Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharem Usta ya bende oy verdim ama. Dibine kadar mahçup olmuş durumdayım. vaatlerini sizde bende çok iyi biliyoruz. Açıkcası kandırıldık. Yalancı bir yavşak çıktı.

Trabzonspor un siyasete rest çekmesi çok zor. . Siyasetin gönderdikleri kulübün içine etti. Kurtarmak içinde yine onların kapısı çalınacaktır. Kısır döngü böyle devam edecektir taakiiii yüzde 70 in Ts ye sahip çıkacağı zamana gelene kadar.
    mahcup olunacak bisey yok

en iyi aday secildi o secim

digerleri belki yalan konusmazdi ama kulübün bugün daha beter durumda olacagina eminim

özellikle hekimoglu gelseydi simdi gercekten harab durumdaydik

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlaşıldı, burası sana ve benzerlerine göre.
    adam buraya probaganda icin yollandi

niye takiyorsunki

atalarimiz it ürür kervan yürür bosuna mi dedi?
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 01:13.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hafta basinda muarrem usta basin toplantisi yapmali artik sart oldu ..kafalardaki soru isaretlerini yok etmek icin yoksa sessiz sedasiz kacacak
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Temel Eyupoglu daha once yonetim icinde bulundumu ?

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İhonun tartışılması bile saçma adam her kulvarda sınıfta kaldı. Sanki şampiyon yapmış gibi reklam yapmayın burda. İhonun karşısında tanımadığım bir vatandaş aday olsun oyumu ona veririm.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Faruk Özak tek aday olarak girecek diyorlar.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yatıyorum kalkıyorum aklımda seçim...
              Ne olacak ? Ne bitecek ? Kimseden ses seda çıkmıyor.
              Hamiş

Yorum

• iho seçime girerde kazanırsa varya vallahi kalp krizi geçiririm

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yatıyorum kalkıyorum aklımda seçim...
                  Ne olacak ? Ne bitecek ? Kimseden ses seda çıkmıyor.
                  Dert etmeyin boşuna Trabzonspor fiili olarak bitti artık. Başakşehir 4. büyük olarak yerimize hazırlandı. Futbol gibi bir sermayede Anadolu'ya pay yok artık. İlk 4 sıra belli 70 milyonun tuttuğu takımlar 3 İstanbul+parti takımı. Ardından sakal mahiyetinde Avrupa ve sıralama parası alan küçük siyasilerin kulüpleri. Bu konjonktürde daha ileri gitme şansımız yok. Ben kabullendim bunu siz de dert etmeyin bence. Tabi yine de siz bilirsiniz
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dert etmeyin boşuna Trabzonspor fiili olarak bitti artık. Başakşehir 4. büyük olarak yerimize hazırlandı. Futbol gibi bir sermayede Anadolu'ya pay yok artık. İlk 4 sıra belli 70 milyonun tuttuğu takımlar 3 İstanbul+parti takımı. Ardından sakal mahiyetinde Avrupa ve sıralama parası alan küçük siyasilerin kulüpleri. Bu konjonktürde daha ileri gitme şansımız yok. Ben kabullendim bunu siz de dert etmeyin bence. Tabi yine de siz bilirsiniz
                    Trabzonspor bu saltanatı yıktı.Yeniden yıkacak potansiyeli de var.
                    Yeterki özüne ve benliğine geri dönsün.Ortaya akıl ve emek koysun.
                    Kendimize yabancılaştık.Siyasallaştık.
                    İş birazda taraftar ve kongrede.İrade ortaya koymak lazım.
                    Vazgeçersek Trabzonsporu da kaybedeceğiz.Hala az da olsa umut var..
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• "Trabzon kaos içinde...
                      *
                      MAY'LA başlayan ve markanın içini boşaltan, ruhunu kirleten , kendine yabancılaştıran süreç 35 yıllık seyrini tamamladı ve Trabzonspor dibi gördü, çöktü, iflas etti.

Şimdi en kolayı kişileri suçlayıp onların üzerinden kendimizi temize çekmek.
                      *
                      Trabzonlu, Trabzonsporlu ve gazeteci olarak 35-40 yıldır içinde Trabzon ya da Trabzonspor olmayan tek günüm olmadı.

Ne benim ne de sevdiklerimin boğazından da içinde Trabzon ya da Trabzonspor olan tek kuruş geçmedi.
                      Koşulsuz aidiyet ve adanmışlıkla yaşadım sevgimi. Gazeteci olarak bunca yılda o kadar çok şeyi öğrendim ve "yuttum ki" , 'nesini söyleyeyim canım efendim'le 'gönül gel seninle muhabbet edelim' arasında yılkı atlığı ederim nicedir.

*
                      Musta'nın hoyrat cehlehil kibri ve şaibeli isimlerle işbirliklerinin sonucunda gelen iflası , iflastan daha acısını da faş ediyor; insan kalitesindeki trajik düşüş! Ki bu kayıp Trabzonspor dan çok daha büyüktür.

Malum olsa gerek, gazeteci kimliğimle camiaya yön veren herkese ulaşma şansım var ve son 3 günde "etkili" pek çok isimle görüştüm. Tablo karanlık, hasta yoğun bakımda ve panzehir, kaf dağının ardında girişi arkaik bir sır olarak saklı mağaranın içinde.

Ekonomik sorunlar bir şekilde aşılır. Siyaset, Trabzonspor gibi bir "gücü" kaderine terk etmez. Hesapsız, beklentisiz Trabzonsporluluğu kaim olanlar da malum, ekonomik iflasla yıkıma engel olacaklardır.

Ama;
                      35 yıldır süren yanlışlar zincirinin erozyona uğrattığı, genlerini bozduğu tek sey Trabzonspor olmadı, asıl ekmek bozuldu

Neden mi?

Herkes, çözümü kendini ait hissettiği isim ya da aidiyet üzerinden arıyor.
                      Yani adamına ve siyasetine göre Trabzonsporluluk!
                      Tribünde gözyaşı döken kızımız yenilgiye değil işte bu çürümeye ağlıyordu.
                      Kardeşlerim!
                      Kim ki eski isimlerden birilerine atıfta bulunarak bugüne dair çözümler öneriyorsa uzak durun.
                      MAY, ALBAYRAK, AKTUĞ, İHO fark etmez.

İsimler üzerinden yola çıkanların derdi TS değildir, olamaz.
                      *
                      TS, değerler ve ilkeler üzerinden yeni bir yol haritası çizmek ve kitlesini bu çizgide toplamak, bu kanserli ruh halinden kurtulmak zorunda.

Yapabilir misin ??"
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gerçekleri gören arkadaşlarımızın olduğunu bilmek de güzel...
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Faruk Özak tek aday olarak girecek diyorlar.
                          Açıkçası bana da Faruk Özak Başkan olacak gibi geliyor.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açıkçası bana da Faruk Özak Başkan olacak gibi geliyor.
                            İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faruk Özak tek aday olarak girecek diyorlar.
                            Yerel bir gazete röportaj yapmış, kesinlikle aday olmayacağım demiş, 96 dan beri sadece taraftarım ve böyle kalmaya devam edeceğim diye de eklemiş.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kim gelirse gelsin Trabzonsporumuzu kaybettik kabullenelim artik.
                              Ölmüsüz aglayanimiz yok.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• (olmaz da hadi oldu diyelim )
                                tek isim üzerinde uzlaşsan ne olacak ki ?
                                dünden bugüne , bugünden yarına ne değişecek yani ?

kusura bakmayın da saflığın kitabını yazıyorsunuz .

kardeş kulakların duymuyor galiba !

1 trilyon borç ne demek senin haberin var mı ?
                                işin daha da vahimi az da olsa borçlarını azaltacak hiç bir gelirin yok .
                                2018 yayın gelirlerini şimdiden harcamış , 2019 yılının havuzundan yiyorsun .
                                bankaya olan kredi ödemeleri için vermen gereken nakit paran yok .
                                futbolcuna hakedişlerinin ödemesini ise en son aralık ayında yapmışsın .
                                ligde galibiyet alamıyorsun . aldığın galibiyet 3 futbolcunun 1 aylık hak edişlerini bile karşılamıyor .
                                kulüp bünyesinde çalışanlara kaç aydır bırak maaşı , ödeme bile yapılmamış .
                                ersuncuk başta olmak üzere , hem federasyonluk , hem de fifalık ,devam eden bir sürü tazminat davan var .
                                tsclubların desen , bırak ürün satmayı , tırların deposunu borca dolduruyor zaten . yarın anlaşmalı olduğun o petrol bayii de kapına dayanırsa , şaşırma sonra .
                                taraftar desen mezarcının şahı olmuş . cebinde ıphone taşır ama , iş pamuk eller cebe olunca , hızlı gonzales gibi sıvışır kaçar , gölgesini göremezsin bile .
                                ve daha neler , neler ....

daha yazılacak çok şey var da , yazmıyorum .
                                ama sen müstakbel başkan adaylarını değerlendirmeye devam et .

belki bu kaostan (ahirette) kurtulursun . ha gayret !
                                En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 14:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X