Benim en çok merak ettiğim konu teknik direktör konusunda yeni yönetim kimi düşünüyor. Benim tahminim ekonomi düzelene kadar 2 yıllık bir süreç için, MRA getirilecek, inşallah Güneş'in yabancı versiyonunu bulurlar lakin o da ekstra maliyet demek,bence teknik direktör takımın %50si transfer yasağından bile önemli konu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta'nın siyâsetin adayı olduğu fikrine katılıyorsan, soru şu: Siyâsetin Usta'dan talebi neydi. siyâsete edeceği hizmeti ne olacaktı?
Zurnanın zırt dediği yer."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Basket Kulübü var,onun tarihini bir incele istersen.Hatta 13.sandıkta satılık oylardan sonra nasıl davrandığını da incele.
Hakkaniyetli olun biraz.
ne varmış basket kulübü tarihinde olağanüstü başarılar mı?
sponsor olarak Trabzonspor önüne markasını koymuş yapmayan yok o ligde bunu,
küme düşmüş çıkmış bir de kendi salonunda final kaybetmiş bir takım.
sürekli oyuncuların maaşları ödenmediği için gelen transfer yasakları ve oyuncuların idmana çıkmama tehdit ile haberleri de cabası...
başarı yok her yandan artan borç var nereyi tutsak elimizde kalıyor neyi ile öveyim? 1461 bile nereden nereye gitti...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şehrin %70 hakim bir partinin o şehrin en büyük organizasyonuna sirayet etmemesi mümkün değil. Usta bir görevle gelmiş demek aşırı komplo arayışı ancak hükümete bağlı değil demek de körlük olur7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta'nın siyâsetin adayı olduğu fikrine katılıyorsan, soru şu: Siyâsetin Usta'dan talebi neydi. siyâsete edeceği hizmeti ne olacaktı?
Zurnanın zırt dediği yer.
herhangi bir şey olmasına gerek var mı ?
merzifon il milli eğitim müdürlüğüde , afyon il özel idaresi de , antalya orman bölge müdürlüğü de vs.vs.
hepsi nasıl yandaş olmalı ise , kulüpler de o şekil de
o kulüpleri yandaş olmayana bırakırlarmı ?
federasyonu bıraktılarmı ?
neden olmasına gerek yok
ha neden arıyorsan stat açılışı mesela
nasıl ? tıpkı il kongresi gibiydi dimi
dediğim gibi özel bir nedeni olmasına gerek yok
sadece çatlak ses veya çatlak ses çıkma ihtimaline hükümetin tahammülü yok
bu futbol değil her alanda böyle
Yorum
-
Yâni siyâsetin Antalya Orman Bölge Müdürlü'ne atadığı adamdan hiç bir beklentisi yok mu diyorsun?
Atanmış kişinin desiyâsetten bir beklentisi yoktur herhalde
Mesela beni Trabzonspor'a başkan yapacaklar, sonra kardeşim sen git FIFA'dan kupanı al, bu işler bizim için önemli değil, zâten biz bunun için yasa masa değiştirmedik, kupayla da zâten hiç ilgilenmiyoruz, serbestsin diyecekler.
E öyleyse kimse siyâsetten şikâyetçi olmasın, herkesin rahat rahat istediğini yapabildiği ortama sahibiz demek ki...En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:34.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kulüp siyaset boyunduruğundan kurtulmadan zor, tepeden gelen işaretle dönüyor son 3-4 seçimdir.
ne varmış basket kulübü tarihinde olağanüstü başarılar mı?
sponsor olarak Trabzonspor önüne markasını koymuş yapmayan yok o ligde bunu,
küme düşmüş çıkmış bir de kendi salonunda final kaybetmiş bir takım.
sürekli oyuncuların maaşları ödenmediği için gelen transfer yasakları ve oyuncuların idmana çıkmama tehdit ile haberleri de cabası...
başarı yok her yandan artan borç var nereyi tutsak elimizde kalıyor neyi ile öveyim? 1461 bile nereden nereye gitti...
Türkiye'deki kulüplerin,arkasında milyonlarca taraftarı olanlar da dahil bu söylediğiniz sıkıntıları yaşamayan var mı?
Türkiye'de sporu gerçekten düşünerek,spor amaçlı kulüp yöneten kaç tane iyi niyetli ve insan kalitesi de yeterli spor yöneticisi var.
Biraz insaf yani,ülkedeki her kötü şeyin sorumlusu sanki Usta.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYâni siyâsetin Antalya Orman Bölge Müdürlü'ne atadığı adamdan hiç bir beklentisi yok mu diyorsun?
Atanmış kişinin desiyâsetten bir beklentisi yoktur herhalde
şimdi hangi detaya girsek sabah olur
senin bildiğin ekstra bir şey varsa buyur söyle
ayrıca beklenti derken zaten bir önceki mesajda nedenlerin neler olabileceğini belirttim
Yorum
-
başkanların kulübe cebinden para verdiği safsatasına inanan safdiller var halen.yıl olmuş 2018.
kim kime para veriyor aga.
senin başkan olarak işin varolan gelirleri doğru kullanmak.kulübün marka değerini yükseltip sponsorlar yaratmak.
kulüpler kişilerin şahsi malı değil.haliyle kimse kendinin olmadığı bir kuruma para aktarmaz.senin işin gidip 30 yaşındaki kucka 12 milyon avro yatırman değil.bu kulübe yazıldığı için borçlar bu duruma geldi.En son jairzinho tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:37.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir parti şehrin en büyük organizasyonuna neden sirâayet eder, bundaki amaç nedir?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Riza calimbay sezon sonuna kadar kalir.
Bu asamada hoca degismek hem anlamsiz hemde gelecek hocanin yuzu gereksiz eskir.
Sezon sonu senol gunes ihtimaline bakilacak. Bjk 3. bitirirse senol gunes gonderilebilir.
Senol gunes harici bir hoca ile basarili olabilecegimizi sanmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun bir çok nedeni olabilir elbette ama en başta oradaki mutlak hakim olmak isterler. Siz zaten kazandıkları maddi manevi şeylerin karşılığı bu diyorsanız yaptıkları işlerde kendileri ile yarışan insanlar olması gerekirdi bu kazanca ortak olmak için. Ama ne stat ne de göğüs sponsoru konusunda böyle bir şey yaşanmadı. Demek ki başkan değerinin üstünde karşılığının çok daha fazlasını kulübe yatırdı.
Ayrıca siyâsetin derdi stad için forma için sponsor bulmak mıydı ki? Öyle olaydı millet nasıl yarışırdı şaşıp kalırdık.
Dediğin gibi hâkim olmak isterler ki, istedikleri şeyler olsun, istemedikleri şeyler olmasın.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:43.7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka planda "Ben size Usta'nın edeceği hizmetten daha iyi hizmet ederim, bana güvenebilirsiniz beni aday gösterin" diyenler yok mudur?
Ayrıca siyâsetin derdi stad için forma için sponsor bulmak mıydı ki? Öyle olaydı millet nasıl yarışırdı şaşıp kalırdık.
Dediğin gibi hâkim olmak isterler ki, istedikleri şeyler olsun, istemedikleri şeyler olmasın.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka planda "Ben size Usta'nın edeceği hizmetten daha iyi hizmet ederim, bana güvenebilirsiniz beni aday gösterin" diyenler yok mudur?
Dediğin gibi hâkim olmak isterler ki, istedikleri şeyler olsun, istemedikleri şeyler olmasın."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum