Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hodri meydan!

Muharrem Usta ''Euro üzerinden borcu ne kadar artırmışsam cebimden ödeyeceğim!'' dedi.

Trabzonspor'a başkanlık yapan İ.Hacıosmanoğlu'nu da meydana bekliyoruz. Herkes çıksın yaptırdığı borcu ödesin!

Arkadaşlar bu resti dillendirmemiz lazım. Biz dillendirirsek ak koyun kara koyun belli olur.

Namustan şereften bahseden eski başkanlar ne kadar kendilerine güveniyormuş görürüz.

M.Usta'ya ''Trabzonspor'u yönetemediği'' için fazlası ile kızgınım. Lakin ekonomi konusunda adama laf diyemem.
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 12.03.2018, 22:46.

Yorum

• borçlar konusunda reel konuştuysa doğru şimdiye kadarki bırakılan hesaplar açılsın hepsi ödesin borcunu !

Yorum

• İho bugün aynen şunları söyledi; ''Ben bıraktığımda borç 397 milyondu. Kartal için bütün izinleri almıştım. Stad, localar, sponsorluklar ile borcu sıfırlayacaktım. Benden sonra alan kişi bu gelirlere rağmen borcu 1 milyara çıkardı''

Dolayısıyla Usta maç sonrası açıklamalarıyla İho'ya laf attı... Borcu aldığım seviyeye getirip bırakacağım diyor ama pek inandırıcı değil.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Son yalanlarini soyluyor.

O kadar guzel soyluyor ki insanin hala inanasi geliyor.
          #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İho bugün aynen şunları söyledi; ''Ben bıraktığımda borç 397 milyondu. Kartal için bütün izinleri almıştım. Stad, localar, sponsorluklar ile borcu sıfırlayacaktım. Benden sonra alan kişi bu gelirlere rağmen borcu 1 milyara çıkardı''

Dolayısıyla Usta maç sonrası açıklamalarıyla İho'ya laf attı... Borcu aldığım seviyeye getirip bırakacağım diyor ama pek inandırıcı değil.
            İho iskembeden atmış
            Sadece ihonun borçları 852 milyon yaptığı açıklandı daha geçen
            Ekonomi konusunda faiz ödeyip durdu TS sayesinde
            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 12.03.2018, 22:54.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Usta'nın resti Demirören'in BJK'ye yaptığı restle benziyor. Demirören geçmişi karıştırmadı benden sonraki başkanlar verdikleri paraları kulübe bırakma sözü verirlerse ben de hibe ederim dedi. Usta ise gelecek yönetimler yerine tam tersi Şener ve Hacıosmanoğlu'nun işin içine kattı. Bu reste karşılık gelmesi mümkün değil. Ne Şener'in, ne Hacıosmanoğlu'nun yaptıkları borçları karşılama güçleri yok...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İho bugün aynen şunları söyledi; ''Ben bıraktığımda borç 397 milyondu. Kartal için bütün izinleri almıştım. Stad, localar, sponsorluklar ile borcu sıfırlayacaktım. Benden sonra alan kişi bu gelirlere rağmen borcu 1 milyara çıkardı''

Borc mudur tüm sorun amma goygoyunu yaptiniz ya ?
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 2011'de 40 milyon euro olan borç, iho döneminde 180, usta döneminde ise 220'ye çıktı, üstelik hiçbir başarı yok. Bunun hesabının verilmesi lazım.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hahahha

Yahu bugüne kadar hangi sözünü yerine getirdide bunu yapacağını düşünüyorsunuz, ayak yapıyor, yem atıyor, hepsi bu.

Tüm seçim delaverasına rağmen bu ay son ayı.

Yorum

• adam gibi yerel medya varsa Ustanın bu sözlerinin arkasını bırakmasın. herkes bıraktığı borcu ödeyecek. bu takıma borç yapan başkan istemiyoruz.

borç yapmadan başarılı olabilen varsa buyursun aday olsun. diğerleri uzak dursun.

Yorum

• Boş konuşuyorsun boş , doymadın heralde yalan makinası..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İho başımıza bela olacağına Usta’ya razıyım. Doğru düzgün isimler bulup seçime girsin. İkinci defa İho’yu kaldıramam.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Muho şartlı olarak niye bunu dillendiriyor? Biliyor tabii diğerlerinin bu işe girmeyeceğini. Böyle bir şekilde oy toplayacağına sıfır paralı akıllı biri gelsin. Çok hata düzeltmek derdindeyse Muho kendi borcunu kapatsın gitsin. Bu biraz da şuna benziyor, zengin birisinin oğlu gidip fakir bir ailenin oğlunu öldürüyor, sonra zengin adam parayla bu işi kapatalım diyor. Geçsin bunları, onun ekonomisi maalesef sahaya yanmıyor ve yansıyacak gibi görünmüyor.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muho şartlı olarak niye bunu dillendiriyor? Biliyor tabii diğerlerinin bu işe girmeyeceğini. Böyle bir şekilde oy toplayacağına sıfır paralı akıllı biri gelsin. Çok hata düzeltmek derdindeyse Muho kendi borcunu kapatsın gitsin. Bu biraz da şuna benziyor, zengin birisinin oğlu gidip fakir bir ailenin oğlunu öldürüyor, sonra zengin adam parayla bu işi kapatalım diyor. Geçsin bunları, onun ekonomisi maalesef sahaya yanmıyor ve yansıyacak gibi görünmüyor.
                              Sartli olarak dile getirmiyor.
                              Ben aldigim borcla birakacagim dedi.
                              Sart sunmadi.
                              Lafi delikanliysa oncekiler de aynisini yapsin demeye getirdi.

Yorum

• yahu borcu euro cinsinden aldığı seviyede bırakacakmış tamam da varlıkları ne seviyede bırakacak hiç onu soran yok.

a.kadir, yusuf, okay ... para eden ne varsa satarsan zaten borç euro cinsinden o seviyeye iner. varlıkların da o boyutta azalır.

bir de 250bin euro için Trabzspor'a transfer yasağı aldıran başkanın finansal, ekonomik açıdan başarılı olduğunu söyleyenler var ki... içler acısı... Trabzonspor kulübü tarihinde ilk kez transfer yasağı alıyor, hem de kulüp bütçesine oranla çerez parasına. sportif olarak başarısız ama ekonomik olarak başarılı diyen var hala.
                                En son odyseuys tarafından düzenlendi; 12.03.2018, 23:45.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X