Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener'i severim ama en önemli artısı Şenol hocayla çalışması oldu. Yoksa o da kötü başkanlar arasına adını yazdırırdı. Önemli olan doğru hoca ile çalışmak, başkanın pek önemi yok.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada sürekli sportif başarı deniyor.

Çok net bir şey söylüyorum bakın.

Sadri Şener bu takımı aldığında bu takım 65 puan toplamıştı. Sadri Şener bıraktığında 46 puanda bıraktı.

İHO 46'dan aldı 40'ta bıraktı.

Muharrem Usta 40'tan aldı. Şu anda 25. hafta itibariyle 39 olan bu sezon puanımız, sezon sonunda 58'i geçecek ve bu 58, şampiyon olduğumuz sezon dışında son 10 yılın en yüksek puanı olacak.

Bakın hiç Usta'nın devraldığı kadroyla Şener'in ve İHO'nun devraldığı kadroların, o dönem borçlarının karşılaştırmasına girmiyorum bile.

Usta düşmanlarından ben yalnızca şu yazdığım şeye adam akıllı bir cevap bekliyorum. 50. söyleyişim.
      Hacıosmanoğlu'dan 40 puanda değil 13. hafta 17 puanla Konya'nın 3 puan gerisinde teslim aldı takımı. Ligin sonunda Konya'dan 26 puan fark yedik. Gidip takımın başına Hami'yi musallat edeceğine eli ayağı düzgün standart bir hoca getirseydi o sezon avrupa kupasına biz gidecektik.
      Vizyonsuzluğu yüzünden 2 yıldır avrupa kupalarını unuttuk, Ziraat kupasında habire havlu atıyoruz ligde malumun ilanı olmuş sen kalkıp 58 puan alırsak falan filan başarı hikayesi anlatıyorsun. Önce ki yönetime maaş üzerinden sallayıp 6 ay sonra mali durumun fena olduğunu bildiğin halde aynı hatayı yapıyorsan art niyet ararım.

Yorum

• iho'dan kötü olduğuna kesinlikle katılmıyorum.

Ama ikisi de maalesef futbol yöneticiliğinden anlamadıklarını kanıtladı.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 09:48.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sportif başarı olarak son iki başkandan hangisi daha öndeydi?

Yorum

• Mali kongrelerde yalan dolan hesaplamalar yapmak suçtur kimsenin maçası yemez. Ben sadece 20-30 milyon euro borç yaptım, bana düşeni öderim ayağı yapmak basit tabirle şark kurnazlığıdır. Başkan seçildiği 2015 aralık ayı mali kongrede kulübü denetleyen devlet ve özel hesap uzmanları kulübün borcunun 397 milyon tl olduğunu raporla kulübe sundu. O dönem kulübün müdürü Sinan Zengin'di. Sen 1 sene sonra kalk aslında biz borcu 500 küsür milyon tl'den aldık felsefesi yap, senin dönemindede ve hâlâ kulübün müdürlüğünü yapan herifi zan altında bırak ya da danışıklı dövüş ayağı çek. Kulüpte ne tür kalpazanlıklar dönüyor bu herif gittikten sonra ortaya çıkar.

Yorum

• enteresandır ben yine usta başkan olmasını istiyorum.bir şans daha
              futbol şansı bu adamın yüzüne gülmedi
              oynadığımız maçlardaki son 5 dakikayı çıkarırsak açık ara liderdik..
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                enteresandır ben yine usta başkan olmasını istiyorum.bir şans daha
                Şanssızlık olduğu aşikardı evet ama hoca tercihlerini de kendisi yaptı sonuçta.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şanssızlık olduğu aşikardı evet ama hoca tercihlerini de kendisi yaptı sonuçta.
                  evet bence bir tek hatası hoca konusuydu
                  yoksa kurduğu kadro muhteşemdi,oynatacak hoca yoktu
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

evet bence bir tek hatası hoca konusuydu
                    yoksa kurduğu kadro muhteşemdi,oynatacak hoca yoktu
                    Her ne olursa olsun zaman zaman kadroyu eleştirsek de bu kadro şampiyonluğa oynardı hem de bu stoperlerle bile, keşke doğru tercihi yapabilseydi. Oyuncularda da motivasyon sorunu olduğunu düşünüyorum, onlar da etkiledi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muharrem Usta rest çekti!
                      Ben kulübe ekstra borç yaptırmış isem cebimden ödeyeceğim dedi. (Euro üzerinden aldığım noktada bırakacağım diyor)
                      Benden başka borç yaptıran kim varsa onlar da borcu ödesin dedi.

Valla bu konuda adam haklı!
                      Bu kulübe borç yaptıran diğerlerini de meydana bekliyoruz.
                      Eyy Hacıosmanoğlu ses ver bakalım. Yaptırdığın borcu öde ulan! Hepiniz ödeyin!
                      Muharrem Usta İHO ve Sadri Şener'in borçları ödeyemeyeceğini bildiğinden güzel bir manevra yapmış. Gerek saha sonuçları, gerekse ekonomik yönden kötü bir başkanlık yaptı. Kısaca ilk etapta sadece aklıma gelen hatalarını sayayım.

- Hami, Sadi hocalarla zaman kaybetmesi
                      - Antalya, Kasımpaşa faciaları
                      - Scout sisteminden vazgeçmesi
                      - Ersunla anlaşması
                      - Burak, Kucka, Sosa, Olcay transferleri
                      - Hakemlerce doğrandığımız maçlardan sonra çıkıp gık dememesi
                      - Borcun artmasında ciddi emekleri olması
                      - Rıza hocayla anlaşması
                      - Bütün transferleri Özkan Doğan üzerinden yapması

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İho bugün aynen şunları söyledi; ''Ben bıraktığımda borç 397 milyondu. Kartal için bütün izinleri almıştım. Stad, localar, sponsorluklar ile borcu sıfırlayacaktım. Benden sonra alan kişi bu gelirlere rağmen borcu 1 milyara çıkardı''

Dolayısıyla Usta maç sonrası açıklamalarıyla İho'ya laf attı... Borcu aldığım seviyeye getirip bırakacağım diyor ama pek inandırıcı değil.
                      Önceden de demiştim İHO'yu başkanlığı sırasındaki icraatlarından sonra ciddiye alamıyorum. Sefa'nın menajerine 2,6 milyon TL komisyon verenin, tüm izinleri almıştım, borçları sıfırlayacaktım demesi herhalde kara mizah örneğidir. Adam klübü köftecilere borçlandırmıştı yahu.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hacıosmanoğlu'dan 40 puanda değil 13. hafta 17 puanla Konya'nın 3 puan gerisinde teslim aldı takımı. Ligin sonunda Konya'dan 26 puan fark yedik. Gidip takımın başına Hami'yi musallat edeceğine eli ayağı düzgün standart bir hoca getirseydi o sezon avrupa kupasına biz gidecektik.
                      Vizyonsuzluğu yüzünden 2 yıldır avrupa kupalarını unuttuk, Ziraat kupasında habire havlu atıyoruz ligde malumun ilanı olmuş sen kalkıp 58 puan alırsak falan filan başarı hikayesi anlatıyorsun. Önce ki yönetime maaş üzerinden sallayıp 6 ay sonra mali durumun fena olduğunu bildiğin halde aynı hatayı yapıyorsan art niyet ararım.
                      Fatih kardeşim birisi hesabını ele mi geçirdi? İHO'yu başkanlığı döneminde biz eleştirirken sen cansiperane şekilde savunuyordun? İHO seçimi kaybedince mi tükaka oldu?
                      En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 10:03.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• 250.000 Euro'yu veremeyen adam diyor ki ben aldığım borçla bırakacağım.Yaklaşık 30 milyon Euro cebimden vereceğim diyor yahu adam sen önce 250.000 odeseydin zamanında rezil duruma düşürmeseydin.Tamamen kurnazlık yapıyor.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih kardeşim birisi hesabını ele mi geçirdi? İHO'yu başkanlığı döneminde biz eleştirirken sen cansiperane şekilde savunuyordun? İHO seçimi kaybedince mi tükaka oldu?
                          Benim yorumlarım biraz dikkatini çektiyse Hacıosmanoğlu'nun son dönemi nasıl eleştirdiğimide görmen lazımdı. Demek ki övdüğüm zamanlarda ki yorumlarım akılda kalmış.

Yorum

enteresandır ben yine usta başkan olmasını istiyorum.bir şans daha
                            Zaferim bu ayrı konu,başkanın ilgisizliği ayrı konu,
                            başkanın TS hariç ; başarısı,vizyonu,misyonu,bilgisi,kültürü,azmi 10 numara,
                            neredeyse bunu kabul etmeyen yok,
                            işte benim gönül koyduğum,hakkımı helal etmiyorum dediğim konu üstteki meziyetlerini TS için kullanmamış olması,
                            kullansaydı haklıydın,kullanmadı,
                            kullansaydı taraftarın büyük bölümü senin gibi düşünürdü,
                            git diyen de olmazdı,seçim diyen de olmazdı.

Haa benim de içimde hala enayi gibi bir beklenti yok mu var
                            kalsa acaba bu sefer kendisini bu takıma ve camiaya verir mi demiyormuyum diyorum
                            Bu düşüncenin en büyük sebebi ise hala daha İho diyenlerin olması,
                            İho olmasa bile onun kalem birisinin gelecek olması.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Muharrem Usta ' nın son söylemleri hiç inandırıcı değil, inanan varsa da Allah akıl fikir versin. Önce 250 bin euro için aldığımız transfer yasağını açıklasın madem 25-30 milyon euro cebinden vereceksen neden 250 bin euroyu vermedin. Tamamen gaz alma söylemi.

Yorum

• Usta'nın en büyük yanlış kurduğu yönetim ve nasıl olduysa gelen o istifalar, yönetimde yalnız kalması oldu. Her işe bir başkan koşamaz, yönetiminde 10 tane adam var, bunların hepsi etkili ve becerikli olsaydı Usta farklı seviyelere çıkarabilirdi takımı. Başkan önemli ama daha önemlisi listesi bence, başkan seçecek olanlar buna daha çok dikkat etsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X