Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri sener' e 3 temmuz dan sonra ki donemde yaptigi hatalardan dolayi fazla yukleniliyor bence. Tamam o donem ciddi dagildik kabul. Ama oyle bir surecten sonra o psikolojik ortami bir hatirlayin arkadaslar cok normal degil mi ? O kupanin bizrle gelmeyisi her seyimizi yok etti parcalanma kupanin gelmemesiyle basladi zaten. Siyaset kupamizi verseydi bjk nin yaptigini biz yapacaktik o kadro dagilmayacakti senol ve sadri birlikteliginin kopusu bu sekilde olmayacakti. Kolay mi saniyorsunuz o surecte klubu yonetebilmeyi. Azize sahip ciktiklari kadar sahip cikmadik sadri baskana. Sunu anlamamiz gerek hatirlayin o donem ki atmosferi biz dahi bizi sampiyon yapmayacaklar diyorduk. O yonetimi, hocayi, takimi nasil inandirabileceksiniz buna. Senol gunes " adalet icin taraftarlarimiz illa kan mi dokelim diyor simdi ben ne diyeyim onlara " diyordu. Boyle bir ortam da baskanlik yapmak kolay mi ? Camia komple umutsuzluga itilmis, futboldan sogumus, adalete guveni kalmamis bir sehri tekrar toparlamak kolay mi ? Ben bile o senleri hatirladigimda sanki gencligimi calmislar, yasama umudumu somurmusler gibi hissediyorum... Bu sorumlulugu bir insanin kaldirmasi hic kolay degil ustelik 96 senesinde ki faciayi yasamis bir sehirde bunu tekrar yasamak.... O yuzden allah askina iho ile muharremi sadri senerle ayni cumle icinde bile kurmayin lutfen..

Yorum

• usta konuşmasından şunu anladım.

maddi olarak verdiği zararın farkında bence.ben zarar verdim ama başka başkanlarda zarar verdi.onlar bu zararı kapatsın bende kapatayım demeye getirdi.

usta döneminde bonservis ve maaşlar iho döneminden farksız.

kulüpler dernekler yasası ile yönetildiği için sıfır sorumluluk var.haliyle keyiflerine göre zarar kapatma yorumları çok rahat yapılıyor.
      TEKKEBALL

Yorum

• mantık olarak son seçimi az farkla kapatmış celil hekimoğlunun tekrardan aday olması gerekiyor.

projesi ne idi bunu görmek lazım
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri sener' e 3 temmuz dan sonra ki donemde yaptigi hatalardan dolayi fazla yukleniliyor bence. Tamam o donem ciddi dagildik kabul. Ama oyle bir surecten sonra o psikolojik ortami bir hatirlayin arkadaslar cok normal degil mi ? O kupanin bizrle gelmeyisi her seyimizi yok etti parcalanma kupanin gelmemesiyle basladi zaten. Siyaset kupamizi verseydi bjk nin yaptigini biz yapacaktik o kadro dagilmayacakti senol ve sadri birlikteliginin kopusu bu sekilde olmayacakti. Kolay mi saniyorsunuz o surecte klubu yonetebilmeyi. Azize sahip ciktiklari kadar sahip cikmadik sadri baskana. Sunu anlamamiz gerek hatirlayin o donem ki atmosferi biz dahi bizi sampiyon yapmayacaklar diyorduk. O yonetimi, hocayi, takimi nasil inandirabileceksiniz buna. Senol gunes " adalet icin taraftarlarimiz illa kan mi dokelim diyor simdi ben ne diyeyim onlara " diyordu. Boyle bir ortam da baskanlik yapmak kolay mi ? Camia komple umutsuzluga itilmis, futboldan sogumus, adalete guveni kalmamis bir sehri tekrar toparlamak kolay mi ? Ben bile o senleri hatirladigimda sanki gencligimi calmislar, yasama umudumu somurmusler gibi hissediyorum... Bu sorumlulugu bir insanin kaldirmasi hic kolay degil ustelik 96 senesinde ki faciayi yasamis bir sehirde bunu tekrar yasamak.... O yuzden allah askina iho ile muharremi sadri senerle ayni cumle icinde bile kurmayin lutfen..
          Sadri Şener dediğin adam:

Gökdeniz'e hakaret etti
          Fatih Tekke'ye hakaret etti
          Şenol Güneş'e hakaret etti
          Yattara'ya hakaret etti

Bunların hepsiyle savaştı, bu kulübü Selçuk İnanların oyuncağı yaptı.

Burak gitmek istiyor, Selçuk gitmek istiyor, Engin gitmek istiyor, Ceyhun gitmek istiyor, Olcan gitmek istiyor, Egemen gitmek istiyor, Jaja gitmek istiyor, Teofilo gitmek istiyor, istiyor da istiyor babam hepsi gitmek istiyor. Bahane: 3 Temmuz. Hadi ordan..

Yorum

• Sadri Ş. ve İho'nun adı dahi geçmemeli. Sonuçlar açısından onlar kadar bile başarı gösteremeyen Usta'yı bu iki isme tercih ederim.

Yorum

• O değil de. Muharrem Ustanın geçen sezon Bursa maçından sonra yaşadıkları, bu sezon Malatya maçından sonra yarı yolda bırakılması, yanında kalan adamlarına sağdan soldan gelen “istifa edin yönetim düşsün” baskısı vs. Taraftar hep yönetimi topa tutuyor ama kimse yönetimin işine çomak sokanları, kulübü karıştıranları konuşmuyor. Bugünkü röportajda bu yöneticilere gelen istifa baskısı olayını anlatırken gözleri doldu. Kabul edelim, kralı gelse bu şehirde başarılı olması çok zor. Sadece Başkan değil, futbolcular için de geçerli, daha üç ay önce akyazıda Sosaya şişe atıp yuhalayan bir taraftar topluluğu vardı.

Ben bir taraftar olarak Ustaya kulübün itibarını düzelttiği, gelirleri artırdığı, ihonun bıraktığı enkaz kadroyu toparladığı için minnettarım. Keşke arkasında sağlam durabilen bir yönetim olsaydı. Herşey daha iyi olurdu.

Yorum

• Objektif bir perspektifle yaklaşıldığında M.Usta'nın yaptığı hatalarda mutabığız,provokatörvari içerikli yazılanları bunun dışında tutuyorum.
                Yaptığı hatalar bariz ve nettir.Bugünki açıklamasını okudum,benim tercihim,gerçi henüz herhangi bir aday yok ama güçlü bir yönetim kuruluyla tekrar aday olması gerektiği yönünde.

Ben her ne olursa olsun,küçülmeden bahseden,ekonomik tabloyu gerekçe göstererek istediği atı koşturan,avam bir ağızla konuşan hatta konuşamayan,mafyavari,yerel dogmalara takılmış saplantılı,Trabzonspor Trabzondan yönetilir mottosunu istediği gibi yorumlayarak kullanan
                ve temsil yeteneği zayıf hatta hiç olmayan adamların başkanlığa gelmesini istemiyorum.
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mantık olarak son seçimi az farkla kapatmış celil hekimoğlunun tekrardan aday olması gerekiyor.

projesi ne idi bunu görmek lazım
                  Küçülmek.Celil Hekimoğlu projesi bu .
                  Bir çok konuşması var YouTube de izleyebilirsiniz.
                  Masal anlatmadan konuştuğu için kaybetti deseydi Şenol Güneş getirecem 50.yilda Şampiyonluk gibi hayaller satmadığı için kaybetti.

Yorum

• Benim su saatten sonra bir taraftar olarak tek arzum kim gelirse gelsin ama su takimi siyasetten uzak tutsun. Herkes siyasetin nimetinden faydalaniriz mantigiyla bakip buna goz yumuyordu. Gelinen noktada gorduk ki bu yol dogru yol degil. 3 temmuzdan sonra degisen baskan profilleriyle birlikte siyasete teslim olduk, siyaset tarafindan ele gecirildik ve bu basari getirmedigi gibi cokusumuzu hizlandirdi. O borcun bu kadar ucuk seviyelere gelmesinin sebebide siyasilere duyulan guvenin sonucudur. Ben bizi bu yoldan cikarabilecek , gercekten vizyoner kararli bir baskanin gelmesini istiyorum. Sampiyonluk sozu vermesin o temiz, paraya karsi emegin savasini verebilecek, siyasetten arindirilmis trabzonspor' u geri istiyorum. Zaten sampiyonluk icin sevmedik ki biz bu klubu. Varsin olmasin ama gogsumuzu gere gere iste bu yuzden trabzonsporluyum diyecegim o eski trabzonsporumu geri versin bana baskada bir sey istemiyorum..

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada sürekli sportif başarı deniyor.

Çok net bir şey söylüyorum bakın.

Sadri Şener bu takımı aldığında bu takım 65 puan toplamıştı. Sadri Şener bıraktığında 46 puanda bıraktı.

İHO 46'dan aldı 40'ta bıraktı.

Muharrem Usta 40'tan aldı. Şu anda 25. hafta itibariyle 39 olan bu sezon puanımız, sezon sonunda 58'i geçecek ve bu 58, şampiyon olduğumuz sezon dışında son 10 yılın en yüksek puanı olacak.

Bakın hiç Usta'nın devraldığı kadroyla Şener'in ve İHO'nun devraldığı kadroların, o dönem borçlarının karşılaştırmasına girmiyorum bile.

Usta düşmanlarından ben yalnızca şu yazdığım şeye adam akıllı bir cevap bekliyorum. 50. söyleyişim.
                      Karman benim bir tane sportif başarı diyen mesajımı bul senden özür dilicem Benim için maç muç hikaye takımı rezil etmesinler yeter demişimdir hep. Benim ana eleştirilerim Usta'nın duruşu, yönetim şekli, Trabzonspor değerlerine aykırı icraatları falan filan.

Ayrıca Allah'ını seversen neyi neyle kıyas ediyorsun. Ya bak yemin ediyorum bizim gençliğimzide bunları demiş olsan seni sopayla kovalarlardı Trabzonspor ligten kopmuş, kupada yok, tarihi hezimetler, bilmem kaçıncı sıradayız (tam sırayı da biliyorum anasını satayım sanırım 7), bilmem kaç maçtır galibiyete hasret felan... sen Şener'le İHO'yla kıyasa göre Trabzonspor'u değerlendiriyorsun.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri sener' e 3 temmuz dan sonra ki donemde yaptigi hatalardan dolayi fazla yukleniliyor bence. Tamam o donem ciddi dagildik kabul. Ama oyle bir surecten sonra o psikolojik ortami bir hatirlayin arkadaslar cok normal degil mi ? O kupanin bizrle gelmeyisi her seyimizi yok etti parcalanma kupanin gelmemesiyle basladi zaten. Siyaset kupamizi verseydi bjk nin yaptigini biz yapacaktik o kadro dagilmayacakti senol ve sadri birlikteliginin kopusu bu sekilde olmayacakti. Kolay mi saniyorsunuz o surecte klubu yonetebilmeyi. Azize sahip ciktiklari kadar sahip cikmadik sadri baskana. Sunu anlamamiz gerek hatirlayin o donem ki atmosferi biz dahi bizi sampiyon yapmayacaklar diyorduk. O yonetimi, hocayi, takimi nasil inandirabileceksiniz buna. Senol gunes " adalet icin taraftarlarimiz illa kan mi dokelim diyor simdi ben ne diyeyim onlara " diyordu. Boyle bir ortam da baskanlik yapmak kolay mi ? Camia komple umutsuzluga itilmis, futboldan sogumus, adalete guveni kalmamis bir sehri tekrar toparlamak kolay mi ? Ben bile o senleri hatirladigimda sanki gencligimi calmislar, yasama umudumu somurmusler gibi hissediyorum... Bu sorumlulugu bir insanin kaldirmasi hic kolay degil ustelik 96 senesinde ki faciayi yasamis bir sehirde bunu tekrar yasamak.... O yuzden allah askina iho ile muharremi sadri senerle ayni cumle icinde bile kurmayin lutfen..
                        Al sana Sadri Şener:

Burak 5
                        Jaja 4.5
                        Teo 1.3
                        Engin 1.1
                        Egemen 0
                        Ceyhun 0
                        Yattara 0
                        Selçuk 0
                        Cale 0

Toplam: 11.9 milyon euro

Geleneler:

Adrian: 5.25
                        Zokora: 5
                        Henrique: 3.75
                        Volkan Şen: 3.6
                        Brozekler: 3
                        Janko: 2.5
                        Soner Aydoğdu: 2.5
                        Emerson: 2

Toplam: 27.60 milyon euro

"Aynı cümle içinde bile kurmayın lütfen..."

Yorum

Sadri Şener dediğin adam:

Gökdeniz'e hakaret etti
                          Fatih Tekke'ye hakaret etti
                          Şenol Güneş'e hakaret etti
                          Yattara'ya hakaret etti

Bunların hepsiyle savaştı, bu kulübü Selçuk İnanların oyuncağı yaptı.

Burak gitmek istiyor, Selçuk gitmek istiyor, Engin gitmek istiyor, Ceyhun gitmek istiyor, Olcan gitmek istiyor, Egemen gitmek istiyor, Jaja gitmek istiyor, Teofilo gitmek istiyor, istiyor da istiyor babam hepsi gitmek istiyor. Bahane: 3 Temmuz. Hadi ordan..
                          Su hadi ordanli mordanli gibi cevaplar yazmassak sevinirim. Benim ortaya koydugum sebep sizin diger baskanlar icin ortaya koydugunuz basarisizlik sebepleriyle kiyaslanmayacak kadar buyuk bir sosyolojik vakadir. Katilirsiniz katilmazsiniz orasi beni ilgilendirmez.

Yorum

• Açık ve net bir gerçek var bu takımın problemi küçülme politikasıyla çözülemez,fikirdir saygı duyarım ama bunu slogan edinenlere ya da makul görenlere şaşırıyorum

Ayrıca lütfen siyaset demeyin,maalesef diyorum ama maalesef şuanki siyasi konjonktürde siyasetten bağımsız hareket edilmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.
                            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

Al sana Sadri Şener:

Burak 5
                              Jaja 4.5
                              Teo 1.3
                              Engin 1.1
                              Egemen 0
                              Ceyhun 0
                              Yattara 0
                              Selçuk 0
                              Cale 0

Toplam: 11.9 milyon euro

Geleneler:

Adrian: 5.25
                              Zokora: 5
                              Henrique: 3.75
                              Volkan Şen: 3.6
                              Brozekler: 3
                              Janko: 2.5
                              Soner Aydoğdu: 2.5
                              Emerson: 2

Toplam: 27.60 milyon euro

"Aynı cümle içinde bile kurmayın lütfen..."
                              İyide bu tablo dahi 3 temmuzdan sonra ki gosterebilecigin " en iyi kotu tablo". Diger baskanlarin fiyaskolari ile kiyaslandiginda daha dengeli bir tablo cikiyor. Adrian ile henrique nin satis tutarlarinida belirtmek gerek ayrica.
                              En son yasinylmz tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 01:31.

Yorum

• bence sadri,iho ve muhoyu silelim artık
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X