Arkadaşlar herkes buraya findeks raporunu koysun duruma göre en yüksek puanı olan başkan olur diğerleri de yönetici vs. işi ele almak şart artık siyasilerden işaret bekleyerek başkan seçilmez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İ. Hacıosmanoğlu'nun tekrar seçilme ihtimalinin olması yıllardır düştüğümüz durumun özeti.
Yazık oldu Trabzonspor'a.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Başlığa anket eklense olmaz mı ? Tamam adaylar henüz ortaya çıkmadı ama;
Usta
Hekimoğlu
İho
Nevzat/M.Yiğit Alp
şu dört isim üzerinden forum anketi yapıp ortaya çıkacak sonuçlara göre yorum yapmak iyi olurdu. Anket istiyrum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
"Sanmasinlar yikildik, sanmasinlar cöktük. Bir baska bahar icin sadece yaprak döktük" - The Return of the Haciosman King (2015).
Iho gelecek, dertler bitecek. Mecazi anlamda degil gercekten bitecek. Iho Trabzonspor'u biraktigi yerden yeryüzünden defedecek ve Trabzonspor taraftari stressiz, mutlu bir hayata merhaba diyecek..
FrancescoTotti
Yorum
-
İho dönemini hatırladıkça hem bir gülme tutuyor, hem de daralıyorum. Daha dün transfer yasağı aldık, bugün anında haber çıkıyor, başkan birkaç güne kararını verecek yeniden aday olacak mı diye. Hani balık hafızalıyız da el insaf biraz süre geçseydiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Görünen o ki bu kongre kararı siyasi bir talimatla alındı. Çünkü Muharrem Usta kendi başına böyle bir riske göremezdi. Gitti Ankara'ya, "Hadi aslanım, sen yeni bir liste belirle, biz de sana örtülü ödenek veriririz. Böylece yıkılmadım, ayaktayım imajı verirsin" mesajını aldı. Şimdi de cesur yürek gibi kongreye gitme karar aldı. Muhtemelen de aday olacaktır. Asıl merak konusu bütün tutmayan söylemlere rağmen İho kanadı ile başa baş gider mi seçimde? Vallahi yandık, billahi yandık. Tam anlamıyla mevcut muhtemel aday isimler (İho, Muho) iki ucu b.klu değnek misali.
Yorum
-
İllaki iş adamı olacaksa, devletin kendine sunduğu ihaleler sayesinde köşeyi dönmüş rant kurnazları olmasın. S.Soylu veya B.Albayrak'ın desteklediği, öne çıkışı siyasi görüşü olan biri de olmasın. Bunlar dışında kalanlar da aday olur mu bilmem tabii.
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörünen o ki bu kongre kararı siyasi bir talimatla alındı. Çünkü Muharrem Usta kendi başına böyle bir riske göremezdi. Gitti Ankara'ya, "Hadi aslanım, sen yeni bir liste belirle, biz de sana örtülü ödenek veriririz. Böylece yıkılmadım, ayaktayım imajı verirsin" mesajını aldı. Şimdi de cesur yürek gibi kongreye gitme karar aldı. Muhtemelen de aday olacaktır. Asıl merak konusu bütün tutmayan söylemlere rağmen İho kanadı ile başa baş gider mi seçimde? Vallahi yandık, billahi yandık. Tam anlamıyla mevcut muhtemel aday isimler (İho, Muho) iki ucu b.klu değnek misali.
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörünen o ki bu kongre kararı siyasi bir talimatla alındı. Çünkü Muharrem Usta kendi başına böyle bir riske göremezdi. Gitti Ankara'ya, "Hadi aslanım, sen yeni bir liste belirle, biz de sana örtülü ödenek veriririz. Böylece yıkılmadım, ayaktayım imajı verirsin" mesajını aldı. Şimdi de cesur yürek gibi kongreye gitme karar aldı.
Arkadaş şu iftiraları atarken kul hakkına girmekten, Allah'tan korkmaz mısınız, inancınız yoksa da vicdanınız da mı yok size dur diyen?
Okurken ben utanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer'in yaşı 50 olacaktı şuan klübün anahtarını teslim ederdim. Ne kadar tanıyıp da konuşuyoruz ki. Hem Başkan hem antrönör olsun isterdim. Gökdeniz'in o gelişiminde en büyük pay Özkan Sümer hoca'nın dır. Kendisi anlatsın. Trabzon'da 3-5 ev parasına bulduğu yabancılarda hala aklımızda. Bir kişiden de klüpten şunu bunu aşırdı diye birşey duymadım.
Sadece bordo mavi .bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Başkan adaylarına ilk proje benden: Gitsinler Alan Musk'a, yalvar yakar 2-3 yönetici kapıp gelsinler. Hatta biz de burdan yazdığımız mesajları iletelim, kampanya yapalım. Şakayla karışık diyorum ama lazım böyle bir şeyTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Geçen sezon ilk devre sonunda çok üzüldüğüm için çok iyi hatırlıyorum, Nevzat Aydın'ın yediği hakaretin, küfürün haddi hesabı yoktu. Muharrem Usta'yla birlikte Nevzat Aydın'a linç kampanyası yürütülüyordu ve öyle grup grup da değil, herkes katılıyordu.
Rıza'yı getirdi, büyük takım kimliğimizi kaybettik diye Usta'ya sövenler, 46 puanla bu takımı 9. yaptığı sezon Samet Aybaba'yı getirmeye çalışan, taraftar müsaade etmedi diye de görevi bırakan Sadri Şener'e neredeyse ilah muamelesi yapıyor. Allah akıl fikir versin.
Şimdi aynı adamlar Nevzat Aydın başkan olsun, yönetimde olsun diye yırtınıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Özkan Sümer'in gelmesini sırf şu yüzden istemem. Bu adam da gelse 1 yıl içinde en ağır küfürleri yiyeceğini adım gibi biliyorum. Beşiktaş'ın Seba'ya yaptığı ayıbın bizim tarihimize de düşmesini istemem.
Yine de İHO olmadığı sürece kim gelirse gelsin kendi adıma sonuna kadar destekliycem. Sadri Şener'i günahım kadar sevmem, Nevzat Aydın benim için Gökhan Saral'ın bir başka versiyonudur ama ikisini de sonuna kadar desteklerim. Gelgelelim eğer ki İHO tekrar gelirse bir daha asla bu takımı tutmam.
Yorum
-
S.Soylu'nun da seçilecek yönetim hk. bu kadar söz sahibi olması bile kötü durumda olduğumuzu gösteriyor. Zamanında ben mi yanlış hatırlıyorum şuna benzer bir açıklaması vardı "Trabzonluyuz diye Trabzonspor'lu olacak değiliz vb." gibi söylemi vardı.
Trabzonspor'un tek kurtuluşu kuruluştadır. İstanbul'a yapılan başkaldırı aynısı siyasiye karşı yapılmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum