öyle diyorsanız öyledir. bu yönetim de keşke kendilerinden öncekileri ibra etmeseydi. babalarının çiftliklerine çevirdiler. Usta'nın da İho'nun da maddi/manevi kaybettirdikleri hiç bir şeyi hak etmediklerini gösteriyor. kimseden hesap sormayacaksa yeni gelecekler onların da gidişi bunlardan farklı olmayacaktır.
İho'nun sadece +2 bin usulsüz oyu var, son kongrede tüm rezilliklerine rağmen adam epey oy aldı. Usulsüzleri ekleyince 3 bin oy potansiyeli ortaya çıkıyor. İho'yu devirecek tek isim Hekimoğlu. Ya İho ya da Hekimoğlu başkan olacak. Başa baş oylama olacak, başkan kim olursa olsun çok az farkla başkan olacak.
Nevzat Aydın falan demeyin, İho bunu hamburger yapar yer. Trabzon'daki oyları silip süpürecek tek isim Hekimoğlu'dur yoksa ''ula yemekçi kimdur pizum uşak kazansin'' diyerek İho'yu başkan yaparlar, camiayı tanımıyormuş gibi yorumlar yapmayın. İho'nun şakası yok 3 bin oyu var diyorum, son kongrede çarşaf çarşaf listeyi gözümüze soktular, adam yememiş içmemiş TS li olan olmayan 2 bine yakın kişiyi üye yapmış. Hekimoğlu aday olursa bir ihtimal şans var ama İho için diğer tüm isimler kolay lokma olur.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Ben adayım gerekli imzayı burda toplayamazmıyız kendimi bakacak kadar param var kulübün parasına ihtiyaç duymam çalışmıyorum kulüpte yatar kalkarım gelirim sabit çalışmak zorunda değilim zaman sorunum da yok bekarım öyle bir sorun da yok yeterli imzayı toplarsak herkesin istediği Trabzonspor’u inşa etmeye talibim kulüp imkanları ölçüsünde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahmet cubukcu :Çubukçu bugün yapılan toplantı sonrasında kongre kararı aldıklarını ifade ederek yeni seçilecek olan yönetimin daha rahat çalışabilmesi adına Mayıs ayını beklemeden 7-8 Nisan tarihlerinde kongre kararı aldıklarını söyledi.
haber61
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
İş genel kurulda....Trabzonspor kendi adayını çıkarmalı ve onu desteklenmeli.
Atanmış başkan uzak olsun.Siyaset uzak olsun.
Son atımlık kurşunu atalı çok oldu...Bu sefer varoluş seçimi olacak.Cidden yok olabiliriz.
İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçilirse Şenol Güneş'i ikna etmesi bekleniyor.İkna edemezse yabancı disiplinli bir hoca ile anlacağı konuşuluyor. şenol güneş oley şenol güneş oley
Çok inanmıştım bu yönetime başkana Nevzat Aydın'a Ahmet Çubukçu'ya ancak olmadı yapamadilar. Beceriksizlik şanssızlık tecrübesizlik...
Iyi niyetlerinden şüphem yok yazık oldu.
çok şükür ihonun paralı askerleri oy kullanamayacak..
Neye göre kullanamayacak? Hacıosmanoğlu olası bir erken seçimi hesap edip, geçtiğimiz aralık ayındaki genel kurul öncesindeki üyelerinin aidatları yatırtmamış mıdır?
Yorum