Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sportif başarısı zaten yok dedik ama şu safsata başkanları görünce sportif mi mali denge mi ikileminde şu saatten sonra mali derim. Bunu da becerebilecek referansa sahip kim varsa gelmeli. Nuri olur huri olur farketmez.

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O dönemi çok yanlış hatırlıyorsun. Bu çakallar Trabzobspor'u ihale sürecinin dışında bırakıp limana kondu. Trabzonspor'un geleceğini çaldılar. Liman ihslesi trabzonspor'un kaderini değiştirdi. Eğer o ihale trabzonspor'a bırakılsa veya kulüp limana bi şekilde ortak edilse şimdi çok farklı şeyler konuşuyorduk. Hatta bunların 'trabzonspor içinden çıktığı şehre rakip olamaz' lafını dün gibi hatırlıyorum. Ondan sonra sözümona başkan oldu. Nuri albayrak iho ve usta'dan bile kötü yönetici. Bunlar yemeye gelir. Bak para kalmayınca biri bile yanaşıyor mu? Bu adamlardan bize fayda gelmez. Kimse nuri falan demesin
    Ihaleye Trabzonspor şirketi harici 4 tane kodaman şirket girdi bir tek Albayrak grubu değil. Benim ömrümün yarısı ihalelerde geçti burada Trabzonspor şirketi ihalenin yanından bile geçemeyecek 9 milyon dolar teklif verdi yani iş olsun diye girilen ihalede ilk turda elendi. Sonraki çekişmeli geçen turlarda Albayrak grubu 24 milyon dolara yakın bedelle ihaleyi aldı. Farzı misal ihaleyi Albayrak grubu kazanmasaydı bile diğer yatırımcılardan biri kazanacaktı yani ihale Trabzonspor'a yedirilmeyecekti mevzu bundan ibarettir. Önce ki sayfalarda da paylaşmışımdır Albayrak rahmetli babamın çocukluktan yakın arkadaşıdır yüzyüze defalarca görüşmüşlüğüm var, öyle kulübün parasında gözü kalacak adam değil. Herifler zaten 50 yıldır Istanbul'un altını üstüne getirmiş kaldırmadıkları ihale, iş kalmamış, çoğu büyük projelerde isimleri var Trabzonspor'un eti ne butu ne ki yesinler. Ha şunda hemfikir olabiliriz nihayetinde bu kulübün koltuğu yüce bir makam, her gelen başkan koltuk üzerinden ego tatmin edebilir ya da çıkar sağlayabilir kaldı ki çoğu öyle fakat bu adamın kulüpten 4 milyon dolar alacağı var bir kere bile dillendirdiğine şahit olmadım ama Sadri başkan tee 94 yılından kalan 3 milyon dolar alacağı için para bahsi geçince şaka kaka istemesini biliyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız Albayrak liman ihalesini Ağustos 2003 yılında aldı henüz Trabzonspor'la bağı yokken. Ihaleyi aldıktan 2.5 yıl sonra Aralık 2005'te başkan oldu. Sportif başarısı sorgulanabilir ama mali denge dedin mi Albayrak üzerine başkan görmedim. Fatih Tekke'yi 7 milyona satıp Ersen, Umut Bulut transferlerini yapmıştı üzerinede hatırladığım kadarıyla artan para kasaya girdi. O dönem bu 2 futbolcu transferin gözdesiydi zira Ersen Martin'den faydalanıp İspanya kulübüne sakat sakat kakaladığımız bir transferdi. Maliyeti 1 milyon bile gelmeyen Stepanov'u 4 milyona Porto'ya satması, kaleci Onur'u Karşıyaka kulübünden alması, Marcelinho'yu alıp her ne kadar faydalamasakta kâr edip satması bunlar son 10 senede bu kulüpte olmayan iyi şeylerdir.
      Atay Aktuğ ve Şenol Güneş'in elbirliğiyle mahvettiği takımı düzeltmek için herif götünü yırttı küme düşme hattından aldığı takımı avrupa kupasına taşımıştı. Bazı yıkımlar hemen öyle toparlanmaz herif göreve geldiğinde kulüp borsada hisselerini satmış buna da kağıtları ödeyip toplamak kalmıştı. 97 yılında Mehmet Ali Yılmaz'ın kartal'da yaptığı tesislerden tek gelir getirici hamleyi Opet anlaşmasıyla 10 milyon dolar olarak yaptı ve bunu Sadri Şener yönetiminin kasasına girmesini sağladı.
      Albayrak farzı misal başkan olsun siyasetten çok kulüp için gelir getirici işlerin peşine düşer bunun referansını gösterdi en azından. Herifin hâlâ kulüpten 4 milyon dolar alacağı var bir kez bile mali kongrelerde geri istemişliği yok. Yani öyle kolay değil bu işler. Herif Sadri Şener yönetimine nerdeyse borçsuz kulüp devretti ama utanmaz arlanmazlar mali kongrede herifi ibra etmedi işin birde bu yanı var. Son 3 başkan kulübün a... koydu ama güle oynaya ibra edildiler. Şuan için para eden ne varsa satılması gerek. Okay, Abdülkadir, Yusuf artık değerini bulduğunu satacaksın mali dengeyi kuracaksın. 6 ay içinde 400 milyon tl ödeme yapılacak artık hesap kitap bilen yönetim lazım fantazi zamanları bitti.
      ...
      İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @ Misina

Çıkar birisi yazdıklarımızı eleştirdiğimiz hazetmediğimiz başkana destek mayetinde algılar diye çekinmişimdir. Ama doğruları da söylemek zorundayız. Liman konusunda zamanın Özkan Sümer başkanlığındaki yönetimi devlet ihale kanunu bile incelemeden oldukça yetersiz insanlarla liman ihalesine girmeye çalıştı. Sonuçta girildi de. verilen rakamlara bakılınca Trabzonspor'un alması da mümkün değildi. 1. sırada Nuri Albayrak vardı 2.3.ve 4. sıralarda kimlerin olduğunu biliyormusunuz ? Trabzonspor 5. olabildi. 6. sırada bir isim varmıydı bilmiyorum. Bir telefonla liman alınabilirmiydi ? evet olabilirdi günümüz Türkiyesinde neler olmuyor ki. Peki bu şekilde onursuzca gelecek bir ihale bize hayır edermiydi ? değerlerimizle çelişmeyelim.

@farabi

Sonuçta bu bir para meselesi insanların eline ne kadar çok para geçerse vermek için eli bir o kadar fazla titrer. Kimseye de şart koşamayız zorla birşey alamayız, Amaaa milyonlarca taraftarı olan camiaya verilen sözler var. Beklentiler var hala kaldıysa tabii.. Limandan vazgeçtim verilen sözler yerine getirilsin liman onların olsun.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Yahu Nazımım Kartal tesislerini haritadan göster desem göstermezsin, yer zaten 39 yıllığına kiralık tahsis edildi kaldı 18 yılı buradan kişisel menfaat çıkmaz kimseye. Alan belli, kot belli, ne şartlarda kullanılacağı ve akarının akacağı yer belli yani. Albayrak istesede başkan olamaz abi ve kardeşlerinden vize çıkmadı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...
          Evet abi. Malum abileri tanımam konuya ne kadar hakim oldukları ortada.

Yorum

Sportif başarısı zaten yok dedik ama şu safsata başkanları görünce sportif mi mali denge mi ikileminde şu saatten sonra mali derim. Bunu da becerebilecek referansa sahip kim varsa gelmeli. Nuri olur huri olur farketmez.

Ihaleye Trabzonspor şirketi harici 4 tane kodaman şirket girdi bir tek Albayrak grubu değil. Benim ömrümün yarısı ihalelerde geçti burada Trabzonspor şirketi ihalenin yanından bile geçemeyecek 9 milyon dolar teklif verdi yani iş olsun diye girilen ihalede ilk turda elendi. Sonraki çekişmeli geçen turlarda Albayrak grubu 24 milyon dolara yakın bedelle ihaleyi aldı. Farzı misal ihaleyi Albayrak grubu kazanmasaydı bile diğer yatırımcılardan biri kazanacaktı yani ihale Trabzonspor'a yedirilmeyecekti mevzu bundan ibarettir. Önce ki sayfalarda da paylaşmışımdır Albayrak rahmetli babamın çocukluktan yakın arkadaşıdır yüzyüze defalarca görüşmüşlüğüm var, öyle kulübün parasında gözü kalacak adam değil. Herifler zaten 50 yıldır Istanbul'un altını üstüne getirmiş kaldırmadıkları ihale, iş kalmamış, çoğu büyük projelerde isimleri var Trabzonspor'un eti ne butu ne ki yesinler. Ha şunda hemfikir olabiliriz nihayetinde bu kulübün koltuğu yüce bir makam, her gelen başkan koltuk üzerinden ego tatmin edebilir ya da çıkar sağlayabilir kaldı ki çoğu öyle fakat bu adamın kulüpten 4 milyon dolar alacağı var bir kere bile dillendirdiğine şahit olmadım ama Sadri başkan tee 94 yılından kalan 3 milyon dolar alacağı için para bahsi geçince şaka kaka istemesini biliyor.
            Kendin söylemişsin yedirmezler diye. Yedirmezler tabi. Çünkü kendileri yiyici. Özelleştirme sörecşnin başında limanın trabzonspor'a bırakılması ağırlıklı fikirdi. Ama bu kan emiciler devreye girince trabzonspor bi şekilde devre dışı bırakıldı. İşte biz buna siyaset diyoruz. Ömrü ihalelerde gecen biri bu süreçler nasıl işler bilir. Pazarlıklar ta en baştan yapılır. Velhasın nuri ve tayfası aday falan olmaz. Çğnkü ortada yenecek bişey kalmadı

Yorum

Evet abi. Malum abileri tanımam konuya ne kadar hakim oldukları ortada.
              Kesinlikle. Çok kıymetli adamlar bunlar Fatih. Keşke yine burada aktif olabilselerdi.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendin söylemişsin yedirmezler diye. Yedirmezler tabi. Çünkü kendileri yiyici. Özelleştirme sörecşnin başında limanın trabzonspor'a bırakılması ağırlıklı fikirdi. Ama bu kan emiciler devreye girince trabzonspor bi şekilde devre dışı bırakıldı. İşte biz buna siyaset diyoruz. Ömrü ihalelerde gecen biri bu süreçler nasıl işler bilir. Pazarlıklar ta en baştan yapılır. Velhasın nuri ve tayfası aday falan olmaz. Çğnkü ortada yenecek bişey kalmadı
                Iyide hocam ihale usüllerini bilmeden atlarsan olmaz. Bu işlerde bilhassa büyük işlerde bürokrasi hamlesini etkin kullanamazsan boyunun ölçüsünü alırsın. Özkan Sümer hoca kulübün donanımın ve yeterliliğini tartmadan bakkaldan ekmek almaya gidiyorum misali bu işlere girmemesi gerekti. Kulüp o dönem götünü zar zor doğrultmuşken o kadar parayı nerden bulup verecekti bu işler ciddi muhakeme ister. Adam ihaleyi aldı diye yaftalamak olmaz sonuçta süreç yasal işledi. Bu heriflerin parayla pulla işleri yok kaldıracaklarını tee 40 yıl önce kaldırmışlar zaten. Nuri Albayrak başkan olduğunda abisi Ahmet ne işin var başkanlıkta diye azar çekmişti. Adamın kulübün parasını yeme ihtiyacı olsa niye araziden 10 milyon dolar kulübe katkı yapsın. Yiyecek olan adam son 15 yılda bir tek bunun döneminde transfer gelir giderde dengeyi kurmaz, herif bu alanda başarılı.
                İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle. Çok kıymetli adamlar bunlar Fatih. Keşke yine burada aktif olabilselerdi.
                Güzel adamlar geçti burdan, güzel fikirlerine tanıklık ettik öyle böyle değil abi. Sosyal medya son senelerde trol akımına uğrayınca o değerli fikirler, yorumlar aranır oldu.

Yorum

Iyide hocam ihale usüllerini bilmeden atlarsan olmaz. Bu işlerde bilhassa büyük işlerde bürokrasi hamlesini etkin kullanamazsan boyunun ölçüsünü alırsın. Özkan Sümer hoca kulübün donanımın ve yeterliliğini tartmadan bakkaldan ekmek almaya gidiyorum misali bu işlere girmemesi gerekti. Kulüp o dönem götünü zar zor doğrultmuşken o kadar parayı nerden bulup verecekti bu işler ciddi muhakeme ister. Adam ihaleyi aldı diye yaftalamak olmaz sonuçta süreç yasal işledi. Bu heriflerin parayla pulla işleri yok kaldıracaklarını tee 40 yıl önce kaldırmışlar zaten. Nuri Albayrak başkan olduğunda abisi Ahmet ne işin var başkanlıkta diye azar çekmişti. Adamın kulübün parasını yeme ihtiyacı olsa niye araziden 10 milyon dolar kulübe katkı yapsın. Yiyecek olan adam son 15 yılda bir tek bunun döneminde transfer gelir giderde dengeyi kurmaz, herif bu alanda başarılı.

Güzel adamlar geçti burdan, güzel fikirlerine tanıklık ettik öyle böyle değil abi. Sosyal medya son senelerde trol akımına uğrayınca o değerli fikirler, yorumlar aranır oldu.

Hocam, soruyorum sana, sen trabzonspor'a rakip olur muydun? Madem paraya ihtiyaçları yok ne demeye trabzonspor'un rakibi oldular. O ihAle nir şekilde trabzonspor'a bırakılamaz mıydı? O ihalede trabzonspor'un rakibi olan herkes benim gözümde haindir.
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 20.03.2018, 21:24.

Yorum

Hocam, soruyorum sana, sen trabzonspor'a rakip olur muydun? Madem paraya ihtiyaçları yok ne demeye trabzonspor'un rakibi oldular. O ihAle nir şekilde trabzonspor'a bırakılamaz mıydı? O ihalede trabzonspor'un rakibi olan herkes benim gözümde haindir.
                    Hocam bir kaç kez anlatmaya çalıştım durumu anlaşılamadım. Bakın Trabzonspor şirketi sırf ihaleye girdim oldu bittiye getirdi işi fakat ne bürokratik ne de mali yönden hazır olmadan. Yarışa girdiğin milyar dolar değerinde firmaların kotaramayacağı ihale yok. Şimdi ben farzı misal haddimi bilmeden, yeterliliğimi hesaplamadan İBB metro ihalesine girersem bana yedirirlermi? Bu da o hesap işte. Kulüp kufurla kaşınırken kasada beş kuruşun yok kalkıp bir de ihaleyi alsan bile 9 milyon dolar vereceksin peki ama nereden diye sorarlar adama. Diğer yatırımcılar hesap kitap yapmış gelmiş teklifi yükselttikçe yükseltiyor buna kulübün yeterliliği var mı, yok.
                    Kulübümüz bir şirket kurmuş eyvallah ama bazı gerçekleri hesap ederek hareket etmemiz gerekirdi. Senin benim gibi hasta Trabzonspor'lu değil bu insanlar, iş hayatları öncelikleri.

Yorum

• Kulübün 1 milyar lira borcu var, kimse diyor mu bu parayı nasıl vereceksin diye? Herkes yine geliyor, sözleşmeye imzasını atıyor. Bence de kulüp limanı alabilirdi, yalandan teklif verdi, dostlar alışverişte görünsün diye. Hatta dendi ki liman işletmek Trabzonspor'un işi mi? Aynı, dolgu parasını nasıl veririz, efendim buranın her sene vergisini nasıl veririz diye Akyazı'nın üst kullanım hakkını devlete geri verenler gibi. Herkese iyi geceler
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.03.2018, 22:06.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ortada aday varmı .takip edemedim

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kulübün 1 milyar lira borcu var, kimse diyor mu bu parayı nasıl vereceksin diye? Herkes yine geliyor, sözleşmeye imzasını atıyor. Bence de kulüp limanı alabilirdi, yalandan teklif verdi, dostlar alışverişte görünsün diye. Hatta dendi ki liman işletmek Trabzonspor'un işi mi? Aynı, dolgu parasını nasıl veririz, efendim buranın her sene vergisini nasıl veririz diye Akyazı'nın üst kullanım hakkını devlete geri verenler gibi. Herkese iyi geceler
                          Hocam kulüp devre dışı bırakıldı

Yorum

Trabzonspor'un işimi liman işletmek?

Trabzonspor,Trabzon ekonomisinde halkın veya iş adamlarının rakibi olamaz,onların kazandığı paraların ve oluşturdukları refahtan payına düşeni alır,onların eğlencesi olur,sosyalleşme alanı olur ama asla Trabzon ekonomisinde rekabet unsuru olmaz.

Futbol Kulübü olarak zaten geldiğimiz nokta ortada,asıl işinde çiftliğe dönen kulübü bir de liman üzerinden soyarlardı.
                            • Memento mori

Yorum

• RTE Trabzon'a gelir yeni başkanı belirler..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• nuri albayrak ve iho trabzonspor tarihinin en rezil ve yeteneksiz aynı zamanda beceriksiz başkanlarıdır buna usta yıda dahil ederim ama usta en azından stada kendi şirketiyle sponsor oldu aracı bulup qnb reklamını aldı bunlar en azından artı olanlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X