde böyle bir lüksün pek olmadığını anladı.

Her şeye rağmen iyi diyebileceğimiz bir takım oluşturuldu. Sadri Şener'in son dönemi ile İHO'nun başkan olduğu süreçteki çöp kadro büyük oranda temizlendi. Bu sezon saçma sapan şeyler yaşanmasa şampiyonluk yarışının içinde olabilirdik her şeye rağmen.

Usta döneminde ekonomik dar boğaz olsa da Akyazı Stadı'nın açılışı ile loca kombine vs derken kulübün ilk kez tribün gelirleri bütçedeki payını bir hayli arttırdı. Bu da bir avantaj oldu kendisi için. Stat sponsorluğu için istenen teklifler gelmeyince kendi şirketini sponsor yaptı. Bizim malum yöneticiler yıllardır kulüp sayesinde reklamlarını yaparlar kuruş para vermezler. Milyonluk şirketleri vardır reklam karşılığı sponsor bile olmazlar.

Usta eğer borcu aldığım gibi bırakacağım diyorsa sallıyor mu sallamıyor mu göreceğiz. İnşallah öyledir en azından gelecek olan yönetimi biraz rahatlatır tabii aklı başında bir yönetim gelebilirse.

Trabzonspor'un iyi yönetilmeye ihtiyacı var. Yönetimler oluşturulurken öncelikle uyumlu çalışabileceğiniz insanları bir araya getirmeniz gerekiyor. Bu konuda çok sevsem de Nevzat Aydın'a kızgınım. İyi niyetli olmadığı aşikar. Gelecek olan yönetim uyumlu ahlaklı çalışsın zaten bazı şeyler düzelecektir. Futbol basit bir oyundur iyi yönetemezsen dünyanın en zor işi haline gelir. Kitleler seni kötü tanır, Türkiye gibi ülkelerde de ne ananın kalır ne de bacın. Zihniyetimiz sakat. Herkes birilerinin adamı, ortak nokta Trabzonspor olamıyor bu kafadaki adamlarda. Kişisel çıkarlar hep önde tutuluyor. O nedenle artık profesyonel şirket yönetimi gerekiyor futbolda. Amatör ruh para yokken iş görüyordu da para olunca delikanlılık bozuldu. O nedenle kulüpler şirket yönetir gibi yönetilmeli bunun için de önce bunun altyapısı hazır edilmeli. Yani yarın Abdülkadir'i sattığın zaman kısa sürede arkadan bir tanesini daha getirmen lazım. Sistematik olmalı. Başkanlar kişiler gitse de bütçe disiplini kulüp anlayışı vs sistem bundan etkilenmemeli.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• 14 gün kalmis adayligini aciklayan bir kisi yok aday cikmasa usta devam edecekmi (prosedor geregi)..bilgisi olan varsa lütfen paylassin bunu sadece ben degil cogumuz bilmek istiyordur..

kulüp icerisinde calisan bir bayan varmis anil miydi ismini unutum ..gönderdim mahkemeye verdi yine geldi diyor baskan ?? kim bu anil , ne isle mesgul ..eger baskanin dedigi dogruysa bu nasil bir terbiyesizlik böyle trabzonsporumuzu resmen dingolarinin mekanina cevirmisler ..personneler kulüp icerisinde calisanlar maaslarini beklemisler baktin para gelmiyor baska is ara kardesim mecburmusun orada kalmaya ? sen istemiyorsun baskasi gelir yapar merak etme yeni gelecek baskan bu ise hemen el atmali ben olsaydim öyle yapardim büyük temizlik yapardim her külüp icerisinde calisani ayri ayri büroma davet ederdim ne is yaptigini nerden geldigini ne düsündügünü memnunmu degilmi degilse isine son verirdim bu kadar basit birde bunlarlami ugrasacagim ....trabzonspor asigi binlerce insan var bedava bu isleri yapacak binlerce insan vardir herkes hakini alir o baska dava tabiki .......yeni baskan gelecek baskan bize trabzonsporumuzu geri verir insALLAH
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• borc 1,2 milyar oldu buna dur diyecek baskan lazım.

