Benim adayım iho
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde kazara İHO kazanırsa ilk işi Onur'u takımdan göndermek olacak.ne onuru..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde kazara İHO kazanırsa ilk işi Onur'u takımdan göndermek olacak.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekazara iho kazanırsa buyrun cenaze namazınane onuru..
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
siyaset aşağı siyaset yukarı..
muharrem usta'nın akp'ye oy attığına bile inanmam. yalnızca çıkarları doğrultusunda hareket ediyor olabilir. türkiye sınırları içerisinde belli hedefleri olan her iş adamı gibi.
ali koç çok hükümet karşıtı gibi durur. işin gerçeğini bir araştırsanız aklınız şaşar.
türkiye'de özellikle süper ligde görev yapmış, hele hele büyük kulüp yöneten bütün başkanların görev süreleri boyunca en azından birkaç defa tayyip erdoğan'a methiyeler dizmişlikleri vardır. bu türkiye'nin gerçeği. öbür türlü aldığı nefesi haram ederler adama.
işin komiği methiyeler dizmek veya muharrem usta'nın tek siyasi icraati olan "alenen karşı koymamak" bir kenara, kulübün başına gelecek adam da büyük ihtimalle miting miting dolaşan iho olacak zira ben başka kimsenin bu kadar kısa sürede bu kadar hazırlıksız bu işe girişecek kadar kör cahil olabileceğini düşünmüyorum.
"siyasete bulaşmış trabzonspor", yerel medyanın üzerinden taraftarın beynini yıkadığı deli saçması komplolardan biri.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO tekrar başkan seçilir, transfer yasağından oyuncu alamayız, altyapı ile devam ederiz, küme düşülür, kulüp batar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Allah cok sukur yarabbi.
Isin basit kismi secim karariydi. Asil onemli olan yeni yonetim. Baskan degil YONETIM
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Umarım hayırlı ve uğurlu olur camiamız adına ancak yakından tanıdığımız, siyasete bulaşmayacağını bildiğimiz bir başkan adayı görmedikçe halimiz bundan daha kötü olacaktır çünkü olağanüstü kongre kararı tam da Usta'nın iktidar bağlantılı yetkililerle görüşme yaptığı iddiasından sonra verildi. Mevcut yönetim takımın başında kalacağını ısrarla belirtiyordu ancak nedense şimdi kongreye gitmeye karar verdiler.
Başımızda yeniden önceden karar verilmiş bir başkan görmemek için camiaya değerli hizmetler vermiş kişilerin kendilerini geri çekmemeleri gerekiyor. Bu çok önemli.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
ihonun usulsüz yaptığı üyelikler iptal edilmediği taktirde seçime girecektir.. ve bu durumda ihoya karşı en güçlü aday kazanacaktır.. bu trabzonspor için kazançlı bir durum değil kesinlikle..
herkesin etrafında birleşeceği, camiayı toparlama potansiyeli olan, kimsenin şüphe duymayacağı biri olmalı..
benim aklıma özkan sümerden başkası gelmiyor..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum