Eğer bir oyum olsaydı menajerleri kapıdan sokmayacağım diyen adama oy verirdim. Tabii ne kadar doğru söylüyordur Allah bilir o kişi de. Başkanlığa aday olan kişi mantıklı bir insan olmalı her şeyden önce. Bir şeyi sevmek onda başarılı olacağınızı göstermez. Ben de gemici olmaya hayal ettim durdum ama olmayınca olmuyor. Herkes yapabileceği şeye yönelmeli. Üstelik biz burada milyonlarca taraftarı olan bir kulüpten bahsediyoruz. Sorumluluğu çok büyük. Ama kimse bunun farkında değil tarla değil bu arkadaş koskoca kulüp artık biraz farkındalık yaratılması lazım. Burada onlarca bu işin daha ucuz yollu yapılabileceğini gösteren taraftar var. Bize de sorsan Messi gelsin deriz kim istemez. Ama ne diyoruz? Alt yapımızdan birkaç kabiliyetli çocukla 25 li yaşlarda birkaç yabancının harmamlandığı, iletişim ve taktik yetenekleri üst düzeyde takımda lider gibi hareket edebilecek bir hocayla bir takım kurmak. Bizler artık milyonluk faytonlar istemiyoruz. Geçmişte bu takıma gelen yattara da szymek de yabancıydı. Hatta çok yetenekli olmasalar da lee gibi romashencko gibi faydalı oyuncular da yabancıydı. Biz neden bundan vazgeçtik? Neden İstanbul gibi davranmaya çalıştık bunun davası güdülmeli
Trabzonspor için böyle şeyler imkansız değil çünkü gerçekten taraftarı İstanbul takım taraftarı gibi yıldız peşinde koşmuyor. Bu taraftarın tek isteği formanın hakkını vererek mücadele edecek oyuncular. Artık bu sesi duyun bi zahmet
Trabzonspor için böyle şeyler imkansız değil çünkü gerçekten taraftarı İstanbul takım taraftarı gibi yıldız peşinde koşmuyor. Bu taraftarın tek isteği formanın hakkını vererek mücadele edecek oyuncular. Artık bu sesi duyun bi zahmet

Olsun belki daha iyi yönetir

Yorum