Yorum

• nevzat bey görevini birakmis gizlice muarem baskani yikmaya calismis ve bunda basarili olmus mesela ( baskan kongre almadan takimin aldigi sonuclar kongre aldiktan sonra alinan sonuclar ) buna inanmak istemiyorum fakat görünen köy kilavuz istemez ....baskan aciklamalar yapiyor sen uzaktan yalan makinesi diyorsun ?? adaymisin , degilsin ?? sorunun nedir ..gel adayim de bunu yapacagim de ispat et büyük kücük pürüzleri o zaman dersin yalan makinesi .. suan buna hadin yok ve suan muarem usta trabzonsporun baskani oldugu icin ben bu instigram showmeni kiniyorum .....birde bakiyorum ts sevdalilari adami fenomen yapmislar ne icin beyler ?? o yiyor geziyor zipliyor ucuyor bu yüzdenmi fenomen olmus büyük trabzonsporlu olmus ..cok ilginc durumlar yasaniyor ........Allah büyük bir iki güne kalmaz hic kimsenin tanimadigi babayigit biri cikar ortaya insallah ..ayrica baskanla derdi olan özel hayatinda acar telefon baskana davet eder sizi dueloya davet ediyorum der ringe cikar boks maci yaparlar gizlice ...trabzonspor kulübünü rahat birakin artik izlerken ne kadar üzülüyorum trabzonsporumuz böyle islerin icine sokulmamali ...baskan eski yönetici yönetici sizler trabzonspordan büyük degilsiniz gidin kitaniza orda eglenin bu nedir ya herkesin agzina sakiz olduk bizi gülüyorlar ...baskan konusma yapiyor arkasindan eski yönetici yalan makinasi diyor gülermisin aglarmisin
                      En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 14:34.
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamı gram sevemedim
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Usta ileri derece mitoman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Takımın kalitesinden bahsedenler kanatlara kanat oyuncusu bulamıyor keza stoperede. Kadron kaliteli olsa en az 55 civarı puan toplardın, ziraat kupasında yoluna devam ederdin.
                            Usta'da konuşmasının temeline kendisine ihanet ettiğini iddia ettiği Nevzat Aydın'ı almış ve başkan adaylığını yeni oluşturacağı yönetimle açıklama niyetinde bu net.

Yorum

• bu adam bu hitap tarziyla C.baskani bile olabilir.

hitap tarzi ses tonu ayarlamasi ve mimikleri cok profesyonel..

belliki arkasinda saglam kisiler var. Insanin kafasinda kusku birakacak bir nokta birakmadan konusmaya gayret ediyor. Konusmasi cok basarili. Ancak bana hala daha Ersun Yanal a nasil dayandigi, fifa ya olan borcu odedik demesine ragmen odenmedigine dair fifanin aciklamasina bi cevap verememesine, tum gelir gider borc kalemlerini eur uzerinden gostermesine

bir cevap veremedi... sorularida kabul etmedi..

bu kulup hala nasil ayakta cok ilginc
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Bu arada şu borca güzel bir örnek verelim.

Beşiktaş 2015'ten beri 2 kere şampiyon oldu, şampiyonlar ligine katıldı gruplardan çıktı, fantastik rakamlara oyuncular sattı; Cenk 27, Marcelo 8, Sosa 7, Demba Ba 14 milyon euro gibi. Hiç de öyle büyük transfer yapmadı.

Muharrem Usta'nın TS'nin başına geçtiği tarihte Beşiktaş'ın net borcu 926 milyon TL, şu an Beşiktaş'ın net borcu 1 milyar 710 milyon TL. Ardı arkası kesilmez onca astronomik gelire rağmen müthiş bir büyüme var.

Galatasaray'ın yine aynı tarihte 950 milyon TL olan borcu, eğer Riva satılmasaydı bugün 2.5 trilyon TL olacaktı.

Kur farkından rahatsız olanlara duyurulur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X