muharrem usta'nın akp'ye oy attığına bile inanmam. yalnızca çıkarları doğrultusunda hareket ediyor olabilir. türkiye sınırları içerisinde belli hedefleri olan her iş adamı gibi.
ali koç çok hükümet karşıtı gibi durur. işin gerçeğini bir araştırsanız aklınız şaşar.
türkiye'de özellikle süper ligde görev yapmış, hele hele büyük kulüp yöneten bütün başkanların görev süreleri boyunca en azından birkaç defa tayyip erdoğan'a methiyeler dizmişlikleri vardır. bu türkiye'nin gerçeği. öbür türlü aldığı nefesi haram ederler adama.
işin komiği methiyeler dizmek veya muharrem usta'nın tek siyasi icraati olan "alenen karşı koymamak" bir kenara, kulübün başına gelecek adam da büyük ihtimalle miting miting dolaşan iho olacak zira ben başka kimsenin bu kadar kısa sürede bu kadar hazırlıksız bu işe girişecek kadar kör cahil olabileceğini düşünmüyorum.
"siyasete bulaşmış trabzonspor", yerel medyanın üzerinden taraftarın beynini yıkadığı deli saçması komplolardan biri.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
nasıl yani? adamın üye yaptığı yaklaşık bin kişi var.. yaklaşık bin tane de cahil cühela üyemiz vardır.. çok aday çıkarsa blok iki bin oyu var demek.. bu durumda en şanslı aday olur.. üstelik şu anda aklı başında aday bulmak çok zor.. iho iki aya borcu gabadacam, üç aya gubayı getirecem desin en büyük favori!!
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
ee? söylediğime aykırı ne var bunda. 2 şey söylüyorum.
1) herkesin çıkarları doğrultusunda hareket ediyor olması.
2) görev süresinde siyasetin köpeği oldu denilecek bir şey yapmamış olması.
onun dışında hastanelerinin de uzun süre emine erdoğan'ın olduğu konuşuldu.
ben günahım kadar haz etmem bunlardan. gelgelelim ben de o pozisyonda olsam ben de usta'nın veya ali koç'un yaptığı gibi işime zeval gelmeyeceği şekilde hareket ederdim.
bizim konumuz trabzonspor. ben de soruyorum sana, ne yaptı da trabzonspor siyasete alet oldu. onun ekran görüntüsünü paylaş.
Trabzonspor Tüzüğü'nün http://30.md.si gereği, Nisan'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda, en son yapılan genel kurulda (Aralık 2017) oy kullanma hakkı olan üyeler oy kullanabilecek. Oy kullanma hakkı olanlar bu linkte
Yorum