Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta aday olmayacak olsa seçime gitmezdi. Çünkü şu anda yeni aday çıkmaz kimse transfer yasağı ve sıkışık yüklü ödeme halinde bu ateşten gömleği giymek istemez kulübün hali yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ön görmüyor durum böyle olunca Başkan olacak olan yeni ismin Aralık’ta gitmesi çok büyük olasılık. İHO’nun da ben Aralık’a hazırlandığını düşünüyorum şu anda bu riske girecek listesi de gücü de yok ama deli cesareti diye de bir şey var. Sadri Şener hem bu topa girmez hem de bu kulüpten ayrılış şeklini unutmuşuz sanırım. Bu borç yarasını açan kişidir yarayı büyüttü Usta tuz döktü..

Yorum

• Hakan Kulacoglu,Nevzat Aydın , M.Yiğit Alp , Hüseyin Ors belki Sadri Sener gibi adamların umarim ortak bir koalisyonu olur

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener ve Nevzat Aydın birlikteliği,iyi bir yabancı hocanın A takımın basına getirilmesi ve onun sececegi bir ekibin 1461 ve alt yapının başına getirilmesi ile onemli bir ivme kazanırız.
        Sadri Şener ve Nevzat Aydın'ın birlikteliğini bende olumlu karşılıyorum ancak Trabzondaki yönetiminde güçlü olması gerektiğini düşünüyorum misal 2010 yanılmıyorsam asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğluydu ve güçlü bir karakterdi. Camia içinde çok iyi tanımadıklarım var doğal olarak işin Trabzon kısmını da çok iyi belirlemek gerekiyor bu yüzden. Kolektif yönetmeyi iyi bilen ve oraya çıkınca kimsenin itiraz etmeyeceği birisi gerek..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Taraftar umudunu kesti... Ses,seda yok.
          Eğer bu haftada kayda değer biri başkanlığa adaylığını koymassa cidden Trabzonspor ölmüş demektir.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• bu arada 1461 de gume gitti.Eger bastakı salak hoca değişmez ise yine küme düşecek takım.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta aday olmayacak olsa seçime gitmezdi. Çünkü şu anda yeni aday çıkmaz kimse transfer yasağı ve sıkışık yüklü ödeme halinde bu ateşten gömleği giymek istemez kulübün hali yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ön görmüyor durum böyle olunca Başkan olacak olan yeni ismin Aralık’ta gitmesi çok büyük olasılık. İHO’nun da ben Aralık’a hazırlandığını düşünüyorum şu anda bu riske girecek listesi de gücü de yok ama deli cesareti diye de bir şey var. Sadri Şener hem bu topa girmez hem de bu kulüpten ayrılış şeklini unutmuşuz sanırım. Bu borç yarasını açan kişidir yarayı büyüttü Usta tuz döktü..
              Katılıyorum Muharrem Usta Özkan Doğan'ı zengin ettiyse
              Sadri Şener'de Mithat Halis'i . Kulübün hisselerini sattı kulübün bütün gelirleri temlik altındaydı.Bir arkadaş geçen yazdı Trabzonspor tarihinin tek ibra edilmeyen başkanı Nuri Albayrak diye ama Sadri Şener'i unuttu sanırım İho Sadri Şener'i ibra etmedi.Hatta mahkemeye verdi . Ondan sonra Sadri Şener tayfası İho'ya cahil çoban vs lakaplar kurulmuştu.Gecen gün dediğim gibi Sadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar bu kulübü borç batağına süreklemiştir.
              Yok biri az yaptı diğeri çok yaptı vs suçu paylaşmanın anlamı yok hepsi sorumludur.Sadri Şener'i kahraman gibi lanse etmek beni rahatsız ediyor nasıl gittiğini hatırlamak gerek .

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Katılıyorum Muharrem Usta Özkan Doğan'ı zengin ettiyse
                Sadri Şener'de Mithat Halis'i . Kulübün hisselerini sattı kulübün bütün gelirleri temlik altındaydı.Bir arkadaş geçen yazdı Trabzonspor tarihinin tek ibra edilmeyen başkanı Nuri Albayrak diye ama Sadri Şener'i unuttu sanırım İho Sadri Şener'i ibra etmedi.Hatta mahkemeye verdi . Ondan sonra Sadri Şener tayfası İho'ya cahil çoban vs lakaplar kurulmuştu.Gecen gün dediğim gibi Sadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar bu kulübü borç batağına süreklemiştir.
                Yok biri az yaptı diğeri çok yaptı vs suçu paylaşmanın anlamı yok hepsi sorumludur.Sadri Şener'i kahraman gibi lanse etmek beni rahatsız ediyor nasıl gittiğini hatırlamak gerek .
                Nuri Albayrak yanlış hatırlamıyorsam 40milyon liralık borç bıraktı ama Gökdeniz transferinden kasaya 16 milyon girmişti.. Yani o dönem kişisel uyuşmazlıklar sonucu aslında ibra edilmeyen bir Nuri Albayrak vardı.
                Yani artık şu kişisel hesaplaşmaları camia dışında herkes yapmalı. Trabzonspor adını kullanarak değil.. Değişmeli bu düzen.

Yorum

• O dönem için Nuri Albayrak'ın öyle borçlanması rezaletti çünkü böyle borç yapma falan yoktu kulüplerde.

Sadri Şener'in iyi anılmasının da tek sebebi 2011'in 82 puanı ve mizacı.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.03.2018, 15:31.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Haklısınız. O dönem ve şartlar için yüksek bir meblağ idi.
                    Ama bu iç çatışmalardan da kurtulmamız gerek.

Yorum

• sadri sener hic faydalı olamaz iho yu bile aratır.

Yorum

• Sosyal medyada ahmet nazif zorlu konusuluyor Allahim sen aklimizi koru millet iyice kafayi yedi..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Varlıbaş veya Kulaçoğlu gelsin.
                          Denenmiş aynı isimlerden bıktık.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Kimse aday çıkmıyormuş[emoji58]
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimse aday çıkmıyormuş[emoji58]
                              TS sahipsiz mi kaldı, çok üzücü
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• TS'nin en borçlu haline bile talip çıkar beyler, hiç tanınmayan adam meşhur oluyor o sayede.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X