Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayır.

onu bile ettirmedi diyorum. o da faiz farkı.
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    35

am ozaman avro 3 di bugün 5tl
    öyle diyorsanız öyledir. bu yönetim de keşke kendilerinden öncekileri ibra etmeseydi. babalarının çiftliklerine çevirdiler. Usta'nın da İho'nun da maddi/manevi kaybettirdikleri hiç bir şeyi hak etmediklerini gösteriyor. kimseden hesap sormayacaksa yeni gelecekler onların da gidişi bunlardan farklı olmayacaktır.
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

Gelirsem şunu getireceğim. Yok bu kadar sıcak param var diyenler çıkacaktır. Dikkat edelim
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seçimi kaybettikten sonra ki ilk açıklamaları:
        http://www.milliyet.com.tr/ibrahim-h...0-skorerhaber/
        simdi okudum renktasim paylastigin linki , belkide hakli belkide haksiz gercekleri birgün ögrenecegiz onur konusunda
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

İho'nun sadece +2 bin usulsüz oyu var, son kongrede tüm rezilliklerine rağmen adam epey oy aldı. Usulsüzleri ekleyince 3 bin oy potansiyeli ortaya çıkıyor. İho'yu devirecek tek isim Hekimoğlu. Ya İho ya da Hekimoğlu başkan olacak. Başa baş oylama olacak, başkan kim olursa olsun çok az farkla başkan olacak.

Nevzat Aydın falan demeyin, İho bunu hamburger yapar yer. Trabzon'daki oyları silip süpürecek tek isim Hekimoğlu'dur yoksa ''ula yemekçi kimdur pizum uşak kazansin'' diyerek İho'yu başkan yaparlar, camiayı tanımıyormuş gibi yorumlar yapmayın. İho'nun şakası yok 3 bin oyu var diyorum, son kongrede çarşaf çarşaf listeyi gözümüze soktular, adam yememiş içmemiş TS li olan olmayan 2 bine yakın kişiyi üye yapmış. Hekimoğlu aday olursa bir ihtimal şans var ama İho için diğer tüm isimler kolay lokma olur.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Ben adayım gerekli imzayı burda toplayamazmıyız kendimi bakacak kadar param var kulübün parasına ihtiyaç duymam çalışmıyorum kulüpte yatar kalkarım gelirim sabit çalışmak zorunda değilim zaman sorunum da yok bekarım öyle bir sorun da yok yeterli imzayı toplarsak herkesin istediği Trabzonspor’u inşa etmeye talibim kulüp imkanları ölçüsünde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Ahmet cubukcu :Çubukçu bugün yapılan toplantı sonrasında kongre kararı aldıklarını ifade ederek yeni seçilecek olan yönetimin daha rahat çalışabilmesi adına Mayıs ayını beklemeden 7-8 Nisan tarihlerinde kongre kararı aldıklarını söyledi.

haber61
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim konumuz trabzonspor. ben de soruyorum sana, ne yaptı da trabzonspor siyasete alet oldu. onun ekran görüntüsünü paylaş.
                Yeterli mi

Yorum

İş genel kurulda....Trabzonspor kendi adayını çıkarmalı ve onu desteklenmeli.
                  Atanmış başkan uzak olsun.Siyaset uzak olsun.
                  Son atımlık kurşunu atalı çok oldu...Bu sefer varoluş seçimi olacak.Cidden yok olabiliriz.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Rezil ettiniz bizi beceriksizler. Defolun gidin ama borcunuzu ödeyin çatalından vizyonu gözükenler !!
                    McLas was Here

Yorum

İHO seçilince kulübün amatöre kadar yolu var millet Onur derdinde ki muhtemelen yapacağı tek doğru hamle Onur'u göndermek olur.

Yorum

HAKAN ORHAN‏ @AvHakanOrhan 12 dk.12 dakika önce

Trabzonspor Tüzüğü'nün http://30.md.si gereği, Nisan'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda, en son yapılan genel kurulda (Aralık 2017) oy kullanma hakkı olan üyeler oy kullanabilecek. Oy kullanma hakkı olanlar bu linkte http://www.trabzonspor.org.tr/tr/haberler/guncel-haberler/genel-kurula-katilacak-uyelerimizin-kesin-listesi-10-25-2017 …

çok şükür ihonun paralı askerleri oy kullanamayacak..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Trabzonspor icin en iyisi olur insallah onemli olan kisiler degil Trabzonspordur.
                          Bordo-Mavi

Yorum

İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçilirse Şenol Güneş'i ikna etmesi bekleniyor.İkna edemezse yabancı disiplinli bir hoca ile anlacağı konuşuluyor. şenol güneş oley şenol güneş oley

Yorum

Çok inanmıştım bu yönetime başkana Nevzat Aydın'a Ahmet Çubukçu'ya ancak olmadı yapamadilar. Beceriksizlik şanssızlık tecrübesizlik...
                              Iyi niyetlerinden şüphem yok yazık oldu.

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok şükür ihonun paralı askerleri oy kullanamayacak..
                                Neye göre kullanamayacak? Hacıosmanoğlu olası bir erken seçimi hesap edip, geçtiğimiz aralık ayındaki genel kurul öncesindeki üyelerinin aidatları yatırtmamış mıdır?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X