Usta aday olmayacak olsa seçime gitmezdi. Çünkü şu anda yeni aday çıkmaz kimse transfer yasağı ve sıkışık yüklü ödeme halinde bu ateşten gömleği giymek istemez kulübün hali yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ön görmüyor durum böyle olunca Başkan olacak olan yeni ismin Aralık’ta gitmesi çok büyük olasılık. İHO’nun da ben Aralık’a hazırlandığını düşünüyorum şu anda bu riske girecek listesi de gücü de yok ama deli cesareti diye de bir şey var. Sadri Şener hem bu topa girmez hem de bu kulüpten ayrılış şeklini unutmuşuz sanırım. Bu borç yarasını açan kişidir yarayı büyüttü Usta tuz döktü..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener ve Nevzat Aydın birlikteliği,iyi bir yabancı hocanın A takımın basına getirilmesi ve onun sececegi bir ekibin 1461 ve alt yapının başına getirilmesi ile onemli bir ivme kazanırız.
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta aday olmayacak olsa seçime gitmezdi. Çünkü şu anda yeni aday çıkmaz kimse transfer yasağı ve sıkışık yüklü ödeme halinde bu ateşten gömleği giymek istemez kulübün hali yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ön görmüyor durum böyle olunca Başkan olacak olan yeni ismin Aralık’ta gitmesi çok büyük olasılık. İHO’nun da ben Aralık’a hazırlandığını düşünüyorum şu anda bu riske girecek listesi de gücü de yok ama deli cesareti diye de bir şey var. Sadri Şener hem bu topa girmez hem de bu kulüpten ayrılış şeklini unutmuşuz sanırım. Bu borç yarasını açan kişidir yarayı büyüttü Usta tuz döktü..
Sadri Şener'de Mithat Halis'i . Kulübün hisselerini sattı kulübün bütün gelirleri temlik altındaydı.Bir arkadaş geçen yazdı Trabzonspor tarihinin tek ibra edilmeyen başkanı Nuri Albayrak diye ama Sadri Şener'i unuttu sanırım İho Sadri Şener'i ibra etmedi.Hatta mahkemeye verdi . Ondan sonra Sadri Şener tayfası İho'ya cahil çoban vs lakaplar kurulmuştu.Gecen gün dediğim gibi Sadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar bu kulübü borç batağına süreklemiştir.
Yok biri az yaptı diğeri çok yaptı vs suçu paylaşmanın anlamı yok hepsi sorumludur.Sadri Şener'i kahraman gibi lanse etmek beni rahatsız ediyor nasıl gittiğini hatırlamak gerek .
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum Muharrem Usta Özkan Doğan'ı zengin ettiyse
Sadri Şener'de Mithat Halis'i . Kulübün hisselerini sattı kulübün bütün gelirleri temlik altındaydı.Bir arkadaş geçen yazdı Trabzonspor tarihinin tek ibra edilmeyen başkanı Nuri Albayrak diye ama Sadri Şener'i unuttu sanırım İho Sadri Şener'i ibra etmedi.Hatta mahkemeye verdi . Ondan sonra Sadri Şener tayfası İho'ya cahil çoban vs lakaplar kurulmuştu.Gecen gün dediğim gibi Sadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar bu kulübü borç batağına süreklemiştir.
Yok biri az yaptı diğeri çok yaptı vs suçu paylaşmanın anlamı yok hepsi sorumludur.Sadri Şener'i kahraman gibi lanse etmek beni rahatsız ediyor nasıl gittiğini hatırlamak gerek .
Yani artık şu kişisel hesaplaşmaları camia dışında herkes yapmalı. Trabzonspor adını kullanarak değil.. Değişmeli bu düzen.
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
O dönem için Nuri Albayrak'ın öyle borçlanması rezaletti çünkü böyle borç yapma falan yoktu kulüplerde.
Sadri Şener'in iyi anılmasının da tek sebebi 2011'in 82 puanı ve mizacı.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.03.2018, 15:31.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Sosyal medyada ahmet nazif zorlu konusuluyor Allahim sen aklimizi koru millet iyice kafayi yedi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse aday çıkmıyormuş[emoji58]2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum