Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta: Ankara da Trabzonsporlular gününde açılıştayım gazetecilerden müzeye haciz geldiğini duydum , avukat Anıl Gürsoy artan ı aradım yok öyle birşey sabah gelen kişilerle yemek yedik ve gittiler dedi , belli bir zaman sonra 5-10 dk avukat Anıl başkana dönüş yapar ve durumu onaylar.. + müze görevlisi de gelenlere mani olmaz

usta her ikisinde kovar

fakat avukat Anıl işe geri iade davasını kazanır

usta bu konuda yiğit Alp ve Nevzat a isteselerdi giderdi diyor. Arkasındakiler onlar gibi ima ederek!!

...

Ve transfer yasağı acaba burada da mı böyle kirli şeyler var?
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• Kartal meselesinde kim tapu müdürlügüne gidip arkadan is cevirdi ?

Kredi Karti meselesi kime ait ?
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kulübü dernek statüsünden çıkarıp direk satın.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta: Ankara da Trabzonsporlular gününde açılıştayım gazetecilerden müzeye haciz geldiğini duydum , avukat Anıl Gürsoy artan ı aradım yok öyle birşey sabah gelen kişilerle yemek yedik ve gittiler dedi , belli bir zaman sonra 5-10 dk avukat Anıl başkana dönüş yapar ve durumu onaylar.. + müze görevlisi de gelenlere mani olmaz

usta her ikisinde kovar

fakat avukat Anıl işe geri iade davasını kazanır

usta bu konuda yiğit Alp ve Nevzat a isteselerdi giderdi diyor. Arkasındakiler onlar gibi ima ederek!!

...

Ve transfer yasağı acaba burada da mı böyle kirli şeyler var?
          anil bayan demek avukatmis bunu ögrenmek istiyordum tsk ederim anlasilan muarem ustaya büyük oyun oynanmis bu kesin ve net istedikleri oldu nerdeler simdik ??

ben muarem ustaya yalanci demiyorum ustacida degilim fakat adama oyun oynandi buna üzülüyorum umarim tekrar baskanliga adayligini koyar güclü bir yönetimle ..neler dönüyor neler
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kartal meselesinde kim tapu müdürlügüne gidip arkadan is cevirdi ?

Kredi Karti meselesi kime ait ?
            Kartın ekstresi 2010 yılına ait, ama kullanan kim bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kartın ekstresi 2010 yılına ait, ama kullanan kim bilmiyorum
              Görseli var mı, nereden biliyorsunuz? Yukarıda bi arkadaş da yazmış
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 15:12.

Yorum

• Bence en can alıcı bölümü Sadri Şener'in kulüp hisselerini satarak topladığı 33 milyon euro. Hacıosmanoğlu 16 milyon euro sermaye artırımından para toplamış. Kulüp ilk borsaya açıldığında Atay Aktuğ dönemi 19 milyon euro toplanmış. İşin enteresan yanı satılan bu hisselerin alacak verecek olarak kayıtlara geçmemesi. Halbuki sattığın kağıtları toplarken para ödeyeceksin.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada şu borca güzel bir örnek verelim.

Beşiktaş 2015'ten beri 2 kere şampiyon oldu, şampiyonlar ligine katıldı gruplardan çıktı, fantastik rakamlara oyuncular sattı; Cenk 27, Marcelo 8, Sosa 7, Demba Ba 14 milyon euro gibi. Hiç de öyle büyük transfer yapmadı.

Muharrem Usta'nın TS'nin başına geçtiği tarihte Beşiktaş'ın net borcu 926 milyon TL, şu an Beşiktaş'ın net borcu 1 milyar 710 milyon TL. Ardı arkası kesilmez onca astronomik gelire rağmen müthiş bir büyüme var.

Galatasaray'ın yine aynı tarihte 950 milyon TL olan borcu, eğer Riva satılmasaydı bugün 2.5 trilyon TL olacaktı.

Kur farkından rahatsız olanlara duyurulur.
                  denizli gecende dedi 2 milyarın üzerinde bjk nin borcu.

Yorum

• nedendir bilmiyorum ama bu adamın bi dönem daha kalmasını istiyorum..ama düzgün bi hoca getirmesi lazım..

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nedendir bilmiyorum ama bu adamın bi dönem daha kalmasını istiyorum..ama düzgün bi hoca getirmesi lazım..
                      Zaten Volkan Şen'i Ersun'u Rızayı Getirmese.
                      Hakem hatalarına bu kadar pasif kalmayıp takımla biraz daha vakit geçirse arkasıdna duracağız ama arkasında durulmayacak kadar basit hatalar yapıyor ve güvenim sarsılıyor..
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sunumda gösterdi...
                        Hesap kesim 24.01.2010
                        Son ödeme 03.02.2010
                        Yazıyordu...

Yorum

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ben yönetimin değişmesi taraftarı değilim. Yine her şeye sıfırdan başlayacak kadar enerjim yok.

Sadece yönetimdeki kişilerin revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Birilerine laf yetiştirme çabasında olanlar ile yollar ayrılmalı ve yerlerine yapıcı kişiler getirilmeli. Böyle insan kaldı mı camiada onu da bilmiyorum ama..

Toparlanıp Şenol Hoca'yı beklemek ve onun boşa çıkmasını kollamak lazım.

Muharrem Usta Şenol Güneş'i boşta yakalasaydı her şey daha farklı olurdu gibime geliyor.

O geçmişte uyardı, o bunu dedi bak şimdi ne oldu. Biz demiştik falan filanlarla artık zaman kaybedilmemeli.

Gerçekten Trabzonspor'u düşünen taşın altına elini sokar.

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teofilo transferinde kullanılmış sanırım
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Usta twitter hesabını aktif etmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X