Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• M. Usta’ya ilk yaz transfer döneminde 15 Temmuz olayları çok zarar verdi. Oyuncuların ikna edilmesi, ekonomik şartların anormal zorlaşması, İHO’dan kalan çöplerin başımıza ekşimesi. Gerçekten zor zamanlardı hem ülkemiz için hem de Yapılanmaya çalışan Trabzonspor için.

O dönem gelip de takımı hazırlaması gereken adamı şampiyonaya yorumculuk yapsın diye yollaması da kendi hatası.

İkinci transfer dönemi ve Ersun Yanal ile devam kararı ise tam bir fiyaskoydu.

Teknik direktör seçimleri tamamen fiyaskoydu.
    Taraftarı 50. Yılda şampiyonluk gibi kendi şartları içinde boş bir umuda sevk etti.
    Beklentiyi yükseltti ve baskıyı artırdı.
    Trabzonspor gibi burnundan kol aldırmayan bir camiada dahi ben ben ben dedi.
    Kirli ilişkilerde bulundu.
    Yönetimine sahip çıkmadı. Başkanlığında birleştirici değil ayrıştırıcı oldu.
    Vasıfsız insanlara kulübü emanet etti.
    İHO’dan hesap sormadı. Yediği hurmalar şimdi tırmaladı.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Artik basari kriterimiz sportif basari olmali mac (lar) kazanmaliyiz Trabzonsporun formasi bu lige en kötü 4. falan olmali artik, bu para muhabbeti wallaha billaha baydi su forumda 2-3 tane dinozor var sabah aksam borc-para muhabbeti yapan haliyle millette galeyana geliyor.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yönetimini titiz bir şekilde seçerse ve Trabzonspor’u yönetmenin anlamını ve zorluğunu farkettiyse Usta devam etsin.

Ekonomik olarak adamın bir başarısızlığı yok, yaptığı borca da kendi ağzıyla kefil oldu.

Hoca seçiminde de çok dikkatli olmalı. Bakın Samet Aybaba kümeden gelen takımı nereye getirdi, genç çocukları da oynatmaktan çekinmiyor. Keza Tamer Tuna ve Sumudica.

Hoca çok önemli, Ersun gibi, adamı rezil de eder, bu saydıklarım gibi vezir de eder. Sen ne kadar iyi yönetim oluşturursan oluştur, ne kadar iyi yönetirsen yönet, hocan iyi olacak!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bir zamanlar Sadri Şener, Şenol Güneş'e: "Burak'ı, Selçuk'a satmayalım diyorsun da bu kulübün paraya ihtiyacı var paraya! Çok biliyorsan sen ver cebinden!" diyordu...

Sonuç olarak istediğini yaptı ve alayını sattı... Oyuncuları sattığın takım 2 yıl üst üste şampiyon olurken senin kulübünün geldiği nokta ortada!

Bakıyorum da taraftar profilimiz aynı mantalitede takılıyor...Okay'ı sat, Abdülkadir'i sat, Yusuf'u sat kulüp kurtulsun!

Bir oyuncu kaç yılda yetişiyor soran yok. Sat gitsin kulübün geleceğini nolacak yani...

Neden bir arpa boyu yol alamadığımız ortada...
          Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Usta tam fareli köyün kavalcısı valla. Kavalını çaldımı arkası kuyruk oluyor da nereye gittikleri meçhul. Allah sonumuzu hayır etsin.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sartli olarak dile getirmiyor.
              Ben aldigim borcla birakacagim dedi.
              Sart sunmadi.
              Lafi delikanliysa oncekiler de aynisini yapsin demeye getirdi.
              Dolaylı olarak öncekilere şart sunmuş. Bu ağız ancak camiada ayrılık getirir. Nasıl normal halde başkan sakinse diğer eski başkanları da normal bir dille borçlarını ödemeye çağırırsa daha iyi olur. O zaman kim kulübü daha çok seviyor görürürüz. Aksi halde seçim öncesi bu sert tavırla elini cebine atmaya gönlü olmayan adamların hiç gönlü kalmaz. İşin en üzücü yanı da bu borçları sıfırlayacak maddi güç varken camiada herkes birbirine nispete düştüğünden bu haldeyiz.
              En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 00:15.

Yorum

• Hangi baskan yalan konusmadiki ?

Hangisini istifaya davet etmedikki ?

Hangi yonetim grubu baskanlarinin arkasinda durdu ?

Bence baskan onemli degil, arkasindaki yonetim grubu onemli. Ilk firsatta terk eden arkadaslar olmamali.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir zamanlar Sadri Şener, Şenol Güneş'e: "Burak'ı, Selçuk'a satmayalım diyorsun da bu kulübün paraya ihtiyacı var paraya! Çok biliyorsan sen ver cebinden!" diyordu...

Sonuç olarak istediğini yaptı ve alayını sattı... Oyuncuları sattığın takım 2 yıl üst üste şampiyon olurken senin kulübünün geldiği nokta ortada!

Bakıyorum da taraftar profilimiz aynı mantalitede takılıyor...Okay'ı sat, Abdülkadir'i sat, Yusuf'u sat kulüp kurtulsun!

Bir oyuncu kaç yılda yetişiyor soran yok. Sat gitsin kulübün geleceğini nolacak yani...

Neden bir arpa boyu yol alamadığımız ortada...
                  [emoji122][emoji122][emoji122]

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta'nın resti Demirören'in BJK'ye yaptığı restle benziyor. Demirören geçmişi karıştırmadı benden sonraki başkanlar verdikleri paraları kulübe bırakma sözü verirlerse ben de hibe ederim dedi. Usta ise gelecek yönetimler yerine tam tersi Şener ve Hacıosmanoğlu'nun işin içine kattı. Bu reste karşılık gelmesi mümkün değil. Ne Şener'in, ne Hacıosmanoğlu'nun yaptıkları borçları karşılama güçleri yok...
                    büyük bir fark var, onlar katilmasada ben borc farkini kapatacam dedi

eminim nevzat aydin s.s dönemindekini üstlenir

iho da yine gitsin enistesi ali agaoglunun kapisinda yatsin, o parayi verir

3 asaga 5 yukari

ss 30 milyon

iho 55 milyon

mu 35milyon

kalir kur ve faizin neden oldugu 80 milyon€

onuda bu kulüp bugünki geliri ve maas bütcesini sabit tutarsa rahatca 5-8 yilda öder

5 yil kulüpler birligin dedigi kanun gelirse, 8 yil bugünki gibi devam ederse
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sadri Şener deniyor da Sadri Şener'in 3 temmuz sonrası yönetimi felaket. Şu günlere gelmemizin temeli Şener zamanında atıldı. Ekomomik ve sprotif başarıyı demiyorum sadece.

İHO geleceğine zaten kim gelirse gelsin. Hatta kayyum atansın daha iyi. Bu adamın Trabzonspor'da bir karşılığının olması bile başlı başına utanç verici.

Usta ise ne futbol yöneticiliğinden haberdar ne başında bulunduğu kulüpten haberdar ne camiadan haberdar... bir şeyler yapıyor ediyor koskoca camiada siyasilerden başka ne yaptığını ne ettiğini bilen yok. Şimdi de ortaya bir laf atmış "taahhüt ediyorum" demiş. Yarın öbür gün seçilsin yine Lucescu'da ve ya diğer taahhütlerinde olduğu gibi gargaraya getiricek, eminim.

Koskoca Trabzonspor camiası bu adamlardan başka bir adam çıkartamıyorsa, baş olarak en iyi bulabildikleri bu adamlarsa zaten bitmişiz demektir.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu borcu euro cinsinden aldığı seviyede bırakacakmış tamam da varlıkları ne seviyede bırakacak hiç onu soran yok.

a.kadir, yusuf, okay ... para eden ne varsa satarsan zaten borç euro cinsinden o seviyeye iner. varlıkların da o boyutta azalır.

bir de 250bin euro için Trabzspor'a transfer yasağı aldıran başkanın finansal, ekonomik açıdan başarılı olduğunu söyleyenler var ki... içler acısı... Trabzonspor kulübü tarihinde ilk kez transfer yasağı alıyor, hem de kulüp bütçesine oranla çerez parasına. sportif olarak başarısız ama ekonomik olarak başarılı diyen var hala.
                        nasil satacak onlari, transfer dönemi gelmeden olaganüstü genel kurul olacak

gercek icler acisi olan sizin gibi 1+1 i heaplayamayanlarin bu forumda mesajlarini okumaya mecbur birakilmamiz

Ünal Karaman

Yorum

• konuşmalarından usta aday olmayacak gibi anladım. sadri şener aday olmayacağını söyledi zaten. hekimoğlu da aday olmayacak gibi duruyor.

iho rakipsiz seçilecek gibi. kınalar hazır mı?

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            konuşmalarından usta aday olmayacak gibi anladım. sadri şener aday olmayacağını söyledi zaten. hekimoğlu da aday olmayacak gibi duruyor.

iho rakipsiz seçilecek gibi. kınalar hazır mı?
                            adaylar cikar

hayrettin hacisalihoglu da, mehmet yigit alpte bayaga calisiyor bu konuda, ikiside daha cok bir lider bulup 2 numara olarak girme niyetinde...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadri Şener deniyor da Sadri Şener'in 3 temmuz sonrası yönetimi felaket. Şu günlere gelmemizin temeli Şener zamanında atıldı. Ekomomik ve sprotif başarıyı demiyorum sadece.

İHO geleceğine zaten kim gelirse gelsin. Hatta kayyum atansın daha iyi. Bu adamın Trabzonspor'da bir karşılığının olması bile başlı başına utanç verici.

Usta ise ne futbol yöneticiliğinden haberdar ne başında bulunduğu kulüpten haberdar ne camiadan haberdar... bir şeyler yapıyor ediyor koskoca camiada siyasilerden başka ne yaptığını ne ettiğini bilen yok. Şimdi de ortaya bir laf atmış "taahhüt ediyorum" demiş. Yarın öbür gün seçilsin yine Lucescu'da ve ya diğer taahhütlerinde olduğu gibi gargaraya getiricek, eminim.

Koskoca Trabzonspor camiası bu adamlardan başka bir adam çıkartamıyorsa, baş olarak en iyi bulabildikleri bu adamlarsa zaten bitmişiz demektir.
                              Burada sürekli sportif başarı deniyor.

Çok net bir şey söylüyorum bakın.

Sadri Şener bu takımı aldığında bu takım 65 puan toplamıştı. Sadri Şener bıraktığında 46 puanda bıraktı.

İHO 46'dan aldı 40'ta bıraktı.

Muharrem Usta 40'tan aldı. Şu anda 25. hafta itibariyle 39 olan bu sezon puanımız, sezon sonunda 58'i geçecek ve bu 58, şampiyon olduğumuz sezon dışında son 10 yılın en yüksek puanı olacak.

Bakın hiç Usta'nın devraldığı kadroyla Şener'in ve İHO'nun devraldığı kadroların, o dönem borçlarının karşılaştırmasına girmiyorum bile.

Usta düşmanlarından ben yalnızca şu yazdığım şeye adam akıllı bir cevap bekliyorum. 50. söyleyişim.
                              En son Karmam tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 00:48.

Yorum

• başgan yine sağlam salladı

miniumum 40 milyon euro klube mi bağışlıcan napacan

madem bu kadar finansmanın vardı bugüne kadar neden daha etkili kullanmadın

Bero'nun parası niye geç ödendi?

oyuncu ve personel maaşları neden bu kadar geç ödeniyor?

bu taahüttü ne kadar sürede nasıl gerçekleştirecek?

Yalan Ustası başka birşey değil

Umarım beni şaşırtır!
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X