Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadar detay bilgi tüm Türkiye ile paylaşan başka bir başkan gördünüz mü? yada duydunuz mu?
    Kesinlikle Usta devam etmeli.
    İho nedir ya? farkındamısınız şuan herkes TS ye saygı duyuyor tamam çok başarılı değiliz ama yaptığı transferlerin 2-3 ü daha başarılı olabilse idi şu an farklı şeyleri konuşuyor olurduk.
    ilk yarının son Karabük - evinde başakşehir ve bjk maçları bizi pota dışı yapmıştır.
    enkaz devralan bir başkan o halden bu hale getirdi ise devamın da neler yapabilir oturtmuş olduğu sistemi ile hayal edebiliyor musunuz bilemiyorum....
    Bur da bile iho gelsin diyen var ise , bu klüp ten onunla birlikte nemalandığını düşünüyorum herşey bu kadar ortada iken....
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Röportajı okudum ama videosunu da izleyeceğim. Usta kendinden önceki dönemleri eleştirmekte sonuna kadar haklı ama kendinin de tutunacak dalı yok.

Kartal bizim değil, devletin diyor. Ben mi çizdirdim oraya binaları, gelir getirecek proje diye başkanlık seçiminde kongre üyelerine, taraftarlara sundum? Sonradan mı anladı gelir getirmeyeceğini, devletin olduğunu? Kimi kandırıyor?

156 milyon €'dan aldım, 150 milyon € ile devredeğim diyor. Bir de bu çıktı: Euro hesabı. Biz devraldığımızda borç 505 milyon TL idi diyor. Şimdi kaç? 1 milyar TL. Ne kadar fark var? Kimi kandırıyor?
      önce böyle diyorsun..

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüp satılacağına amatöre düşsün. En azından para üzerinden kirli ilişkiler yürütenleri, kene gibi yapışanları Trabzonspor'un yakasından atarız
      sonra böyle diyorsun..küme düşelim..

ya en sonunda küme düşünce rahatlıyacanız..

..bide kimi kandırıyon diye bir tabir kullanmışsın yukarıda Trabzonspor taraftarını kimse kandıramaz)))))
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Röportajı okudum ama videosunu da izleyeceğim. Usta kendinden önceki dönemleri eleştirmekte sonuna kadar haklı ama kendinin de tutunacak dalı yok.

Kartal bizim değil, devletin diyor. Ben mi çizdirdim oraya binaları, gelir getirecek proje diye başkanlık seçiminde kongre üyelerine, taraftarlara sundum? Sonradan mı anladı gelir getirmeyeceğini, devletin olduğunu? Kimi kandırıyor?

156 milyon €'dan aldım, 150 milyon € ile devredeğim diyor. Bir de bu çıktı: Euro hesabı. Biz devraldığımızda borç 505 milyon TL idi diyor. Şimdi kaç? 1 milyar TL. Ne kadar fark var? Kimi kandırıyor?
        İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Söylediği tek yeni şey borç 1.3 değil 750. Geri kalanını zaten az çok biliyorduk ki çekişmeler işte o bunu yaptı şu bunu yaptı falan filan fıstık. Şeffaflık kardeşim kulüpte bir gizem, sır; olan bitenden haberin yok, camiayı bilgilendirme yok. Cevap bekleyen tonla soru?

Söylediği her bir konu da tartışma konusu.

Nisan ayına alınması da öyle gözüküyor ki intikam duygusuyla alınmış bir karar. Bilmediğimiz başka bir şey yoksa o da.
        iç çekişmeler, fitne ve fesatın çok önemsiz olduğu gibi izlenim verip borçtan haber ver diyorsunda..

fitne , fesatı çözemeden , içerdeki hainlerden kurtulamadan bu kulüp yol alabilir mi..
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          100 bin dolar limitli kart olayı İho döneminde ve onun yöneticileriyle oldu. Peki bu kadar kirli iş döndü madem neden İho ve yönetimi hakkında kameralara ''utandım, yazık, vah vah'' temalı konuşmalardan daha fazlasını yapmadı, mesela neden bunları mahkemeye taşımadı ? Adam başkanlığa adayım diyor 2 binin üzerinde usulsüz oyu var, kendi ağzınla söyledin kongreye adam basmış. Niye isim vermeden kıyıdan köşeden konuşmalar yapıyorsun ? Söylesene o 100 bin dolarlık limit açtıran yöneticiyi, söylesene kim olduğunu herkes öğrensin ve gereği yapılsın.

Yine klasik söylemlerle geçiştirdi.
          iho dediğin kişi mafyatik bir kişi o kadar kolaymı sence bu söylemler..

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iho dediğin kişi mafyatik bir kişi o kadar kolaymı sence bu söylemler..

aynen katılıyorum bir de ekliyorum, iho nun adaylığını kabul etmeleri bile Trabzon için çok yazık...
            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muharrem Usta delikanlı gibi transfer yasağından bahsetti mi?

Ağzına bile almadı.

Başarısızlığı bile üstüne almıyor.

Yok 8 puan fazla alsak yok halamın bıyığı olsa hep bahane.
              ŞİKE sanığı Zafer Önder İ.’yi savunan ve eski genel müdür Sinan Zengin’in açtığı davaya geç itiraz ettiği iddia edilen Trabzonspor Kulübü Avukatı Anıl Gürsoy Artan’ın yönetimi ikiye böldüğü ortaya çıktı. Bir kısım yöneticiler Sadri Şener döneminde göreve başlayan avukatın kulübe zarar verdiğini ileri sürerek, istifasının alınmasını istedi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ise buna ‘hayır’ yanıtı verdiği ileri sürüldü. Kulübü birçok kez zarara uğrattığı iddia edilen avukat Anıl Gürsoy Artan’ın Sadri Şener döneminde göreve başlaması ve İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde görevine devam etmesi gücünü nereden aldığı sorusunu akıllara getiriyor. ŞİKE sanığını Zafer Önder İ.’yi savunan ve eski genel müdür Sinan Zengin’in açtığı davaya geç itiraz ettiği iddia edilen Trabzonspor Kulübü Avukatı Anıl Gürsoy Artan’ın yönetimi ikiye böldüğü ortaya çıktı. Bir kısım yöneticiler Sadri Şener döneminde göreve başlayan avukatın kulübe zarar verdiğini ileri sürerek, istifasının alınmasını istedi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ise buna ‘hayır’ yanıtı verdiği ileri sürüldü.

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/avukat...u-h113241.html

61SAAT.COM

bu avukat müze davasındada başroldeydi..

Yorum

• Kongrede Hayrettin Hacısalihoğlu çapında bir aday çıkmadığı sürece İho tehditine karşı Usta desteklenmelidir. En azından kulüp imajımız yerlerde olmaz. Hoca/oyuncu tercihleri, yönetim uyumu ve saha sonuçları fiyasko olsa da kulüp ekonomisini düzlüğe çıkaracaktır. Bir şansı daha hakediyor. En azından "Trabzonspor başkanı açıklama yapıyor" denildiğinde utancımızdan yerin dibine girmeyiz. Allah bu kulübü bir daha İho ile sınamasın.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muharrem Usta'nın açık açık televizyon kamera karşısında saldırdığı adamlar neden gidip x gazeteye konuşuyor. Çık kardeşim açıklama yap sende. Belgeleriyle dile getir olmadı de.

Şimdi Karadeniz'în sesi bilmem neye bir açıklama, iki tane twit, yalan bunlar diyecekler sadece. Madem yalan çık söyle delikanlı gibi.
                  Karadenizin sesi ve onlarcası asıl çıkarcı menfaatçi..kulüp bizim olsun biz yiyelim peşindeki kişiler bence..

ve forumda dahi doğruları söylemeyen , doğruları çarpıtan kişiler görüyorum..

Hocam biz doğruları kovalamazsak belki forumda bile birilerinin adamları var , çıkar menfaat sağlamak için doğruları gizleyip onu bunu kötülüyor..

Usta her söylediği doğru her yaptığı doğru demiyorum..ama söylediği doğrularıda kimse çarpıtmasın..birçok kişi rant peşinde,uyanıklık peşinde..bunlara dur demenin zamanı geldi de geçiyor..

artık yeter..

Yorum

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kongrede Hayrettin Hacısalihoğlu çapında bir aday çıkmadığı sürece İho tehditine karşı Usta desteklenmelidir. En azından kulüp imajımız yerlerde olmaz. Hoca/oyuncu tercihleri, yönetim uyumu ve saha sonuçları fiyasko olsa da kulüp ekonomisini düzlüğe çıkaracaktır. Bir şansı daha hakediyor. En azından "Trabzonspor başkanı açıklama yapıyor" denildiğinde utancımızdan yerin dibine girmeyiz. Allah bu kulübü bir daha İho ile sınamasın.

demek hayrettin hacisalihoglu "capi"

hani su sikecileri kinama yazisinin altina imzasini atamayip istifa eden hacisalihoglu "capi"!!!

o nasil bir capdir öyle
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Vay be burda bile ortak bir ismi geçtim 2 kişiye bile inmiyor aday sayısı, her ortamda yazdım yine yazacağım bugün Takımın başında Güneş olsaydı ki, Muharrem Usta çok istiyordu ve çok iyi biliyordu elimizdeki bu kadroları bile en kötü ilk 3"te tutardı, işte o zaman burda Muharrem Usta kral ilan edilirdi seneye, şampiyonluk naraları atardık, ama maalesef en büyük şanssızlığı ülkede top oynatabilen 2 adam var biri bize gelmek istemedi diğeri de Bjk başında, yabancı desen zaten Trabzon dinamikleri göz önüne alındığında büyük risk.Valla ben Ustanın samimiyetine inanıyorum Hele şu cümlesi unutulmasın, '' 7 kuşak akrabamdan biri dahi kulüpte görev almamıştır ''.

Yorum

• [MENTION=44085]alperrr[/MENTION] Dediklerimde bir şey yok. Amacın ne?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• iho'nun sportif yönden başarılı dediğimiz sezonunu; yaptığı 50 transfer ve herhalde 3-4 hoca değişikliği falan negatifliyor. Usta'nın da yediği 6 7 goller negatifliyor. Kısacası ikisi de sportif yönden birbirinden başarısız, diğer açılardan bakarsak Usta'yla İho kıyaslanmaz zaten. Usta'nın en büyük hatası hoca tercihleri oldu, ki bunlara rağmen dediği gibi şampiyonluğa oynayabilirdik, İho ise kulübü yedi, kulübün itibarını sıfırladı. İho'nun tekrar aday olabilmesi falan bile fiyaskodur, rezalettir, TS camiasına delegelerine üyelerine sözü geçenlerine hiç yakışmamaktadır.

Açık konuşayım, eğer TS yönetiminde gerçekten siyasetin etkisi var ise, İho'nun bir daha başkan olabileceğine de inanmıyorum.

Ne alaka derseniz de, İho hakemi odaya kilitlediği gün, cb'nin aramasıyla İho'nun siyasetteki kredisi sonlanmıştır.

Böyle bir şahsın TS'ye tekrar başkan olması Trabzonspor'un tarihe gömülmesinin son çivilerini çakar.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 11:37.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hoca tercihlerini gözden geçirecekse olası diğer adayları düşününce devam etsin. Planını da Şenol Güneş'ten bağımsız yapıp iyi bir yabancı hoca ile şimdiden iletişime geçmeli.

İyi bir hoca kendisine Aralık kongresini kazandırır, edindiği acı tatlı tecrübeler ve üstünden kongre stresini atmasıyla bu sefer kulübü sağlam bir zeminin üstüne oturtacaktır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              demek hayrettin hacisalihoglu "capi"

hani su sikecileri kinama yazisinin altina imzasini atamayip istifa eden hacisalihoglu "capi"!!!

o nasil bir capdir öyle
                              Yönetimsel ve iş bitiricilik yönünden yazmıştım. Bahsettiğiniz konuyu bilmiyordum. O halde Usta'dan başka aday olabilecek kimseyi görmüyorum.

Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetimsel ve iş bitiricilik yönünden yazmıştım. Bahsettiğiniz konuyu bilmiyordum. O halde Usta'dan başka aday olabilecek kimseyi görmüyorum.

hacisalihoglunun sadri sener yönetiminden neden ayrildigini arastirin o zaman, bu adamin camia icinde halen söz sahibi olmasi büyük ayip aslinda
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X