camiada, kulüp yönetimine girebilecek bu işi yapabilecek kişilerin sayısı zaten sınırlı ve az sayıdayken, gereksiz yere parçalanıp adaylar çıkararak basiretsiz yönetimler kurmak Trabzonspor a fayda sağlamaz. geçiş yönetimi tecrübeli isimlerle kurulmalı yanlarına da aralık kongresine aday yapmak için potansiyeli olan bir "çırak" almalılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin başaran'ın kızı uçak kazasında vefat etmiş. Eski asbaşkanımız. Umarım kulüp başsağlığı mesajı yayınlarZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Artık kim başkan olacaksa lütfen seneye şampiyonluk sözü vermesin.
Sosa-Kucka-durica-rodallega-damdoy-esteban gönderilsin ve maliyetli oyuncu alınmasın.
Hiçbir oyuncuyu satmayalım ve 3-4 tane kiralık direkt katkı sağlayacak oyuncularla önümüzdeki seneyi geçirelimVERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
1- iş adamları Ts den uzak durmalı. kendi şirketlerinde milyon kez düşünerek verdikleri kararları, başkasının parasını harcarken zerre düşünmezler. (ör: kucka, sosa. muharrem usta'ya milanoda bir cihaz var 30 trilyon verip hastanene alalım mı dersen .iktiri basar. Aynı işi gören 1000 kat daha ucuzunu bulur hastanesine onu koyar. ama konu ts nin parası olunca hiç acımadan kucka ya 30 trilyonu gömer.)
2- başkan/yönetici bir kuruşun bile hesabını bilecek biri olmalı. maliye/muhasebe/finans/iktisat hatta hukuk bilmeli..ekmek kaç tl. Trabzonda kaç kişi asgari ücretle geçiniyor bilmeli. İstanbul'la yarışılmayacağını taaa en başından kabullenmeli.
3- 5 sene içinde şampiyonluk sözü veren aday aslında şunu diyordur: "ben çok büyük bir yalancıyım. şerefsizim. ama siz safsınız. sizi herkes bindi birazda ben bineyim. bende batmadan şu kulüpten nemalanayım. iho bile yedi bende biraz yesem ne olacak". yani en nihai hedef, 5 yıllık bir programla tüm borçları bitirmek olmalı.
4- vizyonu geniş olmalı..şehrin dinamiklerinden faydalanmalı..senede 3 milyona yakın yerli yabancı turistin girdiği şehirde gelir getirici projeler üretmeli..100 bine yakın elekirik abonesinin olduğu şehirde elektirik dağıtım işine girmeli. ne biliyim 100 binden fazla aracın olduğu şehirde sigorta/kasko işine girip tekel olmalı..ne biliyim petrol istasyonları açmalı.v.s. yani örnekler uç olabilir öylesine yazdım..kısaca bir şeyler yapmalı..
5-1 milyon euronun üstünde kimseye para vermemeli. mesela özkan sümer'i 2 ay brezilyaya gönderip yeni marko aurelio lar buldurmalı...
6- Bonservise bir kuruş para vermemeli. satın alma opsiyonlu kiralamalar hayat kurtarır..önce dene beğenirsen al tepe tepe kullan..ee vermezlermiş..vermezlerse vermesinler..vermiyolarsa zaten oyuncusuna güvenmiyordur.hubocan çok mantıklı bir örnek.
7- siyasetin gölgesinde bulunanlar zaten lütfen hiç bulaşmasın..En son SEDER tarafından düzenlendi; 12.03.2018, 00:17.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu ikna olup başkan olsa belki bişeler değişir. Ama bunun gibi isimler hariç kulübün önünde iki yol var:
1- Hisseler çok iyi bir fiyata satılacak (alıcı bulabilirsen).
2- Uzun vadede orta sıra takımı olmayı kabul edip, giderlerini minimuma çekeceksin (futbolcu maaşları vs...). Ve tabiki yine bunun idrakinde olan bir yönetim bulmak zorunda kulüp.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
[MENTION=51416]Onur Erçetin[/MENTION] [MENTION=15267]SEDER[/MENTION] [MENTION=4021]oguzkoc[/MENTION]
reçeteler aşağı yukarı belli
uygulayacak bir sağlam DİK duran bir başkan bulmalıyız
sert olmalı
trübünler birleşsin adam gibi taraftar desteği yapmayan trübüncü olmayacak desin
sert olmalı
mahalle baskısı yapmalı TS li tüm iş adamlarına VIP kombine satacak kişi, kişi ulaşacak bir ekip kurmalı
sert olmalı
Stad da iğne başı alan reklamsız olmamalı baskı ile TS liye ulaşmanın yolunun stad tan geçtiğini öğretmeli
vs....
sert olmalı , lider olmalı , DİK durmalı , bağırmalı , kızmalı
biz nasıl seviyorsak öyle bir LİDER olmalıBMN KOCAELİ
Yorum
-
İkisi de şu hatayı yaptı "TEKNİK DİREKTÖR" .. Bir takımı alıp götürecek hocadır ihoda usta da hoca konusunda istediklerini bulamadıkları için başarısız oldular .. sadri şenerin başarılı olmasının tek sebebi hoca konusundaki tercihleri idi şimdi kim gelirse gelsin takımda o kadar çok horoz varki onlara sözünü geçirebilecek bir hoca lazım ancak ozaman takım başarılı olur ..
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar yanlış yolu tercih ettiler her sezon onlarca transfer yapıldı son 5-6 yılda gelen gidenler incelense rekor bizdedir diye düşünüyorum.
Sadri Şener'in avantajı şu oldu yapılan transferler tuttu.Takıma oturdu ve birde teknik direktör etkinin var tabi ki .Gerek İho gerek Muho kağıt üzerinde hepsi iyi transferler yaptı aldıkları oyunculara kimse kötü diyemez .
Ama tutmadı ve gereğinden fazla masrafli transferlerdi.Gitmeleri gelmeleri de masraflı oldu gerek İho gerek Muho kötü insan diyemem büyük risk aldılar ama aldıkları riskin farkına varamadılar büyük borçlar yaptılar haliyle kötü anılıyorlar.
Yaptıkları transferler gerçekten iyi dünya yıldızlarını getirdiler Trabzon'a ama bizim kimyamiz buna uygun değil.
Yorum
-
Geçen arkadaşım bir şey söyledi şok oldum (duyum verme gibi huyum yok normalde) dedi ki usta onur ve buraktan para almış borç.
Olur mu öyle şey dedim, öyle dedi. Kendisi de aklı başında kongre üyesi, yani başka birisi olsa saçmalama derim...neler dönüyor kim bilir.
Biliyorum kanıt olmayınca her şey söylem de ama belki de bunu birileri daha önce yazmış, benim yeni haberim oldu.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta yönetiminin döneminin en iyi hamlesi seçime gitmek oldu.
İbrahim Hacıosmanoğlu arsızı da nasıl bir kafa yapısındaysa aday olma cüretinde bulunuyor.
Bununla birlikte ona oy veren delegeleri TS üyeliğinden ihraç etmek lazım.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu ve Şener’in ekipleri toplandı!
Trabzonspor yönetiminin kongre kararı alması sonrası camiada hareketlilik göze çarpıyor.
trabzonhaber (spor servisi) İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakın eski idareci ve yakın adamlarının Trabzon’da bir araya geldikleri öğrenilirken, Sadri Şener ve ekibinin İstanbul’da bir araya geldikleri öğrenildi. Şener ekibinin toplantısına Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp, Mahmut Aksu, Muammer Saka, Levent Erkuloğlu gibi isimlerin katıldığı öğrenildi.
SAdri şener iho için dediğini bırakmadı.
Hele nevzat aydın iho gibi bir adam için elini kaldırmaz.
Yorum
-
Ufak bir çocuk sobaya gider.....
Elini değdirir yanınca bir daha o sobaya elini değdirmez.....
Hatta yanına bile yaklaşmaz.....
Oysa hala Usta diyen var İho diyen var.....
Bir sefer yandık bahsi geçenler ile.....
Daha kaç kez yanmamız lazım.... ?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Yani şuan için yönetici değil yöneticiler bulmamız gerekiyor. Çünkü bu iş artık tek başına olcak gibi değil maalesef. Öyle kişiler gelmeli ki her taraf için dengeleyici olmalı. Camia çok parçalanmış o gelirse ben yokum falan filan yok artık bunları konuşmamızın hiçbir faydası yok. Tek Trabzonspor olduğunu bari şu süreçte anlayalım hoşgörüyle, saygıyla, feda diyerek toparlanmayı hep beraber yapalım.. Geriye kalacak bir Trabzonspor için bu büyük sevdamız için..
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak #OGÜN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani şuan için yönetici değil yöneticiler bulmamız gerekiyor. Çünkü bu iş artık tek başına olcak gibi değil maalesef. Öyle kişiler gelmeli ki her taraf için dengeleyici olmalı. Camia çok parçalanmış o gelirse ben yokum falan filan yok artık bunları konuşmamızın hiçbir faydası yok. Tek Trabzonspor olduğunu bari şu süreçte anlayalım hoşgörüyle, saygıyla, feda diyerek toparlanmayı hep beraber yapalım.. Geriye kalacak bir Trabzonspor için bu büyük sevdamız için..
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum