Ben söylediklerine inanıyorum açıkçası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah doğrudur Fatih ama pek te öyle denmiyor hatta Hasan Tuncel suçlanıyor yaptığı haberden dolayı.Hamiş
Yorum
-
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
TS tarihinde ilk kez bir yönetim kulübe 200 milyon lira getirecek ama siz menejer bilmem ne üzerinden bizi yıpratacaksınız hadi ordan be dedi. Zaten parayı biz getirmişiz bir de menejerlere mi yedireceğiz?
Ben kongre mayıs'ta olsun dedim ama aralık dediler. Aralık'ta kongre kulübe en büyük zarardır.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 11:56.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Şike konusuna geldi Usta. Avukatlar dağılmıştı ben geldiğimde. Hepsini toplayalım dedim meğerse onlar da bir araya gelmiyor. Avukat görevlendirdik dedi. Hemen CAS'a başvurduk dedi. FIFA gerekti FIFA'ya.
Müzeye haciz gidene kadar sabrettim. Anıl avukat müzeye haciz gitmiş dedim haberi yok. Kirli ilişkiler varmış. O Anıl'ı ben gönderdim sonra iade davası açtı geri döndü. Nevzat ve Mehmet Yiğit git dese giderdi.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:01.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyorsunuz, aday olacak mi?İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kim gelecekse" diyor sıklıkla, "Biz, başkası" diye de vurguluyor.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum