İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocam oraya gelene kadar o kadar ihtara neden uyanılmamış ve para yatırılmamış. Neden fırsat verilmişTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
FIFA'nın ''Oyuncuların statüleri ve oyuncu transferleri'' talimatının 12. maddesi 4. bendine göre kulüpler arası ödemelerde bir sorun yaşanırsa sırayla 4 aşamalı bir yaptırım sistemi uygulanıyor. Birincisi ihtar, ikincisi kınama, üçüncüsü para cezası ve dördüncüsü ulusal - uluslararası transfer yasağı getirilmesi.
Trabzonspor, Matus Bero'yu transfer ettiği Trencin kulübüne olan 250 bin Euro'luk ödemeyi gerçekleştirmediği için FIFA tarafından Aralık ayında uyarıldı. Ödeme yapılmayınca 29 Ocak'ta tekrar Trabzonspor Kulübü'ne yazı göndererek ''30 gün içinde ödeme yapmazsanız disiplin cezasına maruz kalacaksınız'' dedi... Yine cevap alamayınca sürenin bitimine 10 gün kala tekrar yazı göndererek ''Bu son uyarı, ödemenizi yapın!'' dedi. Kulüp yine ödeme yapmayınca dosyayı işleme koydu ve Trabzonspor'a ulusal - uluslararası transfer yasağı getirdi!
Bunun bir gaflet, bir çaresizlik, yönetimsel veya ekonomik bir sorun olduğunu düşünmek yanlış olur. Trabzonspor Kulübü'nü yönetenler 70 gün süresince ''şıp diye'' bulabilecekleri 250 bin Euro'yu bilerek ve isteyerek ödemediler!
250 bin euroyu bilerek ya da bilmeyerek ödemeyip klübü ceza altına sokanların bir daha seçilmemesi gerekir......
Bilipte ödemedilerse ayrı bir ayıp.....
Bilemeyipte ödemedilerse ayrı bir ayıp.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam oraya gelene kadar o kadar ihtara neden uyanılmamış ve para yatırılmamış. Neden fırsat verilmiş
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam oraya gelene kadar o kadar ihtara neden uyanılmamış ve para yatırılmamış. Neden fırsat verilmişAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin tutumunu değil yazıyı sorguluyorum abi. Girişte bilgi olarak sunulan ceza silsilesi (İhtar - Kınama - Para Cezası - Transfer Yasağı), yazının devamındaki infaz (Önce ihtar geldi. Sonra iki defa uyarıldı. Ve transfer yasağı cezası verildi) ile uyuşmuyor. Buradaki akışta bir problem var.En son Travelair tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 15:23.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Iho usta yaptigi borcu odesin ben de odemeye hazirim hodri meydan demis hahaha..once kofteciye yaptigi 40 binlira borcu odesin ey Allahim ya yagmasada gurluyor mubarek..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Dostlar konu uzadıkça uzuyor herkesin üzerinde ortaklaşa çağı formül şudur Sadri Şener , İbrahim Hacıosmanoğlu , Muharrem usta bu takıma bırakın başkan olmayı artık çaycı bile olmamalı. Yeni gelecek kişi kulübün borcunu artırmasın menajerlerin oyuncağı olmasın yeter .
Sadece bordo mavi .bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Komplo teorisinin hiçbir tutarlı yanı yok.
Birincisi Usta'nın Aralık ayına kadar kongre yapma zorunluluğu yoktu. Yazın tam verim alınamayan ama bonservis getirecek Onazi Castillo Kucka'yı yollar belli seviyeye gelmiş kadroya 2-3 nokta atışı ve iyi bir hoca tercihi ile sezona girerdi. Kongre dönemi takımın olası zirve yarışı vermesiyle seçimi silip süpürürdü.
Ha Bero'nun taksidi gözden kaçırılmış olup transfer yasağı geldikten sonra kimse bu dönem aday olmaz seçime gidip güçlü bir yönetimle yoluma devam edeyim düşüncesi olmuş olabilir. Ama yine de Aralık kongresi için üstteki senaryo kadar avantajlı değil.
Güçlü yönetim mi daha çok oy toplar zirveye oynayan güçlü kadro mu? Cevap belli.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 15:45.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığı bıraktığı zaman kulübün yaklaşık olarak 180 Milyon Euro borcu bulunmaktaydı.
7 Aralık 2015 tarihinde ;
Euro : 3,12
Dolar : 2,88
Yani 561 Milyon TL borç ile bırakmıştır.
Muharrem Usta bu borç ile devam edip ekstra borç yapmamış olsaydı.
Euro : 4,70
Dolar : 3,82
Yani İbrahim Hacıosmanoğlu'nun borcu 846 Milyon TL olmuştu.
Alıntı @TSerdarSx 'ten yapılmıştır
Bak sana A B C'sinden anlatacağım. 1.sınıf Matematik dersi gibi.
Benim sana 100 Euro, Ahmet'e 300 TL borcum var diyelim. Borçları aldığım andaki kur da 1 Euro = 3 TL
Sana olan Borcum aslında 300 TL, Ahmet'e olan zaten TL olduğu için 300 TL.
İkinize borcum toplam TL cinsinden 600 TL, Euro cinsinden 200 Euro
Borcun vadesi geldiğinde kur 1 Euro = 5 TL olsun.
Sana olan borcum 500 TL'ye yükseldi, ama Ahmet e olan borcum hala 300 TL.
Senin mantığına göre Euro cinsinden 200 Euro borcum vardı en başta, 1 Euro 5 TL oldu benim toplam 1.000 TL borcum olması gerekir.
Oysa sana 500 TL , Ahmet'e 300 TL borcum var yani 800 TL. Borcum var.
Anlayacağın sizin hesap, benim borcum 800 iken 1000 hesaplıyor ya Hacıosmanoğlunun borcunu fazla fazla hesaplıyorsunuz. Bu matematik değil sayısal katliamdır.
Yani borcun tamamı döviz değilse sen ne halt yemeye borcu Euro cinsinden hesaplayıp, sabit duran TL borçlarıda eski borçtan Euro cinsi gibi artmış gibi göstermeye çalışıyorsun.
Bir tabir var ama onu yazamıyorum anla sen. Daha ne kadar basit anlatılır bilmem bunu da anlamıyorsan. Bilim'i Matematik'i reddettiğini felan söyle sende rahatla bizde.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 15:45.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ustaya ilk gunden biat edenler dikkat edin biat diyorum desteklemek ayri sey cunku (bizde destekledik yanlislarini gorunce dur dedik ) hala daha bu kadar rezilligin ustune devam ediyorlar biat etmeye neden cunku dertleri emin olun adamcilik bu tipler kendilerine yakin gordukleri adamlarida siyasi liderleri de goruslerinide klubun uzerinden tutarlar dertleri trabzonspor falan degil cunku bu zihniyete he deyin gecin ikili tartismaya bile girmek bosa vakit harcamakdir ..bu kisilere son sozum bosuna cirpinmayin artik usta basarisiz oldu batirdi sivadi tuyu de dikti ve gitdi uyanin artik agit yakmaya baslayin simdiden..ustayi klup tarihine geciren olay bu kadar basarisiz ve rezil olmasina ragmen klubun basinda bu kadar uzun kalabilen baskan olmasidir bunda da arkasinda ki siyasi iradenin rolu buyuktur..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta: "Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borç rakamını 40 milyon euroya indirelim. Herkes yaptığı borcu kapasın. 2010-11'de rakam buydu, hadi eski başkanlar çıksın bunu yapalım."En son special one tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 16:16.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
muharrem ve İbrahim madem meydan okuyorsunuz madem bu kadar delikanlısınız madem trabzonsporu bu kadar düşünüyorsunuz öyle atıp tutmak yerine beraber geçin kamera karşısına alın defterlerinizi kitaplarınızı ve paralarınızı birbirinizden hesap sorun kulübü sürüklediğiniz bu bataklıktanda kurtarın.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nu yazmandan anlaşılan şu. Ya düz mantık birisin. Yada kendin hariç kimsenin yazdıklarını okumuyorsun.
Bak sana A B C'sinden anlatacağım. 1.sınıf Matematik dersi gibi.
Benim sana 100 Euro, Ahmet'e 300 TL borcum var diyelim. Borçları aldığım andaki kur da 1 Euro = 3 TL
Sana olan Borcum aslında 300 TL, Ahmet'e olan zaten TL olduğu için 300 TL.
İkinize borcum toplam TL cinsinden 600 TL, Euro cinsinden 200 Euro
Borcun vadesi geldiğinde kur 1 Euro = 5 TL olsun.
Sana olan borcum 500 TL'ye yükseldi, ama Ahmet e olan borcum hala 300 TL.
Senin mantığına göre Euro cinsinden 200 Euro borcum vardı en başta, 1 Euro 5 TL oldu benim toplam 1.000 TL borcum olması gerekir.
Oysa sana 500 TL , Ahmet'e 300 TL borcum var yani 800 TL. Borcum var.
Anlayacağın sizin hesap, benim borcum 800 iken 1000 hesaplıyor ya Hacıosmanoğlunun borcunu fazla fazla hesaplıyorsunuz. Bu matematik değil sayısal katliamdır.
Yani borcun tamamı döviz değilse sen ne halt yemeye borcu Euro cinsinden hesaplayıp, sabit duran TL borçlarıda eski borçtan Euro cinsi gibi artmış gibi göstermeye çalışıyorsun.
Bir tabir var ama onu yazamıyorum anla sen. Daha ne kadar basit anlatılır bilmem bunu da anlamıyorsan. Bilim'i Matematik'i reddettiğini felan söyle sende rahatla bizde.
Futbolcularla yapılan anlaşmaların veya borçlanmaların TL bazında olduğuna dair sana kim bilgi verdi.
Misal aç Mbia nin anlaşmayı oku.
Kaç milyon avro döndüğünü sen de göreceksin
Bu bir uluslararası sirket ise para uluslararası para birimidir
Bunun neyini tartışıyoruz.
Ve evet İHO avro ile borclanmistirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Şu borç ödeme mevzusuna gelirsek. İkisi de kuru sıkı ikisi de samimi değil. Samimi olan adam kur farkı vs. laf cambazlığına girmeden "gel kardeşim benim borcum kabaca bu seninki bu; şimdi bu borcu makul, gelirleri kullanabileceğimiz seviyeye indirelim de yaptığımız borçtan 5-10 kuruş her neyse az ödesek de olur" der. Realiteye gelirsek boş laf yeni bir yalandan fazlası değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum