Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    usta ve yönetimi sadece 20 (yirmi) milyon euro mu zarar ettirdi diyorsunuz ?
    35

am ozaman avro 3 di bugün 5tl
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      siyaset aşağı siyaset yukarı..

muharrem usta'nın akp'ye oy attığına bile inanmam. yalnızca çıkarları doğrultusunda hareket ediyor olabilir. türkiye sınırları içerisinde belli hedefleri olan her iş adamı gibi.

ali koç çok hükümet karşıtı gibi durur. işin gerçeğini bir araştırsanız aklınız şaşar.

türkiye'de özellikle süper ligde görev yapmış, hele hele büyük kulüp yöneten bütün başkanların görev süreleri boyunca en azından birkaç defa tayyip erdoğan'a methiyeler dizmişlikleri vardır. bu türkiye'nin gerçeği. öbür türlü aldığı nefesi haram ederler adama.

işin komiği methiyeler dizmek veya muharrem usta'nın tek siyasi icraati olan "alenen karşı koymamak" bir kenara, kulübün başına gelecek adam da büyük ihtimalle miting miting dolaşan iho olacak zira ben başka kimsenin bu kadar kısa sürede bu kadar hazırlıksız bu işe girişecek kadar kör cahil olabileceğini düşünmüyorum.

"siyasete bulaşmış trabzonspor", yerel medyanın üzerinden taraftarın beynini yıkadığı deli saçması komplolardan biri.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Secim icin sure kisa evet ama derdi Trabzonspor olanlar icin fedakarlik zamani

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İhonun başkan seçilme ihtimali YOOOKK
          nasıl yani? adamın üye yaptığı yaklaşık bin kişi var.. yaklaşık bin tane de cahil cühela üyemiz vardır.. çok aday çıkarsa blok iki bin oyu var demek.. bu durumda en şanslı aday olur.. üstelik şu anda aklı başında aday bulmak çok zor.. iho iki aya borcu gabadacam, üç aya gubayı getirecem desin en büyük favori!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Kendinizi iho ya hazırlasanız iyi olur

Yorum

İho seçilirse tabuta son çivileri de çakıp gider. Başlattığı işi bitirir. Allah kulübü bu tür niteliksizlerden korusun

Yorum

iho başkan hayırlı olsun arkasında durun

Yorum

Şu saatten sonra akıllı adam başkanlığa aday olmaz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Iho gelsin ya Şampiyonluk yakın şarjörleri takın...

Oy Allah'im ne kusur işledik ya Rabbim.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o kadar az mi takip ediyorsun

onuru asar asar
                      Mehmet Yiğit Alp hocam bu baskan adayi kimdir bilgin varmi
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ee? söylediğime aykırı ne var bunda. 2 şey söylüyorum.

1) herkesin çıkarları doğrultusunda hareket ediyor olması.
                        2) görev süresinde siyasetin köpeği oldu denilecek bir şey yapmamış olması.

onun dışında hastanelerinin de uzun süre emine erdoğan'ın olduğu konuşuldu.

ben günahım kadar haz etmem bunlardan. gelgelelim ben de o pozisyonda olsam ben de usta'nın veya ali koç'un yaptığı gibi işime zeval gelmeyeceği şekilde hareket ederdim.

bizim konumuz trabzonspor. ben de soruyorum sana, ne yaptı da trabzonspor siyasete alet oldu. onun ekran görüntüsünü paylaş.

Yorum

İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hayır.

onu bile ettirmedi diyorum. o da faiz farkı.
                          Ustanın verdigi zarar parayla ifade edilemez. Tarihin en kotu baskanıdır.

Yorum

iho tutup hami veya fatih tekkeyi getirirse o sıkıntı işte

Yorum

Trabzonspor Tüzüğü'nün http://30.md.si gereği, Nisan'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda, en son yapılan genel kurulda (Aralık 2017) oy kullanma hakkı olan üyeler oy kullanabilecek. Oy kullanma hakkı olanlar bu linkte

http://www.trabzonspor.org.tr/tr/haberler/guncel-haberler/genel-kurula-katilacak-uyelerimizin-kesin-listesi-10-25-2017
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ustanın verdigi zarar parayla ifade edilemez. Tarihin en kotu baskanıdır.
                                he.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X