Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iho 390 milyon tl borçla bıraktığını söylüyor. usta ise yaptırdığı detaylı incelemede bilançoya yansıtılmayan şeylerin olduğunu(kartaldaki benzinlik vs. gibi) , aslında gerçek borcun 500 milyon tl üzerinde olduğunu söylüyor.. bir kere usta bundan dolayı ihoyu mahkemeye vermeliydi..

iho sadri şeneri mahkemeye verdi çünkü.. bu camiada hoş karşılanmadı.. ihoyu da başında ortahisar belediye başkanının olduğu divan ibra etti.. ustaya da bu kulüp mahkeme kapılarında sürünmesin mesajı verildi.. zaten mahkemeye giderse ali ağaoğlundan alınan avanslar, erdoğan bayraktarın katkıları vs vs.. bir ton rezillik akacak paçalardan..

en makulü nuri albayrak dahil son 4-5 başkan kafa kafaya verecek 500 milyon liralık havuz oluşturacaklar.. banka borcu ve faizler kapatılırsa kulüp kendiliğinden düze çıkar zaten..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulübün kurtulması için kendimce reçete sunuyorum. Trabzon'daki renkdaşlar 2 sene kusura bakmayacak kulübü 2 yıllığına Istanbul olimpiyat stadına taşıyacaz, tanesi 2 bin tl'den 60 bin kombine ve locaları işadamlarımıza tanesi 2-3 milyon dolardan satacaz 2 yılda borcu harcı kalmaz kimseyede el açmayız sonra kulüp ait olduğu topraklara geçsin işimize bakalım.
      Sadece 2 yıl dişimizi sıkacaz, 2 yıl nedir zart diye geçer.
      destekliyorum
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konu bence doğru bir noktadan ilerliyor,Allah'a şükür Trabzonspor gibi çok güçlü bir şehir takımıyız,eninde sonunda şehir de bu takımın ve futbolun bir şehrin en önemli reklam ve popülerite aracı olduğunu,Trabzonspor'un kaybının ve yarıştan uzaklaşmasının şehrin bir çok konuda maddi ve manevi olarak etkilendiğinin farkında.

Muharrem Usta belki kendince bir seçim yatırımı veya başka bir sebeple borcun yapılandırılması ve bu borcun oluşmasında kendi üzerine düşen payı ödemeyi de içeren bir teklifle tartışmayı olması gereken bir zemine taşıdı.
        Bundan sonra iş Trabzon şehir kamuoyu,STK'lar,Ticari ve Kamu kurumları ve Trabzonspor camiasına düşüyor,bu konuda herkesin önceliği bu borçları yönetilebilir seviyeye çekilmesi,borcu yapanların bu sorumluluğu üstlenmesi için ortak bir akıl ile hareket etmeli.
        Bu seçim öncesinde eğer Muharrem Usta,İbrahim Hacıosmanoğlu aday olacak veya olmayacaksa bile verdikleri sözü yerine getirmek zorunda bırakılmalı,bu baskı ortamı oluşturulmalı.
        ortada iyi niyet olsaydı iş buralara gelmezdi. mesele zaten bu samimiyetsizlik.

yasal bir yükümlülük olmadıkça hiç kimse sorumluluk almaz.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Amma uzattılar arkadaş. Tamam ödeyin yaptığınız borcu ne lafını yapıyorsunuz.
          Usta ben öderim dedi payımı, üstteki habere göre İho'da öderim demiş. Biri şunlara kulübün İBAN numarasını atsın.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Borç yiğidin kamçısıdır.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ünal karaman kesinlikle olmamalı.. neden derseniz en ufak bir tökezlemede takımın başına ünal geçsin söylentileri oluşacak.. daha önce de bir çok kez aynı filmi izledik.. üstelik ünal karaman artık kendi şiirini yazmak istiyor..

bence hayrettin hacısalihoğlu ya da serdar bali gibi biri olabilir.. abdurrahim albayrak ya da ali dürüst tarzı birini bulamamız lazım o pozisyon için..
              Evet Hayrettin Hacısalihoğlu.
              Onun asbaşkanlık döneminde kulüpte kuş uçmuyor her pozisyonu yakından takip ediyordu. İşler tıkırında giderken Faruk Özak'ın Sadri Şener'i telkin edip Hacısalihoğlu yerine Nevzat Şakar'ı göreve getirmesi herşey toz duman etti. Biz birbirimizi yiyelim becerebildiğimiz en güzel şey kuyu kazmak.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu nu yazmandan anlaşılan şu. Ya düz mantık birisin. Yada kendin hariç kimsenin yazdıklarını okumuyorsun.

Bak sana A B C'sinden anlatacağım. 1.sınıf Matematik dersi gibi.

Benim sana 100 Euro, Ahmet'e 300 TL borcum var diyelim. Borçları aldığım andaki kur da 1 Euro = 3 TL

Sana olan Borcum aslında 300 TL, Ahmet'e olan zaten TL olduğu için 300 TL.
                İkinize borcum toplam TL cinsinden 600 TL, Euro cinsinden 200 Euro

Borcun vadesi geldiğinde kur 1 Euro = 5 TL olsun.
                Sana olan borcum 500 TL'ye yükseldi, ama Ahmet e olan borcum hala 300 TL.

Senin mantığına göre Euro cinsinden 200 Euro borcum vardı en başta, 1 Euro 5 TL oldu benim toplam 1.000 TL borcum olması gerekir.
                Oysa sana 500 TL , Ahmet'e 300 TL borcum var yani 800 TL. Borcum var.

Anlayacağın sizin hesap, benim borcum 800 iken 1000 hesaplıyor ya Hacıosmanoğlunun borcunu fazla fazla hesaplıyorsunuz. Bu matematik değil sayısal katliamdır.

Yani borcun tamamı döviz değilse sen ne halt yemeye borcu Euro cinsinden hesaplayıp, sabit duran TL borçlarıda eski borçtan Euro cinsi gibi artmış gibi göstermeye çalışıyorsun.

Bir tabir var ama onu yazamıyorum anla sen. Daha ne kadar basit anlatılır bilmem bunu da anlamıyorsan. Bilim'i Matematik'i reddettiğini felan söyle sende rahatla bizde.
                Bu çok yanlış bir bakış açısı.

O zaman enflasyonu da hesaba katalım, fırsat maliyetini de hesaba katalım, ödettiği faizleri de hesaba katalım, devrettiği borçların yapılma tarihiyle Muharrem Usta'nın görevi devralma tarihi arasındaki farkı da hesaba katalım, kimseye parasını ödemediği için kulübe kaybettirdiği itibarın da maddi karşılığını konuşalım.

Başka hiçbir şey olmasa 2013'te İHO'nun yaptığı 1 kuruşun karşılığı bugün 2 kuruş. En basitinden kümülatif bir enflasyon hesabı yapalım bakalım ne kadar borçlu çıkıyor İHO kulübe.

Usta'nın söylediği şey gayet makul ve hakkaniyetli.

Kaldı ki futbolda yaptığın yapabileceğin borcun neredeyse tamamı zaten EURO üzerinden. Normal koşullarda borcu yaptığı tarihle ödediği tarih arasındaki kur farkının bile hesaplanması lazım. Usta'nın söylediği şey bayağı bir işine geliyor aslında İHO'nun.

Neyse, bu işe İHO da varım demiş, büyük çaplı bir denetim şirketiyle anlaşsınlar açık oturumda kim ne kadar borç yaptıysa belirlensin. Hodri meydan hepsine.
                İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçekten çok komik bir röportaj vermiş Sadri Şener. İlk defa "Hibe ettiklerimi geri alacak mıyım" diye bir cümle duydum bu vesileyle. Hibenin anlamını bilmiyor heralde. Keşke şampiyon oldum derken takımına sahip çıkamadığını, Trabzonspor'un hakkını koruyamadığını, bu takımı 46 puanla 9. olarak terk ettiğini de söyleseymiş. Keşke başkanın Burak Yılmaz'la ilişkisini eleştirirken, kendisinin Şenol Güneş, Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz ve İbrahima Yattara'ya nasıl saldırdığını, onları taraftara yem etmek için sebepsiz yere ne kadar uğraştığını, ne yalanlar söylediğini de anlatsaymış. Keşke utanmadan alınıp satılan futbolcuların paralarından bahsederken, şampiyon kadroyu nasıl Galatasaray'a peşkeş çektiğini, kaç tane üst düzey futbolcuyu kendi egosundan dolayı neredeyse hiçbir karşılık almadan kulüpten gönderdiğini, o yok pahasına gönderdiği futbolcuların aslında ne kadar edeceklerini de söyleseymiş. Belki o zaman samimiyetine inanırdım. En iyi başkan, kendinden sonraki başkan başarılı olan başkandır. Zirveyi gören başkan, iyi bir miras bırakmamış demektir.

Yorum

Kulübün kurtulması için kendimce reçete sunuyorum. Trabzon'daki renkdaşlar 2 sene kusura bakmayacak kulübü 2 yıllığına Istanbul olimpiyat stadına taşıyacaz, tanesi 2 bin tl'den 60 bin kombine ve locaları işadamlarımıza tanesi 2-3 milyon dolardan satacaz 2 yılda borcu harcı kalmaz kimseyede el açmayız sonra kulüp ait olduğu topraklara geçsin işimize bakalım.
                  tesis kirasi, olimpiyat kirasi, 28 kisilik professyonel kadro ve teknik kadro vs... derken yaklasik 50 ailenin istanbula tasinma ve kira giderleri vs...

bu isden kazancli cikabilinir mi?

gelir kismini yazmak güzel, ya gider
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Kulübün 2000 divan üyesinden, yalnızca 80'inin kombine kartının olduğunu da bu vesileyle belirtelim.

Yorum

• Olimpiyat stadının 34 tane locası var. Tanesini 2 milyon dolardan 2 yıllığına 34 işadamına kitledikmi yapar sana 72 milyon dolar yani borcun dörtte biri. Çevremde Trabzon'ludan çok envai çeşit manyak derecede Trabzonspor'lu var bir kombineye 5 bini şak diye verir. Istanbul potansiyelimize sadece 2 yıl tahammül edilsin borcu sıfırlamanın yanında kâra geçer, şampiyonluk bile yaşayabilir siyasi müptezellere ite köpeğe el açmayız. Trabzon'da 12 bin kombineyi bir kaç milyon tl'ye satarak olmaz bu işler.
                      Bir yerden başlamalıyız herkes birşeylerden feragat edecek.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tesis kirasi, olimpiyat kirasi, 28 kisilik professyonel kadro ve teknik kadro vs... derken yaklasik 50 ailenin istanbula tasinma ve kira giderleri vs...

bu isden kazancli cikabilinir mi?

gelir kismini yazmak güzel, ya gider
                        Selçuk Istanbul potansiyelimiz herşeyin üstesinden gelir. Tabiri caizse taşınma giderleri çerez kalır gelecek giderlerin yanında. Sadece 2 yıl dişimizi sıkacaz, sonra yuvaya döner yolumuza bakarız.

Yorum

• O stadyumu yapmamış olsaydık ilk defa Trabzonspor'un İstanbul'a taşınması fikrini inanılmaz mantıklı bulacaktım. 2 - 3 Yıl değil 49 yıllığına.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulübün 2000 divan üyesinden, yalnızca 80'inin kombine kartının olduğunu da bu vesileyle belirtelim.
                            Rezalet olay. Daha düne kadar yıllık aidat bildiğim kadarıyla 50 tl'ydi sanırım biraz artırılmış.
                            Trabzon şehri bizim canımız ciğerimiz fakat bu zor durumdan çıkmak için dediğim gibi herkes birşeylerden feragat etmeli. Sonrası Allah kerim düzlüğe çıkınca son 7 yılda ki hataları bir daha yapmadan yolumuza devam ederiz. Istanbul takımları bizim potansiyelimize gıpta ile bakıyor, Istanbul'da kalburüstü esnafın, işadamının vatandaşın zümreden zerresine kadar hep Trabzon'lu ama biz fındık kabuğunda birbirimize dalıyoruz. Avrupaya ömrümde bir kere gittim orada bile önce Trabzon'lu, Trabzonspor'lunun esamesi okunur.
                            Afedersin götü boklu Konya'nın çapı ne ki daha düne kadar bizden fazla passolig satmış daha yeni zor yakaladık herifleri.
                            Insan hayret ediyor, cidden hayret ediyor.

Yorum

Selçuk Istanbul potansiyelimiz herşeyin üstesinden gelir. Tabiri caizse taşınma giderleri çerez kalır gelecek giderlerin yanında. Sadece 2 yıl dişimizi sıkacaz, sonra yuvaya döner yolumuza bakarız.
                              hic düsünmüyorum

o potansiyel bir hazirlik macini kasimpasada doduramamisti

siz bu insanlarin daha Basaksehire 25 kez gelecegini iddia ediyorsunuz

hic inandirici gelmiyor

bu potansiyel varsa eger para toplayip hes projesini gerceklestirsin kulüp icin, bizde olduguna inanalim
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Al abicim 3 tane başkanın konuştuklarına bak birbirinize laf yetiştirin siz, ancak elaleme birbirimizi güldürürüz. Başarının önündeki en büyük engel yine biziz, tff ya da Istanbul takımları değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X