Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal hoş bu akşam programda Usta'nın aday olmayacağını söyledi.

İho gelecek bizi TS derdinden ilelebet kurtaracak.
    Hayırlı olsun...
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• CB'den onaylı icazet alan bir başkanı içime sindiremiyorum.

Sanırım TS yi bir şekilde bırakmak zihin sağlığım için en iyisi olacak.

Şike yapanları şikecilere siyasi kaygıları ve oy uğruna koruyanları, kulüplerin borçlarını silip yetimin hakkına girenleri Allah'a havale ediyorum.

Allah'ım bu zulmü ne dünyada ne de ahirette yanlarına koyma....
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Kardeşim bırakın şu Hacıosmanoğlu gelecek mavratallarını. Bu kulübün ilk seçimde oy kullanma hakkı olan 7 bin küsür kongre üyesi var, Hacıosmanoğlu'na kendi yaptığı üyeler bile gelip oy vermez en fazla 1.000 oy alır aday olmaya bile cesaret edemez zaten öyle bir niyetide yok.

Yorum

• Ben şu an sıtmaya razıyım. Usta kalsın.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Mehmet Atalay geleceğine Aziz Yıldırım gelsin ondan iyidir.
            Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek böyle bir şey heralde. Usta kalsın bari demek zorundayız sanki

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Atalay sporun içine etmiş... Gençlik Spor Müd. lüğünü batırmış...vs.

Kamu ile özel farkını kale arkası top toplayan jinyör bile bilir...

bütçe, kaynaklar, harcama, hesap verme... Birinde ülkeye hitap ederken burada klüp işleteceksin...

Bize memur kafasında, ağzı laf yapan, siyasi bağlantısı iyi, "farklı ve fazla hesapları" daha az olan " vasat" biri lazım zaten...

Yanına iş bilen ( başarısız olup olmadığı lafla, kıyafetle, uslüp, diksiyon ile değil, "istatistik" ile sabit) bir t.ekip bul yetecek...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 00:25.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Mehmet Atalay'dan güzel kayyum olur,seçime girmesine gerek yok,beklerse zaten ona teslim ederler.
                • Memento mori

Yorum

• İho , Mehmet Atalay vs vs.
                  Seviye yerlerde.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Atalay kim?
                    En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 00:37.

Yorum

• Mehmet Atalay kim, 2. lig beyaz grupta sol stoper mi?

Yorum

• Belki Nevzat Aydın aday olur seyreyle cümbüşü.

Yorum

• Şahsi düşüncem bugün Trabzon da gerçekleşen malum partinin kongresinden sonra önümüzdeki 48 saat içerisinde icazet alan adayların isimleri resmi olarak önümüze düşmeye başlar. Eğer delege İHO'yu seçerse (şahsen ben ihtimal vermiyorum) Trabzonspor'u kapatalım daha iyi.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Biri aydınlatabilir mi şu konuda,

Dursun Özbek Ocak'ta seçime gittiğinde şunu söylemişti, gelen yönetim isterse birkaç ay içinde normal seçimi yapar, isterse 3 yıllık görev süresini doldurur demişti.

Bizde böyle bir seçenek olacak mı yoksa Aralık'ta her türlü tekrar kongre mi var?

Bu arada pek konuşulmadı ama Usta'nın söylediğine göre yeni tüzük de hazırlanmış. Yeni gelen yönetim de maddeleri gözden geçirip uygulamaya koyar umarım.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biri aydınlatabilir mi şu konuda,

Dursun Özbek Ocak'ta seçime gittiğinde şunu söylemişti, gelen yönetim isterse birkaç ay içinde normal seçimi yapar, isterse 3 yıllık görev süresini doldurur demişti.

Bizde böyle bir seçenek olacak mı yoksa Aralık'ta her türlü tekrar kongre mi var?

Bu arada pek konuşulmadı ama Usta'nın söylediğine göre yeni tüzük de hazırlanmış. Yeni gelen yönetim de maddeleri gözden geçirip uygulamaya koyar umarım.
                              Evet Aralık'ta yine seçim olacak.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biri aydınlatabilir mi şu konuda,

Olmayacak. Bu şartlar altında seçmeye çalıştığımız yönetim 8 aylık geçici yönetim.

Ayrıca tüzükte yanlış hatırlamıyorsam uzlaşılıp bitirilen 60 küsür madde ve kalan da 20 küsür madde olması lazım.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X