Nevzat Aydın futbolu bilmiyor. Bilsem her göreve işinin ehli adamı getirecek kendisi kulübün ekonomik kısmıyla ilgilenecek eyvallah ama yok arkadaş scout ekibini gördük işte. Doldurdu sosyal medyadan arkadaşlarını bürodan futbolcu beğendiler. Hayır ekibin başarısızlığını dar vakit ve kısıtlı nakit üzerinden savunmaya kalksa yine eyvallah ama hala Suk'u Bero'yu övüyor. Hiçbir şekilde yönetime girmemeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şike dâvâsında kara gözüktü, ümitler bitti.
Yönetim başarısız değil, ne yapmayı plânladılarsa hepsini başarılı şekilde yaptılar ve şimdi "görevi yerine getirmenin maddi manevî huzuruyla" gidiyorlar.
Gelecek yönetim de "görevli" yönetim olacak.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 11:31.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın futbolu bilmiyor. Bilsem her göreve işinin ehli adamı getirecek kendisi kulübün ekonomik kısmıyla ilgilenecek eyvallah ama yok arkadaş scout ekibini gördük işte. Doldurdu sosyal medyadan arkadaşlarını bürodan futbolcu beğendiler. Hayır ekibin başarısızlığını dar vakit ve kısıtlı nakit üzerinden savunmaya kalksa yine eyvallah ama hala Suk'u Bero'yu övüyor. Hiçbir şekilde yönetime girmemeli.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç adı geçmeyen biri başkan olabilir mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Tarihin en ağır borç yükü, en ağır yönetilememe ortamında olması gereken geniş katılımlı kurtuluş yönetimi oluşturmanın çabasına girilmesi gerekirken, 1 ay sonrasına kurul kararı almak kimsenin Trabzonspor diye bir derdinin olmadığının ispatıdır.altyapısı oluşmadan yapılacak seçim hiçbirşeyi değiştirmeyecek.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihin en ağır borç yükü, en ağır yönetilememe ortamında olması gereken geniş katılımlı kurtuluş yönetimi oluşturmanın çabasına girilmesi gerekirken, 1 ay sonrasına kurul kararı almak kimsenin Trabzonspor diye bir derdinin olmadığının ispatıdır.altyapısı oluşmadan yapılacak seçim hiçbirşeyi değiştirmeyecek.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta yeniden aday olacakmış.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Usta tamam başarısız oldu ama ben yine de iyi bir yönetim kadrosuyla tekrar başkan olmasından yanayım..
Ustanın yanlısı Nevzat Aydın gibi bir değeri kullanamamasıydi..
Adam gibi kendine maddi manevi destek verecek aklıselim adamlarla bir yönetim kursun ve devam etsin..En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 11:42.
Yorum
-
Nisan'ın başında kongre var, bu kadar kısa sürede liste çalışması olmaz yol haritası çizilmez ama Hekimoğlu'nda hazır yönetim listesi var, söylemleri zaten ortada. Nevzat veya Mehmet Yiğit Alp seçimi kazanmak adına bana hiç güven vermiyor, rakiplerinin yarısı kadar oy alamazlar. İho'nun karşısına sürpriz yumurta çıkarma lüksümüz yok adamın 3 bine yakın oyu var, bize 3 bin oyu devirecek potansiyele sahip güçlü bir isim lazım.
Din iman deyip kumar masasından sonra hileli üye işine de girdi, hepsini geçtim sırf ülkeye rezil etmek için ''9 ay 10 gün'' ceza yedirdiler nasıl bir mide varsa hala başkanlık istiyor. İho başkan olursa Trabzon'un imajı da itibarı da yerin dibine girer."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklama mi yapmış?
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tuncel yazdı twitterda. Haberin linki de bu.
https://www.61saat.com/futbol/ihonun...k-h520712.html
sen Usta olsan başkan adayı olacağını iho'nun yani rakibinin sağ koluna mı söylersin
Bu muhabirin de yaptığı habercilik (!)NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum