Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer cezamız net ise bir feda sezonu da biz yapalım seneye

onur 1,5 milyona burak 2,5 milyona sosa 2 milyona ceksin ücretleri ne olurdu

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haberle senin şark kurnazlığı ithamını koyduğun olayın birbiriyle ne alakası var?

Asıl haber yalansa ve Usta aday olursa o kurnazlık olur.
      Anlamıyor musun güzel kardeşim benim, o kadar şeyi okuyup hala bunu nasıl soruyorsun ?

Usta'ya herkes dedi ki (buna camianın dinazorlarından tut ta taraftarlarına kadar) şu aralıkta kongre olayı ucubeliğinden kurtulmak için ilkin şu tüzüğü değiştirelim. Bunu Usta'nda 39. Divan Toplantısında demişti.

39. Divan Toplantısı Muharrem Usta: Yeni tüzüğe ilk eklemek istediğimiz şey kongre tarihinin sezon sonu yapılması. Yani Mayısta kongre yapılması ve gelecek yönetim yeni sezon için çalışma fırsatı tanımalıyız."

Bundan 2 hafta önce kadar yine camianın ileri gelenleriyle yapılan toplantıda kendisine bu hatırlatılarak başkan hemen bırak git felan demiyoruz, zaten böyle de ucube bir durum var, hem bunu düzeltmiş olalım şu kongre tarihini olması gereken vakte çekelim hem sen de nefeslenirsin yoğun eleştirilerden kurtulmuş olursun hem devam etmek istiyorsan yönetimin iyice zayıfladı yönetimini güçlendirirsin hem de göreve talip olacak olan varsa hazırlanma olanağı olur sonuç itibariyle Trabzonspor için olabilecek en iyi senaryo bu dendi. Ama Usta aralığa kadar görevinin başında olduğunu söyleyerek herkesin isteğini geri çevirdi mi?

Şimdi durdukyere birden hiç bunlar yaşanmamış gibi "bana bırak, git diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman” ne demek? Bu şark kurnazlığı değil de nedir? Kimse ona hemen git felan da demedi denilen çok açık, net, gayet makul bir teklif. Yani zaten kendisinin de istediği gibi tüzüğü değiştirmiş olsa mecbur seçime gidecekti. Ekstra bir şey de isteyen olmadı ondan. İlk önce aralığa kadar devam edicem deyip camianın beklentilerini boşa çıkartıp bir anda baskın seçim ne demek? İntikam mı? Adaylık mı? Ankara sonrası başka bir şey mi? Oyun oynuyor bizimle. Ama kimlerle kafa kafaya vermiş te ne oyunu oynuyor bilen yok.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• usta devam edebilir ama ali egemen'le saral ile olmaz bu iş. sağa sola laf yetiştirme derdindeler, iş yapacak adam lazım. sportif tarafı bu tip yöneticilerden ayırması lazım, kendi de girmemeli. bu şekilde yürümediğini görmüştür. özkan sümer'e devretsin mesela o zaman en azından bir denge sağlanır sular durulur.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlamıyor musun güzel kardeşim benim, o kadar şeyi okuyup hala bunu nasıl soruyorsun ?

Usta'ya herkes dedi ki (buna camianın dinazorlarından tut ta taraftarlarına kadar) şu aralıkta kongre olayı ucubeliğinden kurtulmak için ilkin şu tüzüğü değiştirelim. Bunu Usta'nda 39. Divan Toplantısında demişti.

39. Divan Toplantısı Muharrem Usta: Yeni tüzüğe ilk eklemek istediğimiz şey kongre tarihinin sezon sonu yapılması. Yani Mayısta kongre yapılması ve gelecek yönetim yeni sezon için çalışma fırsatı tanımalıyız."

Bundan 2 hafta önce kadar yine camianın ileri gelenleriyle yapılan toplantıda kendisine bu hatırlatılarak başkan hemen bırak git felan demiyoruz, zaten böyle de ucube bir durum var, hem bunu düzeltmiş olalım şu kongre tarihini olması gereken vakte çekelim hem sen de nefeslenirsin yoğun eleştirilerden kurtulmuş olursun hem devam etmek istiyorsan yönetimin iyice zayıfladı yönetimini güçlendirirsin hem de göreve talip olacak olan varsa hazırlanma olanağı olur sonuç itibariyle Trabzonspor için olabilecek en iyi senaryo bu dendi. Ama Usta aralığa kadar görevinin başında olduğunu söyleyerek herkesin isteğini geri çevirdi mi?

Şimdi durdukyere birden hiç bunlar yaşanmamış gibi "bana bırak, git diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman” ne demek? Bu şark kurnazlığı değil de nedir? Kimse ona hemen git felan da demedi denilen çok açık, net, gayet makul bir teklif. Yani zaten kendisinin de istediği gibi tüzüğü değiştirmiş olsa mecbur seçime gidecekti. Ekstra bir şey de isteyen olmadı ondan. İlk önce aralığa kadar devam edicem deyip camianın beklentilerini boşa çıkartıp bir anda baskın seçim ne demek? İntikam mı? Adaylık mı? Ankara sonrası başka bir şey mi? Oyun oynuyor bizimle. Ama kimlerle kafa kafaya vermiş te ne oyunu oynuyor bilen yok.
          Ben hem forumu hem yerel gazeteleri hem sosyal medyayı takip ederim, daha bir tane adamın çıkıp da Mayıs'ta seçime gidelim dediğini duymadım. Aksine herkes acilen bilmemneyaptır git artık diyordu hep bir ağızdan. Tüzük muhabbetinden haberim yoktu ama ben burada 50 kere söyledim istifa zamanı şimdi değil, bu baskılar sezon sonu yapılsın, şu an gelecek yönetimin kimseye bir faydası yok diye.

Hiç o dediğin iki boyutlu düşünme olayı yoktu yani. Bütün olay "istifa et git artık". Yoksa Mayıs'ta kongreye git diye Mart'ta kulüp binası mı basılır?

Neyse, eğer seçime girerse dediğin gibi kurnazlık. Dursun Özbek de yaptı aynı şeyi. Yoksa hakaretten, küfürden kaçış, ötesinde de bir anlam görmüyorum. Kurnaz kendine çıkar sağlayan kişidir. Seçime girmeyecekse ne fark eder ha Mart'ta yapılmış, ha Mayıs'ta. Daha kısa süre hakaret işitir. Tek fark bu.

Aday olursa katılıyorum ama söylediklerine.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hem forumu hem yerel gazeteleri hem sosyal medyayı takip ederim, daha bir tane adamın çıkıp da Mayıs'ta seçime gidelim dediğini duymadım. Aksine herkes acilen bilmemneyaptır git artık diyordu hep bir ağızdan. Tüzük muhabbetinden haberim yoktu ama ben burada 50 kere söyledim istifa zamanı şimdi değil, bu baskılar sezon sonu yapılsın, şu an gelecek yönetimin kimseye bir faydası yok diye.

Hiç o dediğin iki boyutlu düşünme olayı yoktu yani. Bütün olay "istifa et git artık". Yoksa Mayıs'ta kongreye git diye Mart'ta kulüp binası mı basılır?

Neyse, eğer seçime girerse dediğin gibi kurnazlık. Dursun Özbek de yaptı aynı şeyi. Yoksa hakaretten, küfürden kaçış, ötesinde de bir anlam görmüyorum. Kurnaz kendine çıkar sağlayan kişidir. Seçime girmeyecekse ne fark eder ha Mart'ta yapılmış, ha Mayıs'ta. Daha kısa süre hakaret işitir. Tek fark bu.

Aday olursa katılıyorum ama söylediklerine.
            Yani şuna ne denir biliyor musun kardeşim fikrin yok zikrin çok. En son yapılan toplantıya baksan dahi orada neler konuşulmuş neler denmiş yeter. Bunlardan nasıl haberin yok ta bu kadar şey konuşuyorsun o zaman biraz kendini sorgula bence. Ayrıca dünya da senin benim etrafımızda dönmüyor yani. Ben bilmiyorsam yoktur böyle bir şey de makul bir düşünce tarzı değil.

Usta, eski başkan ve asbaşkanları topladı!

01 Mart 2018

trabzonhaber (spor servisi) Trabzonspor başkanı Muharrem Usta bugün Trabzon'da son derece gizli bir toplantı yaptı. Başkan Usta, eski başkan ve asbaşkanları kulübe çağırdı. Eski başkanlardan Özkan Sümer ve A.Celal Ataman, eski asbaşkanlar Hayrettin Hacısalihoğlu, Hikmet Onur, İskender Önal, Ömer Gürsoy, Nevzat Ergüney, A.Kemal Başaran ile eski divan başkanı Nizamettin Algan, mevcut divan başkanı Ali Sürmen ve Sabit Sabır toplantıya katıldı. Kulüp hakkında bilgilendirme yapan başkan Muharrem Usta'ya eski başkan ve asbaşkanlar bazı öneriler ve eleştiriler getirdi. Eski asbaşkanlardan İskender Önal ve Hayrettin Hacısalihoğlu ise başkan Usta'ya "Aralık ayını hiç bekleme. Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı al" önerisinde bulundu. Başkan Muharrem Usta'nın Ankara ve İstanbul'da da benzer iki toplantı yapıp bir karar vereceği öğrenildi.
            En son My tarafından düzenlendi; 18.03.2018, 21:25.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• ya mantıklı düşünün az.usta büyük ihtimal aday olmayacak. başka aday da çıkmayacak. çıksada çok pasif bir iki aday çıkar. iho meydanı boş bulur hemen aday olur ve farklı kazanır
              TS tarihinde iho nun başka türlü başkan olma ihtimali yok çünkü

benim korkum oki yeni başkan iho
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya mantıklı düşünün az.usta büyük ihtimal aday olmayacak. başka aday da çıkmayacak. çıksada çok pasif bir iki aday çıkar. iho meydanı boş bulur hemen aday olur ve farklı kazanır
                TS tarihinde iho nun başka türlü başkan olma ihtimali yok çünkü

benim korkum oki yeni başkan iho
                Maalesef baskın seçim kararı bunun da önünü açtı. Hiç bir şekilde faydası olmayan bu kararı anlamak mümkün değil.
                Murat

Yorum

• Muharrem ustanin buyuk destekcilerinden biriydim. Suan da farkli bir aday cikmadiginda muharrem usta destekcisi olacagim. Kendimce eksileri ve artilari;

Artilari:
                  1. Iho biraktiginda kadro 50 (cogu yuksek maaliyetliydi) kisiydi. Suan kadromuz 25 kisi. Gonderilen 25 kisinin maaliyeti trabzonsporun borcunu artiran en onemli nedenlerden biri.

2. Iho donemindr gogus sponsoru bile bulamiyorken qnb (berat albayrak cabasi ile ) ile anlastik. Stad sponsoru teklifleri cok dusuk kalinca 30 milyon euroya bence bedelinin cok ustunde sponsor oldu.

3. Maas odemelerini iho ya gore duzeltti. Cogunu cebinden verdi.

4. Kaliteli bir kadro kurdu. 3 -4 transferle sampiyonluga oynanir.

5. Ihonun yerlerr dusurdugu marka degerini artirdi.

6. Maddi durumumuz. Giderlerimiz yariya dustu. Gelirlerimiz baya arti.

7. Iho nun geride biraktigi 1000 tane sorunu cozdu.

Eksileri;

1. Kucka ve sosa transferleri. Yerlerine daha yararli ve az maaliyetli biri olsa suan cok daha iyi durumdaydik.

2. Benim icin cok sorun olmasada lucescu meselesi. Lucescu gelseydi daha sancili olacakti. Lucescu gelmesi icin pastayi yapmamiz gerekiyordu, lucescu pastanin uzerindeki kremayi yapicakti. Elimizde un bile yokken lucescu fesih ile gonderilirdi.

3. Bazi aciklamalar yapip o konuda hicbir hamle yapmamasi.

4. En buyuk eksisi yanlis yonetim secmesi. Secme nedeni baskan olabilmekdi. Zaten kendi yonetimini secseydi baskan olamayacakti. Bunun cezasini da yonetim dagilmasiydi cekti.

5. 50 yilda sampiyonluk iddasi. Yapilanma seklinde gelmeliydi.

6. Transfer yasagi. Nedeni avukat secimi. Isin bu kadar ciddi olundugu bilinseydi o para odenirdi. Kupalara haciz olayida avukat sorunuydu. Sonucda bu avukatlari usta getirdi.

Sonuc;

Yerine daha iyi biri gelecekse o gelsin. Ama iho gelirse geriye trabzonspor kalmaz.
                  Muharrem usta ile en azindan yukari dogru ivmelenmeye basladik. Senol gunesle 2 yil dogru yapilanmada bulunursak sampiyonlugun en ciddi adayi oluruz.

Yorum

• Iho diyormuş ki Hekimoğlu aday olursa ben olmayacağım. Celil Hekimoğlunu tanıyanlardan üçünüz beşiniz haber salın lütfen.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani şuna ne denir biliyor musun kardeşim fikrin yok zikrin çok. En son yapılan toplantıya baksan dahi orada neler konuşulmuş neler denmiş yeter. Bunlardan nasıl haberin yok ta bu kadar şey konuşuyorsun o zaman biraz kendini sorgula bence. Ayrıca dünya da senin benim etrafımızda dönmüyor yani. Ben bilmiyorsam yoktur böyle bir şey de makul bir düşünce tarzı değil.

Usta, eski başkan ve asbaşkanları topladı!

01 Mart 2018

trabzonhaber (spor servisi) Trabzonspor başkanı Muharrem Usta bugün Trabzon'da son derece gizli bir toplantı yaptı. Başkan Usta, eski başkan ve asbaşkanları kulübe çağırdı. Eski başkanlardan Özkan Sümer ve A.Celal Ataman, eski asbaşkanlar Hayrettin Hacısalihoğlu, Hikmet Onur, İskender Önal, Ömer Gürsoy, Nevzat Ergüney, A.Kemal Başaran ile eski divan başkanı Nizamettin Algan, mevcut divan başkanı Ali Sürmen ve Sabit Sabır toplantıya katıldı. Kulüp hakkında bilgilendirme yapan başkan Muharrem Usta'ya eski başkan ve asbaşkanlar bazı öneriler ve eleştiriler getirdi. Eski asbaşkanlardan İskender Önal ve Hayrettin Hacısalihoğlu ise başkan Usta'ya "Aralık ayını hiç bekleme. Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı al" önerisinde bulundu. Başkan Muharrem Usta'nın Ankara ve İstanbul'da da benzer iki toplantı yapıp bir karar vereceği öğrenildi.
                      Ya yazdıklarımı okumuyorsun, ya da işine gelmiyor.

Sen bütün camia hep bir ağızdan "S.. git Muharrem" diye hakaretler yağdırırsan, bu da yetmez üzerine binlerce taraftar toplanıp kulüp binası basarsan, ondan sonra Mayıs'ı yok o işin. Kim bilir ne küfürler, ne ölüm tehditleri, ne telefonlar ne baskılar geliyor.

Kurnaz kelimesinin de anlamını bilmiyorsun heralde. Kurnaz demek bir takım oyunlarla kendine çıkar sağlayan kişi demektir. Adam aday olmuyor zaten. Adam aday olmadıktan sonra ona ne gibi bir çıkar sağlayabilir seçimin martta yapılması? Yahut ne gibi bir zararı olabilir mayısta yapılmasının? Baskılara dayanamadı bırakıp gidiyor işte. Bu kadar basit.

Bu insanlar burda istifa aşağı, istifa yukarı dolanırken ben diyordum bunun zamanı şimdi değil, seçim mayısta yapılsın diye. Ben onu dedim diye hakaret işitiyordum. Saydığın 10 tane adam Mayıs'ta istediyse kongreyi, saymadığın milyonlarca adam olaya Mart, Mayıs diye bakmıyor. Onların derdi yönetimi kulüpten göndermek ki bunlara taraftarın yanında birçok gazeteci ve spor adamı da dahil. Zaten o yüzden herkes istifa diyor, bahsettiğin küçücük grup da kongre diyor.

Kulüp adına doğru olanı bu mu? Değil. Dediğim gibi bunu herkesten önce ben söylüyordum zaten. Akıl var mantık var çünkü. Gelgelelim sen camia olarak bu adamların bu kadar üstüne gidip de ondan sonra niye bu olaylara daha sağlıklı yaklaşmadınız diye eleştiremezsin. Adam 12. aldığı takımı 1 yıl 6., 1 yıl 5. yapmış, yarısı cebinden 200 milyon lira para vermiş, hain muamelesi görüyor. Ondan sonra ne haliniz varsa görün derse bunda şaşırılacak bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muharrem ustanin buyuk destekcilerinden biriydim. Suan da farkli bir aday cikmadiginda muharrem usta destekcisi olacagim. Kendimce eksileri ve artilari;

Artilari:
                        1. Iho biraktiginda kadro 50 (cogu yuksek maaliyetliydi) kisiydi. Suan kadromuz 25 kisi. Gonderilen 25 kisinin maaliyeti trabzonsporun borcunu artiran en onemli nedenlerden biri.

2. Iho donemindr gogus sponsoru bile bulamiyorken qnb (berat albayrak cabasi ile ) ile anlastik. Stad sponsoru teklifleri cok dusuk kalinca 30 milyon euroya bence bedelinin cok ustunde sponsor oldu.

3. Maas odemelerini iho ya gore duzeltti. Cogunu cebinden verdi.

4. Kaliteli bir kadro kurdu. 3 -4 transferle sampiyonluga oynanir.

5. Ihonun yerlerr dusurdugu marka degerini artirdi.

6. Maddi durumumuz. Giderlerimiz yariya dustu. Gelirlerimiz baya arti.

7. Iho nun geride biraktigi 1000 tane sorunu cozdu.

Eksileri;

1. Kucka ve sosa transferleri. Yerlerine daha yararli ve az maaliyetli biri olsa suan cok daha iyi durumdaydik.

2. Benim icin cok sorun olmasada lucescu meselesi. Lucescu gelseydi daha sancili olacakti. Lucescu gelmesi icin pastayi yapmamiz gerekiyordu, lucescu pastanin uzerindeki kremayi yapicakti. Elimizde un bile yokken lucescu fesih ile gonderilirdi.

3. Bazi aciklamalar yapip o konuda hicbir hamle yapmamasi.

4. En buyuk eksisi yanlis yonetim secmesi. Secme nedeni baskan olabilmekdi. Zaten kendi yonetimini secseydi baskan olamayacakti. Bunun cezasini da yonetim dagilmasiydi cekti.

5. 50 yilda sampiyonluk iddasi. Yapilanma seklinde gelmeliydi.

6. Transfer yasagi. Nedeni avukat secimi. Isin bu kadar ciddi olundugu bilinseydi o para odenirdi. Kupalara haciz olayida avukat sorunuydu. Sonucda bu avukatlari usta getirdi.

Sonuc;

Yerine daha iyi biri gelecekse o gelsin. Ama iho gelirse geriye trabzonspor kalmaz.
                        Muharrem usta ile en azindan yukari dogru ivmelenmeye basladik. Senol gunesle 2 yil dogru yapilanmada bulunursak sampiyonlugun en ciddi adayi oluruz.
                        Sosa hariç kelimesi kelimesine katılıyorum.

Benle bu konularda çok tartışan arkadaşlar, eleştiri dediğiniz böyle ^ olur. Okuyun da öğrenin.

Yorum

• Parali insanlar degilde kendi insanlari ile bir yonetim kursun Usta tekrardan baskan olsun.

Meydan bos kaliyor, ve kaldikca Iho heveslenir.

Hic maceraya gerek yok.

25 transfer yapip kadroyu tekrar 50 kisi yapamayiz.

M.Demirler
                          Aykut Demirler
                          Ishaklar
                          Sefa Yilmazlar

Yine basima agrilar girdi.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Düş bu camianın yakasından lütfen İHO
                            Bu adam bi daha gelirse Trabzonspor biter.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İho anlattıysa yalandır. Ayrıca yalanlanmasına gerek yok
                              Onur'u şahit gösterdi. Onur'dan da ses çıkmadı

Bu arada iki yanlıştan bir doğru çıkmaz: Ne Usta, ne Hacıosmanoğlu
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 09:56.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu kargalar Şenol Güneş'i gönderse de şöyle düzgün bir başkanla hazır transfer yasağı varken elde ki oyuncularla ve katılacak gençlerle sağlam bir yapılanmaya gitsek.. Abduşun, yusuf'un, okay'ın şenol güneşle bambaşka oyunculara dönüşeceğini düşünüyorum. Beni Trabzonspor hakkında geleceğe dair heyecanladıran tek senaryo bu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X