Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacıosmanoğlunu savunma durumuna düşmek istemiyorum ancak Sefa Yılmaz üzerinden İshak Doğan üzerinden dem vuruluyor Sefa Yılmaz Kayseri'den alındığında şu an ki Deniz Türüç konumundaydı bjk'nin elinden alındı Sefa Yılmaz hatırlayın lütfen İshak Doğa da milli takımın sol beki konumundaydı GS ile anlaşmıştı İshak onuda gaza geldi aldı iho kağıt üzerinde hepsi iyi transferdi tutmadı ayrı ama bunlar üzerinden vurmak yanlış Sefa Yılmaz'i dilinden düşürmeyenler Muhammed Demir'i neden konuşmuyor oda 3 milyon Euro üstelik yabancı sınırı da yoktu
    Peki su anda Deniz Türücü istermisin ?
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Iho'yu gorunce aklima

Konstant geliyor
      Fesih bedelleri geliyor

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kolpacı başkanlar teker teker dökülüyor. Hadi herkes kendine ait dönemdeki borçları ödesin hem kulüp hem de taraftar önünü görsün.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki su anda Deniz Türücü istermisin ?
          İsterim şu an her takımda rahat oynayabilir ha tutar tutmaz ayrı bir konu

Yorum

• gelir yok borç var diye ağlayıp duruyorlar siz daha doğru düzgün forma satışı yapmayı taraftarı çekmeyi bile beceremiyorsunuz. 1 aydır yenisahra ts clupta çubuklu ve parçalı forma yok efsane forma ne zaman gelecek diye soruyorum adamların öyle bir formadan haberi bile yok.

Yorum

Hacıosmanoğlunu savunma durumuna düşmek istemiyorum ancak Sefa Yılmaz üzerinden İshak Doğan üzerinden dem vuruluyor Sefa Yılmaz Kayseri'den alındığında şu an ki Deniz Türüç konumundaydı bjk'nin elinden alındı Sefa Yılmaz hatırlayın lütfen İshak Doğa da milli takımın sol beki konumundaydı GS ile anlaşmıştı İshak onuda gaza geldi aldı iho kağıt üzerinde hepsi iyi transferdi tutmadı ayrı ama bunlar üzerinden vurmak yanlış Sefa Yılmaz'i dilinden düşürmeyenler Muhammed Demir'i neden konuşmuyor oda 3 milyon Euro üstelik yabancı sınırı da yoktu
              Sefa üzerinden en çok eleştirenlerden biri benim. Sefa niye alındı demiyorum. Anadolu takımında parlamış oyuncuyu transfer edersiniz, uyum sağlayamaz, tutmaz, sisteme uymaz, Trabzonspor seviyesinin oyuncusu değildir, düşüşe geçer vs. Benim eleştirdiğim konu Sefa'nın menajerine 2,6 trilyon komisyon verilmesidir. Bu parayı bana kimse mantıklı şekilde açıklayamaz. Bu para az-buz bir para değil. O zamanki kuru geçtim bugünkü kurla bile yaklaşık 700.000 amerikan doları!. Hatta üşenmedim hesapladım o zamanki kurla 1,2 milyon dolardan fazla!!! Sefa'nın menajerine bu parayı veren tekrar göreve gelse kimbilir kimlere neler verir. Allah Trabzonspor'u bu zihniyetten korusun.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

İsterim şu an her takımda rahat oynayabilir ha tutar tutmaz ayrı bir konu
                Sosa, Abdülkadir, Yazici varken bence cok gereksiz olur yani kisaca Usta kalsin gitsin onu kimse bilemez ama arkasinda asla les kötü bir kadro birakmadi.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu işin sonu pek hayırlı bi yerlere gitmiyor gibi..diğerleri de çıkıp bende kendi dönemimde aldığım kupaları geri verin diyebilir..

Yorum

• Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan hodri meydan geldi.

HODRİ MEYDAN

Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta’nın kendi yaptığı borçları ödemesi dahilinde kendisinin bütün borçları ödeyeceğini belirtti. Hacıosmanoğlu 61saat’e yaptığı açıklamalarda "Kimin ne kadar borcu varsa hepsini ödemeye razıyım. Tek şartım Muharrem Usta kendi yaptığı borcu ödesin. Zaten bunu kendi söyledi, akşam açıklamasında ifade etmek istediği buydu. Kendisine hodri meydan diyorum. Geldiği gün borç 397 milyondu, şimdi resmi rakamlarda 800 milyon gayri resmi rakamlarda ise 1 milyarın üzerinde Muharrem Usta kendi yaptığı dönemdeki borcu öderse geriye kalan eski başkanlar dönemindeki borçlarda dahil ben ödemeye razıyım.” ifadelerini kullandı.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• ulan nasıl dalga geçiyorlar bizimle yok borçları ödeyeceklermiş hele şark kurnazı iho'ya bak borcu 397'ye çeksin diyor.

tam ergen muhabbeti. zaten sadri şener bu iki şahsın ne olduğunu bildiği için tokatlamış onları söyledikleri ile.

bi denetleme ve hüküm verecek bir mecra olsaydı direk hapse atılmalarını isterdim.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ulan nasıl dalga geçiyorlar bizimle yok borçları ödeyeceklermiş hele şark kurnazı iho'ya bak borcu 397'ye çeksin diyor.

tam ergen muhabbeti. zaten sadri şener bu iki şahsın ne olduğunu bildiği için tokatlamış onları söyledikleri ile.

bi denetleme ve hüküm verecek bir mecra olsaydı direk hapse atılmalarını isterdim.
                          Konu bence doğru bir noktadan ilerliyor,Allah'a şükür Trabzonspor gibi çok güçlü bir şehir takımıyız,eninde sonunda şehir de bu takımın ve futbolun bir şehrin en önemli reklam ve popülerite aracı olduğunu,Trabzonspor'un kaybının ve yarıştan uzaklaşmasının şehrin bir çok konuda maddi ve manevi olarak etkilendiğinin farkında.

Muharrem Usta belki kendince bir seçim yatırımı veya başka bir sebeple borcun yapılandırılması ve bu borcun oluşmasında kendi üzerine düşen payı ödemeyi de içeren bir teklifle tartışmayı olması gereken bir zemine taşıdı.
                          Bundan sonra iş Trabzon şehir kamuoyu,STK'lar,Ticari ve Kamu kurumları ve Trabzonspor camiasına düşüyor,bu konuda herkesin önceliği bu borçları yönetilebilir seviyeye çekilmesi,borcu yapanların bu sorumluluğu üstlenmesi için ortak bir akıl ile hareket etmeli.
                          Bu seçim öncesinde eğer Muharrem Usta,İbrahim Hacıosmanoğlu aday olacak veya olmayacaksa bile verdikleri sözü yerine getirmek zorunda bırakılmalı,bu baskı ortamı oluşturulmalı.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sayın Usta yönetim kadrosunu baştan aşşağa yenileyecek. Oy potansiyeli var diye anlaşamayacağı insanları listeye yazmayacak.

Hiç inat etmeyip Takıma Sportif alandan sorumlu,tecrübesi olan ,bu işin içinden gelmiş bir Sportif Direktör bulacak. Benim adayım Ünal KARAMAN.
                            ünal karaman kesinlikle olmamalı.. neden derseniz en ufak bir tökezlemede takımın başına ünal geçsin söylentileri oluşacak.. daha önce de bir çok kez aynı filmi izledik.. üstelik ünal karaman artık kendi şiirini yazmak istiyor..

bence hayrettin hacısalihoğlu ya da serdar bali gibi biri olabilir.. abdurrahim albayrak ya da ali dürüst tarzı birini bulamamız lazım o pozisyon için..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kulübün kurtulması için kendimce reçete sunuyorum. Trabzon'daki renkdaşlar 2 sene kusura bakmayacak kulübü 2 yıllığına Istanbul olimpiyat stadına taşıyacaz, tanesi 2 bin tl'den 60 bin kombine ve locaları işadamlarımıza tanesi 2-3 milyon dolardan satacaz 2 yılda borcu harcı kalmaz kimseyede el açmayız sonra kulüp ait olduğu topraklara geçsin işimize bakalım.
                              Sadece 2 yıl dişimizi sıkacaz, 2 yıl nedir zart diye geçer.

Yorum

• Ya dostlar eski başkanların demeçlerini buraya yazmayın lütfen kimse inanmıyor artık onlara yalanlarında bogulsunlar

Sadece bordo mavi .
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X