Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Aydın futbolu bilmiyor. Bilsem her göreve işinin ehli adamı getirecek kendisi kulübün ekonomik kısmıyla ilgilenecek eyvallah ama yok arkadaş scout ekibini gördük işte. Doldurdu sosyal medyadan arkadaşlarını bürodan futbolcu beğendiler. Hayır ekibin başarısızlığını dar vakit ve kısıtlı nakit üzerinden savunmaya kalksa yine eyvallah ama hala Suk'u Bero'yu övüyor. Hiçbir şekilde yönetime girmemeli.

Yorum

• Şike dâvâsında kara gözüktü, ümitler bitti.

Yönetim başarısız değil, ne yapmayı plânladılarsa hepsini başarılı şekilde yaptılar ve şimdi "görevi yerine getirmenin maddi manevî huzuruyla" gidiyorlar.

Gelecek yönetim de "görevli" yönetim olacak.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 11:31.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nevzat Aydın futbolu bilmiyor. Bilsem her göreve işinin ehli adamı getirecek kendisi kulübün ekonomik kısmıyla ilgilenecek eyvallah ama yok arkadaş scout ekibini gördük işte. Doldurdu sosyal medyadan arkadaşlarını bürodan futbolcu beğendiler. Hayır ekibin başarısızlığını dar vakit ve kısıtlı nakit üzerinden savunmaya kalksa yine eyvallah ama hala Suk'u Bero'yu övüyor. Hiçbir şekilde yönetime girmemeli.
        +1

Yorum

• Hiç adı geçmeyen biri başkan olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç adı geçmeyen biri başkan olabilir mi?
            Mehmet Atalay http://www.haberturk.com/yazarlar/me...nasil-kurtulur
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Camiaya hayırlı olsun, ama benim umudum yok gibi bir şey...

Yorum

• Tarihin en ağır borç yükü, en ağır yönetilememe ortamında olması gereken geniş katılımlı kurtuluş yönetimi oluşturmanın çabasına girilmesi gerekirken, 1 ay sonrasına kurul kararı almak kimsenin Trabzonspor diye bir derdinin olmadığının ispatıdır.altyapısı oluşmadan yapılacak seçim hiçbirşeyi değiştirmeyecek.
                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İHO bu kulübe 1 km uzakta dursun, yeter utanır azıcık insan olan
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• borç yükü çok , takım ve klübü zor günler bekliyor. Acil ödenmesi gereken 40 milyon TL oldugu söyleniyor.
                    Yeni gelen yönetimin işi çok zor.
                    Takımı satsınlar bizde rahat edelim kafamızda saç kalmadı.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tarihin en ağır borç yükü, en ağır yönetilememe ortamında olması gereken geniş katılımlı kurtuluş yönetimi oluşturmanın çabasına girilmesi gerekirken, 1 ay sonrasına kurul kararı almak kimsenin Trabzonspor diye bir derdinin olmadığının ispatıdır.altyapısı oluşmadan yapılacak seçim hiçbirşeyi değiştirmeyecek.
                      Altyapısı oluşturulmuştur. Sadri Şener'den sonra altyapısı oluşturulmamış seçim olmadı, şimdiden sonra da olmaz.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muharrem Usta yeniden aday olacakmış.
                        Açıklama mi yapmış?
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Usta tamam başarısız oldu ama ben yine de iyi bir yönetim kadrosuyla tekrar başkan olmasından yanayım..

Ustanın yanlısı Nevzat Aydın gibi bir değeri kullanamamasıydi..

Adam gibi kendine maddi manevi destek verecek aklıselim adamlarla bir yönetim kursun ve devam etsin..
                          En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 11:42.

Yorum

• Nisan'ın başında kongre var, bu kadar kısa sürede liste çalışması olmaz yol haritası çizilmez ama Hekimoğlu'nda hazır yönetim listesi var, söylemleri zaten ortada. Nevzat veya Mehmet Yiğit Alp seçimi kazanmak adına bana hiç güven vermiyor, rakiplerinin yarısı kadar oy alamazlar. İho'nun karşısına sürpriz yumurta çıkarma lüksümüz yok adamın 3 bine yakın oyu var, bize 3 bin oyu devirecek potansiyele sahip güçlü bir isim lazım.

Din iman deyip kumar masasından sonra hileli üye işine de girdi, hepsini geçtim sırf ülkeye rezil etmek için ''9 ay 10 gün'' ceza yedirdiler nasıl bir mide varsa hala başkanlık istiyor. İho başkan olursa Trabzon'un imajı da itibarı da yerin dibine girer.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıklama mi yapmış?
                              Hasan Tuncel yazdı twitterda. Haberin linki de bu.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan Tuncel yazdı twitterda. Haberin linki de bu.

https://www.61saat.com/futbol/ihonun...k-h520712.html
                                bunu okumuştum hocam da tam yalan haber

sen Usta olsan başkan adayı olacağını iho'nun yani rakibinin sağ koluna mı söylersin

Bu muhabirin de yaptığı habercilik (!)
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X