Kongreye o kadar kısa süre var ki aday olabilmek bile cesaret ister. Muharrem Usta tek aday olursa şaşırmamak lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkan kim olursa olsun gelen ne yapacak ki borç 1 milyar Tl olmuş transfer yasağı var bu şartlar altında ben bile başkan olsam birşey farketmez çünkü yapılabilecek şeyler az çok belli.
1) Pereira,Okay,Onazi,Yusuf,Castillo ve Abdülkadir kesin olarak takımda tutulacak.
2) Onur,Sosa,Kucka ve Burakla görüşmeler yapılacak.En yüksek maaş 2 milyon euro olacak.Ekstra bir bonus,maç başı ücreti vb. bir rakam verilmeyecek.Kabul etmeyen oyuncular satış listesine çıkarılacak.
3) Esteban,Uğur,Durica,Olcay,Rodellega ve Damdoyun sözleşmelerinde çok ciddi indirimler yapılacak.Kabul etmeyenler gönderilecek.
4) Altyapıdan dört ya da beş oyuncu A takıma çıkarılacak.
Transfer yasağının olması bizi çok bir duruma düşürdü.Oyuncular bu durumu kullanacaklardır bu nedenle yazdığım şeylerin de ne kadar zor olacağının farkındayım.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 15:10.
Yorum
-
İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAday olması kesinleşen birisi var mı şuan?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hekimoğlu ortam yapıyor destek olunursa aday olurum tek başıma bu işin içinden kalkamam diyor
Yorum
-
Hayatım boyunca en son İho'nun son dönemlerinde nefret etmiştim, şimdi yine nefret ediyorum. Bilmiyorum ne kadar daha devam edecek ama TS kısır döngüye girdi ve sıktı artık, bu TS değil başka bir şey yani ben ortada futbol kulübü göremiyorum şu mevcut yapının TS ile alakası bile yok. Albayrak'tan sonra Sadri Şener gelip çok güzel heyecan katmıştı, şimdi adaylık için konuşulan isimlere bak Faruk Özak, İho, Usta, Mehmet Atalay, bide her seçim aday olan maganda kılıklı meczubun biri var. Kulüp başkanı mı seçiyoruz parti il başkanı mı belli değil."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar yanlış yolu tercih ettiler her sezon onlarca transfer yapıldı son 5-6 yılda gelen gidenler incelense rekor bizdedir diye düşünüyorum.
Sadri Şener'in avantajı şu oldu yapılan transferler tuttu.Takıma oturdu ve birde teknik direktör etkinin var tabi ki .Gerek İho gerek Muho kağıt üzerinde hepsi iyi transferler yaptı aldıkları oyunculara kimse kötü diyemez .
Ama tutmadı ve gereğinden fazla masrafli transferlerdi.Gitmeleri gelmeleri de masraflı oldu gerek İho gerek Muho kötü insan diyemem büyük risk aldılar ama aldıkları riskin farkına varamadılar büyük borçlar yaptılar haliyle kötü anılıyorlar.
Yaptıkları transferler gerçekten iyi dünya yıldızlarını getirdiler Trabzon'a ama bizim kimyamiz buna uygun değil.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'de dahil sırasıyla gelen bütün başkanlar yanlış yolu tercih ettiler her sezon onlarca transfer yapıldı son 5-6 yılda gelen gidenler incelense rekor bizdedir diye düşünüyorum.
Sadri Şener'in avantajı şu oldu yapılan transferler tuttu.Takıma oturdu ve birde teknik direktör etkinin var tabi ki .Gerek İho gerek Muho kağıt üzerinde hepsi iyi transferler yaptı aldıkları oyunculara kimse kötü diyemez .
Ama tutmadı ve gereğinden fazla masrafli transferlerdi.Gitmeleri gelmeleri de masraflı oldu gerek İho gerek Muho kötü insan diyemem büyük risk aldılar ama aldıkları riskin farkına varamadılar büyük borçlar yaptılar haliyle kötü anılıyorlar.
Yaptıkları transferler gerçekten iyi dünya yıldızlarını getirdiler Trabzon'a ama bizim kimyamiz buna uygun değil.
Yorum
-
Hangi başkan gelirse gelsin Kucka, Sosa ve Onazi gibi para eden yüksek maliyetli düşük katkılı yabancılar elden çıkartılıp alt yapıdan Cafer Tosun, Sefa Akgün gibileri takıma monte ederek parlatabikecek hoca bulunup uzun vadeli sözleşme imzalatılmalı, hele ki bir dönem Transfer yasağı yemişken gençleri oynatmak için bunda daha iyi fırsat olmaz.
Yorum
-
Bugün burada Hacıosmanoğlu ve Usta'yı destekleyenlerde hiç mi utanma yok?!
Bu adamların kötü yönettiğini idrak etmek için daha ne olması lazım? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Ayıptır artık! İnsanda biraz utanma arlanma olur ya...
Trabzonspor'un tek kurtuluş reçetesi ortak bir yönetimin çıkmasıdır.
İsmi ne olursa olsun A, B, C kim varsa bir araya gelip kulübü düzlüğe çıkarmaları lazım.
Bir Milyar TL borç var! Hiç kimse böyle bir borcu tek başına çeviremez. En azından aday olacaklar için konuşuyorum.
O nedenle herkes bir araya gelip bu borcu çevirebilecek ortak bir kaynak yaratmak zorunda!
Kendinde sorumluluk gören her Trabzonsporlu bu iş için elini taşın altına koymak zorundadır. Aksi düşünülemez!
Fakat bir gerçek var ki, Trabzonsporlu iş adamları siyasetten işaret almadan hareket etmezler.
Siyasetçi birileri ''Hadi bu işin ucundan tutun'' demedikçe kıllarını dahi kıpırdatmazlar. O nedenle fazla bir şey beklemeyin.
Bugün Özkan Sümer dahi bu borcu siyasetçiler olmadan döndürmek imkansız diyorsa orada herkes oturup düşünmelidir.
Trabzonspor hiç olmadığı kadar siyasetçilerin kucağına itilmiştir. Bugün siyasetçilerin işaret ettiği isim dışında kimse gelemez!
Zaten başka çıkış yolu da pek mümkün görünmüyor. Hepimize geçmiş olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum