Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bizim taraftara nasıl sabırsız deniliyor gerçekten anlayamıyorum. Hatta 2010-2011 senesinden sonraki taraftar profilimize sabırsız diyen insanın aklından şüphe ederim.30 yılda 6-7 senede bir şampiyonluğa oynayan 1 kez de şampiyon olmuş takımsın. En kötü döneminde bile ligi 4. bitirip kendi sahanda büyük takımlara kök söktürüyorken, şimdi kendi sahanda Akhisardan 6 yiyen, 3-0 dan 4-3 maç veren, antalya dan 7 yiyen, şikebahçeye karşı kendi evinde senelerdir galibiyeti olmayan bir takım olmuşsun. Buna rağmen 2 maç bile üst üste kazansan taraftar seni bağrına basıp 30 bin kişi stada geliyor ama hala taraftarın sabırsız oluyor. Hakem hataları, şike süreci, satılan futbolculara hiç girmiyorum bile. Bana göre dünyanın en sabırlı taraftar profiline sahibiz, o yüzden boşuna 3 yıl bişe beklemeyin demesine gerek yok Ağaoğlu nun. Biz zaten yıllardır her türlü rezilliğe sabrediyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bizim taraftara nasıl sabırsız deniliyor gerçekten anlayamıyorum. Hatta 2010-2011 senesinden sonraki taraftar profilimize sabırsız diyen insanın aklından şüphe ederim.30 yılda 6-7 senede bir şampiyonluğa oynayan 1 kez de şampiyon olmuş takımsın. En kötü döneminde bile ligi 4. bitirip kendi sahanda büyük takımlara kök söktürüyorken, şimdi kendi sahanda Akhisardan 6 yiyen, 3-0 dan 4-3 maç veren, antalya dan 7 yiyen, şikebahçeye karşı kendi evinde senelerdir galibiyeti olmayan bir takım olmuşsun. Buna rağmen 2 maç bile üst üste kazansan taraftar seni bağrına basıp 30 bin kişi stada geliyor ama hala taraftarın sabırsız oluyor. Hakem hataları, şike süreci, satılan futbolculara hiç girmiyorum bile. Bana göre dünyanın en sabırlı taraftar profiline sahibiz, o yüzden boşuna 3 yıl bişe beklemeyin demesine gerek yok Ağaoğlu nun. Biz zaten yıllardır her türlü rezilliğe sabrediyoruz.

%100 katılıyorum,bunca hayal kırıklığına rağmen üstelik

Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Yıllar sonra Trabzonspor taraftarına kısa sürede başarı vaat etmeyen bir başkan adayı çıktı.tabi birazda mecburiyetten. Bakalım taraftar ne kadar arkasında duracak yeni yönetimin

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maalesef Alper. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Camia oldukça sıkıntılı bu sadece Şener'lik mevzu da değil.

*

Başladı yine kazan kaynamaya. Ne diyor? Listeye müdahele edilmeli. Kim etmeli?

Trabzonspor kimsenin çiftliği olmamalı...

Listeye müdahale edilmeli!
          trabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor başkan adayı Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alacakları öğrenilen bazı isimler şimdiden Trabzonspor camiasında büyük bir huzursuzluk yarattı. Özellikle Sadri Şener yönetiminde yer alan bir kısmı da Muharrem Usta yönetiminde yer alan bir kaç ismin bu listede yer almaması gerektiği her kesim tarafından dillendiriliyor. Birilerinin keyfi uygulamalar ve kişisel ihtirasları için Trabzonspor'un kullanmalarına ve Ahmet Ağaoğlu isminden yararlanarak kendilerine pozisyon almalarına müsaade edilmemesi gerektiğini ifade eden camianın önemli bir kesimi "Sayın bakanlarımız bu işe müdahale etmeli. Trabzonspor'a vermeyip, bu kulüpten çok şeyler alanlar asla yeniden vitrine çıkarılmamalı" şeklinde görüş belirtiyor.
          Sayın bakanları da dahil, camianın ÖNDE GELEN diye tabir edilen isimleri de dahil, onursal kurunsal raconsal vs sel başkanları ,eski

yöneticileri de

dahil HİÇ KİMSE HİÇBİR HALTA BURNUNU SOKMAMALI ARTIK !!! YETER ULAN YETER !!! Kim gelecekse gelsin ama adamları artık

rahat bırakın !!!

BENİM İÇİNDE OLMADIĞIM TRABZONSPOR OLUR MU MANTIĞINDAN VAZGEÇSİNLER ARTIK !!!

Hocam görürsün bak bu adamı da rahat çalıştırmayacaklar. Bu tipleri görünce şu kulüp satılsın diyenlere hak veriyorum (ki normalde

KESİNLİKLE KARŞIYIM SATILMASINA )
          En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 31.03.2018, 11:04.

Yorum

• Ben siyasi ayak olarak beraat albayrak'ın trabzonspor üzerinde etkin rol oynadığını düşünüyorum ve ahmet ağaoğlununda başkan adayı olarak açıklamasının ardından bu fikrim sabitleşti . Siyasi ayak ahmet ağaoğlu dedi nuri albayrak da olabilir di fakat geçmişte başkanlık yapması onun onune geçti bundan sonraki süreç önemli ya iho usta gibi olmaya devam edeceğiz ya da kurumsallaşma adı altında farklı bir kimlikle yol alacağız buradan yola çıkarak sanki başakşehir modelini uygulayacaklar gibi geliyor golf te başarılı bir yapı kuran ahmet ağaoğlu aynı yapıyı trabzonspora kurabilecek mi göreceğiz ..

Yorum

• Transfer yasağından dolayı belli bir hedefimiz olmayacağı garanti. Hedefimiz genç oyuncuları takıma kazandırmaksa büyük ihtimal Reşit Akçay 1 dönem daha gelecektir. Bana soracak olursanız Rıza olacağına kendi adamımız, yöreyi ezbere bilen, nerden ne çıkabileceğini kestiren Akçay olsun derim zira daha üst seviye bir hocanın bu haldeki bir takıma gelmesi imkansız gibi bir şey.

Not: Hedef eğer gençler ile bir harman ise bu teorim bana göre makuldur

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adaylıklarını açıklarlarsa resmi olarak 1. ağızdan, olabilir.
                İnsanların bu konu hakkında fikirlerini merak ettim. Belki de hiç aday çıkmayacak tek aday olacak Ağaoğlu.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Her şeyi siyasete bağlayıp sürekli ordan tahtakurusu gibi tırtıklayan mentaliteye ifrit oluyorum. Siyaset etkili değil mi? Etkisiz diyen çarpılır. Ama eleştiri ile saplantı arasında fark var. Ama bu saplantı da tek başına oluşmuyor. Örnek: Yukardaki haber müsvettesi. Sen gazeteci misin, nesin, böyle bir haber nasıl yaparsın? Maksat gazetecilik değil ki? Bunu okuyan da mecburen saplantıya düşüyor.
                  Ahmet Ağaoğlu boş bir adam değil. Taa ne zaman Chernomorets'i satın alıp bu işlere girmiş birisi. Sokaktan çocukları toplayıp uluslararası golfçü yapan birisi. Yorumlarda biraz insaf edin
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnsanların bu konu hakkında fikirlerini merak ettim. Belki de hiç aday çıkmayacak tek aday olacak Ağaoğlu.
                    Mevcut şartlarda gerçekleşme ihtimali olmayan bir durumu tartışmaya gerek var mı?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun konuşmasını dinledim. Açıkçası önerdiği sistemin başarılı olacağına inanmıyorum. Sadece "Altyapı" diyen bir anlayış ile bugün bırakın Trabzonspor'u, dünya üzerinde hiçbir takımın başarılı olması mümkün değil. "Efendim, Trabzonspor Şenol ile, Ali Kemal ile, Cemil ile vs. şampiyon oldu, bizim kanımızda bu var" demek akıllı telefonların kullanıldığı günümüzde telgrafın faydalarından bahsetmek gibi. Telgraf kendi döneminde çok faydalı idi, fakat bugün geçmişte kullanılan iletişim araçlarından birisi olarak tarihteki yerini aldı. O dönemde Türkiye'de döviz yoktu ki yabancı olsun .

Hayırlısı olsun diyelim.
                      En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 31.03.2018, 14:25.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları iyi güzel, normal de laf arasında söylediği '' ilk onbirde en az 5-6 tane Trabzon'lu oyuncu olacak'' cümlesi beni korkuttu.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her şeyi siyasete bağlayıp sürekli ordan tahtakurusu gibi tırtıklayan mentaliteye ifrit oluyorum. Siyaset etkili değil mi? Etkisiz diyen çarpılır. Ama eleştiri ile saplantı arasında fark var. Ama bu saplantı da tek başına oluşmuyor. Örnek: Yukardaki haber müsvettesi. Sen gazeteci misin, nesin, böyle bir haber nasıl yaparsın? Maksat gazetecilik değil ki? Bunu okuyan da mecburen saplantıya düşüyor.
                          Ahmet Ağaoğlu boş bir adam değil. Taa ne zaman Chernomorets'i satın alıp bu işlere girmiş birisi. Sokaktan çocukları toplayıp uluslararası golfçü yapan birisi. Yorumlarda biraz insaf edin

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu sadece altyapı diyen bir adam değil.
                            Altyapıya çok önem veren birisi, ayrıca bu altyapı Trabzonspor altyapısı da değil sadece, Orhan'ı Tolunay'ı Ünal'ı örnek vermesi de bu yüzden,
                            Trabzonspor kültürüne uyacak oyuncuları toplaması ve parlatıp satıp ekonomiyi düzeltmesi, hedefi bu.
                            Altyapıda stoper forvet sol bek vs yoksa da illa altyapı değil, gidip Doğu Avrupa'dan Afrika'dan Amerika'dan uygun fiyatlı transferler yapılacak diyor.
                            Doğal olarak hedef şampiyonluk değil, Anadolu'nun iyi bir takımı olmak, genel kabul görmüş büyüklüğünü kullanarak zirveyi zorlamak.
                            Bu açıklamaların sıkıcı tarafları da var ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok.
                            Ağaoğlu'nu eskiden severdim.
                            Şu an ise çok sıcak bakmıyorum.
                            1. sebebi artık 40 yaşlarında bir genç yenilikçi futbol devrimcisi bir başkan ve ekibini görmek istediğimden ama yapacak bir şey yok, kötüler arasından en iyisi diyebilirim yine de
                            2. sebebi, İHO'nun aday olmaması... İHO aday değil demek, Ağaoğlu'nu tepeden siyasetin desteklediği anlamı taşıyor. Yoksa İHO anaokulu başkanlık seçimleri olsa aday olacak nitelikli çok pardon niteliksizin önde gideni...
                            Allah sonumuzu hayırlı etsin.
                            Ben şahsen oyuncu satmaz gençlere önem verir, shota symeck yattara gibi atılım yapacak gençlere scout ile yatırım yaparsa, arkasında dururum.
                            Ayrıca, Rıza hoca ile devam etmezse de sevinirim, Şenol gelirse de üzülürüm.
                            Yine genç 40larında, taktik vermesini bilen olmasını istediğim için yabancı (Türkiye'de 433 oynuyorum ben deyip 451 ya da 4141 oynayan 769.456 tane antrenör olduğu için) insan ilişkileri iyi olan ve egosuz bir teknik adamla çalışırsa da gider başkanın elini öperim.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umarım yanlış anlamadınız hocam habere lafım. Adamlar habercilik yapmıyorlar, böyle habercilik olmaz

Bir de arkadaşlar, onlar sizin devrinizdeydi gibi bir düşünce çok yanlış. İnsan tecrübe kazandıkça olgunlaşır. Bir insan yaşlandı diye sabit fikirli olmaz. Gençtir diye de otomatikman etrafından haberdar ve açık fikirli olmaz. Ama danışma genelde büyüklere yapılır. İhtiyar heyetleri bilgiyi tanımlar, dogmaları değil. Sen eskide kaldın yenisi gelsin gibi bir düşünce nesiller arası tecrübe aktarımını keser ve köksüz, hatta kendine düşman toplumlar yaratır
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umarım yanlış anlamadınız hocam habere lafım. Adamlar habercilik yapmıyorlar, böyle habercilik olmaz
                                Yok hocam. Dediğiniz her şeye harfi harfine katılıyorum. "Sen gazeteci misin" dediniz ya tam da o sırada arkadaşım bunu paylaşmıştı sayfasında yerel gazeteciliğin halini göstermesi için paylaştım birazda.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X