Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yaz için yediğimiz transfer cezası Trabzonsporun kurtuluşu bence.Bu ceza yüzünden seneye iddialıyız lafına inanabilirim.

Yorum

• Trabzonspor son 5 yılda iho ve usta gibi akp atamaları yönetimler sayesinde Klübün kendi maddi çarkını döndüremeyecek konumuna gelmiştir. Ustaya bende oy verdim iyi kandırdı ağzı iyi laf yapan yalancı. O lafları ile bende kandım.

Trabzonspor camiası Asla Akp yönetimlerin boyunduruğuna girmemeli. Keşke Özkan Sümer Şampiyonluğu hak ettiği dönemde lige Tayip Erdoğan tarafından verilen ayara rağmen görevden ayrılmasaydı. Yıl 2004

Şimdi ne mi olacak. Maddi olarak siyesate teslim bir kulüp var karşımızda. Ama düşünülmesi gereken tamamen farklı şey var. Oda Trabzonspor'un Asla siyesete teslim edilmeyerek göreve gelecek yönetime sabır vererek maddi zorlukları camiayı arkasına alıp Trabzonspor u herkezin mutlu olacağı ve sonuna kadar destek olacağı konuma ulaştırmaktır.

Yorum

• .
        En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 14:37.

Yorum

• Ben bir Iho donemi daha riske edemem.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İHO gelecek dertler bitecek.

ÇÜNKÜ DERDİMİZ OLAN TS BİTECEK!

Yorum

• iho da dahil daha hiç aday yok değil mi resmi olarak tarihimizin en düşük katılımlı seçimi olabilir öyle ki aday bilene yok

iki başkan adayı oluyormuş biri usta biri iho

vay anam vayyy
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Benim Onur'la ilgili fikrimin İho'yla alakası yok zaten o dönem yeterince savundum Onur'u. Ama başarısız oyunculara artık tahammül etmicem. Yönetimi hocayı vs. suçlayıp duruyoruz ama sahada oynayanlar da belli.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ali Rıza Egemen twitter hesabından Nevzat Aydın'ı ihanetle suçlamış. Gökhan Saral da Malatya maçından sonra açıklamalar yapacakmış. Saral'ı pek dikkate alamıyorum dikkate alınacak biri gibi gözükmüyor o yüzden benim için ne konuşacağının pek önemi yok ama Ali Rıza Egemen'in hala sağa sola laf atmaya çalışması çok acınası bir durum. Bu yönetimin yarısını bölen kişi bana göre kendisidir.

Nevzat ile çekişince sanırım biraz ezildi, Usta'dan onu silmesini istedi Usta ilk zamanlar pek oralı olmadı. Devam eden süreçte 500 kere istifa ettiğini açıkladı, trip attı elinden geleni yaptı. Usta en sonunda dayanamadı kendi dostunu tercih etti diğerleri istifa etti sonrasında yönetim dağıldı gitti. Şimdi ihanet, hainlik suçlamaları vs.. çok saçma geliyor. İho ile seçime girseler ezici farkla İho başkan olur. Bu durumu sorgulayacaklarına hala çocuksu tartışmaların peşinden koşuyorlar. Eden bulur, bu kadar basit.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Rıza Egemen twitter hesabından Nevzat Aydın'ı ihanetle suçlamış. Gökhan Saral da Malatya maçından sonra açıklamalar yapacakmış. Saral'ı pek dikkate alamıyorum dikkate alınacak biri gibi gözükmüyor o yüzden benim için ne konuşacağının pek önemi yok ama Ali Rıza Egemen'in hala sağa sola laf atmaya çalışması çok acınası bir durum. Bu yönetimin yarısını bölen kişi bana göre kendisidir.

Nevzat ile çekişince sanırım biraz ezildi, Usta'dan onu silmesini istedi Usta ilk zamanlar pek oralı olmadı. Devam eden süreçte 500 kere istifa ettiğini açıkladı, trip attı elinden geleni yaptı. Usta en sonunda dayanamadı kendi dostunu tercih etti diğerleri istifa etti sonrasında yönetim dağıldı gitti. Şimdi ihanet, hainlik suçlamaları vs.. çok saçma geliyor. İho ile seçime girseler ezici farkla İho başkan olur. Bu durumu sorgulayacaklarına hala çocuksu tartışmaların peşinden koşuyorlar. Eden bulur, bu kadar basit.
                    Usta'nın geçmiş dönem transfer muhasebelerini felan incelettiği söyleniyordu. Bir iki gündür de "ortalık fena karışacak" diye de haberler dolanıyor. Bakalım maçtan sonra neler duyucaz.

Emre Vural‏ @emrevural061 26 dk.26 dakika önce
                    Trabzonspor bugün kazansa da kaybetse de maçtan sonra yönetimin açıklamaları gündemi değiştirecek. Çok kritik açıklamalar var! İlk yarıda oynanan Malatyaspor maçının ardından da bazı yöneticiler istifa etmiş ve deprem başlamıştı. Yine bir Malatyaspor maçı! İlginç tesadüf...
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İntikam derken kendisine kongreye git diyenlere madem seçim istiyorsunuz aha da size seçim... ama nisanda şu kadar ödeme var. Hadi alın da ödeyin bakalım manasında.

Yalnız kongreye git diyenlerin hepsi mayıs (hatta aralık diyenler de vardı) ve tüzük diyordu.
                      ‘Bana git’ dediniz... O halde buyurun

Ve Usta noktayı koydu:

BIRAKIYORUM! EKİBİNİ TOPLADI
                      Trabzon’da 7-8 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimleri dün ‘kriz toplantısı’ yaparken adaylık konusunda kararını henüz açıklamayan Başkan Muharrem Usta da birlik adı altındaki toplantıya katılmayarak dün ekibi ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Usta toplantıda yöneticilere, “Şu anda birlik adı altında toplananlar ‘bana bırak, git’ diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman” dedi.

RESMEN AÇIKLIYOR
                      Ekonomik krizdeki Trabzonspor’u ayakta tutmak için çalışan Usta’nın, sürekli yönetim içi ve dışından kendisini yıpratanlara karşı, “Bırakıyorum. Madem siz bu ağır yükün altından kalkabileceksiniz, işte kongre kararı aldık, çıksınlar ortaya” diyerek yönetici arkadaşlarına kararını açıkladığı belirtildi. Usta’nın bugünkü Malatya maçı sonrası ya da yarın basın toplantısı düzenleyerek, süreci anlatıp aday olmayacağı kararını resmen duyuracağı ifade edildi.

Eğer haber doğruysa Muharrem Usta tam şark kurnazı valla. Millet kendisine şu başımızın belası tüzüğü değiştirelim kongreleri artık mayısa alalım sezonun ortasında kongre olmaz bu büyük hata hem de sen devam edeceksen yönetimini tazele göreve talip olacak olan varsa da onlar da hazırlık şansı bulsun dediydi. Trabzonspor için olabilecek en hayırlı şey de buydu. Ama adam ilkin olmaz öyle şey dedi ardından baskın seçim yaparak milleti porjektör yemiş tavşan gibi bırakarak 20 25 güne sıkıştırdı. Kim nasıl hazırlanacak bunca zamanda. Akıl alacak işler değil bunlar.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Hala ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Maçta şunların analarına söveceksin bak bakalım o Egemen nasıl kedi oluyor. Bu yönetime sövmezsen anlamazlar
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Maçkolik reyiz Ali rıza egemen yine ne saçmalamış?

Yalanlarınızla birlikte gideceksiniz!

Yorum

• Kongrede artık TS'yi düzlüğe çıkaracak, umutlarımızı parlatacak, geleceğimizi kurtaracak insanlar gelsin
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İHO gelecek dertler bitecek.

ÇÜNKÜ DERDİMİZ OLAN TS BİTECEK!
                              . Nokta .
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ‘Bana git’ dediniz... O halde buyurun

Ve Usta noktayı koydu:

BIRAKIYORUM! EKİBİNİ TOPLADI
                                Trabzon’da 7-8 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimleri dün ‘kriz toplantısı’ yaparken adaylık konusunda kararını henüz açıklamayan Başkan Muharrem Usta da birlik adı altındaki toplantıya katılmayarak dün ekibi ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Usta toplantıda yöneticilere, “Şu anda birlik adı altında toplananlar ‘bana bırak, git’ diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman” dedi.

RESMEN AÇIKLIYOR
                                Ekonomik krizdeki Trabzonspor’u ayakta tutmak için çalışan Usta’nın, sürekli yönetim içi ve dışından kendisini yıpratanlara karşı, “Bırakıyorum. Madem siz bu ağır yükün altından kalkabileceksiniz, işte kongre kararı aldık, çıksınlar ortaya” diyerek yönetici arkadaşlarına kararını açıkladığı belirtildi. Usta’nın bugünkü Malatya maçı sonrası ya da yarın basın toplantısı düzenleyerek, süreci anlatıp aday olmayacağı kararını resmen duyuracağı ifade edildi.

Eğer haber doğruysa Muharrem Usta tam şark kurnazı valla. Millet kendisine şu başımızın belası tüzüğü değiştirelim kongreleri artık mayısa alalım sezonun ortasında kongre olmaz bu büyük hata hem de sen devam edeceksen yönetimini tazele göreve talip olacak olan varsa da onlar da hazırlık şansı bulsun dediydi. Trabzonspor için olabilecek en hayırlı şey de buydu. Ama adam ilkin olmaz öyle şey dedi ardından baskın seçim yaparak milleti porjektör yemiş tavşan gibi bırakarak 20 25 güne sıkıştırdı. Kim nasıl hazırlanacak bunca zamanda. Akıl alacak işler değil bunlar.
                                Haberle senin şark kurnazlığı ithamını koyduğun olayın birbiriyle ne alakası var?

Asıl haber yalansa ve Usta aday olursa o kurnazlık olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X